Elektronisk flugsmällare

Vi köpte hem världens smartaste grej, från Malaysia. En flugsmällare som ser ut som ett tennisrack! den ger flugan massa stötar så den dör. superbra! Det kanske finns sånt här med, men vad vet jag.
vi har ett geting bo i våran vägg, på balkongen så det är perfekt att ha flugsmällan när de flyger in eller kommer för nära. toppentoppen.


Sådär ser den ut, ungefär.

Bit i det sura äpplet !

Herregud vad det tar kol på mig när jag jobbar! igår jobbade jag fyra timmar och gissa vem som fick lite träningsvärk i benen lite senare..  ?
Jag har i princip glömt allt som har med jobbet o göra, det känns inte kul. Tummen ner för att jag ska jobba sex dagar i rad från o med i morgon. 4 - 9 timmar om dagen; I quit! (de flesta dagarna jobbar jag bara fyra timmar iofs, men även!)

ons: 16-20 tors: 12-16 fre: 16-20 lör: 9-18 sön: 11-18 mån: 10-14  

sen  jobbar jag inte förrens på onsdag igen. Det är helt ok tider, men det känns mycket mer än vad det egentligen är. äsch, jag får väl bita i den äckliga bananen och hålla masken.

Jag skulle åka in till stan igår & idag för att köpa extensions till mitt hår, eftersom frisören klippte någon centimeter för mycket. Men en centimeter är en centimeter! jag får väl se om jag åker in i morgon innan jobbet, eller om jag bara skiter i det totalt. we'll see..

Bilder kommer, håll ut vänner (;  (om ni har tur)

Home sweet home

Hejsan Håsan!
Nu äntligen har jag kommit hem, känns skönt! men om jag ska vara ärlig så åker jag mer än gääärna tillbaka, det är ju så himla bra där nere ;) höhö..

Tyvärr så är jag inte alls så brun som jag trott och hoppats på. Vädret verkade förbjuda sol när vi var på våran lilla semester.. Det var mycket regn och lite molnigt, så vi solade inte så mycket. =/ meeeeeeeeen, självklart var det inte bara dåligt väder, när solen väl var framme var det förvarmt =D ! det gillar vi ju, ellerhur?

Bilder kommer upp någon gång här framöver.. måste ju bara finna tiden att fixa och trixa med det.

Ha det suuper idag i denna värme. Puss!!