Lördag..

Oj, jag har inte bloggat pÄ flera dagar kÀnns det som! Jag har inget tid, ork eller ens nÄgot jag kÀnner för att skriva om i alla fall, men sÄ Àr det.
Idag har jag jobbat, lÄngsamt men ÀndÄ snabbt, hoppas bara att morgon dagen gÄr Ànnu snabbare sÄ jag jobbad - igen.
Idag Àr det endast en vecka kvar till avfÀrd mot Malaysia. Det kÀnns sjuktbra! snat blir det stress och packning, men det gillar vi =) höhö

Ha en bra kvÀll.

Studenten!

Hej alla glada!
Idag tar C studenten, hurrahurra. Vad jag Àr glad för henne!
Äntligen blir hon fri frĂ„n skolan & gud sĂ„ snabbt det har gĂ„tt för henne, tycker jag. höhö
Vi ska aldelles strax Äka ivÀg till skolan och vÀnta pÄ henne, sÄ nÀsta gÄng vi ser henne springer hon ut frÄn skolan och hon har tagit studeenteeeen! fyfan vad hon Àr bra. hahah, nu börjar det lukta töntvarning borta hos mig hÀr. AlltsÄ jag!
13.36 springer hon ut, sen blir det studenflak Äkande och sen blir det kÀk med 10 000 pers i vÄran lokal vi hyrt. =)

Jag ska försöka trycka ner en macka i mig för jag har ju inte Àtit nÄgong frukost imorse. Det hanns inte med innan jag drog ivÀg till tandlÀkaren. Tur att det inte tog lÀngre Àn 15 sekunder nÀr jag vÀl fick komma in, annars hade magen kurrat och lÄtit som fanken, det hade inte varit sÄ roande för min del.. bara jobbigt.

Grattis till alla som tar studenten i Ă„r,
& speciallt ett stort Grattis till syster min! ♄
Puss & Kram 

SÄhÀr pÄ kvÀllskvisten

Det har varit en skön och lugn dag, idag. Jag gick upp vid nio, fixade klart ett engelska arbete fixade i ordning mig sedan Äkte jag ivÀg till skolan. Halv ett var jag dÀr, skrev ut mitt arbete och lÀmnade in det i lÀrarens fack. Jag gick inte pÄ den enda lektionen vi skulle ha idag, för jag tror faktiskt inte att vi hade nÄn. haha, hoppashoppas!

Just nu sitter jag och har tagit en paus frÄn att skriva en lista pÄ sÄdant jag ska köpa nÀr jag Àr utomlands alla dessa veckor, och sÄdant som jag ska ta med. Jag mÄste ju vara förberedd sÄ att jag slipper tÀnka sÄ mycket nr jag packar. Alltid redo! =)

Mamma Àr inne i köket och fixar Cs studentplakat (?) .  Vi skickade aldrig ivÀg bilden sÄ att nÄgon proffionell fick göra i ordning plakatet, men mamma gör ett bra jobb mÄste jag sÀga! Fast hon Àr ju i och för sig bra pÄ mycket, och hon Àr sÄ finurlig! höhö.
 
Puss!

God morgon

Godmorgon!
Idag har jag endast en lekton och den börjar halv ett. hÀrligt. SÄ nu ska jag renskriva ett arbete som ska lÀmnas idag.
IkvÀll ska jag laga middagen fast jag har inte en aning om vad jag ska laga. Sen ska vi fixa klart allt till i morrn, C tar ju studenten i morrn! =)
tjenis

Dagens ungdomar

Klassrum, Stora Höga-skolan

TvÄ tjejer ~16 sitter och pratar dÄ den ena plötsligt fÄr syn pÄ en krona pÄ golvet.
Tjej 1: AlltsÄ, jag tror att det mÄste vara min turdag idag!
Tjej 2: VadÄdÄ?
Tjej 1: Jo, nÀr jag skulle ta bussen till stationen missade jag den eftersom jag letat efter ett hÄrspÀnne. SÄ jag fick gÄ till stationen i regnet, och gissa vad som hÀnde nÀr jag hade gÄtt en bit?
Tjej 2: Du blev upplockad?
Tjej 1: Nej! Jag hittade hÄrspÀnnet i fickan! Fatta tur, alltsÄ.

www.tjuvlyssnat.se

Onsdag, 28/5

Idag har hag varit i centrum med syster hela dagen. Jag köpte ingeting, dÀremot vÀntade jag pÄ C i tvÄ timmar medan hon fixade hÄret. Jag höll pÄ att somna ett antal gÄnger. suck.
Jag sÄg filmen Freedom Writers, en film som Àr baserad pÄ en sann historia - SE DEN! det Àr sjuuuktbra och den Àr rörande och lite kÀnslig. Àlskardet.

Jag kom hem för en liten stund sedan, sÄ nu sitter jag pÄ balkongen i den varma solen med Ballerina kakor med apelsinchoklad (mums!) och bloggar lite grann. 
vÀldigt mysigt och jag slipper fÄ Ängest för att jag sitter inne och hÀckar fast det Àr supervÀder ute. =)

Puss

Fan ?

Jag Àr "fett onödig" . Jag har köpt linnen idag, det Àr liksom det jag inte kommer behöva i sommar.
Vi ska Äka till Malaysia nÀsta vecka och dÀr finns det gott om sommarklÀder. Vad tÀnker jag med?
I morrn fÄr jag Äka tillbaka och lÀmna tillbaka lite stuff, jag blir snÄl!!

Jag kan fortfarande inte fatta att jag Äker nÀsta vecka, och förblir utomlands de nÀrmaste sju veckorna.  =) Vem Àr glad?

Jag har lite folk som jag hemskt gÀrna vill hinna trÀffa innan jag Äker. Men det tycks aldrig bli av.
Hon som ska vara min bÀsta vÀn trÀffar jag inte ens lÀngre. vad hÀnde pÄ vÀgen?

♄

VÀgra höga kostnader!

Jag har varit i stan hela dagen idag, med E och J. det var mysigt, dÄ jag inte frös. höhö
Idag upptÀckte jag ett problem med att jag jÀmt och stÀndigt betalar med mitt kort.
Se, jag lÀgger upp varorna pÄ disken och expediten börjar bloppa in varorna. Sen sÀger hon nÄgonting som jag inte allsuppfattar. drar kortet, fÄr kvittot sen sticker jag. Hittar ni felet?  det jag aldrig uppfattar Àr det jag ska betala.
Det Àr ett litet problem faktiskt, för jag vet nÀstan aldrig vad mina pengar gÄr till. sÄ Àr det, och jag borde försöka ha lite mer koll.
Men eftersom jag vet att jag oftast har rÄd att plocka pÄ mig det jag vill ha, sÄ blir det att jag tar allt jag ser. men vad gör man?

SÄÄ, idag var jag inne pÄ H&M Xantal gÄnger, hahah.  Det jag ville ha sagt med hela detta inlÀgg var att det jag köpte idag gick pÄ 552 spÀnn! hallÄ, jag blev lite chockad nÀr jag lÀste pÄ kvittot efterÄt. blÀblÀ, för höga kostnader. Allt jag har köpt idag har gÄtt pÄ minst 700 spÀnn, jag lovar. det Àr inte kul ju.. blÀblÀ. igen.

sommarvÀrme

Enligt smhi ska det bli 17 grader och en stor, skinande, varm sol utan moln!
jisses, hÀr sitter jag och hÀckar.

MĂ„ndag.

Jag tÀnkte berÀtta lite om min dag igÄr. för den var lite krÄnglig, mÄ jag sÀga.
Om jag har massa jobbiga stavfel och sÄnt sÄ ber jag om ursÀkt. för sÄnt Àr blir jobbigt att lÀsa i en text.
Jag har nÀmligen inget stavfels program pÄ denna data, och jag orkar faktiskt inte lÀsa genom hela texten och leta efter stavfel.

Jag kom ju till skolan pÄ morgonen, dÄ jag pÄ ett eller annat sÀtt kom fram till att jag inte hade nÄgra lektioner alls, det var ju skönt sÄ jag Äkte hem. Sedan bestÀmde jag med C att jag skulle trÀffa henne i Huddinge, eftersom hon ocksÄ slutade ganska tidigt.
Jag Äkte in till Huddinge till Sjödalsparken dÀr C, lilleV och mamma satt och lunchade i "solen". det var kallt och solen var absolut inte framme.
Vi gick upp till mammas jobb, hÀlsade lite pÄ hennes kollegor. Fast det var mest V som fick hÀlsa pÄ alla tanter och gubbar och alla sa; Jahaa, sÄ det hÀr Àr ditt lilla barnbarn. =)      You got it!

Vi gick vidare till RÄdsparken dÀr V fick titta pÄ alla puppar som han kallar dem, jaa alltsÄ tuppar!
Tuppar, ankor, kaniner, Äsnor, fÄr... ja hela bondgÄrden Àr samlad i den lilla parken.
Efter alla djuriska minuter (haha, nu var jag allt finurlig..) fick V leka en stund i en vanlig park. han ville aldrig gÄ dÀr ifrÄn, och jag som var hungrig som attan!
Det var extra skönt att vara ute sÄ lÀnge som vi var, nÀr solen Àntligen kom fram.  =)

NÀr jag kom hem gick jag en svÀng till Ica och handlade korv, korvbröd, engÄngsgrill och alla tillbehör för en grillkvÀll.
Det faktiskt ganska trÄkigt nÀr vi vÀl kom fram till Rudan. Det var kallt, regnet hÀngde i luften och min grill fungerade inte!
frustrerande. Och detta var det sista vi nÄgonsin kommer att göra som ett lag, men jag lider inte av det.

OjdÄ, jag har missat min buss. det var ju inte sÄ bra.
♄

Tralalla

Idag börjar jag vid nio tiden med MÀnniskokunskap, sen har jag matte.
Efter det har jag NaturkunskapB prov i ett kapitell jag inte ens vet vad det handlar om riktigt. ni kanske fattar vinkeln.
För matten slutar vid halv  elva ungefÀr, dÄ börjar jag inte förrens kvart över ett. Det var ju bra.
Jag har bestÀmt mig för att pÄ pÄ dagens TeckensprÄk lektion. Betygen sÀtts ju faktiskt snart.

Hej sÄ LÀnge!

Som pÄ rosa moln

Min dag har börjat relativt bra, men det blir bÀttre. Jag hade ju inte svenska lektion idag, sÄ jag Äkte hem innan tyskan för att byta frÄn jeans till nÄt svalare. DÄ messar E mig och sÀger att jag kanske inte behöver gÄ pÄ tyska lektionen, eftersom det var omprov.. jag har ju inte ens pluggat till provet!
Jag satt pÄ tÄget dÄ E ringer och sÀger att jag inte ens behövde komma pÄ tyskan, hon hade nÀmligen gÄtt och frÄgat vÄran lÀrare. Hon hade sagt att jag inte ens behöver göra provet eftersom hon visste vilket betyg hon ksulle sÀtta pÄ mig; Inte lÀgre Àn VG! Hur bra Àr inte det?  Jag har inte anstrÀngt mig sÄÄÄÄ jÀkla mycket, men tyskan sitter vÀl i blodet antar jag. haha nejmen.. sÄ behövde jag inte skriva det sista provet heller. det kÀnns skönt =) jag Àr sÄ glad.

Nu sitter jag hemma, och njuter av detta underbara vÀder. Jag ska Äka in till Huddinge vad ett tiden och möta upp C. hon och lilleV ska till nÄgon djurpark, sÄ jag ska följa med. det blir mysigt.

IkvÀll blir det grillning med gamla basketlaget. Det blir det sista vi gör som ett lag, eftersom vÄran coach slutar.
men mina tjejor och jag har redan en ny coach, sÄ det Àr ingen fara egentligen. hihi, nu kanske jag lÀt lite taskig mot min första trÀnare, men det fÄr tolkas som det gör..

Jag ska försöka slÀnga upp lite bilder frÄn mobilen idag.  Jag ska testa och se hur lÄngt jag kommer med det nu.
Vi hörs snart, Puss!

Bara min tur

SÄ jÀkla typiskt. Jag gick upp svintidigt idag, bara för att jag var pigg. men ocksÄ för att hinna sminka mig och inte behöva stressa.
SÄ nu sitter jag i skolan, och har sjÀlvklart ingen Svenska lektion. dÄ var det bara till att vÀnda hemÄt igen dÄ..
Detta Àr alltid min tur. det fÄr jag vÀl tacka för..  

 

Ingenting

Det Àr ju inte precis sÄ att solen lyser hela tiden, sÄ det Àr faktiskt kallt.
Men jag antar att det bara Àr jag som fryser med kortbyxor och linne idag. Det brukar vara sÄ.

Jag ska inte göra sÄ mycket idag. Vi ska pka en svÀng förbi vÄra kusiner, vette sjutoon vad vi ska göra :P
Tjeniiiis

Skitsnack mitt i natten

Klockan Àr mitt i natten, och hÀr sitter jag.
Som vanligt somnade jag nÀr alla 35 miljoner lÀnder skulle dela ut poÀngen till de dÄliga bidragen.
Alla drar alltid samma kommentar; Oooh, what a great show blablabla.   cut the crap, liksom. Programet suger och de vet alla. tala bara om vilken dÄlig lÄt som fÄr 12:an. ska det vara sÄ svÄrt?

nu Àr jag i alla fall pigg, sÄ jag sitter och lyssnar pÄ de dÄliga lÄtarna pÄ MTV ( fast de Àr ju i alla fall bÀttre Àn lÄtarna pÄ Eurovision! tack för det )  helst skulle jag vilja lyssna pÄ min musik pÄ mobilen, men mitt headset Àr inte inom rÀckhÄll, tyvÀrr.

Alldeles strax ska jag slÄ in mammas morsdag present, och skriva i kortet. =)
min lilla mamii. hihi ♄

Utmanad

Utmanad av Cathrin

För 5 Är sedan... var jag 13 och skulle gÄ om 7an, tror jag

För 3 Är sedan... var jag 15 och en knÀppis, haha :P

För 1 Är sedan... började jag gymnasiet, det var pest och pina

För 3 mÄnader sedan...  var jag skoltrött, och gjorde sÄ gott jag kunde

IgÄr... var det lördag coh jag Ät brunch med K pÄ stureplan och myste i solen

Imorgon... Àr det mÄndag, och jag ska grilla med laget för första och sista gÄngen, typ

Om ett Är... Àr jag 19 och skulle tagit studenten. Jag bor förhoppningsvis i en lÀgenhet med E och gÄr i 2an

Jag utmanar...  dig som lÀser detta =) !

Min dag, 24/5 Lördag

Jag tÀnker inte tillÀgna detta inlÀgg Ät Eurovision Song Contest, nejnej.
tragiskt sÀger jag bara att Ryssland vann.
 Det var bara för den j-vla skridsko Äkaren. faktiskt. men sÄ Àr det.. Fast det gick ju ÀndÄ inte bra för Sverige, sÄ det spelar vÀl ingen roll.

Min dag har vari bra och varm, hÀrligt va? Min eftermiddag var super. Jag och K Äkte in till Hotell Kung Karl, Bakfickan och Ät Brunch. Tack vÀnnen, det var supergott. <3
Det var verkligen vÀrt den lÄnga fastan som jag led genom hela morgonen. haha.
Jag orkar inte rabbla upp allt vi Ät, men gott var det. riiiktisgt mums! Dit lÀr vi Äka flera gÄnger med alla tjejorna. =)

Vi drog en svÀng pÄ byn, som mamma skulle sÀga. Vi var inte pÄ vÄrad bÀsta shopping humör, K och jag, men lite saker fick jag med mig hem i alla fall. En ögonfrans böjare, tvÄ par lösögonfransar och ett par sommarskor. Allt frÄn H&M.
Jag fÄr se om jag slÀnger upp nÄn bild pÄ det, vÄran Laptop Àr ju sÄ seg..

Jag skulle visst trÀffa en kompis i kvÀll, vilket jag helt glömde bort. my mistake. Men sÄ blir det om man heter Jessica och inte Àr hemma pÄ hela dagen - man glömmer alla planer man har och lever för stunden. sÄ Àr det.
Tydligen hade syrran svarat pÄ min mobil och slÀngt pÄ luren rakt i facet pÄ honom. haha, nooot cool!
Jag fÄr vÀl gottgöra det pÄ nÄt sÀtt, fast det Àr ju inte min starka sida precis.

Puss!  ♄

Hungrig

Det blev lite senare Àn planerat, men vid halv tvÄ ska jag möta upp K.
Jag Àr sÄÄ hungrig. Har inte Àtit pÄ nÀstan 18 timmar, herreguud assÄ. =) haha

Vi ses.

.. för dÀr emellan kommer fasta!

Idag ska jag in till stan och Àta Brunch med K, det blir trevligt. Hon ville bjuda mig eftersom jag fyllt Är.
Vi ska Àta pÄ Hotell Kung Karl dÀr hon jobbar, Bakfickan eller var det hette. Klockan 14:00 har hon bokat bord, men vi ska Äka vad 12 tiden sÄ jag har lite brottom just nu!
Hela morgonen har blivit till att fasta för min del, bara för att kunna Àta sÄ mycket som möjligt dÀrborta. hahah.

Jag fÄr se vad jag ska göra ikvÀll, jag mÄste ju laga maten idag kom jag pÄ.. ajsiing.
Nu ska jag göra i ordning mig,
Pusss

"Köpa grisen i sÀcken"

Åh, vilken hĂ€rligt dag jag har haft idag, och vilket fint vĂ€der det har varit
Jag gick pÄ Matte lektionen i morse.. jag skulle visst skriva Geometri prov, men det gick bra sÄ det löste sig tillslut. Hade ingen engelska lektion, dÀrför sket jag ocksÄ i Pedagogiskt Ledarskaplektionen sen ocksÄ, som var vÄran sista lektion.

Jag Äkte in till centrum vid halv elva, efter matten och hÀmtade mina glasögon. Dom Àr faktiskt ganska fina =)
Jag lÀgga upp en bild i morgon, sÄ fÄr ni se. faaast, min stationÀra data Àr helt sönder - igen! sÄ Laptopen fÄr duga.
men det löser sig nog som allt annat.
Jag köpte en puder ocksÄ, men det var ju inte sÄ intressant.

Nu ska jag titta vidare pÄ Ciao Bella.
Pusss.

Nothing

Nu Àr jag fÀrdig med alla svenska uppgifter, de ska bara lÀmnas in. Det könns skönt. =)

Jag ska strax ta och Äkta till centrum och trÀffa syrran. Jag ska nÀmligen köpa en puder och hÀmta mina glasögon, fÄr inte glömma!! Jag har nÀmligen lÀsglasögon. muhahah

Nu ska jag kila ivÀg och leta upp min lÀrare, betyden sÀtts ju pÄ tisdag tror jag.. shiiit..
Puss!

Ingen rubrik, thx

Vad annorlunda blogg ser ut nÀr man loggar in nu! Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, men det kommer vÀl..
hur som haver..

Pizzan stÄr inne i ugnen Àntligen, min mage bara skriker efter mat just nu.
Det Àr konstigt hur lite man Àter nÀr man Àr hemma, i alla fall jag. Jag har hört mÄnga av mina kompisar sÀga att de gÄr och smÄÀter hela dagen nÀr de Àr hemma, vilket jag inte gör. DÀremot gÄr jag och kolla i skafferiet och i kylen helahelahela tiden. hela dagen lunkar jag in i köket och letar efter nÄgot att Àta. Jag lunkar ocksÄ alltid ut ur köket besviken och tomhÀnt efter mitt
desperata letande.
hahah, NÄn som kÀnner igen sig? ;P

zlatan vad hungrig jag Àr!

klaaar!

Yeeeeeeeees! Jag Àr Àntligen klar med mina svenska uppgifter som jag inte har orkat göra.
BraBra. Nu Àr det bara tvÄ Engelska uppgifter.. och lite till. Men det löser sig alltid =)

Update

Jag Àr alldeles strax klar med renskrivingen av mitt svenska arbete som legat och dammat i mitt rum.
I tvÄ mÄndager har det legat dÀr och vÀntat pÄ att bli renskrivet. hahha, nu Àntligen..

Pizzamannen

Jag har tyska prov klockan tio idag. Jag kan inte ett piss och tÀnker dÀrför inte göra det och dÀrmed inte heller riskera ett "feet igie". en lÀrare pÄ högstadiet sa alltid sÄ till klassen, "feet igie" = fett IG. Hon var inte svensk.

IkvÀll ska jag laga middag och det blir Pizza! sjÀlvklart hemmagjord pizza, my specialty.
Resultatet blir alltid sÄhÀr ungefÀr;

image88

Hustle and Flow, svullow

Min kÀra kollegor pÄ Ica mÄste verkligen tro att jag Àr ett svullo!
Senast idag var jag och stora systern pÄ Ica och köpte fetaste Sourcream and Onion pÄsen, shit. hur var det med beach 08?
IgÄr var vi ocksÄ pÄ Ica och köpte vÀrsta grÀdde, vaniljvisp, hallon och blÄbÀr.
Det var i och för sig nyttigt, men Àven..

Nu ska vi i alla fall sÀtta pÄ Hustle and Flow och svulla feta, goda chips.PĂ„ Ă„terseende! ♥

Eyelashes

image85
bilden Àr sjuktfin tycker jag

Jag har fÄtt ett par lösögonfransar av min syster som
jag haft pÄ mig hela dagen.
Jisses vad lÄnga dom Àr. Jag kÀnner mig verkligen som en transa,
joo det gör jag!

Bikini, Bikini

Som det serut nu kommer jag antagligen köpa en hög olika bikinisar  inför sommaren.
Jag har hittat mÄnga otroligt fina modeller, och inget kan stoppa mig!
Jag Àr inne pÄ bandeau bikini.
Dessa skulle jag gÀrna ha pÄ mig pÄ stranden i Asien i sommar!
Speciellt den "hallonrosa" nÀr jag Àr sÄdÀr snyggt brunbrÀnd.
 
image83 image84

det kommer mera..

Citat!

Ett skönt citat frÄn gÄrdagens Gossip Girl:

"Raise your hand if your over 30 and acting really weird right now"    
Dan Humphrey, som han heter i den underbara serien! hÀr Àr en snygg bild ocksÄ

Pizza Hut & första cykelturen

Vilken skön förmiddag jag har haft! Det blev ingen skola för min del idag, men jag överlever för det.
Jag vaknade strax innan fem i morse för att syrrans alarm gick igÄng preciis utanför min dörr. tack för det! Det ringde flera gÄnger, i hundra Är tills jag pallrade mig upp och stÀngde av den.
Jag blev sjÀlvklart pigg och mitt alarm ringer inte förrens 05:40 sÄ jag satta pÄ tv:n och tittade pÄ Tv Shop. det finns sjukt mycket bra saker man skulle vilja ha dÀrifrÄn. yes, jag Àr lÀttköpt nÀr det gÀller sÄnt! 

Jag somnade vad halv sju ungefÀr och vaknade vid halv Ätta med en sjuhelsikes huvudvÀrk. blÀblÀ, och jag var jÀttesen.
Livet gÄr vidare sÄ jag Ät lite gröt med Cathrin och pratade om att flytta hemifrÄn. (för det ska jag göra!)

Vi fixade iordning vÄra cyklar och drog ivÀg till solariet. herre vad skönt det var! och brun blev jag =)
Sen Äkte vi vidare till Pizza Hut och Ät deras Buffé. asgott, i must say.
En svĂ€ng förbi ÖB, och vi Ă„kte hem.

ta fram cykeln mina damer och herrar, det Àr jÀtteskönt, och inte minst sagt bra trÀning.
Tjingeling!

Ladder 49

Jag har precis Àtit min lilla "brunch" nu. Elaine Àr sÄ duktig att hon lagade mat Ät oss. hihi =)

Det var ju ingen Cashmere Mafia igÄr! guuud vad besviken jag blev.. men det var bra att jag fick se Ladder 49 ostört i stÀllet. Filmen var sÄjÀkla bra. det var helt galet och sÄ fin den var. Jag Àlskar att man fick se hans liv medans han lÄg begraven under massa stenar o skit. inte ett öga torrt under den filmen kan jag lova!

Plus att Joaquin Phoenix Àr bÄde söt och snygg i verkligeheten ooch under hela filmen!

image81 

Nu Àr det fullbokat

Min kvÀll Àr fullbokad framför tv:n idag!
20.00 Outsiders
21.00 Cashmere Mafia
21.00 Ladder 49
Som man mÀrker Àr att det Àr tvÄ program klockan nio!! det fÄr antagligen bli zappande mellan kanalerna..

Chick!

Nej! HÀr sitter jag, hemma, och Àter upp mitt godis som jag tÀnkte smaska i mig framför Cashmere Mafia ikvÀll! jÀklar mig alltsÄ.. vad ska det bli av mig egentligen.

Det tre absolut bÀsta serierna Àr (plus prison sÄklart!) Desperate Housewives, Gossip Girl & Cashmere Mafia. heeey, I love!  riktiga chickflick grej detdÀr =)


image80Jag kom nyss hem och ska strax sysselsÀtta mig med att renskriva ett svenska arbete. =)
Sedan bÀr det av till trÀning, som antagligen kommer bli meningslös i alla fall. mindre bra!

Pusss! ♥

TĂ„gluff!

Sitter iskolan. gör inget speciellt. Har vart pÄ en lektion av tre idag. punkt.

Jag gick upp typ en halvtimme tidigare idag för att fÄ lite extra tid, trotts det missar jag bussen. tjenis! (vi bor typ 15 sekunder frÄn bussen) jag och Elaine fixar iordning vÄra vÀskor och ser hur bussen svishar förbi utanför.
Vi tar det lugnt, gÄr en svÀng förbi Ica och köper frulle. Varsin fralla och en festis. =)
Vi missar typ alla tÄg som gÄr inom en timme. Och vi bor typ 15 minuter frÄn tÄget.. vi Àr bÀÀst!

Vi tĂ„gluffar in till Årstaberg dĂ€r vi tar tĂ„get mot SödertĂ€lje, till Älvsjö. Vi vĂ€ntar pĂ„ tĂ„get mot VĂ€sterhaninge för att kunna Ă„ka tillbaka till skolan i SkogĂ„s. hahah det tog dryga timmen. =)

Jag var tyskan, hade lunch och nu sitter vi hÀr. hahhahah. hÀrlig morgon mÄ jag sÀga!

Nu knyter jag ihop min pÄse!

Nu ska jag sova. hej & godnatt!


haha, sjuk rubrik detta inlÀgg fick!

KÀrringar Àr besserwissers

Det finns tvÄ typer av Àldre kvinnor - KÀrringar & Tanter.
KÀrringar Àr Àckliga, jobbiga besserwissers som tror att de vet allt. De Àr rena nervvraken som Àr jÀklaskit.. fanskap.. alltsÄ jag finner inga ord!! KÀrringar stÄr i en liten grupp pÄ ett torg och pratar skvaller om tant Andressons nya blus och gud vet vad mer de samtalar om som Àr sÄÄ viktigt.
Tanter Ä andra sidan Àr snÀlla, söta, smÄ rara tanter som bjuder pÄ karameller och som alltid Àr glada. de Àr tanter som lever i livets goda dagar. Listan kan göra lÄng! =)

Exempel;
Jag stod inne pÄ Ica och la upp nybakade bullar dÄ en kÀrring kommer fram till mig. Hon Àr allmÀnt otrevlig och sÀger att jag mÄste tvÀtta skÄpluckorna NU, för sÄ kan de ju absolut inte se ut!! En sÄdan person var absolut ingenting jag orkade med idag, jag var för trött.
Hon skÀller vÀrre en den vÀrsta rabiessmittade hund och stÄr och spelar chef och Àr vÀrre Àn den vÀrsta svÀrmodern.  Jag försöker ignorera henne samtidigt som jag fortsÀtter med mitt, men det Àr givetvis skitsvÄrt. IstÀllet sÀger jag bara; mm.. inget mer och gÄr dÀr ifrÄn. Henne var jag inte trevlig mot i kassan nÀr hon sedan kom för att betala, och det mÀrkte hon ocksÄ. ( what goes around, comes around ) Efter henne kom en tant och hon fick ett glatt bemötande av mig nÀr det var hennes tur. =)

HallÄ?? Det Àr Jag som jobbar dÀr. Jag vet mina uppgifter att göra, sÄ jag behöver inte nÄgon jobbig kÀrring som sÀger Ät mig vad jag ska göra. Herregud sÀger jag bara. Jag ska bli en snÀll tant nÀr jag blir gammal. That's it!

Jag skulle tagit en bild pÄ den jobbiga jÀkeln sÄ att ni kunde fÄ se mÀnniskan! synd att jag inte tÀnkte pÄ det..

Söndag Morgon

Jag ska alldeles strax gÄ ivÀg till jobbet. suck, men det blir nog bra. (:
Klockan vid kassorna lÀr vÀl knappast funger idag heller, ÄÄh jag orkar inte med springandet hela tiden..

Idag ska Vincent firas hos hans farmor. Hela familjen ska dit o Àta smörgÄstÄrta o gotta sig med tÄrtor och hela köret, men jag.. jag ska sitta inne pÄ Ica och slita hÀcken av mig. det kÀnns ju sÄdÀr lagomt kul!

Ha en bra dag. :)

Lördag 17/5

Jag har jobbat hela dagen, och jag har trÀningsverk sÄ in iii! Jag har sprungit fram och tillbaka hela dagen, ringklockan inte fungerar vid kassorna. morgondagen lÀr bli lika utmattande..

Snart kommer Kawtar hit, sen ska vi trÀffa Andreas och Kamil. Det lÀr antagligen bli chill framför en film eller nÄt sÄnt, skulle jag tro. =)

Hoppas ni har haft en bra dag & fÄr en bra kvÀll.
Tjingeling!

random!

Nu ska jag Äka ivÀg till Coop Forum med J och E. See u! =D
♥ ♥ ♥

Vad heter han!?

NĂ„gon som vet vad Sucre i Prison Break heter i verkligheten?
jag blir galen..
HÀr Àr den fillur som har ett okÀnt namn, enligt mig


image76
visst Àr han vÀldigt söt pÄ denna bild? =)

Reggae mix


SĂ„ sjuuuuktbra!

Where's my memory?

Glömsk som jag Àr har jag glömt att berÀtta vad jag fick i födelsedags present.

Detta fick jag :
♦ Ett vitt linne
♦ En tubklĂ€nning
♦ Bh & Trosor
♦ Ett duntĂ€cke (det Ă€r svalt & kan anvĂ€ndas pĂ„ sommaren =)
♦ "Home stickers" sĂ„nt man klistrar fast pĂ„ vĂ€ggen som dekoration. supersnyggt!
♦ Ett sĂ€ngklĂ€d-sett
♦ En tröja dĂ€r det stĂ„r Grattis Jessica 18Ă„r!

Jag kommer faktiskt inte ihÄg om det var nÄgot mer, shame on me!
SjÀlvklart kommer det bilder upp, förr eller senare. =)

Kniven i HjÀrtat

Nu kom syrran hem! Vi ska sÀtta oss ner framför tv:n, titta pÄ film och kÀka godiis. lyx.
vi ska se Kniven i hjÀrtat.
Superbra! NĂ„gon som sett serien? =)

sommar

image75

16/5 fredag

Idag Àr jag ledig. Det kÀnns jÀtteskönt. DessvÀrre blev jag vÀckt sisÄdÀr tvÄ gÄnger i morse, för ingen trodde pÄ att jag var ledig.. Jag somnade om, och vaknade inte förrens.. tio! Japp, sÄ lÀnge kan jag sova. hahah.

Jag har inga speciella planer för idag. Bara ta det lugnt och njuta av min ledighet =D
Tjenis!

TÀnk alla gÄnger


Fonky Fresh feat. RMK - TÀnk alla gÄnger

"Sanningens ögonblick"

Sanningens ögonblick verkar ha fÄtt ganska sÄ mycket kritik. Det tycker jag Àr dÄligt! Programmet gÄr ju ut pÄ att det Àr typ jÀttepersonliga frÄgor, det Àr ju det som Àr meningen! Jag Àlskar programmet för det Àr underhÄllande och roligt!
Och förresten sÄ Àr det ju frivilligt att vara med och delta i programmet.
..och Àr men med i leken, fÄr man leken tÄla, ellerhur?

image74

Hur mycket Àr Din blogg vÀrd?

Jag snubblade in pÄ en sida dÀr man kan fÄ reda pÄ hur mycket ens blogg Àr vÀrd.
Se hÀr!    

TĂ€ltning & EMD

Idag skulle jag  egentligen ivÀg pÄ tÀltning med min klass och en annan. Utflykter ingÄr i en kurs vi lÀser. 
Jag ska dock inte följa med, för jag har kommit fram till att jag Àr för fin för att tÀlta i en kall skog med en massa strangers. no thx. jag klarar mig liksom..

IkvÀll ska jag ivÀg pÄ nÄn himla RixFM konstert av nÄt slag, med Jennica och Erika. Dom vill dit för att EMD ska vara dÀr, men mest vill de nog dit för sjÀlvaste Dannys skull. hahha, dom Àr sÄ knÀppa. jag följer bara med för sÀllskapets skull!!   fast jag hörde nÄt om att Ola skulle upptrÀda.. 
Tjingeling!

GodNatt =)

image73

VECKANS LÅT


Regina Spektor - Samson

Det Àr veckans Ärets lÄt, jag lovar.
Hon sjunger den perfekt och den Àr sÄ fin.

KrÄngel slutar alltid med.. problem?

Jag kommer alldeles snart fÄ ett utbrott kÀnns det som. för nÀstan alla knappar pÄ den högra sidan pÄ min mobil fungerar inte. fatta nÀr jag vill lÄsa upp mobilen eller nÀr jag vill kunna trycka fram musiken pÄ ett lÀtt sÀtt. Det gÄÄÄr inte! fullstÀndigt omöjligt. Vad gör man Ät detta stora problem? jag blir sÄ frustrerad..HÀr har ni mobilen som krÄnglar bara för att jÀvlas.

Middag med Familjen

Jag sitter i skolan och har precis  haft gympalektion. jag var dock inte med, men jag hjÀlpte till. det rÀknas vÀl? =)
jag ska snart ta tÄget in tillstan och möta upp systrarna. Hela familjen ska nÀmligen ut o kÀka eftersom att jag o V fyller Är idag. trevligt vÀrre.

Ha en bra kvÀll. PoK

old lady.

BlÀBlÀ. Jag sitter pÄ en trÄkig data lektion. det Àr i och för sig bara jag och en till hÀr, men pluggandet Àr trist.

Jaha, 18 Är Àr vÀl inte sÄ dÄligt, eller? Jag tycker att jag kÀnner mig lite gammal, men faktiskt, det Àr ju nu livet börjar och alla möjligheter finns rakt framför en. krogen, bÀttre jobb, högre lön, egen bostad you name it! nu Àr jag myndig och jag Àr ju i stort sÀtt fri. hahah.

Puss!

HURRA HURRA!

♥ GRATTIS VINCENT! ♥
 nu Àr du 2 Är & stora pojken =)

Sista kvÀllen..

..som 17 Äring! du hörde mig. Jag fyller ju 18 Är i morrn, det kÀnns helt konstigt. kul sÄklart, men gammalt.
I morgon kommer jag vÀl antagligen rulla in pÄ rullator i skolan. ajsing!

Jag har helt glömt bort att slÄ in Vincents present. Lilla systersonen fyller ju 2 Är i morgon, samtidigt som mig! han har blivit sÄ stor, Lille hjÀrtegull =)

Emilia Äker till Frankrike i morgon bitti med skolan. Hoppas du fÄr det roligt dÀr borta och kom hem med Eifeltornet Àr du snÀll sÄ att jag kan fÄ se en skymt av det. Ha det bra vÀnnen.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan slÄ in presenten.  Ha en bra natt, eller nÄt.. höhö
Godnatt!

happy face

Jag Àr sÄ lycklig, jag Àr sÄ lycklig. lalallallaaaaa.
man fÄr vara glad i bland. passa pÄ o njut, jessica.
för ibland hÀnder det saker som man blir lite gladare av, det har hÀnt.
sÄ jag mÄste ju erkÀnna att jag kÀnner mig lite glad i alla fall =)
*tööntvarning, piiip piiip*


Hoppade framför tÄget

herreguuud, jag skrev Nationellt prov i matte idag. hoppashoppashoppas pÄ GodkÀnt!
Jag gick till tÄget i morse istÀllet för att ta bussen. duktigt va? haha.    NÀr jag nÀstan Àr framme ringer Jennica och sÀger att tÄgen Àr instÀllda. det skulle betyda att jag skulle komma försent och Missa provet. neej, det har jag absolut inte tid med.
PÄ vÀgen tillbaka hem liftar jag ihopp om att fÄ skjuts till skolan och kanske hinna skriva provet.  Jag fÄr sjÀlvklart napp. nÄn Àcklig gubbe. blÀÀÀ! hahahah, nej dÄ, riktigt sÄ var det inte..
NÀr jag gick sÄ rullar en bekant bil in framför mig, det var mamma. hiihi. hon envisas om att jag visst skulle hinna till provet om jag satte mig i bilen NU. dÄ envisades jag med att vi skulle hÀmta upp Jennica eftersom hon ocksÄ var sen pga tÄgen som som inte gick. Det gick bra, och jag kom endast tio minuter försent, och jag fick komma in. Antadligen för att de visste att tÄgen strulade.  kul att det inte var mÄnga i aulan, de hade förmodligen inga tÄg som gick heller. höhöh

Slutet gott, allting gott! =)   fast nÀr jag tÀnker efter sÄ var inte allt gott för alla i slutet. nÄgon hade tydligen hoppat framför tÄget. eller sÄ var det en olyckshÀndelse.  det var inte bra alls.. "/
Tjingeling

what is happening..

Hej&hÄ, jag har sÄ pÄ!! Jag har fÄtt nÀstan alla mina arbeten klara idag! det kÀnns underbart. Jag har typ tvÄ och en halv uppgifter kvar, men det Àr lugnt det fixar jag.. höhö! förhoppingsvis villsÀga  (;

Det ny livet

GodMorgon! =)
Jag har nyss slÀngt i mig en tallrik gröt eftersom mitt nya liv börjar idag. pÄriktigt.
Om en mÄnad Äker jag till Malaysia mm. sÄ denna mÄnad ska jag trÀna inte Àta onyttigheter som godis, Donken jaa, ni förstÄr nog. Jag ska vara nyttig till sommaren, ni fÄr göra som ni vill.  ( ;

Nu ska jag hopppa in i duschen.
Ha en bra dag.
Tjingeling!

GodNatt

Nu ska jag tvÀtta bort mascaran och borsta tÀnderna.
Sen ska jag krypa ner i min goa sÀng och sova, det ska bli skönt kan jag lova.

GodNatt
  ♥

Besvikelse

lÄgt. det Àr allt.
dÄ vet man var man stÄr, tack.

Lite cred till mig. ^^

Jag mÄste fÄ pÄpeka att jag kÀnner mig lite duktig, faktiskt. Just nu sitter jag och pluggar vilket jag Àrligt talet inte gjort pÄ lÀnge! I alla fall inte pÄ hela 2008, tills nu. typ. Jag kÀnner mig sÄ duktig sÄ. hahhaha, tönt varning.
MenMen, vad gör man inte för skolan, sÀg..

Jag vet hur mÄnga grader det blir i morgon, it suucks! =(  whyymaan?

Sommar&sol

Kort om dagen dÄÄ;
Det var vÀldigt trevligt hos brorsan idag. Dom har precis  flyttat in i en underbart fin lÀgenhet, han o tjejen. Den Àr sÄ frÀsch och jÀttefin, och den ligger vÀldigt bra till. liksom ett fint omrÄde, nÀra till T-banan och det Àr ett suupermysigt omrÄde. =)    *aviis*
NĂ€r vi kom hem skulle vi grilla,
fast det blev för mycket krÄngel. IstÀllet stekte Cathrin upp korv och Halloumiost, och det var mycket gott det med. Snabb varianten liksom! hihi,

Nu ska jag renskriva lite arbeten som legat och dammat i mitt rum. jag fattar inte varför jag inte gjort det mycket tidigare, sÄ jag hade sluppit göra det nu. ajabaja, alltid ute i sista sekunden..

Det Àr hur skönt som helst att det Àr varmt och soligt nu för tiden. mys!
Tjingeling

Passa PĂ„!

Godmorgon! solen skiner och jag Àr pÄ topp!
Idag fyller min brorsa Är, sÄ the family and I ska Äka dit. Det blir trevligt trevligt! =)  Grattis Till Dig!

IgÄr lÄg jag och solade hela dagen. Snacka om att det var hur skönt som helst! Idag ska det bli Ànnu varmare sÄ jag hoppa att jag kan hitta nÄn tid att lÀgga mig ner i solen och pressapressa! haha, det Àr super lÀtt att bli helt beroende av solen ju. Passa pÄ nu nÀr solen Àr framme, för vem vet.. snart kanske det börjar snöa (?)  vem vet vÀdret i detta svenneland..
IgÄr nÀr det var jÀttevarmt ute sÄ kom jag pÄ en sak. Om jag tycker att det Àr suupervarmt nu, hur ska jag dÄ klara mig i sommar? Jag ska ju utomlands i sju veckor. wooowh!  det ska bli sÄ himlakuul!

See you in the sun!
Puuuuuuuuuss! ♥

BÄSTA!

Idag hag jag solat hela dagen lÄng! Det var superskönt och det bÀsta Àr att jag blivit brun! yesman. du hörde mig. brunbrunbrun. =)

IgĂ„r fyllde min kĂ€ra Emilia Ă„r. GRATTIS i efterskott! ♥
och Idag fyller min kÀra Erika Är. GRATTIS!

IkvÀll blir det firande mÄtro. Pusss!

SĂ€mst

det gÄr inte.
IG, here i come.

Glasögonorm

Jag sitter just nu och pluggar Naturkunskap. Jag har fÄtt en helt del hjÀlp frÄn Emilia, det tackar jag för! =) tuusentack!

igÄr var jag hos Optiken och kollade synen. Eftersom syster min köpte ett par glasögon skulle hon fÄ ett par glasögon utan extra kostnad, dom fick jag. det var ju snÀllt. Eftersom mina lÀsglasögon som ligger inne i mitt rum och dammar nÄgonstans (de Àr sÄ fula! haha) sÄ var jag och valde ett par nya snygga brillor som jag förhoppningsvis kommer anvÀnda i skolan ibland. Jag testade synen ocksÄ, och jag har ett liiitet, liitet synfel vilket jag redan visste. men what the hell. Att dra pÄ sig ett par brillor över nÀsan nÀr man sitter framför datorn Àr vÀl inte sÄ farligt?Nu ska jag förtsÀtta med mitt sjuktintressanta arbete.
Tjenis!!

It's hopeless, man.

HÀr sitter jag, i skolan och skriver ett arbete om MatspjÀlkning. AlltsÄ what? FrÄgan jag ska besvara Àr Varför det Àr sÄ viktigt att Àta rÀtt. klart jag vet att det Àr viktigt, men jag vet inte hur jag ska förmulera mig. jag vet inte ens vart jag kan hitta information sÄ att jag kan fÄ ett betyg i detta (höhö) varför det Àr sÄ viktigt? Det Àr sÄ fustrerande att jag fÄr krupp. NÄgon som vet var jag kan hitta info om varför det Àr viktigt att Àta rÀtt? tacksam för svar!! =)
 
Tjingeliing! ♥

18 Ă„rs kris, eeh?

Neeej, jag har vÀrsta Älders krisen! eller vad det kallas.. ! jag fyller arton Är nÀsta vecka, faan vad gammalt.
MÄnga tycker nog att det skulle kÀnnas bra att Àntligen fÄ fylla 18 och fÄ gÄ pÄ krogen blablabla, men tÀnkt efter. Jag fyller nÀstan 100 ! det kÀnns inte roligt.

Haha, jag kÀnner mig asgammal..

FrÄn Götet

    

Det finns sÄklart roliga bilder ocksÄ, men dom har jag inte fÄtt till min dator Àn. =)
höhö.
   

Tisdag 6/5

Jag har precis kommit hem frÄn skolan, sÄ jag tÀnkte slÀnga upp lite bilder frÄn Götegorg nu! men först mÄste jag ju lÀgga in dem pÄ datan. ett ögonblick..

Borta bra..

men hemma bÀst, Àr det inte sÄ man sÀger? JorÄ, sÄklart men jag kan dessvÀrre inte hÄlla med. Inte för att jag har det dÄligt hemma, absolut inte. i looove it hemma i Sthlm! men Göteborg, jisses vilken underbar stad!! jag har sagt det förr, och jag hÄller alltid med mig sjÀlv nÀr jag sitter i Gbg i en varm liten spÄrvagn. 
D e t  À r  U n d e r b a r t  a t t  v a r a  d À r . NÀr jag flyttar hem ifrÄn blir det sÀkert till Göteborg med tjejerna.  no doubt.

Jag har haft ett par underbara dagar pÄ vÀstkusten med grabbarna! Vi hade otroligt roligt och det var sÄ skönt att det bara var vi dÀr nere. =)
Vi var sex pers pÄ var enda match. NÀstan alla lag som vi mötte var hela arméer, och vi vann sjÀlvklart! ;) Vi tog oss enda till Semifinal, fast dÀr tappade vi vÄrat spel. meeen, det gjorde ingeting för mig, egentligen.

Bilder kommer upp ikvÀll! för nu ska jag kila ivÀg pÄ trÀning.
Tjingeling!