inget.

There's no way that I could possibly forget him like he got me and forgot me

30/9 tis.

heeeej, it's been forever, kÀnns det som!

Jag kan berÀtta lite om min otroligt spÀnnande helg..
I lördags var jag i HagsÀtra med min familj hos nÄgra som vi kÀnner. Det var helt ok, kÀkade middag och lite sÄnt.
Jag fick sedan skjuts till Älvsjö dĂ€r jag tog tĂ„get hem till Handen. Jag gick frĂ„n stationen och fixa mig pĂ„ mindre Ă€n en timma! yes, det var snabbt gjort av mig, för utgĂ„ng blev det (:
Det var hos nÄgra killkompisars kompis, och det var helt ok dÀrborta. Det var skönt att han bodde ganska nÀra hem till mig, dÄ blev det inte lika jobbigt att komma hem sen. hahhaha!

PÄ söndagen var jag bakis som aldrig förr.. jag brukar inte bli bakis, men det blev jag ÀndÄ. fyyy vad jobbiigt!

Jag tror att jag börjar bli lite sjuk. KÀnner mig helt nere och liksom lite sjuk.  vilken macho man jag Àr!

Nu fÄr det vara nog!!

Jag klappar mig sjÀlv pÄ axeln och tycker att jag Àr bra nu. Jag har precis kÀkat upp allt i min godispÄse som jag köpte i lördags efter jobbet. I en hel vecka rÀckte den! haha, helt sjukt egentligen. Jag var och betalde det kvittot idag, pÄ godiset jag tog med mig efter jobbet, fan 60 spÀnn gick det pÄ! Lösgodis för 60 kr till bara lilla mig (: höhö.. 

Hur som helst, jag har bestĂ€mt mig för att INTE, aldrig under nĂ„gra som helst omstĂ€ndigheter ( !!!! ) köpa och trycka i mig sĂ„ mycket onyttigheter som jag lyckts göra den senaste tiden. Ända sedan jag kom hem frĂ„n Malaysia har det varit min drog, allt godis. Kanske för att jag var utan det i 2 mĂ„ndager i somras?
I alla fall, massor med frukt ska jag Àta och inget godis, förrens om minimum tvÄ mÄnader.
Klarar jag det tro? Det vÀntar att se (:
Det jag skulle sÀga egentligen var att jag upptÀkt en stor godis skÄl pÄ vardagsrumsbordet! Pappa den jÀkeln hade köpt det, och sÄ Àr det alltid. NÀr jag bestÀmmer mig för att inte Àta godis, sÄ kommer nÄgon av mina pÀron hem med vÀrldens största pÄse med massor av gott godis som bara Ropar pÄ mig att bli uppÀten! det Àr en stÀndig kamp.. jag förlorar alltid.          (Tack för att ni stöttar mig i detta, snyft* )
DÄ kom jag pÄ den smarta iden att borsta tÀnderna, dÄ vill man ju inte förstöra den friska smaken i munnen, och blandar det med massa socker och sura godisar. NÀÀ, sÄ jag har hÄllt mig undan den godisskÄlen hela kvÀllen, hittills. Great!

Som en extra kick i baken bestÀmde jag och mamma att vi ska gÄ ivÀg till Torvalla simhall i morgon bitti och simma, och kanske vara med pÄ vatten gympan.
Vi Ă€r bĂ€-bĂ€-bĂ€st.  ♄

Den mest onödiga skoldagen,

hej&hÄ, det Àr slitsamt med skola ju..

Jag gick upp med tuppen i morsen och var i skolan halv nio. Eftersom jag bestÀmt mig för att gÄ pÄ alla lektioner innebÀr det ju Àven Natur lektionerna ocksÄ, tyvÀrr.. det var precis vad jag hade som första lektion, men det var helt ok! Alla fick redovisa deras arbeten, alla utom jag för jag har ju inte varit dÀr, knappt, och dÀr med inte vetat om uppgiften ens. SÄ det var skönt att bara fÄ sitta dÀr och hÀcka i en timme. Efter det har, varje fredag, rast mellan 9.30 - 14.10..  are you kidding meeee!?  Det Àr den lÀngsta rasten ever, sÄ jag Äkte hem och pluggade. Yes, hÀr Àr man duktig vettni (:

Sen Äkte jag tillbaka till skolan och hade tvÄ lektioner, och fick sluta 40 minuter tidigare :D   toppentoppen.

En Torsdag i Haninge Centrum.

Lönen rullade ju in idag. HÀrligt! det Àr verkligen varit allt slit i slutet av mÄnaden ;D

En ny HM butik öppnade idag i Haninge Centrum, och de 100 första personerna fick ett presentkort pÄ 200 kronor. Kul tÀnkte jag sÄ jag tÀnkte dra en svÀng förbi. SÄ mycket folk kunde det ju inte vara, jag menar 200 kronor Àr ju inte sÄ mycket.. typ en tröja bara.  Jag anade att det skulle vara nÄgra personer bara, eftersom det som sagt bara handlade om 200 spÀnn.. NÀr jag kommer dit fÄr jag vÀrsta chocken! Har aldrig sett sÄ mycket folk i vÄrat centrum förut. Kön Àr kilometer lÄng, och alla Àr runt 15-16 Är plus massa gamla tanter.. eeeeeh, shiiit. Jag skulle aldrig stÀlla mig i den lÄnga kön i en timme som dom gjort, bara för 200 kronor. Det Àr inte vÀrt det!! hahah, helt sjukt egentligen. Ok om man fick 1000 kronor, men 200 .. jag tror inte det.

Jag vandrade in pÄ HM lite senare idag för att se hur det sÄg ut. Och rikigt snyggt var det! HÀdan efter kommer det vara mycket roligare att gÄ in i den nya HM, hehe (:

VÀl dÀr inne hittade jag lite saker att köpa; tvÄ par mörkgrÄa strumpbyxor, vanliga och ett par ribbade, grÄa och vita knÀstrumpor (tvÄ av varje) och sen tvÄ stycken supermysiga halsdukar, en vit och en svart.
Om man handlade för 500 kr eller mer fick man 100 kr i rabbat. Mitt gick pÄ 606 spÀnn men betalade bara 506 kronor. greatbox!

Inne i en skoaffÀr fick jag syn pÄ min "bÀsta kompis", fort byte jag riktning och rusade ut frÄn butiken. hahha, henne har jag inte snackat med pÄ 300 Är   (?)  kÀnns det som, fast egentligen var det bara för nÄgon vecka sen. NÀÀ, henne vill jag inte ha tid med.

Tjingeling!

Hurra,Hurra (:

Idag fyller min syster 17 Ă„r! Grattis Grattis (:
sÄ nu ska vi kÀka tÄrta, mums!
♄ ♄ ♄

Lördagen, 20/9

Jag var inte sÄ trött som jag trodde att jag skulle vara idag, faktiskt. Ingen huvudvÀrk heller, det var skönt.
Jag trodde att jag skulle somna i kassan och vandra omkring i butiken som en sovande zombie..... men det hÀnde inte!!

IgÄr kom vi inte hem ifrÄn Jennica förrens 23.30, för vissa tog sisÄdÀr sju Är pÄ sig att fixa sig. SjÀlv blev man ju klar pÄ en timme (!) det var fan bra gjort av mig.
00.30 kom vi fram, i SpÄnga som ligger ungefÀr 30 ljusÄr frÄn Haninge (:               det var inte sÄdÀr superkul.. men det funkade. Jag tittade pÄ klockan konstant tror jag, och undrade nÀr vi skulle Äka. Jag hade verkligen ingen lust att komma hem jÀtte sen/tidigt, för att sedan gÄ upp och jobba!  klockan blev 4..5 och vid 6 tiden lyckas jag och Denise fÄ med oss resten och Äka hem. 

Vi gick och gick och gick i SpÄnga, i hopp om att komma fram till stationen. det tog sin lilla tid. Vi vÀntade pÄ bussen till Centralen, och nÀr vi kom fram skulle ett tÄg mot VÀsterhaninge komma om 2 minuter. Jag Àr helt redo att springa för att hinna med tÄget, men alla sÀger att vi inte skulle inne (allt det e ju bara bull.. jag skulle hinna, lÀtt!) SÄ vi vÀntade pÄ nÀsta tÄg och somnade pÄ en bÀnk, i vÀrmen som tur var.
       Sorgligt  nog var tÄget försenat med 5 minuter, sÄ jag missar min buss som skulle ta mig hem frÄn Handen terminalen. Jag missade den med en sekund!!  SÄ jag och E gick hem i "sol uppgÄngen" som för övrigt redan var uppe,  men det var hÀrligt. För jag hade bytt om till mjukisbyxor och mina tygskor, sÄ det blev en bekvÀm promenad för mig jÀmfört med E som gick i strumpbyxor och sina klackar. muhaha (:

Jag kom hem vid klockan 7 och tog en dusch pÄ en gÄng, borstade tÀnderna och sov i tvÄ timmar. Klockan 10 gick jag upp, Ät, och fixade i ordning mig till jobbet. det gick sÄdÀr.

(:

Godmorgon, söndag.

Jag orkar inte riktigt skriva om i lördags nu, för jag ska snart ivÀg och jobba. blÀblÀblÀ.
Men jag kan ju sÀga att jag kom hem tre timmer innan jag skulle upp och jobba, och att jag bara sovit tvÄ timmar i natt. Meen, det Àr inte sÄ farligt (:           vanligt vis brukar jag inte vilja festa kvÀllen innan jobb, för vem vet, Det kanske vÀntar en jobbigt baksmÀlla pÄ jobbet sen! hahha, tur att jag inte brukar bli sÄ bakis om jag sover lite. det Àr sant. Om jag inte sover sÄ mycket till nÀsta dag, sÄ blir det inte farligt.

Okej, nu har jag suttit hÀr för lÀnge och predikat om mina smÄ festvanor, typ. hehheh

Nu ska jag fixa mig och ta mig en promenad till jobbet.
Ha en bra söndag, folks (:

Hola folks!

Fest ikvÀll! ( : det blir kul.
Sitter just nu hemma hos Jennica (det blev lite sen) och vi har inte kommit ivÀg Ànnu. Hoppas festen inte tagit slut nÀr vi hunnit komma fram.. hehhe ;P

Vi fÄr se hur det ser ut i morrn för mig, eftersom jag ska jobba!! good luck.

Puuuss!

.. men det Àr gott i alla fall (:

Har precis kommit hem frÄn en lÄng och seg dag pÄ jobbet. Skönt att den Àr över nu i alla fall (:
HjÀÀÀlp, jag svullar massa onyttigheter som aldrig förr! innan jag stack frÄn jobbet köpte jag lösgodis för 60 spÀnn, nu i veckan har jag nog Àtit massa godis som jag har förtrÀngt.. plus att jag har svullat Ànnu mer i typ en mÄnad   ??   vad Àr felet?  Det kÀnns inte sÄ himla kul att veta att man trycker i sig massor, massor av sÄnt som inte Àr ett dugg nyttigt.

i morgon ska jag jobba 11-18, men det gÄr pÄ tvÄ röda!! hoppas jag..

Ni fÄr ha en superbra lördag kvÀll!
Tjenis!

Ölöppnaren

Tre sköldpaddor, Jonny, Micke och Billy, bestÀmde sig för att gÄ pÄ picknick. SÄ Jonny packar picknickkorgen med nÄgra flaskor öl och mackor. Problemet Àr bara att deras picknickstÀlle Àr belÀget 10 km bort, sÄ det tar dom tio dagar att ta sig dit.

VÀl framme packar Jonny upp maten och ölen.
- Okej Billy, ge mig ölöppnaren.
- Jag tog inte med mig den, sÀger Billy. Jag trodde du tog med den?
Jonny blir orolig. Han vÀnder sig mot Micke.
- Tog du med ölöppnaren?
SjÀlvklart tog inte Micke med sig den, sÄ dom Àr fast 10 km hemifrÄn utan ölöppnare.

Jonny och Micke ber Billy att gÄ tillbaka och hÀmta den, men han vÀgrar med förklaringen att dom andra tvÄ kommer Àta upp alla mackorna medan han Àr borta. TvÄ timmar senare, efter att Jonny och Micke har svurit pÄ sina sköldpaddsliv att inte Àta av mackorna, gÄr han till sist med pÄ det. SÄ Billy ger sig ivÀg lÀngs med vÀgen i ett stadigt tempo.

20 dagar gÄr men Billy har inte kommit tillbaks. Jonny och Micke svÀlter. Men ett löfte Àr ett löfte. SÄ dom lÄter bli mackorna.

Ytterliggare fem dagar gÄr och fortfarande ingen Billy. Men ett löfte Àr ett löfte.

Men till slut klarar dom inte av hungern lÀngre sÄ de bestÀmmer sig för att ta varsin macka. Dom packar upp tvÄ mackor och precis som dom ska ta varsin tugga hoppar Billy fram frÄn bakom en sten och utbrister:
- Jag visste det!! Era jÀvla lögnare! Jag tÀnker fan inte gÄ!


DenhÀr tog jag frÄn min mammas blogg (:  sÄ himla roligt!

Den spelas om och om igen..

StÀng av musiken pÄ min lilla Mp3 spelare i hörnet (:
& lyssna pÄ denhÀr lÄten, i stÀllet.

Lykke Li - Little bit

Uh ooh ooh uh ooh ooh uh ooh oooh
Uh ooh ooh uh ooh ooh uh ooh oooh
Uh ooh ooh uh ooh ooh uh ooh oooh

Hands down
I'm too proud, for love
But with eyes shut
It's you I'm thinking of
But how we move from A to B it can't be up to me
Cause I don't know
Eye to eye
Thigh to Thigh
I let go

I think I'm a little bit
Little bit

A little bit in love with you
But only if you're a little bit
Little bit
Little bit
In lalalala love with me
Oh ah

Uh ooh ooh uh ooh ooh uh ooh oooh
Uh ooh ooh uh ooh ooh uh ooh oooh

And for you I keep my legs apart
And forget about my tainted heart
And I will never ever be the first
To say it's still a, Game over
Ah ah ah
I would do it
Push a button
Pull a trigger
Over a mountain
Jump off a cliff
Cause you know baby I love you love you
A little bit

I would do it
You'd say it
You'd mean it
I would let you do it
It was you and I and I only
Ha hm

I think I'm a little bit
Little bit
A little bit in love with you
But only if you're a little bit
Little bit
Little bit
In lalalala love with me

I think I'm a little bit
Little bit
A little bit in love with you
But only if you're a little bit
Little bit
Little bit
In lalalala love with me
Ah oh

Come here
Stay with me
Stroke me
By the head
Cause I would give anything
Anything
To have you as my man

Come here
Stay with me
Stroke me, by the head
Cause I would give anything
Anything
To have you as my man

Little bit
Little bit
A little bit in love with you
But only if you're a little bit
Little bit
Little bit
In lalalala love with me

I think I'm a little bit
Little bit
A little bit in love with you
But only if you're a little bit
Little bit
Little bit
In lalalala love with me

I think I'm a little bit
Little bit
A little bit in love with you
But only if you're a little bit
Little bit
Little bit

Little bit
Little bit

Little bit
Little bit
Little bit...Hej&HÄ, nu blev det lÄngt.

Det gÄr segt med bloggningen, men det kÀnns inte sÄ himla viktigt.
det Àr mycket som snurrar runt i huvudet pÄ mig, massa skit och massa viktiga saker.

Det Àr svÄrt att vara nÀrvarande pÄ alla lektioner har jag mÀrkt, för ibland sitter jag hellre med andra vÀnner, bara skippa första lektionen och sova lite,lite lÀngre, eller bara gÄ nÄgon annanstans och tÀnka lite. Ibland mÄste sÄdant göras ocksÄ Àven fast skolan Àr viktig.
Min coach (mentor) kom och pratade med mig igÄr. FrÄgade varför jag inte kom pÄ lektionen, att jag hade hög frÄnvaro (surprise!) men det visste jag redan. Det har gÄtt knappt en mÄndag och min frÄnvaro Àr högre nu Àn den nÄgonsin varit. Inte ens sÄ hög var den i ettan. Fast jag blev inte förvÄnad nÀr hon sa procenten oanmÀld frÄnvaro. Att min frÄnvaro Àr hög var nÄgot jag redan visste. 
 jag fÄr skylla mig sjÀlv, men nu gÀller det bara att förbÀttre nÀrvaron helt enkelt. 
good luck, chuck!!


Jag vet inte, men det Àr sÄhÀr; Jag kommer till skolan för att sjÀlvklart gÄ pÄ lektionerna. Men sÄ sÀtter jag mig och Àter lunch med nÄgon som inte gÄr i min klass, sÄ Àr jag fast. Dom har lÄÄÄng rast, och jag började för 5 minuter sedan, klart jag inte pallar gÄ dÄ.
Den nakna sanningen: Jag Àr för lat, och för bekvÀm för att inte gÄ dit. Det Àr roliga och sitta och prata med kompisar Àn att sitter lyssna pÄ en lektion. Visst, jag Àr 18 Är och ska kunna ta ansvar, speciellt inom skolan! tro mig, jag Àr vÀldigt ansvarsfull och jag vet vad jag gör. SkÀrpa mig ska jag göra, men det tar tid att faktiskt ta tag i det.  förresten sÄ tycker jag inte att min klass Àr den bÀsta, trotts att mÄnga Àr snÀll och trevliga och allt possetivt. men sÄ Àr det. Det Àr ingen ursÀkt till att jag inte kommer pÄ lektionerna, men det nog en del av anledningarna till att jag hanterar skolan som jag gör. No offence till min klass, för dom som jag lÀrt kÀnna Àr i alla fall jÀttesnÀlla (:
   Joo, hon ville ocksÄ ringa min lilla mamma, trotts att jag Àr 18 Är. Sen ville hon fixa ett möte mellan mig, henne, studievÀgledaren och/eller sjuksköterskan........... kommentar??  hahaha, jag har visst begÄtt ett allvarligt brott. hehe.

Hade ju program dag idag. ooops, jag hade visst missat den informationen sÄ jag gick faktiskt inte till skolan. Antingen skulle vi börjat tidigt, eller sent. Dumt o chansa tÀnkte jag. SÄ jag stannade hemma. pluggade lite, brorsan kom och hÀmtade hem lilla Bonnie och jag Àr inte pÄ mitt bÀsta humör idag. lite nere sÄdÀr, trött, dÄligt humör helt enkelt. no big deal. Det kanske Àr vÀdret?

Hej,

Idag köpte jag ett par fina örhÀngen

...

hej kompis !

Eftersom att jag Àr lite smÄsjuk, eller jaa, mest förkyld sÄ stannade jag hemma idag. Jag skulle nog dött pÄ vÀgen genom ösmo & tungelsta.. det skulle inte vara sÄ vÀrt det precis.
Hemma var jag, och pluggade svenska, och jag blev nÀstan klar. Det fattas bara lite finslipning (:

Imorgon börjar jag vid 14 ungefÀr. Ska vara hemma och plugga litegrann eftersom jag kommer ha en lÄnglÄng hÄltimme. DÄ sitter jag hellre hemma och hÀckar/pluggar Àn att sitta i skolan och typ rutna bort   ?  imorgon slutar jag 17.30, det Àr inte fullt sÄ roligt heller..

Nu ska jag i alla fall fortsÀtta titta pÄ I ditt ansikte, med the famous Magnus Betnér!
Kram Jessica,

Filmis (:

Jag sitter just nu hemma hos Jennica med nÄgra vÀnnen. Vi ska se pÄ film; Alla hans ex
Hoppas den Àr bra bara!  =)

Jag Ă€r bĂ„de sjuk och förkyld (dubbelt Ă€r ju alltid bĂ€st..) sĂ„ det blis inget vandrande imorgon med klassen. Ända frĂ„n Ösmo till Tungelsta skulle vi gĂ„ i morgon, 1,7 mil Ă€r stĂ€ckan.. !  tur att jag rĂ„kade bil sjuk dĂ„, hehe..

I morgon blir det rÄpluggande i svenska för min del, och en tripp till centrum för att lÀmna tillbaka ett nytt armband som gÄtt sönder.. sen klockan 16.00 bÀr det av till jobbet. Fyra timmar jobb, sÄ det Àr chillpill.

Tjingeling!

Lördag 13/9

Jag kom hem, för dryga timmen sen, frÄn badhuset. Vi var och badade med LilleV, (fast jag badade inte) ooj vad roligt han hade! det var första gÄngen han badade i ett badhus och det verkade vara en riktig hit! :D
Jag ser verkligen fram emot sommaren 09 nÀr alla drar ner till Malaysia! dÄ Àr LilleV 3 Är, och det blir första utomlands resan för honom. SjÀlv var man sex veckor gammal..

hur som helst, jag hÄller pÄ och göra i ordning mig. För jag ska Äka hem till Jennica och fixa lÄtar till min mobil. Japp, jag Àr för oteknisk för att fixa sÄnt hemma. Hon hjÀlper mig med nerladdningen bara :)

Tjenixen!

Hösnuva..

.. here i come!
Fy, nu Àr jag stöört sÀker pÄ att hösten Àr hÀr. Jag som har försökt förtrÀnga det i mitt huvud..
Jag Àr förkyld, och jag vet inte sjutton hur lÀnge jag ska gÄ sÄhÀr. Sakta men sÀkert har det smugit sig pÄ mig och nu Àr den hÀr foou shoou! höhö.. höhöhöst..
Jag sitter med papper i högsta hugg och det hÀr kÀnns inte roligt. Tur bara att jag slipper sitta i kassen nu i helgen och snora pÄ kundernas varor! skönt med riktig helg, att fÄ vara ledig (:

Jag brukar tycka om hösten. NÀr det Àr mörkt och lite kallt och man gÄr i sina nya, snygga höstskor, sin varma stickade kofta och en stor, fet halsduk!
att vara förkyld Àr det jobbiga. & att frysa, sÄklart.

Choklad i stora lass :D

Chokladen.. ja, den hade jag glömt bort.
Marabou Amigo var verkligen goood! Den Àr crunching, precis som det stÄr att den ska vara.
En god blandning av mjölkchoklad och dom dÀr trekant chips liknande sakerna. hahah, Toppengoda!

Sen var det Marabou med lakrits, nÄgot som jag har vÀntat lÀnge, lÀnge pÄ. Tillslut kom min önskning att bli sann.
Den var god, men smakar inte riktigt som lakrits. Men den köper jag gÀrna igen.

Chokladen med daim var inget speciellt. Den finns vÀl redan, eller?

 

HÄrsprayen som ni ser ovan köpte jag igÄr. FrÄn Got 2 be, den luktar hallon!! konstigt, men jag köpte den eftersom att min syrra sa att den var BÀst i test. det hÄller jag inte med om. Jag provade den idag, och den höll i max 1 timme ??? Jaa, det var ju bra. Den bÀsta hÄrsprayen jag haft hittills Àr VO5 's. den var bra, för den klibbade inte och den hÄller hela dagen. 

Ni ser ocksÄ mina nya naglar jag fixade iordning hÀr om dagen. Eller det var mina snÀlla storasyster som gjorde det. TackTack! (:  love them!

Buzzador !

Eftersom att jag Àr en "Buzzador" har jag chansen att vara med i olika kampanjer och dÀrmed fÄ prova nya produkter ect. innan de kommer ut i butiken.
I det hemliga paketet jag gick och hÀmtade hÀr om dagen var frÄn Buzzador !
Det lÄg tandkrÀmer som inte kommit ut i butiken Àn. Pepsodent White Now heter den. TÀnderna blir vita pÄ engÄng, efter en borstning. Joo, det Àr sÀkert! Grejen Àr den att det lÀgger sig en blÄ hinna över tÀnderna (tÀnderna blir sÄ klart inte blÄa!!) och det reflekterar bort den gula fÀrgen pÄ tÀnderna. HjÀrnan uppfattar det som vit. GreatBox!!

Jag fick en Tandborste, En stor tandkrÀmstub en 15st. provtuber som jag ska dela ut till kompisar och sÄ, och göra reklam för (:

Bild 2 & 3 visar hur resultatet blir, ungefÀr. Eller det förklarar;
Först Àr tÀnderna gula(bild2), men nÀr man sedan borstat tÀnderna med Pepsodent White Now, reflekteras den gula fÀrgen bort. (bild3)
  

SjÀlvklart blir det bÀttre i verkligheten, sÄ jag tycker verkligen att ni ska gÄ ut och inför skaffa en sÄn tandkrÀm nÀr den Àr ute i affÀrerna!  =)

10/9

Idag efter skolan ska jag springa förbi Ica och hÀmta ut ett paket. spÀnnande va!? mer om det nÀr jag kommit hem frÄn skolan.

jag köpte tvÄ armband och ett par örhÀngen igÄr, jÀttefina. Det fÄr ni ocksÄ se i kvÀll kanske.
PLUS det andra sakerna som jag köpte hÀrom veckan. Bilderna kommer ju aldrig upp hÀr har jag mÀrkt. Latmask va.. ?

Jag har ingen aning om vad jag ska göra, jag börjar liksom 12.25. Kanske gÄr till Ica nu och hÀmtar paketet?  det gör jag nog!
Tjingeling sÄ lÀnge (:

som alltid..

bra, jag har missat bÄda mina bussar jag tÀnkt ta till skolan.
Jag kommer aldrig komma ivÀg idag..

=)

Det kÀnns som att det enda jag skriver i min blogg Àr att jag ska jobba. Hur kommer det sig, egentligen?
Jag jobbar ju inte ens sÄ ofta..
mÄndagar & varannan helg. inget mer. det Àr helt ok. BÀttre med varje mÄndagkvÀll Àn varannan FREDAGkvÀll, som förut.. Det tycker jag. & mitt jobb Àr ju inte sÄ himla anstrÀngande alla gÄnger heller, sÄ det Àr alldeles utmÀrkt för mig (:

GodNatt, allesammans.

22:35

Guess what! jag tÀnker inte skriva om de goooda cbokladerna jag Ät i helgen. tar det i morrn, eller nÄn annang dag.

Söndag

HejHej! Nu alldeles strax ska jag ivÀg till jobbet. syrran Àr redan dÀr.
Hörs senare, heej sÄ lÀnge (:

Jag testade lite ny choklad som vi fÄtt in i butiken, yes vad gott det var. Mer om det ikvÀll.

Tjuvlyssnat

Man kan lÀsa sÄ otroligt mycket roliga saker som folk har sagt. haha, men kan inte sluta skratta, i alla fall inte jag..


En man och hans son ~4 tittar pÄ foton och pÄ ett kort sitter sonen med armen om en annan kille.

Pappan: Vem Àr din kompis?
Sonen: Rickard, han Àr bÀst! Gud vad jag Àlskar honom
Pappan (en aning upprört): Men du kan ju inte Àlska en annan kille.
Sonen: Pappa, man kan Àlska vem som helst.


En kille ~23 sitter och pratar högt i telefon.
Killen: Jag sa Ät honom att köpa den dÀr lÀgenheten för att den var sÄ grymt snygg!
Killen sitter tyst ett tag medan han lyssnar i telefonen.
Killen (skrattande): Ja, han köpte den och jag sa att den verkligen var skitfin, men saken Àr den att den var sÄ jÀvla ful. HAHA!

En kille ~25 ska bestÀlla. Han kollar lÀnge pÄ menyn men bestÀmmer sig slutligen.
Killen: En korv med bröd tack.
Killen i grillen: VĂ„gat!
 

HAHAH, jag tycker det Àr askul..
www.tjuvlyssnat.se

Hejsvejs,

Imorgon Àr jag ledig! yes vad skönt. Det Àr studiedag i morgon sÄ det ska blir skönskönt.  (:

Vi fÄr se vad kvÀllen har att erbjuda idag, eftersom man Àr ledig i morgon sÄ kanske man ska hitta pÄ nÄgot roligt typ umgÄs med mina smÄ vÀnner ? Jag ska i alla fall dra mig till centrum i morgon och försöka byta till VISA kort. Nu har jag maestro. det vill jag inte ha!  jag mÄste ju kunna bestÀlla saker via Internet, tycker jag. Plus att mitt kort nu Àr sÄ himla fult. hahah!  gult och fult.

Hörs senare, Tjenis!

Tredje September TvÄtusenÄtta, Onsdag

Jag har nÀstan precis kommit hem, men ska snart Äka ivÀg igen. Till skolan och ha gympalektion, vilket blir min enda lektion idag. 14.50, heelt onödigt! blÀblÀ

Jag var i skolan tidigare idag och pratade med studievÀgledaren om hur jag ska fixa de poÀng som jag gÄtt miste om.. Det löser sig, kom vi fram till! :D
Sen Äkte jag till Haninge Centrum en svÀng och kollade runt lite. Jag hittade tre koftor och en brun tubtop (:  jag lÀgger nog upp bilder pÄ det sen, det plus ringen och halsbandet jag köpte i helgen.
 

NattiNatti..

Det blev lite pluggande i alla fall sÄhÀr pÄ kvÀllskvisten, haha.
Men nu ska jag gÄ och lÀgga mig.
GodNatt!

2 sept.

Jag kom nyss ihÄg vad jag drömde inatt. Jag drömde att jag var gravid, jösses vilken mage! Det var en ganska kul dröm, med tanke pÄ att jag aldrig sett mig sjÀlv sÄdÀr förut. hahah :D

Jag har precis fixat i mitt rum, stÀdat och sÄ. SÄ nu Àr det klart! jag har Àven gjort iordning en pÀrm dÀr jag sparar alla viktiga papper och sÄnt som annars har samlats i en hög i mitt rum. Nu kÀnns det som att jag har ordning och reda pÄ mina saker, det Àr skönt.
Jag skulle egentligen plugga idag ocksÄ, nÀr jag blivit klar med rummet, men jag orkar inte göra det nu. Det Àr för jobbigt tycker jag. I morrn har jag gott om tid för sÄnt för jag börjar inte förrens 14.50 i morgon! Ingen historia, ingen mÀnniskokunskap och ingen matte. Bara gympa som Àr den sista lektionen.
Det verkar lite onödigt tycker jag, menmen. Det skulle innebÀra lÄÄÄÄÄng sovmorgon i morgon men nejnej, jag har bokat tid hos studievÀgledaren 11.45 sÄ dit mÄste jag vÀl antagligen gÄ. Àsch dÄ, jag kanske kan boka om tiden i sista sekund ?

Tjingeling, ◊

Direkt frÄn skolan, 2/9

hejSvejs!
Jag har precis slutat, vi fick sluta tidigare Àn 17.30. det var skönt !
Sista lektionen var Filmkunskap, vet inte riktigt vad jag tyckte om det. LÀraren pratar jobbigt, och det Àr svinkallt i aulan.. Det var den första lektionen idag sÄ vi tittade pÄ nÄgra av det första filmerna i historien och de första reklamfilmerna och sÄnt. Det var ganska intressant att se hur tekniken har utvecklats pÄ typ hundra Är, faktiskt.

PÄ torsdagar ska jag tydligen ha Körkortsteori till halv sex dÄ ocksÄ.. kÀnns inte sÄ roligt precis. TvÄ lektioner pÄ raken, sÄ det skulle innebÀra ca. 14.00 - 17.30 (!) med bara nÄn liten rast. Jag sökte egentligen Körkortsteori pÄ vÄrterminen med nÄgra kompisar. Alla fick pÄ vÄrterminen och jag fick, helt sjÀlv, pÄ hösten. why man!? Jag ska försöka fÄ nÄt annat pÄ torsdagar, en kurs pÄ 50 poÀng med nÄgon kompis (det blir ju roligare dÄ! :) och sen körkortsteori pÄ vÄren. DÄ har jag lÀst in 150p pÄ ett Är, dÄ behöver jag bara 150p till i 3:an i stÀllet för 200p. Jag failade ju en kurs pÄ 100p i 1:an, och sÄnt mÄste lÀsas in, vet ni! Gud sÄ smart jag Àr!! nu blir allt frid & fröjd för min del, förhoppningsvis  

Vi ses & hörs. ♄

Hot MakeupHÀr har vi den nya smink "asken" jag köpte hÀr om dagen.
Den innehÄller 24 olika ögonskuggor, riktigt fina ocksÄ,
en glitter eyeliner och tvÄ stycken sminkborstar
typ ??
Priset lÄg pÄ 349 kr i Farsta Centrum, men pÄ samma butik (Kicks) fast hÀr i Haninge kostade den hela 389 kr! vilken skillnad. Jag blev lite glad att jag inte köpte den i Haninge Centrum.
Jag betalade dock bara 289 kr eftersom jag har fÄtt rabatter och sÄnt förut.
Runt 300 kronor kan ju lÄta dyrt för vissa, men tÀnk pÄ att en ögonskugga kostar runt 100 kronor styck. SÄ för 300 kronor fÄr du bara tre ögonskuggor. hÀr fÄr man 24 stycken plus en eyeliner, Àr det inte toppen!?
FrÄn Hot Makup !

Jag köpte Àven en ring och ett halsband, men det fÄr ni nog se i morrn.
Nu ska jag gÄ och lÀgga mig.
GodNatt :)

Riktig lÀckerbit

Imorse var Magnus Betnér pÄ Vakna med the Voice, sjÀlvklart sÄg jag det pÄ tvn i morse ;)
SÄ sÀger han ju att han Àr bisexuell och sÄ, dÄ blev jag lite ledsen. Det betyder ju att killar nu ocksÄ har en chans pÄ honom, och jar bara kÀnde hur mina chanser halverades.. visst, han har tjej och barn o allt sÄnt, men nÄn procent chans mÄste vÀl en tjej som jag ha pÄ honom!? hahaha. men faktiskt, knappt nÄgot hÄr och en superskön röst. goodie ;D

Jag behöver vÀl knappast lÀgga upp en bild pÄ honom, alla borde ju veta vem han Àr i alla fall! annars Àr det fy skam.

Tjenis!

Första september

Nu ska jag ivÀg till skolan, Ha en bra dag! :)