fredagfredag, kÀnns som lördag.

Hej Hopp!
IgÄr försökte jag blogga frÄn mobilen, ja det fungerade dÄ inte vilket mÀrktes. Inte ett skit kom ju upp hÀr! Vi sÄg Disturbia igÄr i alla fall, den Àr alltid bra. SpÀnningen Àr ju sÄ himla insane!

Imorse Äkte jag till centrum & köpte ett par nya tygskor & en liten "strumpa" till luren min. Jag blev förÀlskad i ett par skor jag sÄg ocksÄ som jag planerar att köpa pÄ söndag. Bild kommer dÄ! eller i morgon, you never know with me, right!? 
Sedan Äkte jag hem, försökte stÀda, nya soffan kom, jag duschade, jag jobbade, jag fÀrgade hÄret. & alldeles nyss var det en spindel lika stor som min hand, pÄ min dörr i mitt rum. Jag ringde mammas mobil & fick sÄklaart inget svar. DÄ skrek jag och ropade pÄ henne & fick sÄklaart inget svar. IstÀllet ropade pappa "VAD EERE?" & jag ropar tillbaka att han mÄste komma hit nununu. & spindeln var borta & han fick leta igenom hela mitt rum. pepprade sönder den med insektsspray & sedan med insekts elchocken. Tack Pappa för den enorma hjÀlpen, jag uppskattar det enormt mycket!   Jag har aldrig varit sÄ rÀdd för en spindel i hela mitt liv. Jag hyper ventilerade & kÀnde mig som systerC, som har vÀrldens fobi för sÄnt.

Nu ska jag sova, för imorrn vÀntar antagligen den roligaste jobbdagen ever! jo det Àr sant, för i morrn Àr det systrarna Yeow som Àger ICA för en dag. sug pÄ den.  PEACE

im off

Nu ska jag till Erikus Fikus, hehehhehehhe, & titta pÄ film (:

Ha en bra kvÀll!
PUSSPUSS

tillskott till familjen Y

IgÄr kom min nya mobil telefon som jag faktiskt bestÀllde förra veckan! Det Àr den nya Sony Ericson w995, silver & den Àr sÄÄÄ snygg. Jag & systerE hade likadana mobiler sist & nu har vi nÀstan likadana. Jag har iofs en Sony Ericson & hon har en Nokia (skitsnygg lur) Dom ser likadana ut, min & hennes nya mobiler; Silvriga & samma sorts modell. Hehhe, vi har bra smak i alla fall!

Far min köpte en ny lur till han sjÀlv ocksÄ, & Àven till min mor, en ny soffa & en ny TV (han sÄ nÄt om att det Àr "full HD", sÄ nu mÄste vi byta box ;) ?? jag fattar ingenting!..)  Jaja, jag fick dÄ vÄran gamla platt tv som nu stÄr inne pÄ mitt rum (YES, jag som tÀnkt köpa en ny tv i flera mÄnader, nu slapp jag!) Soffan kommer förmodligen i morgon. Bilder pÄ allt kommer nÀr allt Àr fixat.

PUSSPUSS

King of Pop

Jag önskar verkligen att jag kunde sÀga att jag en gÄng vart pÄ en Michael Jackson konsert. TÀnk er sjÀlva om man kunde sÀga att men faktiskt varit & sett MJ pÄ riktigt, han Àr ju Kung. King of Pop, hallÄ. FörstÄ innebörden att kunna sÀga att man sett Michael Jackson!! Jag Ängara att jag inte gjort det, det vore ascool.

Damp fÄr jag ocksÄ pÄ att man först nu riktigt uppmÀrksammat honom, nu efter hans död. Jag menar, varför har det inte gjorts tidigare, nÀr han var vid livet?  & alla de idiotmÀnniskorna som inte förrens flera Är senare kommit ut med sanningen, att han inte alls utnyttjat dem som barn. Att en killes pappa tvingade honom till det. VAD I HELVETE! om jag var vÀn till nÄgon av de familjerna idag.. det hade blivit BYEBYE ASSHOLE. fyfan att dom har & mÄste fortsÀtta leva med det för resten av deras liv. Hur kan dom? allt för pengar. det Àcklar mig.

michael jakson 16.jpg

jag köpte en dvd med en Michael Jackson konsert, i Malaysia.
asbra

hemliiiis

Det Àr massa nytt som kommit till min lilla familj denna vecka! (nej, inget barn, inget syskon. thank God) Jag sÀger inte vad det Àr.. bilder kommer. höhöh, Okej, nej jag tÀnker berÀtta i alla fall. Det Àr ingen big deal! Vi har införskaffat massa nytt. Mer om det ikvÀll. Nu ska jag kila till centrum. PUSS

Vad hÀnder?

Jag förstÄr inte vart vÀrlden Àr pÄvÀg. SÄ mÄnga ungdomar som gÄtt bort det senaste mÄnaderna.. det Àr för mÄnga, det borde inte vara sÄ. Det Àr liksom helt sjukt. Min systers kompis dog precis nÀr vi kom hem frÄn Malaysia. Han surfade pÄ taket av en bil. Han var tydligen en kille som aldrig tog nÄgra risker, han tog alltid det sÀkra före det osÀkra. En snÀll mÀnniska & han dör, pÄ grund av en sÄdan dum sak. Förra veckan dog en kille som just tagit studenten i min skola. Helt sjukt bara det. Jag kÀnde inte honom, jag har aldrig ens sagt ett ord till han.. men vi gick i samma skola i tvÄ Är. Jag har sett han varje dag.. i tvÄ Är, & sÄ nu helt plötsligt finns han inte mer. Att en idiot körde pÄ honom & sedan bara Äkte vidare. Han avled pÄ sjukhuset. Vart Àr vÀrlden pÄvÀg?  PÄ nÄgra mÄnader har allt för mÄnga ungdomar gÄtt bort. Ingen förtjÀnar att dö. Ingen har rÀtten till att ta en annan mÀnniskas liv.  Jag tycker att det Àr hemskt.  Vilken mÀnniska kan göra sÄ? Vem kan köra pÄ en person sÄ att han flyger tiotal meter, & sen bara köra vidare? Vem kan döda nÄgon & sedan leva vidare sitt liv?  Herregud, jag trampar hellre snett & trillar omkull Àn att trampa pÄ en myra. HallÄ?

28/7-09

Jag hÄller nu pÄ att göra mig i ordning för jobbet. Komigen nu, 8-16 PEPP! nee, sÄnt hjÀlper inte.

trallalaa, det kÀnns sÄdÀr alltsÄ. Tycker att det  Àr en jÀvligt rutten stil & vÀldigt egoistiskt, MEN vad gör man nÀr vÀrlden kryllar med retarded mÀnniskor? right..  

Nu ska jag borsta tÀnderna, fixa med en eventuell matlÄda (annars fÄr jag köpa mat) & hoppa i arbetsklÀderna.
Tjingeling!

mnmJag.Älskar.Denna.LĂ„tfilmen var visst inte idag. Det var nog om mig filmen handlar om, jag kom inte ihÄg dagen.

Nu sitter min underbara vÀn hos mig. Min vÀn som nyligen förlovat sig med hennes pojkvÀn (: Kul att jag Àntligen fÄtt trÀffa honom ocksÄ. Han verkar vara en toppen kille, vilket jag Àr sÀker pÄ att han Àr. & han kunde inte heller ha hittat en bÀttre tjej att förlova sig med.
Love you K ! ♄

Jag visste att jag inte var ensam

Jag blev stum av förvĂ„ning nĂ€r systerC kom hem till mig idag & sa att vi skulle se pĂ„ Twilight. Hon av alla mĂ€nniskor ville se pĂ„ min favorit film! chockerande. SĂ„ vi satta igĂ„ng den & sedan vandrade vi ivĂ€g till jobbet tillsammans. VĂ€l dĂ€r fortsatte Twilight enda in i lunchrummet eftersom en tjej pĂ„ jobbet fastnat för den sedan hon tittade pĂ„ de för första gĂ„ngen.  Jag hade snackat vĂ€ldigt gott om Twilight för henne sĂ„ hon tog det smarta beslutet att ge filmen en chans, sĂ„ som jag gjorde. SMACK. sĂ„dĂ€r satt vi & pratade om de kommande filmerna osv, tills det att klockan blev fyra. SĂ„ nu Ă€r vi 3 Âœ pers pĂ„ jobbet som typ Ă€lskar Twilight. Den halva personen Ă€r min systerC.

IkvÀll kommer en film som verkar urbra. DessvÀrre har jag glömt vad den heter.. & pÄ vilken kanal den visas pÄ, men det Àr en kille som inte har nÄt minne. Zappa & hitta filmen klockan 21.00!

Nu ska jag smÄ plocka i mitt rum & i morrn vÀntar jobb frÄn  Ätta till sexton. FYFAN, men jag ska stÄut. & jag ska hÀrda smÀrtan!  hihiihohohiahoiuw!

PUSSPUSS

sÄ OK, ge upp nu.

Man ska ge allt & alla en chans, en chans sen kan man bestÀmma utifrÄn det. Visst. Men nej, dethÀr gÄr inte för det finns inte, det existerar inte i mitt liv. Det har det aldrig gjort & det kommer definitivt aldrig att göra heller sÄÄ..  En chans pÄ typ en & en halv timme, det Àr vad det fick. Nu Àr den chansen över. Jag Àr en sÄn som dömer sÄhÀr fort & dÄ spelar det ingen som helst roll att du senare kanske visar en annan sida eller att dethela Àndras. Har du en gÄng fÄtt en stÀmpel av mig, sÄ sitter den dÀr. I vissa fall kan dendÀr stÀmpeln Àndras, men det Àr sÀllan. Hur som helst. Min bror har prÀntat in en endaste sak i mitt huvud & det sitter stenhÄrt i bakhuvudet pÄ mig. Jag tÀnker absolut inte berÀtta vad det Àr, men det finns dÀr & det styr nÄt otroligt mycket. & jag Àr glad att han matat in det i min hjÀrna, för det Àr inte mer Àn rÀtt. Enligt mig. Hahha!!  DÀremot har detta gett mig ett sjuhelvetes problem (som jag faktiskt kan skaka av mig sÄhÀr fort)  Jag ska vara Àrlig, för sjÀlv hatar jag mÀnniskor som inte Àr Àrliga. hehhe, föresten satte jag nog mitt lilla problem ett jobbigt lÀge HAHAHHAHA. det var sÄ kul.

pics from Malaysia

 
 
 
 

Visste du att kameler Àter gurka?

Jag vet, jag uppdaterar som en jÀvla kamel men det Àr livet!

Jag sitter sminkad & ska snart ta pÄ jobbarklÀderna. Idag jobbar jag extra frÄn 10 till 12, sen kommer jag in min vanliga tid för idag som Àr frÄn 16 till 20.     Nu har pappa köpta varsina mobiler till oss tvÄ, sÄ dom lÀr vÀl komma nÀsta vecka typ. FETTKUL.  Nu vill far min ha hjÀlp med datan & jag mÄste lÀgga pÄ ett kÄl.

Jag lovar att blogga ikvÀll dÄ fler bilder frÄn Malaysia kommer upp (:
PUSSPUSS

CAPS LOCK

HEJHOPP, NU SKA JAG TILL JOBBET & SEN SKA JAG ÄTA TÅRTA EFTERSOM FAR MIN FYLLER ÅR.
GRATTIS TILL HONOM!! (:

HEJDÅ, VI HÖRS VÄL.

lite bilder. Men mer kommer (:

 
 
 
  

sdklÄafioj awesome

HallÄ dÀr!
Kolla, idag har det liksom inte funnits nÄnting att göra pÄ jobbet, sÄ gissa vad jag gjort? För det första har jag gÄtt pÄ toa minst 10 gÄnger, endast för att fördriva tiden! Sen,förutom att ha suttit i kassan, sÄ har jag stÀdat lunch rummet, lagret & inne pÄ toaletten. & moppat golven. jiisses, men nu Àntligen Àr jag hemma.

NU ska jag lÀgga upp lite bilder frÄn min resa. Pyzz! haha..assÄ.. kalla mig störd & hela den biten, men jag typ Àlskar Twlilight. i don't care, för det Àr sÄ jÀvla bra. Jag har sett den typ 8 gÄnger. 8 hundra ggr*  ;)

keep walking

okejokej, jag har haft fullt upp dÀrför har det blivit noll uppdatering. MENMEN.
Jobbet drar igÄng klockan elva idag & slutar strax efter 18. Jag Àr typ sÄhÀÀÀr taggad (visar en millimeter med fingrarna) men vad gör man nÀr man hatar att jobba men Àlskar den 25:e varje mÄnad?? right.

SÄ nu ska jag borsta tÀnderna & sprÀnga mitt huvud med bra musik sÄ att jag överlever dagen. kom igen nu Jess, sju timmar. taggataggatagga!!!       det hjÀlpte inte.

PUSSPUSS

sÄ undrar man vart vÀrlden Àr pÄvÀg

Jag lÀste bloggen som Àr till minnet av Therese. oj hjÀlp. Det var svÄrt att lÀsa, för jag kan inte förstÄ hur det Àr att förlora en vÀn. Det vill jag aldrig nÄgonsin uppleva, men de dÀr tjejerna har gjort det & det Àr hemskt. SÄ hemskt, jag förstÄr inte. TÄrögd blev jag. Jag tyckte att det var jobbigt att lÀsa.. hur Àr det dÄ att vara dessa tjejer, hennes vÀnner? Hennes familj?
vila i frid

Film

Idag satte jag mig i min sÀng & sÄg pÄ en film jag lÀngtat  efter sen jag sÄg den första gÄngen. DÄ var jag nio Är & jag satt pÄ flygplanet ner till Malaysia. Jag grÀt, o grÀt o grÀt, men ingen mÀrkte nÄt. Hahah

IstÀllet för att anstrÀnga mig för att leta efter filmen för att ladda ner (den skulle nog ÀndÄ inte finnas, i would guess) sÄ jag sÄg den pÄ youtube istÀllet. Det gick superbra, and man did i cry!  At first sight Àr det finaste filmen jag sett, nÄnsin.  Se den!


 

Nu mĂ„ste jag sminka mig & byta om till mina jobbklĂ€der. FANSJÄVLASKIT

fast..

.. innan jag gÄr & lÀgger mig mÄste jag gratta min vÀn sÄhÀr offentligt i min blogg.
Hon fyller ju faktiskt 18 idag!

GRATTIS VÄNNEN!
love you!
♄

HeyU

Äh juste, my bad för noll uppdatering idag!

Min dag har varit seg i alla fall.  Den började med att jag vaknade klockan sju i morse, pĂ„ soffan. Den Ă€r himla bekvĂ€m alltsĂ„! Tittade pĂ„ nĂ„t kinesiskt fighter program som var dubbat till engelska, spillde ut mitt glas juice pĂ„ mattan och blablabla. Tog en dusch & runt ett tiden kom jag ut & tog en promis till ÖB & köpte lite grejs.
Klockan fyra var min semester slut för i Är & jobbet drog igÄng. Tre timmar senare gick jag hem & insÄg att jag inte alls var taggad för att vara social ikvÀll, sÄ det blev Àndrade planer. Jag Àr sÄ sjukt trött pÄ kvÀllarna eftersom jag inte kan sova till ÄtminstÄnde 9 eller 10 pÄ morgonarna. Hur som haver, jag hade tÀnkt se pÄ Twilight efter jobbet, men hey, im to tired. SÄ jag satte mig i soffan med mami & papi, drack te & tittade pÄ Cold Case. Nu Àr jag trött som en gris sÄ jag ska dra mig mot sÀngen.

I morgon blir det en svÀng till banken & jobb.  #%!@"/&    fast med syster, sÄ det Àr vÀl helt ok, i guess.
Din kvÀll har nog förmodligen bara börjat, men min slutar hÀr. GodNatt!

Jag ska Äka mÄnga mil

Jag vet, seg & allt Àr jag men det Àr för att jag fortfarande Àr sjukttrött. Nu Àr ju klockan mitt i natten i Malaysia!

Idag förlorade jag nĂ„gonting, nĂ€mligen min oskuld. Olskuld att KÖRA BIL! wiihoo, fyfan vad jag Ă€r bra. Okej, jag fick lite panik ibland men bror satt brevdvid sĂ„ det va lugna puckar Ă€ndĂ„. Grejen Ă€r att jag inte körde en vanlig lĂ„g liten bil.. nejnej, jag körde hans firmabil. Den Ă€r ju liksom hög & stor. im so proud (y) :D

I morgon tar min allt för korta semester slut. Jobbet drar igÄng klockan 16 i morgon.

PUSSPUSS

& en skymt av mitt lilla rum

Kul. Jag dammsög nyss upp en pÄse.. & en strumpa. Good la!


Nu Àr jag klar med rummet, eller jaa, det som jag tÀnkt fixa idag. Det blev en annan modell pÄ spegeln Àn jag hade tÀnkt köpa, men den Àr snygg ÀndÄ. StÀdat, fixad i garderoben, fixad i bokhyllan vÀldigt hastigt & lagt upp nya skor & vÀskor i skÄpet. KLART! 

Jag vet, rummet ser vÀldigt nyinflyttat ut utan massa shit pÄ vÀggarna. Det kommer. NÀr jag pallar bry mig (:   NÀmen, rummet Àr faktiskt inte sÄ tomt som det ser ut att vara. En byrÄ finns med en TV pÄ, en bokhylla.. & en tvÀttkorg. & ett litet bord vid sÀngen dÀr min laptop stÄr sÄ fint. NÀsta projekt Àr att ta bort fönsterbrÀdan, den Àr liksom ivÀgen!


549 spÀnn

Nu ska jag fixa bilderna frÄn min underbara resa jag gjorde i Malaysia (:
PUSSPUSS

Sista dagen pÄ semestern

Jag vaknade 05:54 i morse & kunde inte somna om. SĂ„ jag gick upp & Ă„t min goooda frukost. Även min seriösaste frukost pĂ„ ett bra jĂ€vla tag! (y) Sen satte jag igĂ„ng att packa upp mina stora resvĂ€ska som va fullproppad. Nu Ă€r jag nĂ€stan klar med det (:

Idag ska jag till IKEA & köpa mig en spegel, finaly! som jag har vÀntat.. Sen ska jag förmodligen ut & trÀffa klimpen ocksÄ. kulkul.

that's all for now! PUSSPUSS

& jag vet varför

AlltsÄ ursÀkta, men jag mÄste ju bara fÄ skratta. OUTLOUD!  hahahahahahhahahHAHAHHAH! fyfan vad det roar mig. Till max alltsÄ!!
Jag Ă€r jĂ€vligt glad & tacksam. Jag Är Fan BĂ€st.
Have a nice one! (y)

BACK ON TRACK

Landade i SWE runt 05:50 i morse. Mina tvÄ bröder hÀmtade upp oss & vi Äkte hem hit. (jag hade an Àcklig kÀnsla, som vanligt, innan flyget & efter, eftersom jag inte lÀngtat hem ett piss)  Jag har hunnit vara hos bror som fixade hamburgare till alla, syster & en svÀng pÄ Sabis för lite kÀk till i dag.. & lite frulle.

Jag har ingentling att sÀga, mer Àn att jag mer Àn gÀrna Äker tillbaka. Vad ska jag göra hÀr liksom? Jobba & njuta av den svenska sommaren? nejtack, det tilltalar mig inte ett fuck.

Ja, jag spyr ungefÀr galla pa allt dethÀr. Jag finner det till o med lÀttare att skriva utan Ä À ö mÀrker jag. GÄ tillbaka, sudda, Àndra till ett Ä. Direkt nÀr jag kom hem sÄ var det som att alla 8548 problem kom krypandes upp pÄ ryggen. Alla problem.. som jag inte har. Jag har inga problem.. ÀndÄ kÀnns det som det. Det mÄste vara huset. Luften. Miljön. Jag mÄdde asbra i en mÄnad i Malaysia. TOPPENBRA. Nu ar det bara bra. Liksom inget speciellt. Man slÀngdes ju in i vardagen sÄfort planet nÄdde svensk mark.

Men helt nere Àr jag ju inte sÄklart (;  det Àr fortfarande sommarlov &  nÀr skolan börjar kommer jag vara en rich jÀvla bitch som skiter ii. Sista Äret i skolan & jag kommer skaffa körkort. YOU GOT IT! :D

Jag blev glattöverraskad nĂ€r jag upptĂ€kte att min Ă€lsklings K satt utanför huset nĂ€r jag kom hem! Rusade ut & pratade i mĂ„nga mĂ„nga minuter. Saknaden ar över ♄Bilder & mer om resan kommer, det lovar jag!