vilken Miss.

Jag kan bara ana din anger din fetkossa! muhahha..
Skoja, nu va jag mogen va?
Skamt & sido, jag har trakigt.
Men nu ar min tid slut.

FREDUT

Skoldpaddor, Hejsan!

Namen Tjaa! laget med er?
Idag akta vi pa en special boat trip for att titta pa skoldpaddor.. & vi sag massor! Jag avr sa himla nara dem & de var sa stora o ja.. det ar sa himla kul! :D Det var bara vi, varat  "lilla" gang som fick aka ivag med baten till tre olika stallen mitt uta pa havet for att se dem. 

Ikvall ar det disco.. om man pallar vill saga. Jag var sa himla slut efter det i morse menmen..

Jag har inget mer nu, Vi hors
PUSSPUSS

BananBat

HEJ :)
Idag akta jag o nagra bannan boat & jiisses vad det pirrade i magen! Alla var jattenervosa inna (i alla fall jag & sis) & nar vi val satt dar kunde systerC inte halla munnen. Hon skrek & skrattade i 30 minuter alltsa! Killarna pa baten ville att vi skulle ramla av & nar alla sen var tvugna att slappa da bananen akte pa sniskan sa foll alla pladask ne i vattnet. Min flytvast knapptes upp & jag fick nagon ratt pa magen sa jag fick jatteont :(    Efter det satta alla sig pa bananbaten med sura miner & var alldeles bittra. HAHHA, snacka om att ga fran jatteglada till bittra for att man fick ont. Ingen tyckte att fallet var specielt kul, inklusive mig.


Pappas kompis som jobbar har pa hotellet fixade sa att vi fick jattegod mat eftersom det ar Midsommar borta i Sverige. Han ar sa sjuktsnall, Robert!  Nu kom han in med glass till mig & papi ocksa (: MUMS!


Nu ska jag fortsatta norda mig pa facebook.
Ha det toppen! PUSSPUSS

BEACH PARTY

En sa kul grej hande har om dagen pa flygplatsen jag maste beratta!!   Jag var inne pa Starbucks for att kopa en te & jag kunde for allt i varlden inte komma pa vad mugg hatte pa engelska..! Han sa namligen nagonting konstigt som jag inte uppfattade (det lat som om han fragade om jag ville ha te:t i en pasa HAHAH, for pa vissa stand utomhus kan man fa sitt kaffe i en pase som "take away" ) men.. ofta dom skulle ha de pa Starbucks i alla fall.. men hur som helst sa kommer jag inte pa vad det hatte, sa jag tanker & tanker. Tillslut sager jag; I want it in a.. mug. Han tittade sjalvklar pa mig som om jag var ett psyco eller nat! Sa igar fragade jag Elaine vad det hatte & hon sa cup. DAAAH?? tankte jag. Sen sa hon att mug betyder rana. Sa jag hade sagt att jag ville ha ett ran. Inte konstigt att han tittade pa mig som om jag var stord i huvet liksom. JIISSES!!   fyfan vad jag skrattade da ska ajg saga er. pucko jag ar da..

Halv tio borjar discot som de har har pa Redang varannan dag. I forgar dansade jag mig helt svettig i varmen & uppraggad blev man till pa kopet. av en affroman, fast han va inte afrikan. AAH, NU HOR JAG MUSIKEN PA HoGSTA VOLYM & EN FET BAS. nu drar det igang! fast jag har en halvtimme kvar pa datan.. :P

fran Redang Island!

hejhejhejhej!!

hoppas laget ar bra med er dar borta i Sverige :D jag horde att ni har haft det regnigt & otackt, men har ar det annorlunda minsann. Idag kommer vi fram till Redang efter en skakig flygresa pa 40 minuter..  Solen har skinit hela dagen, det ar skitvarmt! Jag har legat i vattnat exakt hela dagen. helt sjuklt underbart att vattner ar sa fantastiskt.. till skillnad fran Rudan tillexempel, hoho.. :P Vi ska vara har i 12 dagar & sen blir det till att vara inne i stan i atta dagar =  shopping shopping shopping!! sen aker vi till en annan o i 5 dagar, stan 3 dagar sen ar det hem till sketna Sverige & hem till jobbet (fuckfuckfuck) jaja, jag klagar inte pa tiden har i alla fall :)

Igar var vi pa China Town (ett suverant stalle!) jag lyckades pruta ner en vaska fran 150RM till endast 50RM. VEM AR BAST? haha, jaa jag ar stolt eftersom det var min forsta prutning ever, & bra gick det ocksa (:  det ar som att ga fran 300kr till 100 kr :P

I morgon ska jag sola & bada, haha  forvanade? Jag alskar det har stallet alltsa, sa himla bra! det var 32 grader i vattnet idag i alla fall, helt lovely! & LilleV ar helt tokig har, han tycker det ar himla roligt & haarligt, precis som jag tycker :)

Yes, ett himla langt inlagg blev detta & fler kommer det lovar jag!

 PUSSPUSS

SISTA! nu reser jag (:


Påklädd, sminkad, klar packade väskor & med två mackor i magen sitter jag helt färdig & väntar på att min lilla mamma ska bli klar nångång här framöver. Snart är vi påväg, men det känns inte som det. Inte ett dugg faktiskt :P  Det var skönt när jag var liten då vi alltid åkte tidigt på morgonen. När man sen kom fram till Malaysia var det natt & innan planet landade så släckte dom ner i planet så att man kunde se ut över den mörka stan. Då lyste lamporna i alla husen, då himla fint ! (:


Bror min ska köra oss alla till flygplatsen. Han ville att jag skulle ta upp det här en gång för alla, igen. Min lilla storebror är rolig han!

Nu hoppas jag att det går bättre för mamma, brorsan ahr redan gått ner till bilen nämligen.
PUSSPUSS, nästa gån ni hör från mig är jag i Malaysia

& tack Ems för att jag får låna din ipod

i found it in the deepest friendship

Detta blir fömodligen mitt sista inlägg innan jag drar till Malaysia, sen kommer jag blogga där ifrån så fort jag får tag på en data (:   Jag vill så jätte gärna se på Twilight, men jag orkar inte det. Den filmen är ju så ansträngande..  WellWell, planet lyfter 13:10 i morgon i alla fall. Kommer komma till Arlanda superjävlasvintidigt eftersom brorK ska köra oss dit, & han ska jobba. Attans, hur fördriver man timmar på en flyplats liksom?  tur att mobilen finns. 
Vi blir ett helt gäng som åker; Jag, mamma, systerE, systerC, LilleV, Mathias, brorA & hans tjej Elin, Peter & Britt & deras grabbar Fredrik & Ronny. Sen står min älskade pappa på flygplatsen i Malaysia. Det var länge sen nu.

Ha en super tid medans jag är borta, & lova att kika in med jämna mellanrum för att kolla in min updatering från andra sidan jordklotet!
♥♥

kärlek till dig, sötnos

Det var typ det jobbigaste jag gjort i mitt liv nästan. Fan, varför ska det vara så svårt för? Det är bara en tid, sen kommer allt vara som vanligt igen. Tillslut. Man måste kämpa faktiskt & tänka på annat sålänge.. tills det blir bra igen. För ja, det kommer bli bra igen. Jag kommer tillbaka till Dig. vare sig du vill det eller ej, men det vill du. Det ser jag på dig. Du har varit mitt allt den sista tiden, vi kom varandra så nära. & jiisses, är jag glad för det även om det gjorde dethär mycket svårare. Jag skulle kunna sitta & skriva ett bibel långt inlägg om allt & ingenting, men det ska jag inte göra. Inte idag. Jag Älskar Dig Emilia & jag saknar dig redan. Du är bäst, det vet du! ♥

This ain't supposed to happen to me

Jag har precis duschat & slängt på mig kläder, snart ska jag sminka mig också. BrorK kommer snart hit, han ska slagga här eftersom han ska köra oss till flygplatsen i morgon. Jag väntar också på att Mathias ska komma hit nån jäklans gång, för han ska hjälpa mig med ipoden. Det fungerar inte att lägga in musik & jag har ingen aning om varför. Jag är fett stressad över det eftersom om det inte kommer fungera måsta jag åka runt till tusen ställen för att i sista sekund köpa mig en mp3. Det finns inte ens chans att jag åker bort i en måndag utan min musik. ÅÅHNEEJ. 

Innan jag går & lägger mig dag ska jag ha träffat vännen min & jag ska ha tittat på Twilight. Den ska jag se på själv i mitt rum, & ingen ska få störa! Jag älskar den filmen så jäklans mycket & jag har förälskat mig i en av låtarna som spelas i filmen :P två tummar upp! 

NU SKA JAG KLETA PÅ LITE SMINK.
PUSSPUSS


Det enda jag ville var att ställa _ mot väggen för att konfrontrera människan. Jag visste redan hur det låg till, men ingen ska någonsin slippa undan så lätt. Är det för mycker begärt att få lite ärlighet? nej, det ska det inte vara. Inte vid 18 års ålder. Då ska man själv kunna inse att det är så det ska vara. Man ska vara ärlig oavsett. | På nått sätt känns det tomt i hjärtat. Jag vet varför, men jag förstår inte varför. Det kom ju inte som en chock. Jag blev inte förvåndag. Jag visste ju allting redan, men ändå gör det ont i själen. Nej, jag gråter inte. Varför skulle jag? Men det gör liksom ont. Ja, det gör ont att tänka på det. & jag kan inte stoppa tankarna, jag kan inte hindra mina tankar från att flöda & ta mig tillbaka till Då. Det är inte rättvist dethär, för det var ingens fel. Jag vet att jag inte är bra på att visa känslor, det är bara sånt jag inte gör.  menVarför är jag här nu? Det har ju legat framma så länge, men nu är jag här. Nu. Jag vet. Det är för att det är officiellt. Det är för att jag fick höra det från _ personligen. Det tar hårdare än tankar & egna slutsatser. i need to walk away, cause we were never meant to be, baby we just happened.

11 Juni

hejHopp, hoppas det är bra med er i alla fall!
Jag har nyss ätit frukost & lyssnar på musik. idag var jag en snabbisi centrum & köpte mig en bh till tubtoppar, en vit o fin 129 spänn på Lindex. 
Tvätta, packa, fixa ipoden & städa rummet är vad jag måste göra idag för i morgon åker jag!  klockan ett lyfter planet. Det ska bli så härligt.
Jag har inte tid att sitta här, men vrid upp volymen & lyssna på låten.
 jag älskar den.
it hurts my soul

Slut

Jag har precis gjort klart det obligatoriska testet som har med jobbet att göra. PUH, det tog mig en timme framför datan, men nu är det fixat!

Drog ju en snabbis till stan idag & tog en vända på McDonalds. Där satt vi i flera timmar kändes det som & satt & pratade & redde ut ett & annat med människor i världen! Jag kan ju säga att jag är ENORMT lättad nu i alla fall. Jag hade inga direkta förväntningar.. eller jo, det hade jag och, som alltid, hade jag mer än rätt. Det är nåt med mig & såntdär.. jag har alltid rätt när det kommer till sånt. Vare sig det gäller mig själv eller någon annan. Rätt skönt ändå att jag innerst inne alltid vetat trots att jag gått omkring i flera dagar & bara undrat. Men jaja, nu är det ur världen & jag är nöjd & glad över dethär(även om det kunde slutat på ett helt annat sätt tidigare). Jag är inte på nåt sätt besviken på det svar jag fick eftersom det var exakt det jag antog innan. Klart att det är synd, men heey det är synd om mycket här i världen. (fan, jag förvånar mig själv över hur bra jag tog in dethär.. Nice, riktigt Nice. Men antagligen är det för att jag inte har några frågor obesvarade & nu slipper undra & vara frustrerad dag in o dag ut) Jag vet att jag fortfarande kommer få små fjärilar i magen när jag ser dig som alltid innan, men nu är det sommar lov så det lär väl inte hända allt för ofta. Men det är klart att jag blev lite irriterad över vad jag fick höra, vilka svar jag fick. Men ingen arg irritation, utan mer fan-va-synd-men-nu-kan-jag-bara-skratta irritation. Jag vet lite konstigt, men det var så. Jag är ärlig när jag säger att jag faktiskt satt & log, för det kändes så jävla löjligt.  Men det är inte allt, det är definitivt inte hela världen.  Det som känns jobbigast är att jag vet min del i det som var, för det var ett medvetet val som visade sig vara riktigt jävla fel. men Man lär sig av sina misstag & det har jag gjort nu. Det känns jobbigt för det var den första som jag kände så himla speciellt för. Det har aldrig varit så. Jag har alltid backat & jag har alltid i alla år varit den som inte velat. Men dethär var annorlunda. Det var annorlunda med Dig.  Men man ska inte gråta över lite spilld mjölk. Plocka upp bitarna & gå vidare, för det finns ett öde.

Nu kan jag åka till Malaysia utan obesvarade frågor.
Det om något känns förjävlans skönt.

kul grej

1. Sätt iPoden på "blanda spår"
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.


Vad var det första du tänkte på när du vaknade?
M punk Baby 
Vad är det sista du kommer tänka på innan du somnar idag?
Use somebody
Hur är det med kärleken?
Boom Boom Pow
Vilken låt passar bäst in på den som du håller kär?
Baby!
Hur mår dina vänner?
Lithium
Tycker dina vänner om dig?
How soon is now
Hur ser folk dig som?
Swear it again
Spanar folk in dig?
No Stress
Är du bra i sängen?
Pump it


Har någon sexfantasier om dig?
No one     (HAHAHHAHHA)
Hur kommer du att dö?
Tell me
Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
Earth song
Vilken låt beskriver din personlighet mest?
Shake it
Hur är det med ditt liv?
Say it right
Hur kunde det ha varit i ditt liv om du hade valt andra vägar?
Swischa förbi 
Hur kommer ditt liv att bli?
Lonely (vad ÄR dethär haahh!)
Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
Kiss me thru the phone
Hur kommer sommaren att bli?
Nobody wants to be lonely
Finns det någon som e hemligt kär i dig?
They don't care about us
Kysser du bra?
I love rock n' roll
Mår din kropp bra?
Impossible
Får du tillräckligt med sex?
Utan dina andetag


Dethär ska jag göra igen om 30 minuter! :D


typ 30 minuter senare

Vad var det första du tänkte på när du vaknade?
My cool
Vad är det sista du kommer tänka på innan du somnar idag?
Hitten
Hur är det med kärleken?
Paparazzi
Vilken låt passar bäst in på den som du håller kär?
Shut up
Hur mår dina vänner?
Infinity
Tycker dina vänner om dig?
Stars
Hur ser folk dig som?
Never leave you
Spanar folk in dig?
Pjanoo
Är du bra i sängen?
Tell me

Har någon sexfantasier om dig?
Guldregn
Hur kommer du att dö?
Just idag är jag stark
Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
So sick
Vilken låt beskriver din personlighet mest?
California girls
Hur är det med ditt liv?
Like whoa
Hur kunde det ha varit i ditt liv om du hade valt andra vägar?
Just hold me
Hur kommer ditt liv att bli?
Through the wire
Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
Smells like teen spirit
Hur kommer sommaren att bli?
Release me
Finns det någon som e hemligt kär i dig?
All over again
Kysser du bra?
Mayhem
Mår din kropp bra?
Sthlm serinad
Får du tillräckligt med sex?
Unusual you


Fan vilken trist!

nyttnyttnytt!

 
Belle Shoes, 549:- Belle Shoes, 399:- 
BikBok, 199:- & 249:-  (-50%) Din Sko, 399:-
Dra med pilen över bilderna så ser ni priset (: 
(även klickbara ;)

what is it, asshole day?


J
ag har precis kommit hem! Först satt vi inne i klassrummet & fick våra betyg (jag vågade inte ens titta) sen gick alla ner till matsalen för att lyssna på idiot som snackade (jaa, rektor Stefan dåra). Ingen lyssnade tror jag & tillslut började han babbla om pasta & tomatsås, sen om han ´britten som lagar mat på TV! Har ingen aning om varför, som sagt jag lyssnade inte. | Fan han bara snackar massa skit. DU snackar bara massa skit. Jag orkar inte, hållkäften. tyst, dö fan vad jag hatar dig. kan du inte bara försvinna. fan du är så äcklig, jag hatar dig. du förstör mitt liv, ingen tycker om dig. Tyst, snacka inte så jävla mycket. du är luft i mina ögon. fan, jag ber dig.
Sen åkte jag & lunchade med Elaine & Jennica, det blev grekiskt idag. ouuf vad gott det var då! så nu luktar jag lagomt mycket vitlök :D :D :D  jag impulsköpte ett par skitsnygga skor idag också. VISAR I NÄSTA INLÄGG, allt jag köpt på sista tiden (y)   Idag ska jag in till stan också, för att springa ett ärende, hahah!

 ♥

SKOLAVSLUTNING

Det är skolavslutning, 10 juni & det spöregnar.. Jag tänker ha jeans & blöta skor. fan va mysigt. Glad sommar på er alla ??

Jag har typ FETT brottom. Jag ska åka om 28 minuter & jag har inte ens bytt ooooooooom.
PUSS

samtidigt kom Låten

Ju mer jag tänker på det, desto mer frustrerad blir jag, & ännu mer skrattar jag. Trots att det inte är det minsta kul så kan jag inte låta bli. jagvilljagvilljagvill. Jag kan inte släppa det. Ja, jag överdriver. Nej, jag tänker inte på det hela tiden. Inte ens lite. Typ aldrig om jag ska vara ärlig.
NU PACKAR JAG. det är lite jobbigt att springa fram & tillbaka för att hämta kläder, då min garderob inte står i mitt rum.. Men, im hangin' in there! (y)    Jag ska fota allt när jag är klar så får ni se, haha. helt onödigt, men vadådåå?

Jag ska ska ska


Jag kommer ingen vart men någonting. Jag ska packa, det har jag inte börjat med. Jag ska fixa ipoden, det har jag inte börjat med. Jag måste göra provet/testet/kalla det vad du vill som har med säkerhet på jobbet att göra.  fuckthatshitkännerjagomdet.

I morgon är det avslutning klockan nio, men jag ska åka tidigare (trots att Ewe har beslutsångest!) Sen ska jag sitta intryck i ett klassrum med halva min klass i max 20 minuter om jag får välja!  Sen ska jag inte göra ingenting med Evelina ett tag, sen ska jag in till stan en snabbis.   Det är min onsdag ungefär.

tråkigt inlägg, men jag orkar inte.
PUSS

måndag

Liiite irriterande är det att jag igår hade exakt lika många besökare som när jag hade besöksrekord här på bloggen. alltså Exakt lika många.. kunde inte en person till ha tittat in så jag kunde fått ett nytt rekord? ;)

Jag kom nyss hem faktiskt, jag somnade visst till igår. Hur som haver, i dag ska jag till banken som jag inte hann gå till igår, sen ska jag köpa en ipod! hihi, undrar vilken färg bara.. Det är det jobbigaste, att det finns så många färger att välja bland.

PussPuss!

Update!

Jag varit i skolan idag & rensat skåpet på gamla papper, både från ettan & tvåan! Lämnade in böcker & sen åkte jag hem till syster för att passa LilleV. Vi gick ut till parken & lekte i en helt timme (!!) sen gick vi hem & lagade mat.  & nu ska jag se på Twilight igen. Jag får inte nog! ♥

P.s! I morrn ska jag köpa en ipod! :D:D

I could use somebodyJ
ag har fortfarande inte fått resfeber vilket är sjuktkonstigt eftersom jag alltid får det ungefär en måndag innan. Förra året var värst då det började typ... två månader innan & på det fick jag för mig att alltid göra "peppar peppar ta i trä" angående flygresan dit  ner. Japp, det var illa! 
Jag ska snart gå upp & äta lite & fixa mig för att sen dra till banken. Sen ska jag till skolan & sen ska jag kanske passa Vincent. helt ärligt, så pallar jag inte det. Visst han är supergullig & jag älskar att vara med honom (!!) men ibland orkar man inte. Ok, det är ju ingen direkt ansträngning men ändå. Jaja, vi får väl de vart det hela leder (:  Jag ska se om jag hittar en billig mp3 att ha nere i Malaysia, min mobil är ju total fuckad =/  men jag kanske köper en såndär flashig ipod i nån snygg färg. We'll see! (y)

GodMorgon på er!

Let me be that person


säg hej till min pojkvän (:

Nu har jag kommit hem från Bion, det var superkul verkligen! Jag skrek stup i kvarten & en gång blev jag så rädd att jag skrek & tog i från tårna, sen fick jag ont i hjärtat för att jag blev så väldigt rädd. Uscha mig, precis som det ska vara! Toppen film, se den! (:

Jag vet inte om jag har några lektioner i morgon, men jag måste dit i alla fall. Se jag ska prata med rektorn, få tillbaka mitt leg & sen.. ja, lämna in lite böcker (har fortfarande lyckats glömma bort det). Vi får se vad dagen har att erbjuda mer. Jag kanske kommer framåt lunch & hoppas på att någon har lunch då så jag får lite sällskap o sådär, det skulle vara toppen. Måste köpa pengar på luren då jag bara har 22 öre & ingen Comviq Kompis längre (buhu!!!) sen måste jag till banken för att fixa & trixa.

Jag har fixat en pack-lista för Malaysia (för 3457:de gången, jag älskar att skriva pack-listor!) så nu vet jag vad som skall med så jag inte glömmer nåt (:   Få se nu.. om jag packar på torsdag blir det för sent, för det blir alltid så att jag står & packar hela natten för att jag inte kan komma igång riktigt & för att jag inte kan packa. Onsdag då? Äh, det löser sig.. annars får jag väl stanna hemma? you'd like that, wouldn't you!?  klartsomfan!

ojoj! missa inte

Jag veeeeeet, det var ett jävla tjat med mig om Twilight men jag kan inte hjälpa det. Stå ut, det går över ;)  ! hahha
Jag såg nyss en bit ur vad som händer i Twilight saga New Moon.. SKOJA INTE!  det är allt jag säger.

You're a mermaid


Okej, det har inte riktigt blivit som jag planerat idag. Jag små plockade lite i rummet, hoppade in i duschen & har tittat på 2576 avsnitt av The Hills.  Nu är det MTV Movie Awards 2009 & favvo filmen är såklart med som nominerade i olika kategorier (hhehehe, jag såg lite förut) som nyss, då vann Twilight för Bästa Slagsmålet (y) Jag jag vet även att den vinner för Bästa Kyss också (;     Just nu uppträder Eminem, fyfan vad jag gillar honom. Han är så helt jävla grym, krrääjzzy mään!
Tanken var att jag skulle få tillbaka mit leg idag, men tydligen inte. Det är lite dåligt tycker jag, men hon ska komma till tågen runt sju ikväll, för då är jag påväg in till stan. Ikväll blir det Bio med brudarna! Vi ska se på The haunting in Connecticut så det blir nice.

Nu fick han ett till pris, dendär Robert Pattionson. hejahejaheja! Men vad säger man, han är ju ruggiiit... bra & snygg!

Jaja, mamma tjatar på mig om när vi ska gå tvärs över gatan för att rösta såå nu ska jag sminka mig.
PUSSPUSS


Detdär gillade jag inte. Men samtidigt älskade jag det. nej, fyfan.
Snacka om att retas helt omedvetet! iiihh.  Hahahahha! (y)

Söndag 7/6;

when it's good, it's really good

(Jag sa ju att Twiligh behövde ett eget inlägg)
Jag är en sån som kan få för sig att verkligen tycka om någonting, & när det väl händer.. då Älskar jag det. Jag blir helt galen, det är sjukt.  Det händer inte speciellt ofta, men det har hänt igen. Jag kan inte komma ihåg när det hände sist, det var länge sen, men nu..  nu är det Twilight.  & nej, det är inte filmen jag är helt förälskad i & nej, det är inte den ursnygga Edward Cullen heller (Robert Pattison) som får mig alldeles knäsvag. Det är filmen i sig som är helt fantastisk, hela berättelsen & hur allting utspelar sig. Det är nånting med honom, i filmen, som faktiskt gör mig helt såld. På honom. Han är så mystisk, så speciell. Han har en charm som ingen annan.. så charmig & han har detdär utseendet som man bara vill se mer av, alla hans uttryck osv. Att han är så besyddande, att han alltid är är när hon behöver honom. Att han har ett sånt stort hjärta. Ja ni fattar grejen. Jag förmodar att ni redan har sett filmen, & förmodligen så förstår ni var jag försöker säga, vad jag menar.    Jag vet inte, men jag vet en sak. Om alla killar tog efter Edward Cullen, då skulle ingen kille dö ensam.  De har verkligen prickat in rätt skådespelare för denhär filmen, trots att jag inte har läst boken (böckerna?) så känner jag bara, & vet att det är helt perfekt. Det ser man ju i filmen med detsamma. Jag svamlar lite nu, men det är bara för att jag inte vet vad jag ska säga riktigt Jag verkar inte kunna beskriva & uttrycka mig i ord om killen, om filmen. Nej, den är Underbar. Så vacker. (nu ska vi inte ge all cred till Robert, för Kristen Stewart a.ka Bella Swan i filmen, är också riktigt bra. Även hon passar perfekt, riktigtriktigt bra! otroligt bra)

Jag brukar inte fasta för filmer på detdär sätter, aldrig någonsin har det hänt. Så detta är väl första gången jag blivit riktigt, riktigt såld på en karaktär i en otroligt bra film. Jag såg filmen två gånger igår, & när jag somnade vaknade jag flera gånger under natten. Utan att lägga märket till det då, så kommer jag ihåg att jag kände en konstig känsla varje gång jag vaknade, innan jag somnade om igen. Det var en känsla som jag i efterhand kopplade till filmen. Jag drömde inte om Twilight i natt, nejnej, jag tänkte på den hela tiden. Hela natten tänkte jag på den, till och med när jag sov. För när jag vaknade så kände jag det. Jag drömde inte, jag tänkte i sömnen. Inte visste jag att det var möjligt överhuvudtaget. Få inte för er att jag är ett psyko som blir helt sjuk av en film, för så är det inte. Jag tycker bara att filmen är så otroligt jävla bra så det är inte sant. "Den är så jävla bra, så jävla, så jävla bra" Det var det enda jag kunde få ur mig när jag skulle berätta för mamma om filmen. För den är så jävla bra.

Den finaste scenen är när Edward sitter vid pianot. Jag får rysningar varje gång för det är så himla fint, jag äskar ju killar med musik i blodet om ni förstår vad jag menar.  Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den alldeles för korta scenen vid pianot, så titta själva. Jag blir tårögd bara jag ser detta på 34 sekunder. Amazing.
 
Jag trodde aldrig att jag skulle säga dethär nångång, men..
Twilight är bättre än The Notebook

dagens 3


Another song (all over again) 


Save me from myself

 
Ring my bells


NU SKA JAG SE PÅ TWILIGHT IGEN! ♥ LOVE IT (:

Don't you just love Twilight


HAHHAHA! ärligt, hur kul är den inte!? ♥

Fredag

Tjolahopptjolaheej!!   tänkte dra till med en "liten" uppdatering här på bloggen (:

Igår var det utspring för studenterna på skolan! Jag plus några åkte dit för att se när alla glada sprang ut från skolan en sista gång. Tiden för utspringet skulle vara klockan 13:13, men våran rektor som förövrigt är cp snackade såklart bort tiden, så det blev väl runt 13:20 som de sprang ut. illailla detdär.
Efteråt vinkade vi av E & J, & jag och Ems åkte en sväng till Farsta Centrum för att få i oss en bit mat. Det blev jag som käkade donken, Emilia tog bara en äcklig blåbär & vanilj paj. BLÄ, det var inte god för fem öre.  När vi var inne på Åhlens för att Ems ville köpa en film, så kliade det som fan i mina fingrar as well, så jag köpte med mig två jag med. Gissa vilka det blev??  Joo, nämligen I taket lyser stjärnorna & Twilight. Den först nämnda filmen har jag ju sett & den är bra. Twilight.. jaa, den har man ju hört såå mycket om & alla, verkligen alla säger att den är jättebra så jag var ju bara tvungen att köpa för att se själv. Mer om den filmen får det bli i ett alldeles eget inlägg här på bloggen. Men jag kan ju säga nu att jag Älskar den. ääähfyfaaan, det är helt otroligt. Det trodde jag aldrig!      Ren jävla Magi.
Närmare kvällen stack jag hem till E en snabbis, & där fastnade jag. Vi såg 3 filmer igår & 2 idag, nämligen I taket lyser stjärnorna, Deralied (toppen film!), Twilight (E somnade & jag tittade på den 2 gånger i rad) Om en pojke & till sist Jakten på lycka (otroligt bra). Vissa filmer har jag sett innan, andra inte men alla är super. Speciellt Twilight. Shit, jag kan inte komma över den filmen, det går inte.

Det kommer upp bilder på sånt jag köpt, jag ska bara fota det först.
& det vet man aldrig när det händer (;
Later!

090605

Jag blir galen! SysterC kom hit i morse, svintidigt tror jag & hon kom in tusen gånger i mitt rum & frågade om jag skulle med till stan. Jag sov. När jag sover vill jag inte bli väckt, & absolut inte klockan åtta på morgonen. halv nio stormar hon & systerE in & sätter sig på min säng, lägger sig tvärs över mig, & värst av allt; Dom sitter kvar & snackar i hundra år. Högt pradade dom också. Snacka om 0 respekt för mig som faktiskt låg och sov (tills dom kom in) SysterC frågade 100 gånger om, om jag skulle med till stan & hon.. jaa, jag vet inte men mina två systrar är galna! Jag sov ju faktiskt :(

Jaja, jag ska äta & sådär, fixa mig & kila till skolan. Jag ska lämna böcker & kanske slänga ett öga på 3:ornas utspring klockan 13.13 (du kommer lära känna en ny kille. HAHAHHA...) Grattis till dem! (:

FAN ATT DET SKA HÅLLA PÅ & REGNA HELA JÄVLA TIDEN. MINA SKOR LÄCKER FAKTISKT IN.
show some respect, please..
Vi hörs lite senare,  PussPuss!breathing your love

Du kan sms:a eller ringa


denhär reklamen är så jädrans rolig, men jag är inte riktigt på samma nivå i humöret just nu..
Jag är trött, jag är less på detta, jag är på dåligt humör & jag kan inte glömma. Jag hatar att jag nästan alltid tar ut min ilska på de personer som jag älskar så jäkla mycket. Så är det alltid & jag hoppas så in i helvete att de har översyn med detta, för det är inte så jag vill ha det. Det är vad som blir av ren automatik, tyvärr ♥ love you

Idag åt jag på McDonald's MEN jag var nyttig. Jag tog en ceasarsallad & en apelsin juice, wohooo Jag kände mig fettbra (y) det ska bli mer sånt & i Malaysia blir det no more cola för min del. JIISSES, förra året var det det enda jag drack i sju veckor; colacolacolacola. "Vad vill du dricka? " COLA! "för det var det enda man kunde komma på sådär lagomt snabbt som alla runt bordet vill att det ska gå.. jaa snabbt, alltså. Inte fan har man tid att tänka om man vill ha 100 plus, DrPepper eller F&N Strawberry. nejnej, cola går fortast. Vi kör på det idag.. IGEN. Så nix, cola blir det inte. Fanta kanske? Hehe Nej, jag bara skoja! jag hatar fanta (:


Du kan sms:a eller ringa. Messa eller ring. Fråga anything

& nu är jag riktigt trött

Hela dagen har varit så himla lång! Regnet har öst ner hela tiden & mina fötter fortsätter att värka.
Lite shopping blev det idag. Jag köpte allt jag skulle, fast inte det jag letade efter.  Jag sket i kepsen för.. nä det funkade inte!  Ett par snygga heels, två väskor, 3 par trosor, solglajjor, en kjol & en tisha. Bilder kommer upp i morgon (:
ALLA tygskor i strl 34 på alla Stadium är slutslutslut! Alla vita 34or. fan va lågt :( Jag blir så less på dessa små fötter jag har.

Idag såg jag Linda Rosing, Gudrun Skyman (eller vad hon nu heter.. nån politiker iaf!) & dom där två tjej tvillingarna som är på reklam på tv. Jag har inte en aning om vad för reklam, men i alla fall!

I morgon ska jag in till stan -igen, med systerC denna gång. Hon vill in på den butik som jag köpte mina skor i 35, so amma go with here!  Jag ska också förbi skolan & lämna en klänning till NT som ska på skiva i morrn. Hon ville låna en svart klänning & sådär.. Kanske att jag lämnar in böcker & så i morrn med, eller så får det bli någon gång nästa vecka.

Jaja, jag är aptrött så nu ska jag sätta mig framför tv:n en stund i stället.
PussPuss!

shopping idag!

Heii!     (skoooja,  skitful & skriva Heii! ??)
Jag fick mig 7 timmar sömn i natt, kom inte in säng förrens halv tre igår för jag var liksom inte det minsta trött, nästan.
Idag ska jag åka in till stan med systerE. Hon ska först till Bagis men jag följer inte med då jag precis har vaknat, men vi ska mötas upp efteråt & sådär. Jag har lite brottom känner jag, så nu sa jag trycka ner en macka i magen, & sen hoppa in i duschen!

Godmorgon på er (: !mot sängen!


D
et är värst på kvällarna när man har mycket tid att tänka. Då kommer allt fram & frustrationen laddas upp till max. Nog för att det är skönt att ta sig lite tid att bara koppla av, så hoppar man vissa saker helst ändå.
Jag insåg en sak för en stund sen när jag tittade genom bilder för ett halvår sen & jiisses vad man kan ändras. Inga drastiska ändringar, men sånt som syns om man jämför. Lite kul ändå!

Jag har absolut ingenting att göra, därförska jag packa ihop & gå o lägga mig. Inte för att jag kommer somna så snabbt dåra, men i alla fall. I morgon är jag ju somsagt ledig :)

PUSSPUSS & godnattNU ÄR DET EN FUCKING VECKA KVAR DAMN IT
& sen.. förmodligen, no more you. det svider.

if i could turn back time


I morgon är jag ledig (tror jag, hoppas jag.. säger vi?) & jag ska följa med cpsyrran till tandläkaren i Bagarmossen. Därefter ska vi åka in till stan & shoppa loss litegrann, & vad jag har på min lista än sålänge äääär;

- Keps att ha i Malaysia (y) (alla är förövrigt fett skeptiska om att jag vill ha en keps i år.. :(:( why man? )
- Solglasögon
- Bikini om den finns i butiken
- Väska
- Tygskor (hoppas dom finns!)

inget mer! vad jag kan komma på i alla fall..  Sen har jag fått upp ögonen för X antal skor, men de ska jag inte köpa. det gör jag i Paradiset om en vecka lite drygt. IIIHH!


Marabou Sommar var förresten SKITGOD! jiisses alltså, bara man öppnat den så doftar det ljuvligt från den & smaken var så himla MMMMM !! buy it, eat it, love it. typ.

THE DAY is.. today.


en Dagens på det också!

HEJHOPP. Jag hade 0 lektioner idag, så det var ju nice...
Jag drog en repa förbi centan idag också & köpte med mig ett nytt paraply bla.  Alla klagar ju på mitt stora, gamla & fula paraply jag har nu.. =/  Så ett sketet från HM fick det bli!   Jag ska göra lite Hajkbanan till mig snart!! MUMS, så jag köpte en mintchoklad kaka & även den nya Sommar chokladen som jag ska testa, se om den är god :)  Veckorevyn & en ögonfransböjare gled hem också!

Jag är vrål hungrig, så nu ska jag fixa käk till moi.
PUSSPUSS

LISTA

Jag älskar dessa (oftast tråkiga) listor alltså! Nu var det ju rätt länge sen, så här kommer en ny, hihi!

- SKULLE DU HELLRE :
1. pierca näsan än tungan ?
tungan, lätt
2. Vara seriös än rolig ?  rolig
3. dricka röd eller grön mjölk ? Mjölk = BLÄ
4. brinna upp eller drunkna ? Burn bitch, burn
5. umgås med dina fiender eller föräldrar? föräldrarna

- RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ?
aaa JÄTTE. skoja, nej det är jag inte
2. sol eller måne ? suulän
3. vinter eller höst ? höst
4. vänster eller höger ? Höger
5. solit eller regn ? - sunshine
6. vaniljglass eller chokladglass ? Choklad!

- OM DIG :
1. hur mkt är klockan just nu ?
09:20
2. fullständiga namn ? Jessica MK Yeow
3. Vart vill du bo ?  Skulle inte banga på USA, eller Götet
 4. hur många barn vill du ha ? femtiotre, eller femtiofyra
5. vill du gifta dig ? ja, varför inte. Ser dock ingen mening med skiten, förutom juridiken.. hahahah
6. rullar du spagetti eller skär du den ? rullar
7. har du ätit sushi ? Yesbox
8. lyssnar du på nu ? Akon - Beautiful
9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? en sort
10. humör ?  Trött

- HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. kysst någon ?
Nepp
2. sjungit ? Ja :D
3. blivit kramad ? Jepp
4. känt dig fånig ? åhNej
5. saknat någon ? Yes
6. dansat galet ? hehe, lite kanske
7. klippt håret ?  nee
8. gråtit ? gråter inombords.. skoja EMO!
9. ljugit ? nirrepirre
10. blivit kysst ? aa, Charlie Hunnam gick nyss (: ♥

- GREJER :
1. har du någonsin blivit jagad av polisen ?
nää
2. har du en hund ? nää
3. sover du helst sj eller med någon ? Med någon såklart.
4. tror du på spöken ? Yes, dom finns!

Äckel väder

Denna dag känns redan jobbgt onödig. Vi har bara gympa idag (favvo ämnet!) & den är klockan halv fyra. MEN den ska tydligen, kanske, vara framflyttad till nångång efter tio.. det är störigt, för jag vet liksom inte när. Jaja, jag ska väl göra iordning mig & kila iväg till skolan, så får vi se vart det leder helt enkelt!

Alltså.. det regnar ute, som fan & jag ska till skolan snart. Mina tygskor läcker in, slulle köpa nya men 34:orna är slut överallt. Så jag skuttar omkring i söndriga skosulor, men det gör ju inget FÖR DET ÄR JU SOMMAR????  vart fan tog solen vägen?  Så jag får helt enkelt ta på mig ett par strumpor, gå till skolan med ett par tygskor (sönder) & sen byta till ett par torra strumpor & byta till mina andra torra tygskor (även dom är sönder), när jag kommer fram till skolan. Precis som igår. SUCK; BLI SOLIGT NURÅ!      what the fuck. nu öser det ner. bokstavligen

Pussy!

2 juni!

JAG VET. but it's been a long day.

Pappa ringde, som alltid, i morse tidigt som fan. Jag vaknade, pallade inte lyfta arslet från sängen, men gjorde det ändå efter tusen minuter. jag lovar, det ringde i 10 minuter & när jag kom fram till luren la han på!! alltså alltid. han ringde igen, & som vanligt va mamma i duschen. har han inte fattat att mamma duchar klockan sju varje morgon?? hahah, både jag & mamma har funderat över det.. ändå envisas han med att ringa nästan varje morgon, samma tid, bara för att klockan är ett på dagen i Malaysia när den är sju på morgonen i Sverige. hahah, jaja but  i still love him!

Tog andra Twinrix sprutan idag!! Tåget var försenat så jag o sis sprang i regnet när vi äntligen kom fram till Handen. FAN, tur att vi hade paraply!

ok, dettta inlägg leder ingenstans & mina fingrar är fettstela så det har tagit ungefär 30 minuter för mig att skriva detta.
PUSSPUSS, hörs i morrn (:

still so gorgeous

WOHO! my work is done för ett bra tag! nu väntar bara skolavslutningen & paradiset!  :D


jag solade ju idag (:

Mamma, systerE & Emilia sitter ute i vardagsrummet & tittar på The Notebook..  det förklarar ju varför man höra massa snyftningar där utifrån. Herregud, men gråter ju själv som en dåre när man kommer ut & tittar, men Åh vad jag älskar den filmen. Den är helt Underbar verkligen.Jag brukade älska denhär låten. Nu hatar jag den.
Ändå kan jag inte sluta lyssna på den, för den påminner mig.
Jag kommer ihåg så väl att jag nära nog tappade andan Då. det var typ det bästa jag någonsin hade hört. Inte sången, utan det andra. Låten spelades då, oavbrutet, men jag kommer inte ihåg vad det var som jag fick höra. Men det var det bästa vet jag.
För jag vet vad det var om.


meeeeeen, skitsamma. inte för att jag bryr mig dåra.   fan.

there's no air


någon som ser vem denna hunk är?

Hallåj igen!  (:
Jag är nyduschad & färdig sminkad, nu ska bara jobbkläderna på såsmåning om.  När jag hade duschat klart & tatt på mig undisar var jag påväg ut till balkongen för att hämta mina short som låg där (dom ligger fortfarande kvar..) när jag kommit ut ser jag att det sitter in kille runt 25 års åldern på en balkong mittemot & jag antar att han såg mig. Fråga inte varför jag fick lite små panik, men det fick jag så jag tvär vände och gick in igen.  Utan shortsen. Jag vet inte, hahah, men så var det i alla fall. Nu har jag tagit på mig ett par andra kortisar sålänge, dom andra hämtar jag sen. hahah, jag är konstig Ja!    Jag tror han va snygg i alla fall, så nu ska jag kila ut på balkongen igen. muahhaha.

Bloggar mer efter jobbet!
HejSåLänge!♥

ps. är det bara för mig som facebook fuckar, eller är vi fler med samma problem?

1 Juni & jag är ledig


S
olen skiner som fan & himlen är blå, på det är jag ledig också. Livet är underbart! Jag har legat ute i solen sen klockan 10 & det är många timmar kvar tills jag måste dra. Jag jobbat halv fem till åtta idag, helt chillpill. Det är ju pengarrr :D
Jag är påvägen till NEGERR! muhahha. tackar gud att jag inte är svennebanan som pressar i solen för att bli röd & bränd. Muahha!

Nästa vecka sticker jag och lämnar allt bakom mig. Fråga inte hur jävla skönt det känns, för det finns inga ord som beskriver det! alltalltallt försvinner & jag börjar om på nyttnyttnytt.

Nu ska jag inte slösa solens strålar, nu kilar jag ut igen. PUSS!