Juste, ORKA KLAGA!

Jag satt en stund i lunchrummet & lÀste en tidning inne pÄ jobbet idag innan jag började jobba.
DÀr fann jag detta som ja, upprörde mig en aning.

shut uup

Vissa vet helt enkelt inte vad dom har!
wanna switch?.. tgoajfavr ..

i love my job, i love my job, i love my job
........

Första Advent

.. & snön ligger som ett vitt tÀcke Àver marken.
NOT.

GodMorgon!
Nu ska jag ivÀg till jobbet & dÀr blir jag sittandes i sex timmar (:
vi fÄr se vad som hÀnder efter jobbet.. (;  hehe

Ha en bra söndag i detta soliga vÀder, lova mig det. Do you hear me??, have a nice day in the sun okeey!!nytt

Jag var & köpte skor fredags! Det blev ett par av mÀrket Nike, vÀldigt snygga, vÀldigt fina & vÀldigt dyra.  KÀnns lite illa att jag köpt ett par skor nÀra 1000 lappen mitt i ÀckelvÀdret, men jag behöver dem.  Dessutom fanns de i storleken 35,5 vilket var helt fantastiskt (:
Jag har Àven tÀnkt köpa en vinterjacka jag hittat, men nu verkar det inte som att systerC ska köpa min gÄs lÀngre.. sÄ jag mÄste antagligen anvÀnda den i Är igen #%&/€!
Jag vill verkligen inte ha den, sĂ„ FINNS DET NÅGON SOM VILL KÖPA EN ENDAST ETT ÅT GAMMAL CANADA GOOSE JACKA ??? ;) ;)  jag vet att du vill :)nu blir det film time, Crazy Eights.

I go there I'll lose my way

Fan vad det suger. Det har inte varit sÄ pÄ jag vet inte hur lÀnge.. men tydligen sÄ blev jag pÄmind nu. Det gÄr upp & ner tror jag, men för det mesta.. ja, nÀstan alltid Àr det pÄ toppen och inte pÄ botten. SÄ ska jag klaga? Ja, klart som fan att jag ska. Det Àr allt annat Àn lÀtt att vara dÀr jag Àr. Jag tÀnker inte mala pÄ mer om dethÀr, sÄ jag stannar hÀr.

BIO

HejdÀr!
Jag har nyss kommit hem frÄn skolan. Vi spelade handboll pÄ Boll & Racket lektionen idag.. sÄÄ seriöst.
Jaja, ikvÀll blir det hur som helst Bio wiiho! Vi ska se Paranormal Activity, Herre min Gud!! det Àr the one and only movie som jag absolut inte vill se. Jag vÀgrar fortfarande egentligen, men jag blir bjuden & jag vill inte sitta hemma ikvÀll kÀnns det som.
Jag tror pÄ spöken & andra övernaturliga krafter sÄ jaa, jag kommer vara aningen rÀdd hÀdan efter kan jag lova! NÄgon som offrar sig att sitta brevid mig varje natt tills jag somnat i si sÄdÀr 3 Är? ... make it 5! (jaa, det var en seriös frÄga)
ooherre, jag Àr huur trött som helst & jag ska ta bussen om en halvtimme. Vem kommer somna, jag eller jag??
denhÀr pÄminner bara om min lilla mamma! eller mer om nÀr jag var liten kanske. Àsch, jag vet inte :P

Hoppas ni har haft en bra dag.
i haven't.


Noll

Idag hade vissa i min klass himla svÄrt att bara sitta tysta & lyssna, eller i alla fall lÄtsas lyssna eller ÄtminstÄnde bara prata tyst. SÄ en i klassen fick ett litet utbrott kan man sÀga, höjde rösten & sa nÄnting i stil med; Men skÀrpning nu, man hör ju inte vad han sÀger!    De som suttit & snackat brister ut i skratt var pÄ hon fortsÀtter & sÀger att hon har ont i huvet & inte pallar med deras snack.  I typ 20 minuter helt Àrligt satt de med kinderna fulla av skratt & var pÄ bristnings grÀnsen till att typ spricka?    Nu snackar vi om folk som faktiskt Àr 18 Är.. eller va det 8 kanske (: ??  Jag menar fine, det kom ju rÀtt ovÀntat & visst kan man ju skratta lite smÄtt Ät det. Men helt Àrligt. SkÀrp er för fan.

Det Àr sÄnna saker som gör mig riktigt irriterad, nÀr folk beter sig helt respektlöst.

TrÄkigt

ÄÄÄh boring! jag mÄste skriva ett kort arbete inom idrott nu eftersom att jag "inte mÄr sÄ bra" heheh. Det hade varit lÀttare att bara byta om & chilla i hallen. skitsamma. Jag vet liksom inte vad jag ska skriva om.. stress skrev jag om i ettan en gÄng, men det arbetet Àr borta sÄ det sket sig ju.
Linnéa Àr duktig & skriver om OS, jag Àr inte duktig & ska gÄ nu. Ett arbete fÀrre har ingen blivit
 hemlös för!

xoxo- jess

25:e idag, ni vet vad det betyder!

Jag blir GALEN pÄ Spotify!!!  Reklamen spelas fanimig efter varenda lÄt! en lÄt, reklam, en lÄt, reklam en lÄt, reeeklaam! spotifyfyfyfyfyfy!!! jag blir helt crazy, jag lovar. 
Jag tÀnker bojkotta Spotify, who's with me?!?

.. ingen?
- fan.


Men hur som haver! heheh, jag klippte ner mina naglar nyss sÄ det kÀnns jÀttekonstigt, men ocksÄ jÀttelÀtt att skriva nu pÄ tangentbordet! Jag trivs dock mycket bÀttre i lÄnga naglar, plus att det Àr mycket finare. Fast jag tycker att det Àr fult med lÄnga, mÄlade naglar. blÀÀÀ, vill man ha fÀrg pÄ nagalarna ska dom fasiken vara korta! Perfekt lÀge för mig nu dÄ (:     men vilken fÀrg ska jag ta?!
Jaa, jag Àr lite sen idag men det gör liksom ingenting. Tycker jag. I alla fall. Jag tÀnkte Äka till Farsta idag men om
 jag ska vara Àrlig gÄr det inte, i have got to plugga. Filosofi prov pÄ mÄndag och jag kan bokstavligt talat ingenting.


 

 

 

Guten Morgen!

IgÄr kvÀll fick jag ett mess dÀr det stod att första lektionen idag var instÀlld, sÄ jag börjarinte förrens halv ett (: !

 

Idag Àr det skola som gÀller & vi fÄr förhoppningsvis tillbaka vÄra prov i kriminologin ocksÄ *hoppashoppas*. IkvÀll blir det trÀninge ocksÄ vilket jag ser fram emot! SysterE ska börja spela igen ocksÄ, det har jag tjatat pÄ henne om i typ ett halv Är nu. Jag vann (:

Now i gotta go, vi hörs!


22:11HÀr sitter jag & tittar pÄ tv samtidigt som jag lyssnar pÄ lite old music som typ Toni Braxton - Unbreak my heart .  Den Àr fanimig asgammal.

Idag har jag köpt lite smÄtt o gÄtt sÄ som en ny neccesÀr till mitt vardagliga smink, sminkborttag, 3 par troowsoour & Àven 2 snygga, fina ringar (varav bÄda Àr försmÄ!).   Well, pÄ onsdag rullar ju pengarna in igen sÄ dÄ blir det till att shoppa julklappar pÄ engÄng!
I vÄran familj har vi sedan ett Är tillbaka bestÀmt att vi har en viss person att köpa julklappar till för en viss lÀgsta summa. Vi lottar gubbe & till denne köper vi nÄnting, men sjÀlvklart köper man nÄnting till resten ocksÄ, men man har en huvudperson att fokusera pÄ liix. (vÀldigt ekonomiskt)  Jag vill köpa till alla, bara spendera the money liksom, men alla har inte lika mycket para som mig dessvÀrre :/ .. sÀger dom i alla fall.  SÄ systerC Àr sÄ otroligt snÀll & sa igÄr innan lottningen Àgde rum; Jag vill helst att Matte eller Jessica fÄr mig.. mooney spendeeer!   HAHA. 

ps. Om du vill ha en julklapp av mig i Är, skriv det i en kommentar i detta inlÀgg!!  Tomten (as in Jessica) Àr snÀll i Är (;   

He was standing by the broken tree

AlltsÄ kÀnner bara sÄhÀr; Jag orkar faktiskt inte med filosofin just nu, just idag.  Jag Àr liksom sen redan, & jag kÀnner verkligenverkligen inte för att sittta & lyssna pÄ meningslöst babbel. Inte idag.

Efter skolan ska jag till centrum & köpa sminkborttag! very important stuff. Sedan ska jag till banken i hopp om att de vill skÀnka nÄn tusing tillen sÄn som jag. *fingers crossed*

Nu ska jag Àta lite frukost & fixa det sista, jag ska ta hel bussen!
Let me sign

Jag har letet hela kvÀllen efter hela versionen av en lÄt som inte finns pÄ internet, sÄ jag kÀnner mig helt slut.. & besviken. Jag ska inte sÀga vilken lÄt det Àr eller vart den kommer ifrÄn, dÄ kommer ni bara döma mig & tycka att jag Àr en nörd :'(  
SÅ, jag sĂ€ger ingenting sĂ„ har jag ingenting sagt (...)New Moon


Jag vet liksom inte egentligen vart jag ska börja. Det fantastiska slutet? Alla gÄnger som jag faktiskt började lipa som ett barn? Eller alla scener som bara var jÀttebra?  Jag visste Àrligt talat inte att man kunde bli sÄ tagen av en film, & nu har jag blivit det av tvÄ dessutom.  Jag vet, det Àr helt sjukt eftersom det bara Àr film, det Àr ju bara karaktÀrer osv.. men jag vet vad grejen Àr. Grejen Àr att dom Àr sÄ himla snygga & det gör bara filmerna mycket bÀttre! Sen Àr ju sjÀlvklart handlingen otroligt bra, sÄ författaren ska utan tvekan ha cred (; (; !

Jag ska definitivt se filmen igen, pĂ„ bio alltsĂ„. hahah, LÄTT. Sen ska jag köpa filmen sĂ„ att jag kan se den precis nĂ€r jag vill, hur ofta jag vill! JUSTE, koom dĂ„.


 

 Lördag 21/11

Godmorgon alla söta grisar :) Idag ska jag tagga till ordentligt, för vi ska nÀmligen ÀndÄ bort till Sollentuna Emilia & jag. Förmodligen . Jaja, nu blir det dags för en promenad, Tjenixen!

11.20.09

TRO MIG, jag ska berĂ€tta om gĂ„rdagen senare ♄

Nu ska jag göra iordning mig för att sedan Äka till Sickla och hÀmta min mobil (:


saitan in the gaitan

Vilka komplikationer det blev. Jag var tvungen att ringa min lilla mor & frÄga om en allergisk reaktion jag hade för tio Är sedan. Helt stört. Det tog ungefÄr 30 minuter innan jag kunde fÄ sprutan. MenMen. Nu Àr det tagen i alla fall, & det sticker lite i armen. Jag hoppas pÄ att  jag inte fÄr nÄn huvudvÀrk eller feber! Ont i armen i tre dagar kan jag nog leva med. kanske.

Nu ska jag kila. PussPuss!

godnatt dÄ!

min sötnos tyckte det var bekvÀmt <3
min Ă€lskade LilleV tycker ocksĂ„ att spikmattan Ă€r skön ♄

J
ag blir galen pÄ mig sjÀlv. Efter att jag lagat mat osv var jag olagligt trött, sÄ jag tog min spikmatta & la den pÄ sÀngen. Sen somnade jag pÄ den till underbart bra musik i 1,5 timme. Det var otroligt skönt trots alla 88563 taggar som körde rakt upp i den bara ryggen.  Jag somnade ju (:   Det jag blir sÄ galen över Àr att jag nu inte kommer kunna sova. Jag Àr trött, men jag Àr ocksÄ dunder sÀker pÄ att det kommer bli en kamp att somna 2night. attans spikmatta!

i morgon Àr det dags för gris sprutan! JAG VILL INTE. jag vÄgar inte.. :(  Det kommer göra ont i armen i flera dagar!  Dear God..  & huur ska jag klara boll & racket lektionen nÀr det Àr badminton o grejer? visserligen Àr jag ju högerhÀnt o sprutan tas i vÀnster.. men Àven! OMG OMG OOMMGG! 

Förövrigt har jag haft en rÀtt sÄ bra dag. VÀldigt bra & inget plugg! sÄ lÄngt kom jag inte riktigt.. (:

du Àr som en kanin utan öron, fast med svans & inga ögon

JAG ÄR SÅHÄÄR TAGGAD INFÖR TWILIGHT I MORGON, you have no ide..  Twilight + New Moon, kan det blir bĂ€ttre?  aj dĂ„wnt tink sĂ„w.

Men i alla fall.. jag ska sÀtta mig ner & plugga NU, jag har liksom inte kommet igÄng Àn.
Jag har typ huvudvÀrk osv, sÄ jag Àr inte direkt pÄ g för det om man sÀger sÄ. höhö


PoK
fett random rubrik jag svÀrr broshan
????

onsdag, snart torsdag! ♄


denhÀr lyssnade vi sÄ enormt mycket pÄ för massa Är sedan med en gammal vÀn vid namnet Emma.
Henne kan man sskna ibland!


JIISSES!  TĂ„get i morse var försenat 10 minuter sĂ„ jag kom sjĂ€lvklart försent! Sists in först ut, ungefĂ€r sĂ„ sĂ„g det ut för mig idag dĂ„ra.. Jag var sist in i aulan & jag var bland de första som blev klar. Jag valde punkten "Älskade ting" & skrev dĂ„ om min mobiltelefon. HAHA, seriöst.. men jag hittade pĂ„ massa skit & ja, det blev i alla fall fyra sidor lĂ„ngt (2 papper) pĂ„ en timme. Jag Ă€r nöjd och jag kĂ€nner sĂ„hĂ€r va, jag kan ju knappast fĂ„ mindre Ă€n ett GodkĂ€nt pĂ„ det i alla fall, & jag kommer sĂ€kerligen inte fĂ„ mer Ă€n ett godkĂ€nt i Svenska B Ă€ndĂ„, sĂ„ lite som jag anstrĂ€nger mig liksom!   men men, SĂ„n Ă€r jag!

Vi har suttit en stund med Projektarbetet & vi kom no where som alltid :)   SÄ nu ska jag sÀtta mig & plugga filosofi, för jag har kanske prov pÄ mÄndag. Observera "kanske" för rektorn kunde inte bestÀmma sig. usch vad jag ogillar han myycket.

en Aktiv dag


J
ag Àr nu hemkommen, jag har varit i skolan & i Sickla. I skolan skrev jag provet, Kriminologi & det gick superbra. Det lönar sig att plugga (hoppas jag nu verkligen!)   Evert sa efterÄt; Jessica, det var första gÄngen jag sett dig skriva prov.
Man ba; ooopsii!    det Àr ju sÄ sant, tyvÀrr. För jag har slarvat med skolan sÄ otroligt mycket dessa Är i gymnasiet, men nu Àr det sista Äret & jag ska göra bra ifrÄn mig & Àven plugga upp mina x antal IG som jag har (:  Nu Àr jag duktig.

Sedan Äkte jag ju till Sickla dÀr jag lÀmnade in luren. Den har legat hemma ett antal veckor & inte fungerat, men nu sÄ kom jag Àntligen ivÀg. Han sa att min mobil skulle prioriteras eftersom den varit pÄ lagning innan men ÀndÄ inte fungerat. Du vet, VIP pÄ Anovo. Yes i am!

IkvĂ€ll blir det första trĂ€ningen pĂ„ 1,5 Ă„r. Är jag taggad?? nej, inte det minsta. Jag vill komma iform igen & det gör jag bĂ€st genom basket, för jag bojkottar SATS. Gym Ă€r inte min grej riktigt. dessvĂ€rre!! SĂ„ det blir till att sĂ€ga upp mig dĂ€r i december nĂ€r mitt medlemskap gĂ„r ut.
JIIIHA!

Nu har jag typ plugat klart. NÀstan, i alla fall. Man kan sÀga att jag hara tagit en break för jag har nÀmligen bokat min tv för ikvÀll.

21.00 tv4 Mamma till en mördare
22.00 tv6 Paradise Hotel

Sen kommer jag somna & kommer vara tvungen plugga resten i morgon i skolan, innan provet som ska hÄllas i A32 klockan 13:30 SHARP!  do not be late suuckaa.

Ni ska fÄ en sjuhelsikes bra lÄt. Gammal, men bra!


 

 

 

i skolan fortfarande

Jag orkar inte pluggar mer kÀnns det som, men jag mÄste. Jag Àr fortfarande kvar i skolan trots att jag slutade vid tvÄ tiden. pluggpluggpluggplugg. Nu ska jag hem & fortsÀtta detta studerande.  Jag vill sitta inne pÄ rummet med Spotify och massa bra musik! fan, nu inser jag att jag mÄste Äka & lÀmna in luren som varit urfunktion sedan veckan innan höstlovet.. Det var hur mÄnga veckor sen??   ajdÄ.

JUSTE. alla Àckliga SP:are (inte jag dÄra) verkar ha ett problem nÀr det kommer till att spola efter sig pÄ toaletten. Ett annat problem de verkar ha Àr att det bokstavligen skiter i skolan. dom SKITER i toaletten & verkar inte förstÄ att eller hur man spolar. det Àr Àckligt, det Àr vidrigt. Det Àr inte mÀnskligt helt enkelt.   vem gör 2an i skolan i alla fall??

Nu ska jag till tÄget, hem för att plugga..
Hörs nÀr jag inte orkar mera!

Jag Àr sÄ himla besviken pÄ dethÀr, jag tuppar av nÀr som helst! 
but i'm strong, i desirve better than this

MĂ„rsning KĂ„rsning denna MĂ„ndag


J
ag har nyss duschat, & fy vad jobigt det Àr att sjunga dÄ nÀr man inte kan texten ordentligt! SÄ emellanÄt blir det  hmm.. lallaaa.. hmm..   Jaja!

Fick ett mess i morse av Fronter dÀr det stod att vi inte har nÄn geografi i dag, Jag ba YES, Ànnu lÀngre sovmorgon!  sÄ stÀllde jag om klockan. Men precis innan jag hann somna om kom jag pÄ att geografin ligger sist pÄ schemat idag. -fan, dÀr sprack den Ànnu lÀngre sovmorgonen.

hejdÄ brÀ, nu ska jag fixa iordning mig
music

hejhejhejhejhejhejhejhej
Vilken seg jobbdag det har varit idag! Nu Ă€r min jobbarhelg slut för denna gĂ„ng, sĂ„ VADÅÅ? hon ska ju jobba mĂ„ndagen ocksĂ„ ju??  tĂ€nker ni nu.. men icket sa nicke, för den kvĂ€llen tar Christelle (en tjej pĂ„ jobbet dĂ„ra) för jag ska plugga till mitt prov som hĂ„lls pĂ„ tisdagen.  BUUU :(  

LÄtar som jag lyssnar ihjÀl mig pÄ
http://www.youtube.com/watch?v=1iOtM5bOS84   jag vet, FETT B med lÀnken bara.
http://www.youtube.com/watch?v=eb5LJ_Gdwyc   jag vet, FETT B med lÀnken bara. 

 

 

SöNdAg

MY MAN
GodMorgon alla kÀra hÀngivna lÀsare som finns dÀr ute. heheh.
Jobb idag, men det vet ni redan.   Jag lyssnar pÄ kickass GOOD music right now samtidigt som jag slÀnger ett öga pÄ tv:n ibland. Det Àr Motor X Games, i liike it! het sport & ja, mÄnga av killarna Àr ju rikigt snygga ocksÄ & det Àr ju aldrig fel ;)

Nu kom mami in med Kultursöndag (ni vet tidningen) & ba; HÀr Jessica finns ett helt repotage om Twilight filmen!
Jag ba; OOOMG! jag mÄste bah fÄ lÀsa!

okej, sĂ„ sa jag vĂ€l inte riktigt, men glad blev jag i alla fall. PremiĂ€r pĂ„ fredag för New Moon, men jag Ă€r ju VIP sĂ„ jag ser den redan pĂ„ torsdag. Jag Ă€r COOL ♄


Nu Ă€r det Skateboard pĂ„ tv. Är det inte schnyyggt nĂ€r killarna Ă„ker & deras t-shirt liksom tightas Ă„t i farten av vinden?? nĂ€r dom Ă€r lite halvmuskliga sĂ„dĂ€r. hihihi. jorĂ„, det Ă€r det!

Update

Jag har nyss varit & trĂ€ffat Emilia en svĂ€ng som tagit med böcker osv frĂ„n skolan till mig. Nu Ă€r det plugg som gĂ€ller, med det sker i morgon efter jobbet!  tack love ♄ ! (:

Nu; film i soffan med sis (+ hennes respektive) & mami!
Tjenixen!jag skulle Àlska att fÄ trÀffa dig igen MosterSonja.

i feel like walking the world


Vilken dag
. Jag var sjukt nĂ€ra pĂ„ att bryta ihop i morse pĂ„ jobbet, men sen kom syster och lyste upp hela dagen som hon alltid gör nĂ€r vi jobbar tillsammans. Vi har sĂ„ otroligt roligt dĂ„, emellanĂ„t ♄ 
Jag var inte pÄ topphumör direk & det hindrade inte mig frÄn att visa det för vissa jobbiga kunder direkt. Jag stog och skulle lÀmna ut ett paket medans kön vÀxte & kön blev lÄng. Men nÀr jag pÄbörjat nÄgonting som krÄnglat till sig vill jag avsluta det innan jag gör nÄt annat (jag tappar fokus annars).

DĂ„ skriker en kund rakt ut; Har ni inga andra till kassan eller??
Jag; Joo..
Idioten; Men dÄ du fan se till att nÄgon kommer hit NU!
Jag; men JAJA! ?

sen tÀnkte jag; ojsan, fÄr man verkligen bita tillbaka och vara sÄ otrevlig mot det stackars smÄ kunderna som har sÄ jÀttebrottom ut i regnet för att komma hem??  men jag har mina skÀl, & de rÀcker gott & vÀl.


Lördag


S
ÄdÀr. Sminkad, nÀstan ombytt. Nu vÀntar jobb i Ätta timmar. Jag orkar inte, vill ta mig fan inte.
Jag kunde inte sova i natt. Först lÄg jag vaken nÀstan en timme, & nÀr jag vÀl somnat vaknade jag en stund dÀrefter. Sen klockan tvÄ nÄnting, och sedan nÀr det var dags att gÄ upp. fybubblan.

Jag försöker komma igÄng med bra musik, det lyckas nÀstan. JÀttebra musik. Jag ska lÀgga upp massa bra lÄtar nÀr jag kommer hem. Sen mÄste jag plugga röven av mig.

Hoppas ni fixar er sjĂ€lva en bra dag ♄

.Jag vet inte hur jag ska orka jobba i morgon. Jag Àr helt utmattad & huvudet dunkar ont.
KÀnner mig helt utslagen, helt tom pÄ insidan. Jag vet inte vad jag ska göra, jag kan inte grÄta mer trots att det sitter i halsen. Jag bara stÀnger in mig nÀr problem kommer omkring, nÀr det blir för kÀnsloladdat i mig. 
Usch, det hÀr Àr jobbigt.. det kÀnns sÄ tungt.

mÄste sova nu. Godnatt 

†

mostersonja<3
Du var min Gudmor, allas Moster Sonja. Det finns sĂ„ mĂ„nga minnen som aldrig kommer försvinna, gamla gamla minnen. Alla tusen lekar vi hade i huset, era katter.. hur mycket jag lĂ€ngtade till att Ă„ka till er, trĂ€ffa er. Dig. Jag minns nĂ€r du rensade bland alla dina smycken dĂ„ jag fastnade för detdĂ€r unika halsbandet. Jag frĂ„gade dig "Kan jag fĂ„ dethĂ€r halsbandet nĂ€r du dör?" . Jag fick det innan. LĂ„ngt innan tiden var inne. Jag kĂ€nner mig helt tom pĂ„ ord samtidigt som sĂ„ mycket ligger inuti mig och bubblar. Sorg, ilska.. det Ă€r mycket mer. Jag blir sĂ„ ledsen, det var sĂ„ lĂ€nge sedan sist. Jag vill bara trĂ€ffa dig igen. NĂ€r mamma kom ut till vardagsrummet och sa att hon pratat med Pelle.. han hade sagt att Sonja somnat in nu. Jag fick panik, jag fick kĂ€nslan av att jag blivit lurad. För bara en dag sedan tĂ€nkte jag tanken. Tanken av att du skulle gĂ„ bort, men jag vet inte varför. Att den tanken blev sann, det krossar mitt hjĂ€rta. SĂ„ mĂ„nga gĂ„nger som jag har tĂ€nkt nĂ„gonting och det faktiskt har hĂ€nt pĂ„ riktigt nĂ„gon dag dĂ€refter, jag hatar det. Jag kan inte komma ihĂ„g sista jag grĂ„tit sĂ„hĂ€r mycket.. Jag kĂ€nner mig tom inuti. Jag vet att mycket som hĂ€nde dig i slutet, det var Ă„r sedan men du var i alla fall vid livet.  Men jag hoppas att ditt liv varit vĂ€rt att leva, men det tror jag nog. Vila i Frid Moster Sonja ♄

sliten


J
ag trodde att jag hade kirrat ett G pĂ„ prövningen i RĂ€ttskunskapen (ni vet, dĂ„ jag pluggade sju dagar non-stop?) men nu hittar jag inte pappret med den sista LÄTTA uppgiften. im fried, im screwed, im dead.   jag blir helt galen pĂ„ mig sjĂ€lv eftersom jag trott hela veckan att jag vetat vart det har legat.. men icket!
Nu ska jag testa den oanvÀnda spikmattan nÄgra minuter (:

 

 

 

pass

Jag hatar dessa inlÀgg, & jag skiter fullstÀndigt i om ni lÀser skiten utan att förstÄr, det Àr bara skönt att fÄ skriva av sig ibland. | DethÀr fungerar, det gör det, & jag menar om det inte skulle göra det.. dÄ skulle jag ligga i skiten ungefÀr, eller sÄ kÀnns det i alla fall. NÀr man inte tÀnkter efter sÄ Àr det helt nomalt, men nÀr jag kommer pÄ det & jag vÀl tÀnker pÄ det, dÄ kÀnns det ska jag tala om. Jag blir sÄ depp att det kan bli galet jobbigt (inte för att det har hÀnt direkt, men.. jag har mina aningar) och jag blir liksom neggad. Ni vet kÀnslan av att vilja slÄ nÄgonting riktigt hÄrt i golvet osv, sÄ kan det kÀnnas (dock mycket mildare) inombords. blablablabla, ska vi fÄ ett slut pÄ dethÀr eller ska jag fortsÀtta tugga pÄ denhÀr skiten restan av livet? Jag röstar pÄ det förstnÀmnda. Men en sak som stör mig Àr att vissa beter sig som ingenting, som om de inte uppfattat vad jag berÀttat. Nej, det Àr inte okej att bara lÄtsas som ingenting, trots att det inte finns ett ruttet skit att göra Ät saken. FörstÄ hur andra kÀnner och agera annorlunda. Men nej, det vill jag ÀndÄ inte.. det Àr bra som det Àr, för mycket bÀttre blir det inte. Det kommer aldrig att bli bÀttre Àn sÄhÀr, sÄ förstÄr ni hur det kÀnns? att fÄ nöja sig med det man inte ville ha, men att man gör det ÀndÄ bara för att man inte kommer mycket nÀrmare Àn sÄ. nÄgonsin. Att vissa vet hur andra kÀnner till en viss grad samtidigt som andra vet hur vissa kÀnner.. det gör det bara Ànnu sÀmre, Ànnu vÀrre.  Sen tÀnker man pÄ det, du. Vem Àr du? Det kÀnns inte rÀtt, det kÀnns inte rÀtt nÄgonstans. Bara fel. Och hjÀlp sÄ besviken man kan kÀnna sig, liksom helt tom egentligen. Det kÀnns som att man inte alls vill veta sÄnna saker, för inte en mÀnniska blir glad av sÄnt skit. Det Àr liksom ingenting personligt, det Àr mest bara hela grejen som suger. - Och jag önskar att jag aldrig nÄgonsin kommit hit in.

haha..

Det Àr en jÀttefisk som Àter upp en and, Titta och se.

laotjtnrgyf


S
itter just nu i skolan eftersom vi ska fixa projektarbete, men vi alla vet ju hur det kommer sluta i alla fall..  Jag & Jennica sitter vid varsin data medans Elaine & Erika sitter i soffan & svullar typ bullar o grejer.  Undrar om vi kommer att komma igÄng med arbetet nÄgongÄng idag (:

Mat dag idag! jiiiho! Jag ska fixa ihop fiskpinnar med potatis och spenat. fifÀn va gött!  Men inte lika gott som korv med bröd.. heheh.

Ja, jag snackar i nattmössan för jag Àr sÄ himlans trött!  Vi hade svenska i en kvart, genomgÄng om det nationella provet pÄ onsdag.. jag kunde inte ens hÄlla mig vaken dÄ. NÀr jag vÀl va vaken kunde jag för allt i vÀrlden inte höra & förstÄ vad han sa. In genom ena örat & ut genom det andra, & allt lÀt bara som en gegga. Jag hörde liksom inte, jag förstod inte.

Do you understand the words that are coming out of my mouth?

Nej.

Upplysning; Det Àr en myt att man fÄr finnar av choklad

Efter skolan idag gick jag till banken som var stÀngd, attans spikmatta!  Sedan ringde C & berÀttade att hon tagit klarade uppkörningen idag, sÄ gissa vem som fick köra oss till trÀningen? ;D   Det blev en liten vÀnda bÄde innan & efter trÀningen, & booy va hon duktig!  GrattisGrattis till dig (:

Jag provade pÄ den nya Marabou chokladen Vinter! Den var god, smakade vÀldigt mycket nejlika. SÄ ja, den smakade.. jul. Testa den om du tycker om julsmak.. om man ens kan sÀga sÄ?


vÀrldens bÀsta bild, jag vet (:

Nu ska jag krypa in under tÀcket, för i morgon ska jag fixa sÄ att jag fÄr massage 20 minuter om dagen, i ett halv Är.  Jag förtjÀnar det ju.


look, it's me

LISTA
[x] Jag Àr kortare Àn 170cm.
[x] Jag blir lÀtt brun.
[/] Jag skulle vilja att mitt hÄr var av en annan fÀrg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x ] Jag har haft/har tandstÀllning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag har mer Àn tvÄ piercingar.
[x] Jag har piercingar pÄ andra stÀllen Àn i öronen.
[x] Jag har lite frÀknar

FAMILJ

[x] Jag har svurit Ät mina förÀldrar.
[x] Mina biologiska förÀldrar Àr ihop.
[ ] Jag har ett syskon som Àr under ett Är gammal.
[x] Jag vill ha barn nÄn dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn. 

SKOLA/JOBB

[x] Jag studerar.  
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer Àn en vecka av skolan.
[ ] Jag har fÄtt sparken.

SKAMLIGHETER

[ ] Jag börjar fortfarande grÄta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud nÀr jag skrattat.
[x] Jag har grÄtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i nÄgot.
[x] Jag har skrattat tills nÄgon form av dricka har kommit ut ur nÀsan.
[x] Mina byxor har gÄtt sönder pÄ en offentlig plats.

HÄLSA

[ ] Jag har en sjukdom.
[ ] Jag har fÄtt stygn pÄ ett öppet sÄr.
[/] Jag har brutit ett ben     arm same shit 
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos lÀkaren med en vÀn.
[ ] Mina visdomstÀnder har tagits bort.
[x] Jag har genomgÄtt en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

RESANDE

[ ] Jag har kört mer Àn 300km pÄ en dag.
[x] Jag har flugit.
[x] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit pÄ Golfen Center
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika. ( Egypten)
[x] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER

[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjÀrna.
[x] Jag har önskat dÄ jag sett en fallande stjÀrna.
[x] Jag har varit pÄ en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt pÄ alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har hoppat fallskÀrm frÄn ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk pÄ en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har fÄngat en snöflinga pÄ min tunga.
[x] Jag har suttit pÄ ett tak pÄ natten.
[x] Jag har aprillat nÄgon.
[x] Jag har Ă„kt taxi.
[x] Jag har Àtit sushi.
[ ] Jag har Ă„kt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN

[x] Jag Àr singel.
[ ] Jag Àr i ett förhÄllande.
[ ] Jag Àr förlovad.
[ ] Jag Àr gift.
[ ] Jag har varit pÄ en blind date.
[x] Jag saknar nÄgon just nu.
[x] Jag Àr rÀdd för att bli övergiven.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kÀr i nÄgon som inte var kÀr i mig.
[x] Jag har sagt att jag Àlskade nÄgon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte Àlskade nÄgon och ljugit.
[ ] Jag har sparat nÄgot frÄn ett gammalt förhÄllande.

ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort nÄgot som jag lovat nÄgon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort nÄgot som jag lovat mig sjÀlv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag Àr för mina förÀldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÖDEN

[x] Jag Àr rÀdd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[x] Jag har sett nÄgon död.
[x] NÄgon nÀra till mig har försökt begÄ sjÀlvmord.
[ ] NÄgon nÀra till mig har begÄtt sjÀlvmord.

MATERIALISM

[ ] Jag Àger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohÀlsosam relation med anime/manga
[ ] Jag Àger mÄnga dyra designervÀskor.
[x] Jag Àger nÄgot frÄn H&M.
[ ] Jag samlar pÄ serietidningar.
[ ] Jag Àger nÄgot jag köpt pÄ E-bay.
[ ] Jag Àger nÄgot frÄn Diesel.

RANDOM

[ ] Jag har stulit en bricka frÄn en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lÀtt för att öppna mig för nya mÀnniskor.
[/] Jag ser pÄ nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svÀr ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag Àr en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag Àr petig med grammatik.
[/] Jag Àr en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hÄr mellan mina fingrar.
[x] Jag Àr bra pÄ att baka.
[x] Min favoritfÀrg Àr vit, ljusröd eller ljusblÄ.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas pÄ mig till skolan.
[ ] Jag Àr kÀr i kÀrleken.
[x] Jag skrattar Ät mina egna skÀmt.
[ ] Jag Àter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag Àr bra pÄ matematik.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag Àr vÀldigt kittlig.
[x] Jag Àlskar mörk choklad.
[/] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag Àr bra pÄ att minnas ansikten.
[x] Jag Àr bra pÄ att minnas namn.
[x] Jag Àr bra pÄ att minnas födelsedagar.


hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej

hejhejhejhejhej
Ä
ntligen ahr jag slutat för dagen & det kÀnns bra! Dock har jag glömt de som jag tÀnkt plugga pÄ hemma, sÄ det gÄr inte sÄ bra om man sÀger sÄ. Fakta osv kan man ju alltid leta pÄ internet i alla fall, men det ska jag inte göra. SKOJA, jag ska plugga sÄ mycket jag kan.

trÄkigt inlÀgg, men sÄdanna mÄste ocksÄ finnas för att man ska kunna uppskatta de roligare inlÀggen.


Till Studenten

en liten Äsikt som jag har Àr att kameror borde förbjudas pÄ fester.


J
ag försov mig i morse klantig & trött som jag Àr nu för tiden. En halv timme innan jag skulle ta bussen till skolan
fick jag ett sms dÀr personen frÄgade (mer som ett konstaterande) om jag inte skulle ha prövning av studentmössor nu. Kan ni förstÄ paniken som jag fick & hjÀlp sÄ fort jag sminkade mig! det förklarar varför alla tittade snett pÄ mig pÄ tÄget.. SkÀmt o sido!  Ja, jag kom försent i alla fall men hoppade in & bestÀllde alltsammans samtidigt som en annan klass.


Vill ni veta vad jag bestÀllde! :D

i det paketet som jag valde ingick det
studentmössan, sÄklart
guldigt skydd till mössan
champagneglas
blÀckpenna (fin, men wtf?)
tjocktröja

Sedan valde jag till ytterligare fyra saker
mjukisbyxor
hipsters trosor
knÀstrumpor
visselpipa

Det hela gick pÄ 2 000 kronor, ish.
men man tar ju bara studenten en gÄng i livet.


 

 

 

mÄndag


I
ngen har lika mycket trÀningsvÀrk som jag har idag. aj min kropp!!!!
Jag Àr försenad sÄ jag kommer missa Ànnu en filosofi lektion, satansjÀvlakanelbulle.
Idag har jag inga som helst planer, det Àr ju bara mÄndag, men jag funderar pÄ att stanna kvar i skolan & plugga, för det skulle verkligen behövas. 

Nu ska jag dra mig frÄn datorn
GodMorgon!


helgen v45

idag Ă€r det Fars Dag, grattis pappa (: ♄Idag spelade jag min första match pÄ 1,5 Är, nu med damlaget. Det var underbart roligt & jag ser verkligen fram emot att börja trÀna igen. Basket har alltid varit en stor del av mitt liv, sÄ det ska bli otroligt kul att fÄ ta igen missad trÀnings tid! (: hehhe

Kort om i fredags dÄ det var lokal fest Ànda bort i Tumba. TvÄ killar fyllde Är, 21 respektive 20 Är. Jag hade riktigt roligt, det tror jag att de allra  flesta hade (:  blablabla.
igÄr lördag sov jag hela dagen lÄng! Sedan pÄ kvÀllen hjÀlpte jag min vÀn som skulle sitta barnvakt. Det var kul (: ungefÀr, lite lÄngtrÄktigt dock.
 

hej

Darin - Viva la vida, bÀttre Àn man kan tro (:

Jag har bestÀmt mig för att ta svininfluensan vaccinet.. trots att jag inte vill. SÄ idag ska jag till skolan för att lÀmna in lappen & sedan plugga lite.


Vi hörs senare ♄

after tonight

Ă€sch

att spara tid

okej, snabb grej bara; mitt religionsprov gick inte alls.  BRA, NU VET NI DET (:

Cred till mig för jag ahr fÄtt min syster att stÀda hela mitt rum, och hon gör det nu, as we speak. Hon ska slÀnga in alla mina smutsiga klÀder som ligger pÄ golvet (en fet hög, jag svÀrrr) dammsuga, & damma (:   Vi kom överrens om det igÄr nÀr jag köpte en liten matta till mitt rum. Grejen var dÄ att jag skulle vara tvungen att stÀda heela ruumet, vilket skulle vara en otrolig börda för lilla mig.. men nu Àr ju det problemet löst i alla fall :)

Jag sjÀlv sitter i skolan just nu, ska ha Boll & Racket strax. Jag & Emilia ska hÄlla i lektionen bara för att vi Àr basketproffs. Grejen jag dÄ inte fattar Àr varför vi inte fÄr betalt. Jag menar, vi Àr ju ÀndÄ basketproffs. Proffs = men fÄr betalt för att vara duktig.
Jaja, jag kan vÀl göra en gej gratis i alla fall..

NU BÖRJAR JAG. jag Ă€r sen.. heheh & jag som skulle hlla i lektionen.

De fula ankungarna

Nu ska ni fÄ skratta litegrann!
Jag har inte en aning om vilka dessa tjejer Àr, men pinsama Àr dom i alla fall!
alltsÄ HAHA vad försöker dom göra egentligen?? För det första sÄ lÄter det förjÀvligt, jag skulle liksom hellre föredra att leva utan musik resten av mitt liv Àn att höra dessa tvÄ fula brudar sjunga. hhehhe. För det andra.. what's with the hair fixande?  Tjejen till höger har inget hÄr att fixa till, ÀndÄ försöker hon puffa upp det. all for nothing.  Hon till vÀnster behöver vi inte ens prata om. Och joo juste, det Àr ju alltid en fördel att kunna texten till lÄten man ska sjunga.. ÄtminstÄnde.

Godmorgon

  

♄

 

onsdag

Nu har jag kommit hem efter en shopping runda i LĂ€nna, med Elli & Jennica :) ♄
Uppdraget var smikmattor till vÄat projektarbete men alla vi tre kom hem med betydligt mycket mer saker!

Idag köpte jag;
-
En spikmatta
- En ljusslinga
- En svart, rund liten matta
- En stjÀrna att hÀnga i fönstret
- En loation jag letat efter överallt. den doften pÄminner om mycket.. (:
- Finsk choklad & smÄ marsmallows att ha i varm chocklad (trots att jag inte dricker det, nÄgonsin)
- TvÄ par skor :D

 
  
klicka för större bild (:

Nu ska jag dricka te med mami!

Nu nÀr julen börjar nÀrma sig

Nu vet jag vad jag önskar mig & snart kommer ni veta det ocksÄ (:
Jag Àlskar ju Twilight, jag plus 746523 miljoner andra tjejer, sÄ detta Àr sjÀlvklart vad jag vill ha. En film, en dokumentÀr om sjÀlvaste vampyren; Robert Pattinson.
sÄ Who can blame me, jag menar.. för det första har han utseendet (oftast i alla fall ;)
sen sÄ Àr han ju mer Àn underbar i filmen Twilight. De kunde verkligen inte ha hittat en bÀttre person till just den rollen.
En annan helt bra sak med honom Àr att han har dialekt i verkligeheten, han Àr ju britt! Jag om nÄgon brukar inte tycka om det sÄ mycket, men sen kom Robert..   
Tycker ni att jag Àr sjuk? besatt av honom? HAHA, det Àr jag. 

- skojaHĂ€r har ni den.
Gör min julafton till en bra en!
ROBSESSED

Human Nature

Sablar ocksÄ, jag har Äkt pÄ en förkylning & det Àr inte kul..
Min dag har börjat med att ha vaknat uppfrÄn en mardröm dÀr kÀra Jenka var med.
Mitt uppdrag i drömmen; Staba en krokodil i min lÀgenhet...
Min dag har Àven börjat med Michael Jackson, helt underbart.  Nu Àr det dock svÄrt att slita sig frÄn datorn, eftersom jag tyvÀrr inte har nÄgon möjlighet att lyssna Àven i duschen. so here i am!

♄ 


Jag passar pÄ att lÀgga in en lÀnk som bror min bad mig om!

http://safepersonalloans.com

natti natti

som svar pÄ tal;
Jag Àr 19, inte 20 & jag tÄl inte dig heller emellan Ät, sÄ det jÀmnar ut sig.


Handledar utbildningen var..onödigt lÄng & jÀvlig? 3 timmar & 45 minuter tog det.. visst fick man lÀra sig lite smÄ saker hÀr & dÀr, Àven lite sÀkerhet osv, men kom igen. Det hade kunnat gÄ pÄ 2 timmar om man tog bort allt det onödiga.    Det bliv lite debatter emellan Ät angÄende vissa punket om olika "tillfÀllen" man kan faila pÄ uppkörningen. Dumma & konstiga misstag, om man ens kan kalla det för misstag.

Nu ska jag krypa er i sÀngen.
GodNatt!

tisdag

IkvÀll skas jag pÄ handeldar utbildning i Brandbergen. Det Àr berÀknat till tre timmar. TRE TIMMAR. Jag hade planerat at vara med pÄ baske trÀningen i kvÀll, men icket. Nu kom detta ivÀgen, sÄ det blir heller ingen match för mig i helgen heller. Nu mÄste jag vÀnta hela tvÄ helger för att kunna spela den tredje.  wellwell, that's life!

Nu ska jag Äka till Haninge Centrum & slÀnga i mig en ceasar sallad. MUMS!

Crosses

hej mÄndag

Vilken hÀrligt mÄndag vi har fÄtt va :) ..
Jag har nyss kommit till skolan, börjat 11:30 tydligen. Jag har varit & tagit den sista Twinrix sprutan & ja.. det gick superbra. Med det menar jag att det inte gjorde ont alls. Ingentintg kÀndes det!

ikvÀll jobbar jag som vanligt, 16-20.
Nu ska jag kila.

THIS IS IT

Nu strax ska jag Ă„ka in till staden med brudarna!
lÀngtarr! hoppas bara att jag inte somnar, sÄ trött som jag Àr.
MEN MEN, nu ska jag fixa i ordning mig.

PUSS PÅ ER 


♄ Michael Jackson ♄

SÖNDAG

Morsing!
Jag ska inte dra hela min lördag just nu, för jag ska strax till jobbet (: 

Jag ville i alla fall sÀga att det blir This is it ikvÀll med mina tjejer!! det ska bli sÄ otroligt kul, sÄ jag ser verkligen fram emot det.   Jag jobbar som sagt till fem idag igen (som alltid dÄra) sedan blir det hem för lite kÀk. Jennica jobbar till sex, sÄ det blir aningen onödigt att Äka hem tycker hon sÄ vi ska möta upp henne inne i stan lite tidigare. DÄ slipper hon sitta in the city helt ensam, hehe!

Hur mÄr jag idag dÄ?
Jag mÄr bara bra! tackar som frÄgar. Jag har en förmÄga att kunna gÄ ut, komma hem sent/tidigt trots att jag ska upp & jobba dagen dÀrpÄ. Min förmÄga Àr alltsÄ att jag kan dricka, bli full, komma hem nykter. Sen Àr det inga problem att komma upp, förutom att jag Àr jÀkligt trött till en början.  
    Jag har en teori som jag faktiskt tror har berÀttat om förut.. Den lyder i alla fall som följande; Om jag gÄr & lÀgger mig efter en utekvÀll lagomt nykter, dÄ vaknar jag & mÄr bra.  Nu lÄter det vÀldigt uppenbart, men annars brukar jag alltid bli superduperbakis.  usch.