bakis söndag

Jag var bara litelite bakis pÄ jobbet idag. En alvedon botade min huvudvÀrk pÄ morgonen, sedan mÄdde jag prima! Kul att börja klockan 11 en söndag sÄ man har tid för utgÄng kvÀllen innan (;

Bio ikvÀll; I Love You Philip Morris

I love you Phillip Morris
Det Àr precis det jag menar, sÄ skitsamma. Big deal.

nyttnya jeans och ny "kofta"

My boyfriend's back


Tjejerna Àr ju jÀtteduktiga! MÄnga tycker nog att det Àr fel att sÄ smÄ flickor ska dansa pÄ det dÀt sÀttet.. med dom dÀr klÀderna, sex-sju Är gamla.. men jag hÄller inte riktigt med hela vÀgen. Okej, jag tycker faktiskt att dessa videoklipp inte borde ligga ute pÄ nÀtet eftersom det finns sjuka mÀnniskor som gillar vad dom ser. Ni vet exakt vad jag menar med den meningen. Men förutom dessa sjuka personer som Àr i behov av experthjÀlp, dÄ tycker jag att det Àr mer Àn okej. SÄ lÀnge flickorna sjÀlva tycker om att dansa & finner det roligt och sÄ vidare- fine! bra! go for it! Verkligen. Jag sjÀlv skulle fanimig ge allt för att kunna dansa precis som dem. De Àr ju fantastiskt duktiga!

Vad tycker ni?

26/02/10

Det gick bra dÀr borta pÄ komvux, trots att jag nÀstan bara sa "mm" jaa" "precis" osv. Jag ville bara gÄ dÀri frÄn nÀr jag fÄtt reda pÄ det jag ville veta, men hon babblade pÄ om allt och ingenting. Drog upp matematiska exempel som hon sjÀlv inte ens kundre rÀkna ut. Stackarn.
Tog Àn vÀnda pÄ RiksÀpplet sÄ att jag fick se hur det ser ut, och veta vart det viktigaste rummen ligger.
Det hela tog en timme, cirkus, och nu sitter jag i skolan och har precis Ă€tit lunch. Äcklig sĂ„dan, ingen nyhet. Klockan ett har jag idrott & det Ă€r vinteraktiviteter -igen. Jag ska ta en promenad -igen. Fasiken sĂ„ vĂ€rdelöst!

Sedan ska jag Ă„ka och köpa ingridienser till maten jag ska laga → Hem, laga mat, Ă€ta maten, softilera hela jĂ€kla kvĂ€llen framför tv:n & inte bry mig ett piss om att jag ska upp klockan 7 i morgon bitti. Det lĂ„ter vĂ€l bra? Undrar bara vad jag ska kĂ€ka ikvĂ€ll nĂ€r jag ligger dĂ€r framför i soffan, alternativt sĂ€ngen. Godis? Naturgodis? Frukt...? Baka muffins? Jaa, jag har ju faktiskt köpte en bok med bara massa muffins/cupcakes recept! Smidigt! Fast nej, det tar upp för mycket tid av min allt för korta kvĂ€ll.

♄

lönings kvÀllen

sketen lön fick jag ocksÄ. skit vare piss!charmig bild va? (:

IkvÀll har jag varit pÄ gymmet! Eller jag och E var pÄ gympa, med tanterna. Det var faktiskt svÄrt! Ba hÄlla takten till den urdÄliga musiken utan att skratta tillsammans med Emilia för att inte störa. SvÄrt det dÀr! Jag kÀner dock inte att det var till nÄgon nytta eftersom jag har precis proppat i mig massa (mörk)choklad. Jaja, jag rörde pÄ mig i alla fall. Tog i till 80% kanske.. eller?

Nu ska jag stÀda undan alla klÀder som ligger pÄ sÀngen, jag ska ta en snabb dusch & sedan leta fram mina betygspapper. Jag ska till komvux i morgon pÄ ett litet möte. Sedan blir det idrott, som vanligt pÄ fredagar! (:


i skulan

Panik. Jag har 19 öre pÄ mobilen & mitt comviq kompis har gÄtt ut. Jag har ingen möjlighet att fÄ kontakt med omvÀrlden, det suger hÄrt.. :/ Jag fÄr helt enkelt hoppas pÄ att alla ringer mig nÀr jag vill fÄ kontakt :D
Nu ska jag slita mig frÄn datan & göra svenska lÀxan sÄ slipper jag gÄ pÄ lektionen sen :)  Nu jag ska leta efter mina vÀnner. Hoppas jag hitter dem eftersom jag inte ens kan skicka ivÀg ett ruttet sms..


 

 

 

God morgon vÀrlden

Jag ligger i sÀngen och bloggar frÄn mobilen. Jag undrar hur nödvÀndigt det Àr att Äka ivÀg ivÀg till skolan idag. Jag tÀnker inte förklara varför jag inte skulle Äka ivÀg, men förmodligen Äker jag.. senare. Vi hörs senare! - Jess

En av mina (mÄnga?) dÄliga sidor

Jag Àr sÄ dÄlig! Jag sÀger sÄ himla mycket, men det blir aldrig av. Varför? Joo, för att jag Àr lat. Lat, med stort L. Jag vet inte om jag kommer komma ivÀg till gymmet idag överhuvudtaget, men jag ska i alla fall gÄ pÄ ett pass imorgon. Sedan ska jag trÀna hela lovet. Observera SKA. Ska as in mÄste, i will. Jag kan inte lÀngre skylla pÄ min trötta sida hÀr i livet, beach 2lax10. VISST?

Jag vet inte om min vĂ€n kommer att tvinga med mig till gymmet ikvĂ€ll, eller om hon helt enkelt kommer att slĂ€pa med mig hela vĂ€gen -i snön.  Åhh, men jag kan faktiskt inte se mig sjĂ€lv pĂ„ gymmet just idag, det gĂ„r inte. I morgon, jag lovar pĂ„ allt jag har!!

Jessica Yeow

♄

lediga onsdag

Vaknade av att jag fick tusen sms, var av i tvÄ av dem stod det att besöket vi skulle göra pÄ Polismuseet var instÀllt dÄ bussarna inte gÄr. Tack SL, det betyder att jag Àr ledigt idag!  DÀrför ska jag och retarded gÄ ner till Parkens & fÄ be om lite margarin -vi ska baka kokosbollar. Han brukar bjuda pÄ lite smÄsaker nÀr vi inte har nÄgra pengar (:
♄

23/2

urusel uppdatering, men heey that's life! ibland.

Var igÄr & sÄg pÄ Snabba Cash. Det var sÄ roligt alltsÄ! Vi tog bussen till Farsta Centrum & vÀntade pÄ ersÀttningsbussen till Gullmars i 30 minuter. VÀl dÀr vÀntade vi pÄ tuben i ungefÀr 20 minuter, sen kom vi fram.. 342 timmar senare (:    
Det komiska med att vi skulle se pÄ just Snabba Cash, var att vi var totalt panka jag & Emilia. Jag hade 151 kronor pÄ kortet, Emilia hade lyckats skrapa ihop 40 kronor (i enkronor) som pÄ nÄgot sÀtt skulle rÀcka till popcorn & cola till bÄda. HAHA. Dessutom var jag tvungen att ringa min mor om att be henne sÀtta in en slant pÄ mitt kort, sÄ att jag kunde betala biljetterna.  Snacka om att vi behövde snabba cash ;)
Juste, sen vÀntade vi pÄ bussen frÄn Gullmars i 30 minuter & sedan sprang vi hem frÄn Brandbergen eftersom bussen skulle komma om 20 minuter. Vi sprang sÄ fort att vi var hemma pÄ 12 minuter. Vanligtvis tar det en halvtimme nÄnting.

filmen var i alla fall jÀttebra! Good Looking Guy, Joel!


Hey Lovers

Det blev ingen trÀning idag, ska gÄ pÄ bio istÀllet (:
SNABBA CASH
♄

Lev Gott!

Man kan Àta gott & ÀndÄ vara nyttig samt hÀlsosam, & samtidigt fÄ ett lÀngre & friskare liv.
Det Ă€r tillexempel bra att Ă€ta mörkchoklad, grönt te & hallon ♄  Ă€ven kaffe, kaffelatte? (a)
Det saktar ner Äldrandet och skyddar mot genetiska risksjukdomar som cancer och hjÀrtbesvÀr.
Det stÄr i numrerad lista, men det har ingenting att göra vad som Àr bÀst att Àta. Slarvigt Aftonbladet! Det bör egentligen stÄ punktlistat.
klicka pÄ bilden för att komma till aftonbladets artikel

hej hopp gummi.. LĂ€get eller??

IgÄr var bror & Therese över pÄ middag. Syster lagade jÀttegod mat! Sen blev det till att titta pÄ film med syster x2, mor & mig sjÀlv. Vi sÄg pÄ Yes Man -igen. Rolig film detdÀr (:J
ag sitter i skolan just nu, kÀnns som jag gör det varje dag, till och med pÄ helgerna? I alla fall, jag skulle till skolan för att ha idrott, men sÄ nÀr jag sitter hÀr i skolan dÄ sÀger Linnéa att hon inte kan komma pÄ den extra idrottslektionen som vi alltid har pÄ mÄndagar! BUHU, so here i am! i skolan, ska inte ha lektion. AJAJ, men det gör ingenting för jag ska skriva lite i loggboken sÄ jag hÄller mig sysselsatt i ett litet tag till. Efter det ska jag till banken för att fixa lite cash till moi, & SEN ska jag till gymmet för att brÀnna kalorier. LÄter det som en bra ide? OM det gör (:

Vad gör du med din söndagsmorgon?Som ni kanske ser har jag bytt header hÀr pÄ bloggen. Tycker ni att den blev fin? Helt ok? Bedrövlig? Aa, jag tycker i alla fall att den duger ett tag fram över, men den kommer garanterat att bytas ut.. om en snar framtid (?)
Jag tycker att det Àr roligt att retuschera bilder, varesig de blir bra eller dÄliga. Man blir ju liksom bara bÀttre med tiden, fÄr man ju hoppas i alla fall (;

Skulle egentligen ut & köra med mamma & broder idag, men som ni kanske vet sÄ Àr det ungefÀr Ätta meter djup snö ute. Kamelpuckel dÄÄ! :/♄

viva foreverGick till Haninge Centrum i snöyran, till banken som hade stÀngt. Bra dÀr, va. DÄ Äkte jag till Farsta Centrum, dÀr banken ocksÄ var stÀngd. Bra dÀr, va. Jag skulle köpa ett minneskort till systemkameran, sÄ jag behövde cash frÄn banken. Tur att det ordnade sig till slut i alla fall (:

Just nu Àr jag proppmÀtt i magen & nu börjar Melodifestivalen. Jag tittar hellre pÄ film, men kanske inte helt sjÀlv pÄ en lördagskvÀll. Vi fÄr se om K lyckas ta sig hit trots att tÄgtrafiken lever i en helt annan vÀrld nu pÄ vintern.

♄

20/2

Gomorrn Gomorrn! det Àr omtyckta lördag idag (:

Jag har precis duschat och fixat mig, jag ska upp en svÀng till centrum idag. Vi fÄr vÀl se om jag kommer hem med nÄgonting spÀnnande i nÄgon fin liten pÄse (a) ...

IgÄr kvÀll tittade jag pÄ Inglorious Basterds. hur bra var inte den filmen? Jag Àlskade slutet..  Den bör ni se, om ni inte redan gjort det. Annars tÄl den ju att ses igen, am i right?

Jag mÄste ju fÄ dela med mig utav en great deal jag blev erbjuden igÄr angÄende mitt rökande (nyÄrslöftet höll i ungefÀr 5 veckor förövrigt, not bad). Men det var hur som helst skolans snyggaste lÀrare som uppmanade mig att sluta, sÄklart, & nÀr jag sa att jag faktiskt hÄller pÄ att sluta nu dÄ sa han; "Jessica, kom till mig nÀr du har slutat röka & sÀg det. DÄ ska du.. dÄ ska du fÄ en kram!"  
- Fan va motiverad jag blev NU DÅ.

True story

WIIE, vad ska ni göra ikvÀll? :D

Okej, kolla. Jag ska skÀrpa mig nu. Jag Àr sÄ trött pÄ att jag aldrig har nÄgon energi pÄ mina lediga helger, att jag inte orkar göra ett piss! Jag orkar inte. Energiboosta mig, snÀlla?  Jag mÄste seriöst ta tag i mina helger, jag kan inte sitta inne helgerna lÄnga (Àven fast det Àr sjukt skönt att bara chilla galeet med eller utan sÀllskap), jag kommer snart bli förknippad med ordet "trÄkig". TrÄkigt? aha JESSICA. no no, det gÄr inte för sig.

Nu ska jag slÀnga mig pÄ soffan & chilla galet.
Jag klagar inte pÄ fredagsmys!!trevlig kvĂ€ll! ♄

Ă€kj

Idag gick jag & Emilia stavgÄng pÄ idrotten, 30 minuter.  schveiincold!
Nu ska jag hem, för jag sitter fortfarande i skolan.
Pussy!

fredag

Hoppsan, jag sov visst 12 timmar i natt.  Nu bör jag vara tillrÀckligt utvilad för stavgÄngen pÄ idrotten idag (;
Jag Ă€r pank. Jag har 1 krona pĂ„ kortet. EN SPÄNN, det Ă€r inte likt mig. hehe (: Men jag har ju studiebidraget kvar som jag ska sĂ€tta in. SĂ„ det finns kanske hopp om att jag överlever hela helgen i alla fall?

Dags för en dusch! PUSS

latis

Var pÄ gymmet i ungefÀr en kvart.
Sen orkade jag inte mer.
Starkt jobbat, Jess!
 hejpa
♄

i skolan

ÅH, Ă€nnu mer hĂ„ltimmar! Hela min dag har bestĂ„tt av rast, rast i mĂ€ngder. En vanlig dag med andra ord.
Nu börjar jag inte förrens 16.15, sÄ jag ska passa pÄ att skriva pÄ mitt svenska repotage som ska lÀmnas in ikvÀll. Efter skolan sticker jag ivÀg till gymmet. Det ska bli skönt!

 

 

onsdag kvÀll

Det gick ju snabbare Àn vad jag trodde. Jag sÀger ju att jag Àr en riktig tidspessimist!
Dags att sÀtta fart pÄ kvÀllen lite & ta en promenix.

♄

Lame day

Jag missade geografin med flit i morse, men Äkte ÀndÄ till skolan för att ha svenska. Jag kom dock försent sÄ jag struntade i den lektionen ocksÄ. Sen kom jag försent till idrotten, som jag inte skulle vara med pÄ, sÄ jag gick igen. Det var den skoldagen.  SÄ jag slutade vid 12 med andra ord, men hem kunde jag inte Äka eftersom jag skulle hÀmta Vincent vid tvÄ tiden. Orka Äka hem för att sedan gÄ till centrum igen för att hÀmta honom. Lat, jag vet.
SÄ jag har varit irriterad hela dagen för ingen anledning alls. VÀldigt osocial med musik i öronen hela dagen. men jag gillarŽt. Hahah.

Ska laga mat lite senare, fÄr se vart kvÀllen leder.......


Busy day

PĂ„ mina lĂ„nga rast pĂ„ 3 timmar, ish, Ă„kte jag ivĂ€g till east street & bytte min tungpiercing till en kortare stav. Äntligen var det gjort, 6 veckor senare (:
Efter det var jag & Emilia tvugna att RUSA till skolan för att hinna till skolbasket matchen vi skulle spela. Vi hann som tur var & det hela slutade 50-25, nÄt sÄnt (till oss). SjÀlvklart bidrog jag med nÄgra poÀng till slutresultatet (;


bra bild.. tack Filip!

Efter det gick jag pÄ en promenad till SkogÄs Centrum, det blev changed planes, sÄ jag skulle Äka hem. MEN, dÄ pÄ bussen trÀffade jag pÄ Andreas, det var verkligen 100 Är sedan sist. Han skulle till Haninge Centrum för att Àta, sÄ jag följde med för att snacka lite skit sÄdÀr pÄ en tisdags kvÀll.

♄

Nu Àr jag hemma! har precis tryckt i mig en liten semla som mamma bakat. Det Àr ju trots allt fettisdagen (;
Det har varit en busy day, sÄ nu Àr jag sliten som fan & trött frÄn matchen. Det var ju lika bra att det blev som det blev med andra ord, sÄ trött som jag faktiskt Àr!


?

NÀr ni klickar er in pÄ min blogg, vad heter det senaste inlÀgget?? jag tror inte att alla inlÀgg publiceras :'(

alla ♄:ns dag

Glad alla HjÀrtans dag, mina kÀra lÀsare!
Hoppas att ni har haft en superbra idag & att ni fÄr en super kvÀll. Skall spenderas med den/dem man tycker mest om.

Jag Àr dock inte speciellt mycket för sÄnt. FörlÄt om jag kanske förstör stÀmningnen lite grann, men varför mÄste det finnas en speciell dag för att köpa fina presenter & visa uppskattning till max? Det borde man ju göra varje dag i alla dall (;


(bild pÄ ett fint hjÀrta)

lördag 13/2

kött fifÀÀÀÀn!  Jag har jobbat & slitit frÄn klockan 8 i morse, Ànda till klockan 17.  Skönt att dagen gick relativt fort i alla fall (:

Mamma hĂ„ller pĂ„ att laga en (sĂ„jĂ€vlagod) potatisgratĂ€ng med kassler. MMMM JAG ÄR HUNGRIG PÅ DET.
Köpte tre filmer pÄ jobbet  ocksÄ; Yes Man, Wild Child (:D:D:D) & Bröllops Duellen. den andra Àr fettbra. Jag bara ÀÀÀlskar den (a)

 

 

Padre

IkvÀll bjuder jag famlijen pÄ grillad rostbiff & potatissallad. Och med potatissallad menar jag dÄ inte dendÀr sörjan man köper pÄ burk. Nejnej, jag menar dÄ sallad + potatis i ett. GOTTGOTT.
Som sagt ska jag pÄ bio ikvÀll; Farsan, det blir kul.. hoppas jag ;D

Ha en trevlig fredagskvĂ€ll mina kĂ€ra! ♄

 

Sitter i skolan, igen.

Visst var det skyltat inne pÄ RiksÀpplet & det hjÀlper sÀkert dem som faktiskt redan hittar pÄ stÀllet. Men för oss som Àr totalt lost hjÀlpte det inte ett skvatt! Jag var tvungen att frÄga Ätta pers om vÀgen, nÀr jag redan var inne i byggnaden. Toppen..  SÄ frÄgade jag en kille vart studievÀgledaren hade sitt rum, sÄ han visade mig vÀgen. SÄ jag satte mig vÀntade pÄ tanten som aldrig kom! DÄ sa tjejen i receptionen nÀr jag frÄgade, att hon var sjuk idag! GAAAH.  
SÄ jag Äkte alltsÄ till skolan halvt död, & sedan sprang jag omkring pÄ RiksÀpplet som en jÀvla idiot. HÀrligt vÀrre (:

nu ska jag ha idrott..


jippi, det Àr frredaa!

Nu sitter jag i skolan, ska strax tillbaka till Handen. Jag fÄr lite smÄtt panik, tÀnk om jag inte hittar! TÀnk om dom stora barnen puttar pÄ mig i korridoren?  hehe, nÀ men Àrligt.. jag hittar nog ska ni se!
Madde som skulle visa mig vart jag ska har blivit sjuk. Attans! Men krya pÄ dig vÀnnen!

Efter komvux mötet ska jag upp till centrum för att köpa mig lite av det jag behöver. Jag mÄste komma pÄ nÄgon bra matrÀtt jag kan laga tills ikvÀll. Det fÄr bli en tidig middag, för mig i alla fall dom andra fÄr vÀl Àta nÀr dom kommer hem.., för jag ska pÄ bio ikvÀll. Nyfikna pÄ vilken? :D


lubbbbba

Jag & Emilia sprang till tÄget idag kom jag pÄ. HAHAHA, det Àr det vÀrsta jag vet. Finns inget vÀrre!!

jobbigt lÀge

det vore ju gott..

S

kulle egentligen trÀna ikvÀll, men klockan blev för mycket..friskis stÀnger ju redan klockan 21! ... tyvÀrr.
Förövrigt har min dag bestÄtt av hÄltimmar i mÀngder! Ingen musik produktion och Boll & Racket. Vi spelade tennis, i like! jag Àr ju sÄ duktig (a)

I morgon ska jag till RiksÀpplet, till komvux för att prata med studievÀgledaren dÀr. Duktig som jag Àr glömde jag papprena med mina betyg i skÄpet i skolan. AlltsÄ mÄste jag först till skolan, sen tillbaka till Handen för detdÀr mötet som börjar klockan 10.00. Bra gjort, Jess!rowligt

Ännu ett inlĂ€gg som börjar med hur jag Ă„h:ar mig för hur bra det kĂ€nns att ha trĂ€nat. Vi körde spinning i 43 minuter nonstop. Jag trodde att jag skulle vara död efter tio, men jag klara det! Lite förvĂ„nande blev jag efterĂ„t faktiskt eftersom jag aldrig nĂ„gonting cyklat pĂ„ detdĂ€r sĂ€ttet innan. Om jag tĂ€nker göra om det? Absolut!

Jag kÀnner mig vÀldigt trött nu, sÄ jag ska bara se klart pÄ Efterlyst & sedan hoppa i sÀng!
GodNatt!

Hopp i klÀderna!

Äh, filmen var ju jÀttebra! Jag ska vara Àrlig & sÀga att jag faktiskt föll en tÄr.. eller tvÄ. HEHE, men jag skrattade ocksÄ!

Nu ska jag kleta pÄ lite spackel & packa vÀskan -im off to the gym. Spinning med Emilia.

♄

Med en smoothie i handen..

.. sitter just nu & tittar pÄ Just Like Heaven. Jag tror att jag har sett den förut, men jag har i sÄnna fall glömt hela filmen. Tur för mig! (:

Ledig

J
ag försova mig i morse, det var fail! Men jag gick upp halv nio & Ät frukost i alla fall. Sen fick jag sms om att det Àr eget arbete pÄ svenskan, sÄ dÄ tÀnkte jag att jag lika gÀrna kunde skippa idrottslektionen ocksÄ. So here i am, ledig pÄ en onsdag! (:

Nepp, jag ska inte slösa bort denna dag allt för mycket, utan jag ska plugga  svenska helt enkelt. Klockan 17.30 har jag bokat upp mig för spinning ocksÄ, vilket ska bli otroligt intressant.


hejhejhallÄ

WIIIE, jag var i centrum idag & köpte mig en söt liten mp3 spelare som jag ska ha pÄ gymmet! :D  Den Àr lila, of course, & ja, himla söt. 199 kronor betalade jag för den, vilket klipp va? Den fanns i svart, silver, lila, rosa & gul (typ).

 
klicka för större

Btw, alla inlÀgg som jag laddar upp publiceras inte alltid sÄ ni kan alltid klicka pÄ "Februari" under arkiv. DÀr kommer alla inlÀgg upp oavsett! :D


tissda

Jag vet inte om ni ens kan se inlÀggen som jag publicerar... men alla tycks inte komma upp pÄ bloggen, i alla fall inte pÄ en gÄng.

Just nu sitter jag & sminkar mig. Det stÄr kommunikationsprov som första lektion pÄ schemat idag.

Vi hörs lite senare idag (:
Hej PĂ„ Er
♄

MÄndag, trÀningarnas dag

Har precis kört ett core-pass pÄ idrotten, med Linnéa. Det kÀnns sÄdÀr superbra nu i efterhand (:  Vi hoppade in med nÄgra ettor vilket var helt ok. Det blir samma tid nÀsta vecka ocksÄ, hahah! ;D

Klockan 16.10 har vi basket trÀning med skollaget, och om jag fÄr gissa sÄ kommer det inte bli nÄgon trÀning alls, bara massa prat & lite smÄ skutt hÀr & dÀr.
Jag kommer alltsÄ ha massa energi kvar efter det, sÄ dÄ ska jag & Emilia Äka till vÄrat andra hem (HAHA) & gymma litegrann. Det blir nice (:  hehehe..mumsi

Har precis gjort en god smoothie med avokado! Den blev helt-okej god (:
Nu ska jag fixa mig för kvĂ€llen, Natti ♄

trött & slitenÅÅÅHH VA JAG MÅR BRA!!

 

Jag nÀstan precis slÀngt i mig lite mat, efter att jag spenderat tvÄ timmar pÄ gymmet. Tanken var ju aerobics, men vi kom som lite för sent sÄ det fick bli ett pass pÄ gymmet i stÀllet. Hoppas pÄ ytterligare en killer-trÀningsvÀrk i morrn, dÄ kÀnns det nÀmligen jÀttebra!  jag skulle kunna tjata om detta i hundra Är, men det ska jag inte göra (:

Annars dÄ?
Jovisst, det rullar pÄ ordentligt! Jag Àr ju mÄndag i morgon sÄ jag Àr ledig MEN jag ska till skolan för att ha idrott med Linnéa. Efter det blir det förmodligen basket trÀning i skolan ocksÄ (skollaget) & efter det, nÀr jag Àr helt död & förmodligen aldrig vill trÀna nÄgonsin i mitt liv igen, sÄ ska jag till gymmet. HIHI, jag kommer nog trÀna sönder mig innom en snar framtideftersom jag tycket att det Àr sÄ kul :)

Nu ska jag fortsÀtta titta pÄ Spiderman som gÄr pÄ 3an.


hÀrlig smÀrta

TrÀningsvÀrk, man tackar. Nu vet jag ju inte vad alla musklerna heter sÄ det blir svÄrt att förklara vart jag har jÀtteont! (för den nyfikna) Men runt axlarna i varje fall.. wellwell.

Jag ska strax vÀg till jobbet i alla fall.
Ska fixa en liten matlÄda & hoppa i jobbarklÀderna!
Ha en bra dag! ♄

Godnatt

Jag Àr helt slut i kroppen & Àven jÀttejÀtte godis sugen. Jag tÀnker inte ta en bit av chokladkakan som ligger pÄ bordet framför mig, jag ska bara inte göra det..  Nu ska jag ta mig till badrummet för att borsta gaddarna sÄ att mitt godis sug försvinner lite grann. Det börjar inte riktigt bli dags att sova Àn, för i morgon vÀntar jobbet 12-18. Jag ska krypa ner i sÀngen & sÀtta pÄ nÄn bra film.

Godnatt ♄

Trött

Ă…Ă„h vad det kĂ€nns bra att ha trĂ€nat idag! Jag hoppas att jag har en riktigt jĂ€vlig trĂ€ningsvĂ€rk i rumpan speciellt, i morgon. & i magen. Jag ska göra som Mattias i Let's Dance & tappa tio centimeter runt magen. Hihihuhuhohoheh.
PÄ söndag har vi bokat in oss för ett pass Aerobics hahah, det ska bli intressant eftersom jag aldrig riktigt har provat pÄ det. Jag tycker i alla fall att det ser himla roligt ut! :D

Jag kÀnner att mitt nya liv kommer gÄ riktigt bra denhÀr gÄngen! Jag har redan hunnit tacka nej till en stor, fet semla! Det Àr framsteg, det.

gymmet


Nu sticker jag ivÀg & inviger mitt nya gymkort pÄ Friskis & Svettis!


Fredag 5/2

Det kÀnns som att jag inte alls kommer hinna med vad jag ska göra idag. Eller vad som Àr tÀnkt att göra idag, rÀttare sagt.
Klockan 13 ska jag till skolan för att ha idrott (fys), efter det Àr tanken att jag ska ivÀg till gymmet vilket jag ser fram emot, men jag Àr sÄ himla trött & tung i huvudet. Efter det mÄste jag rusa hem för att laga mat, jag ska kika genom krönikan som jag skrev igÄr kvÀll & sedan skicka in den. Jag vill hinna sÀtta mig i soffan & titta pÄ det dÀr nya komedi programet pÄ 4an och Àven hinna ta det lungt eftersom jag ska jobba i morgon (trots att det Àr min lediga helg). Det lÄter kanske inte som att mitt schema för dagen Àr sÄdÀr jÀttetight, men alla vet ju att klockan har en tendens att springa ivÀg rÀtt som det Àr!

♄

 

superdruper snabb uppdatering!

AvtjÀnade en skoldag pÄ 9 timmar idag. Det gick bra för den som undrade det.
Efter skolan Ă„kte jag ivĂ€g till Sats & sa upp mitt medlemsskap dĂ€r. Sedan knatade jag ivĂ€g till Friskis & blev medlem dĂ€r i stĂ€llet. Äntligen var det gjort!
Sen tog jag & Ems en tripp till centrum & Ät lite mat sÄdÀr, dÀr vi Àven trÀffade pÄ Jennica. Hon hade precis köpt en ny, tredje dator. Vad ska du med alla datorer till vÀnnen? (:
Nu kom jag pÄ att jag har en krönika att skriva som ska lÀmnas in i morgon. Det kÀnns sÄdÀr att behöva sitta med den nu. Dock jag har jag laddat med lite smÄkÀk (nej det Àr inte godis, inte semlor, inte choklad.. den tog slut igÄr ÀndÄ) nÀmligen mina favorit vindruvor! Gröna, ofc.

Min Onsdag


Namnge Vickes leksaker dÄ!


Jag slutade skolan klockan 13.00, efter att ha kört ett hÄrdpass pÄ idrotten!  Sen satt jag i skolan & gjorde inte ett piss i FEM timmar, trots att vi skulle skriva pÄ projektarbetet. Det blev inte av, jag var Àckligt hungrig, & jag vet inte fan vad jag gjorde i skolan trots det. Jo, jag lÄg & sov i soffan i vÀntan pÄ att alla skulle bli klara sÄ vi kunde gÄ nÄgon gÄng.

TILLSLUT kom vi ivÀg i alla fall, ivÀg till haninge c för lite tacobar! :D 
Sedan mötte jag upp Ems för att gÄ till Friskis & Svettis, kolla lÀget. Det var sjuktfrÀsht dÀr mÄ jag sÀga. Minst lika fint som pÄ sats, som btw Àr sjukt överskattat. Billigare Àr det pÄ friskis ocksÄ, och nÄgra snygga killar finns det Àven, höhö! Det blir till att göra som pÄ filmen She's the man, nÀr man sitter dÀr vid bÀnkpressen & "försöker lite grann"! ;Dif we ever meet again♄

Feb. 2, 2010Suck

. Kom till skolan i morse & det visade sig att jag var ledig ytterligare en dag, alltsĂ„ idag. Jag har ju varit ledig i 2 veckor ni, sĂ„ jĂ€kla segt! Jaja, sĂ„ jag gled omkring med E hela dagen. De va fĂ€tt sĂ„ftt! (:  Hon gör mig mycket klokare, den mĂ€nniskan! SĂ„ himla logisk & hjĂ€lpsam. Vilket stöd hon ger! Aboow ♄

IkvÀll blir det Paradise Hotel final. HURRA!! fast jag vet i och för sig redan att Jackie vinner, men det gör ingenting för mig. Det Àr ju kul att titta i alla fall, som den nörd jag Àr. Jag har nÀmligen drömt att jag varit med i programmet, hela tvÄ gÄnger. HAHA.

Nu ska jag fixa ny musik till mobilen.


sköna öppettider, friskis!

Vi gick & vi gick & vi gick, Ät fel hÄll, i den höga snön. NÀr vi vÀl kom fram visade det sig att det var stÀngt. TACK!

Jag har insett att jag har fÄtt en jÀvlig arbetsskada. Ni vet musklen mellan axeln & huvet/nacken? Ja, ni fattar. Det gör ont som bara den, vill grÄta & skrika. Inte. men nÀstan.

I morgon Ă€r det tisdag, det innebĂ€r alltsĂ„ Vickeboy! lycko mig :) ♄


1 feb 2010

‱ Friskis & Svettis
‱ Centrum → banken & kicks
‱ SATS
‱ Jobba
‱ Paradise Hotel

Tydligen mÄste jag gÄ hela vÀgen till sats för att sÀga upp medlemskapet, bara för att jag har autogiro. De mÄste ha min autograf pÄ det (;  Famous Me.  (vÀgra att man bara kan kunna ta det per telefon!)