Smoking is bad for you

Ibland saknar jag att röka, själva grejen att sitta & hålla den satans pinnen mellan fingrarna sådär. Det är till och med så att jag ibland drömmer att jag feströker (eftersom jag kan tillåta mig själv att ta en cigg eller två när jag är festar, vilket är mer än sällan). I natt drömde jag att jag rökte vilket var nice! Haha, vad som var mindra nice var att jag idag gick ett stort röksug på jobbet när en kollega skulle ut för att ta några bloss. Riktigt jobbigt blev det ett tag där. Men jag är ju grym så det var inget mer med det!


Jag slutade mest röka för min pojkväns skull. Jag gjorde några halvhjärtade försök till att sluta tidigare, men det gick aldrig vägen riktigt. Han sa aldrig " Ja, jag tycker att det är äckligt att du röker!" när jag frågade honom, men det krävs ju inte direkt ett geni för att förstå att det är äckligt med någon som röker. Så jag bestämde mig för att sluta när jag kommit hem från Cypern i somras. And I did. Visst har jag tagit ett fåtal sen dess, men det är knappast två siffrigt. Det var inte förrens efteråt som jag verkligen insåg hur vidrigt det faktiskt är att röka. Man luktar apa, smakar apa & man ser ut som skit när man blir äldre.Det kommer att dyka upp några inlägg här då och då!

Jag fixade mig & tog massa bilder på mig idag för att ha i mitt CV. När jag sedan frågar min lilla mamma om jag kunde använda mig utav den, då säger hon: "Har du ingen annan? Jag tycker du ska leta efter en annan bild" typ så. JAHA, nu duger man inte till utseendet längre. Jag ser liksom ut så!jag är ju jättefin, eller?

-

Man kanske skulle sluta med allt. Ja men typ som att sluta blogga, sluta twittra & sluta uppdatera sig på facebook. Jag menar, jag har ingen aning om vilka som läser min blogg eller vilka som läser mina uppdateringar på twitter. Dessa människor vet i princip allt om mitt liv, vad jag gör & vart jag befinner mig. Jag vet inte ett skit om er och vad ni gör om dagarna. Personer som känner mig vet precis vad jag gör utan att behöva prata med mig, så kanske är det därför vissa inte hörs av. Det blir som en slags.. envägs kommunikation. Kanske skulle man sluta med allt dethär, så hörs man av i verkligheten.

24/10

Wiie, im off to work!

:(

20/10 onsdag

HEJ HUR MÅR NI?
Jag tänkte bara kika in och säga hej eftersom det fortfarande finns lite folk som klickar sig in på min blogg (:

http://twitter.com/jessicayeow

10.10.10. UPDATE

Jag funderar på att skaffa mig en twitter... sagt & gjort.  http://twitter.com/jessicayeow   Men bloggen finns kvar! (fast den där twittergrejen är bara en test sak.. inget seriöst- än i varje fall

(:

7 oktober. Hej så länge!

Då var det dethär med bloggen.. inga större framsteg, huh? Jag tror jag släpper bloggen ett tag, men kommer nog tillbaka om någon vecka eller så! haha. vi får väl se (:

Men jag vill bara säga att jag kommer sova som en gud inatt, för jag har köpt ett nytt täcke! Eller jag hoppas att jag kommer sova så bra i allaf all. hehhe

PUSS

Onsdag kväll

Välkommen åter, älskar programmet! Sen blir det film med Benne!
Imorgon ska vi åka & köpa ett nytt täcke till mig, sen klockan 16.00 blir det jobb för min del!

hörs!

Dagens planer

ο Åka och köpa mig ett nytt täcke
ο Klippa håret
ο Möta upp Emilia för bio


Men om jag känner mig rätt kommer allt detta inte bli av idag. Jag kommer nog bra hinna sminka mig och välja kläder, sen måste jag skynda mig. Jag är ju så långsam ibland. 

Om man kanske skulle ta & börja göra iordning sig. Eftersom vi ska på en tidig bio som går redan 17:30 måste vi hämta ut biljetterna 16:30.
1. Jag bör alltså åka med 15:46 tåget  2. Vad fan gör man timmen innan filmen börjar? hatar såndär dötid.. Tur att Emilia har en iPhone! hahaha4/10. Refreshing!J
ag och Benne tog en promenix på 50 minuter idag. Jag var väldigt skeptiskt till en början, ville inte alls gå ut i kylan trots att det var superfint väder ute. Men som alla vet så handlar det om att ge och ta, så jag gick med på att ta en vad jag trodde skulle vara en liten promenad Aa, men typ runt huset, eller max ända ner till Sjöängen(!). Benjamin hade dock inte tänkt gå en sån kort bit. Vi gick en jävla bit (jaa, det tog ju nästan en timme!) genom ett stort villaområde, och ibland fick man gå genom träd & buskar! typ.    Mitt på gatan låg en orm och solade, det var lite kul att se när den liksom kröp/ålade iväg på ett jättekonstigt sätt. Om jag inte hade skrikit "AAH EN ORM!" så hade Benne nog inte sett den, & hade förmodligen trampat ihjäl den, hahha. Tur att jag inte var tyst!
När vi kom hem åt vi tonfisksallad som han hade gjort. Asgott. Sen åt jag lite glass, fick lite massage & somnade.

Det var hur som helst väldigt refreshing med promenixen (men jag erkände nog aldrig det).

3/10

Kvällen igår var rätt så kul! Jag vet inte riktigt vilka som var där, men en person som vi firade nyår hos för kanske 3-4 år sedan var där. Kul att man inte kände igen honom!  Benis som var ute samma kväll kom runt tre tiden för lite efterfest hos oss.. hahha nästan alla hade precis gått när han kom & dem som faktiskt var kvar låg halft deckade i vardagsrummet. Vi bestämde oss för att gå hem och sova istället.
Dagen har varit rätt degig. Har legat i soffan och tittat på Idol, det ända jag ätit var en halv mozzarella pizza (MUMS!). Tänkte åka & lämna in mitt cv i Farsta, men damn it, jag tappade humöret!

2/10. Godmorgon!

Vaknade 08:54 av att det var ett jävla liv ute i köket, diskussion om vad som står i tidningen- som vanligt. Lyckades somna om & vaknade 12:29. NICE! Då ringde Emilia och ojde sig lite om jobbet, så jag passade på att kliva upp & käka lite frulle.

Jag ska strax fixa mig för att gå iväg till jobbet. Jag har kassan kl. 14-18, sen slutar jag.
OCH jag har ingen aning om ikväll. Vilka kommer ens? Jag tror att det bara kommer bli en annan såndär skön chillkväll. I don't mind (:


1 oktober 2010. massajobbigtext

Det är oktober. Hallå, jag tog studenten den 4 juni! Vart tog månaderna där emellan vägen egentligen? Jag förstår inte hur det kan gå så satans jävla fort faktiskt, & nu är det bara tre månader kvar till år 2011.


Ikväll jobbade jag 16-20, lite extra cash sådär vilket jag är ibehov av! (: Jag har ju fått så dåliga tider på jobbet nu, färre timmar. Jaja, bara att ta de extra passen man kan få tag på!  Det gick i alla fall fort på jobbet för det var fullsmockat med folk nästan hela tiden. Jag har inte jobbat kväll på jättelänge, så det var lite "ovant".  Nu sitter jag i mitt rum, ska kila ut till vardagsrummet och vara lite social, eller åtminstånde visa mina päron att jag existerar. Jag har inte varit hemma på hela veckan, tror jag? kommer inte ihåg.. 

Imorgon ska jag jobba 14-18, därefter blir det parteey! Ingen utgång, bara hemma. NICE & jag ska bli full. HAHA, nää men det var ju ett tag sen man släppte allting och förvann in i dimman för en kväll.. fleraflera månader.
bild från i somras