torsdag kvÀll

som en liten parantes bara, sÄ mÄste jag sÀga att Patrik i BB Àr helt jÀvla efterbliven och helt jÀvla idiotisk. MESIG ocksÄ, fjollig som fan. Madde Àr ocksÄ utveklingsstörd.  HEJA KATERINA!!


God KvÀll alla!
Idag var jag ute och körde en svÀng med mamma, och det gick bra :)   Det jag tycker Àr svÄrt och lite komplicerat Àr nÀr man mÄste ha kolla pÄ alla de andra bilarna vid filbyte osv. Och nÀr man svÀnger ut frÄn rondeller.. jobbigt :/  och frustrerande!  Det Àr nÄgonting som jag mÄste lÀra mig, och att jag ibland styr helt Ät helvete :S  hahahha!


.
jag har stött pÄ detta citat tre gÄnger pÄ olika platser nu.

Quit your job [ceck]
Buy a ticket [check]
          Get a tan [-] 90 dagar kvar
 Fall in love [-]          
Never return [-]      

On the floor

Praise the lord, i'm hitting the gym to day! :D  Jag Àr sÄ glad, sÄ glad. Jag har sÄn energi i kroppen som mÄste fÄ utlopp liksom, sÄ det passar bra. Att fÄ min kropp trimmad o slimmad o fit Àr nÄgonting jag velat lÀnge, men gym har aldrig varit min grej riktigt (och det Àr det fortfarande inte), men shit the same! Jag har mina mÄl som jag skall uppnÄ. S K A L L. Jag har mina knep för att nÄ dit ocksÄ, hÀhÀhÀ.


Tumblr_ktypzwslva1qzuhd2o1_500_large


NoOoOoo!

FUCK MIN PLAN SPRACK!!! HELVETE!!


typ alltsÄ.
jÀvla asshole!


typ. det kÀnns sÄ, fasiken.

It's only up from here, no downward spiral
Min dag turned out pretty good!
Jag hĂ€ngde med mitt fina M i nĂ„gra timmar, skoj. Vi tog en tripp till Port 73 och kollade runt, har icket varit dĂ€r pĂ„ ett brau tag! Borde hĂ€nga dĂ€r oftare, inte för att det Ă€r bra butiker, utan för nĂ„nting annat. HÄHÄHÄHÄ.
Den var det skitkul nÀr jag stod utanför en telefonbutik och ena killen som jobbar dÀr hoppar fram frÄn ett hörn med hÀnderna dragna som lÄtsat pistoler, kollar pÄ mig och skjuter................ Han var givetvis inte beredd pÄ att jag (eller nÄgon annan för den delen) skulle stÄ dÀr och se hela showen.  SÄ dÀr stod jag och skrattade, inte med, men Ät. HAhhah, Skoj (:

Vi Äkte upp till Haninge Centrum och kikade vidare. Jag köpte en jÀttefin tröja/blus/linne/top/whatever kom jag pÄ nu, som jag inte testat Àn!   Det Àr i sin rÀtta ordning:  Jag faller för ett plagg, orkar inte prova, chansar pÄ storlek, köper, glömmer, kommer pÄ, behÄller oftast för att jag inte orkar bry mig om att lÀmna tillbaka den. ELLER: Jag faller för ett plagg, provar, köper, glömmer, kommer pÄ att jag köpt plagget x dagar (alternativt veckor) senare, blir okej-glad.
Anyhow, vi satte oss och Ät lite sallad. Svingod sÄdan för 75 spÀnn, vÀrt varenda krona varje gÄng! (:

Vart har jag tatt vÀgen?
AlltsÄ.
I och med att jag (tragiskt nog) inte har mycket till liv, dÄ menar jag att jag inte har nÄgon sysselsÀttning sÄsom jobb eller skola (!! eftersom jag har sagt upp mig) sÄ blir det ibland att jag inte lÀgger upp sÄ mÄnga inlÀgg hÀr pÄ bloggen om dagarna. Det gör jag med flit och det Àr för att om jag slÄr pÄ datorn Àr det lÀtt hÀnt att jag fastnar dÀr, och sen plötsligt har hela dagen gÄtt. S Ä  v i l l  j a g  v e r k l i g e n  i n t e  h a  d e t.  SÄ om ni undrar varför det Àr glest med inlÀgg mellan Ät, sÄ vet ni nu varför! Förresten har jag ju en twitter som jag mycket lÀttare (och oftare) uppdaterar via mobilen, sÄ den kan ni kika in om ni Àr nyfikna! :D  Men glöm för guds skull inte bort bloggen ;)   PUSS.


Cookies!

Jag har varit en svÀng i USA, och dÀr köpte jag hem en god sak! :D
NÀmligen Chocolate Chip Cookies, fast sjÀlva degen bara! (:
Kakorna Àr krispiga och sega pÄ samma gÄng- asgott!

Monday morning

(mobil inlÀgg) Godmorgon! Sitter hÀr och Àter frukost och pluggar lite teori. Duktig_tjej!

"if you're gonna leave then don't stay" - sis BB lÄt

IkvÀll var jag ivÀg och Ät pÄ fin restaurang och Ät god kina mat (:   Elaine & henne pojkvÀn skulle egentligen ut och kÀka ensamma, men de frÄgade om jag & mamma ville haka. Klapa snel hest. Det var jÀttetrevligt! Ett bra, riktigt bra sÀllskap (:

Nu ska jag fasiken kolla pÄ BB, som jag har lÀngtat! Trots att jag inte gillar Roza sÄ vÀrst mycket sÄ hoppas jag nog att Vanessa Äker ÀndÄ. We'll see!fick en riktig uppÄt puff idag, det kÀndes riktigt bra (:  tack, kan man vÀl sÀga!


If I aint got you

Tjabba!  "Sorry för gles uppdatering" 

Hade tĂ€nkt gĂ„ ut i fredags, men sĂ„ blidde det inte. syyynndd!!! Jag som ville sĂ„ gĂ€rna. Vi bestĂ€mde sedan att vi skulle gĂ„ ut igĂ„r, efter att vi varit hos syrran. Vi blev bjudna pĂ„ middag hos Cathrin och Linus igĂ„r, vilket var jĂ€ttetrevligt (:  Vi Ă„t god mat och sedan Ă„t vi jordgubbar som vi doppade i choklad, samtidigt som vi tittade pĂ„ Körslaget (Vickes favorit, efter Let's Dance typ ♄ :)   Dem bor sĂ„ otroligt mysigt! och fint sĂ„klart, men kĂ€nner sig sĂ„ hemma dĂ€r.
bjuder pÄ denna!fly.

IgÄr var jag ivÀg till centrum, men det jag skulle ha fanns dessvÀrre inte dÀr. S u c k, sÄ jag var tvungen att Äka in till stan. Det var i och för sig rÀtt skönt, har inte varit dÀr pÄ Äratal kÀnns det som. PÄ vÀgen hem klev Cissi pÄ tÄget, henne har jag inte trÀffat pÄ Äratal.

Nu, efter lite frukost med syrran, ska jag get dressed och sminka mig lite.. then I'm out! MÄste ocksÄ plugga lite teori idag, not to forget.


we heart it

Try to get up


sommaren 2010


O k e j, jag gör ett nytt försök idag. Jag ska hoppa in i duschen, fixa mig och sen ska jag börja bege mig.
Nu förtiden vaknar jag strax innan Ätta, som idag tillexempel sÄ vaknade jag 07:40. Till skillnad frÄn alla andra dagar gick jag inte upp förrens vid nio idag, sÄ jag lÄg och drog mig ett bra tag alltsÄ. Det blir dock jobbigt att ligga vaken efter ett tag. DÄ mÄste jag gÄ upp, get the day started.

Mad house

Woo'ow! Har nyss kollat pÄ BB (:    ELLLER var det slampshow??  vilka vidriga tjejer det finns alltsÄ


Idag hade jag planerat att Äka in till stan för att utrÀtta ett litet Àrende. SÄ jag gjorde duschade och sminkade mig, men jag kom aldrig ivÀg. Det var för att jag fick.. nja, förhinder kan man vÀl kalla det. Well, bÀttre lycka nÀsta gÄng? NÀsta dag? I morgon?  hahha.Malaysia 09

I do wanna belive in you

Shoz.
Idag klev jag upp strax innan Ätta. Vaknade av att mobilen ramlade i golvet, sÄ himla bra.
Jag har Àtit frukost med syrran, hon har Äkt ivÀg till jobbet och jag har precis klivit ur duschen. Lyssnar pÄ cpbra musik just nu. Jag har tusen och en kÀnslor som bara far omkring i hela min kropp. Musik kan vara det bÀst som finns, fast pÄ gott och ont. Jag lyssnar oftast pÄ lÄtar som stÀmmer överens med mitt humör, sÄ ni förstÄr nog vad jag menar.


H a  e n  b r a  d a g !

It's an easy thing to doSitter hos Marie och invÀntar Àlskade Big Brother!

Everything is beautiful to me

Hade tÀnkt skicka tillbaka min vÀska som jag fick hem för nÄgon vecka sen men nej, jag behÄller den. Av nÄgon anledning tyckte jag inte om den i början och det var nÄgonting som skilde den verkliga vÀskan frÄn vÀskan pÄ bilden, hm.. Shit the same, I'm keeping it!  Den har blivit snyggare heheh ;)  Denna ska jag slita med hÀlsan! hela vÄren, hela sommaren..

I've never felt like this

Vaknade klockan Ätta i morse och bestÀmde mig för att gÄ upp.
Jag ska ta nÄt att Àta, sen ska jag starta denna dag. Vi fÄr se vart den slutar!


Our AngelsTeoribok hit och dit

KÀrringarna i receptionen pÄ körskolan ville ta 500 spÀnn för teori boken och tre smÄ hÀften.

"Neevaah!" sa jag och spotta dem i ansiktet.

Inte. Jag sa att min syster minsann betalade 250 kronor endast, sÄ efter smÄ prat och diskution sinsemellan dem tvÄ slutade det med att jag fick det för samma pris som Elaine- plus ett teorihÀfte som man egentligne köper separat. Nice. I'm a good business woman.
HÀr ska pluggas körkortsteori!


Jag har nyss kommit hem efter att ha varit ute och kört lite grann. Denna gÄng körde jag Ànda till SkogÄs igen och plockade upp syrrans pv.

Det gÄr bra nu, kompis det gÄr bra nu (förutom att jag fick motorstopp tvÄ gÄnger i samma rondell heeehehhe)


I fly over you

 
i want this

Tja. Sitter hÀr och tÀnkte dra en snabb uppdatering!
Jag ska strax ivÀg och utrÀtta lite Àrenden, sÄ vi hörs senare! Tja.


Övningskört

IkvÀll var vi ute och körde lite. Jag körde Ànda till SkogÄs vilket kÀnns grymt bra. Det kÀnns inte sÀrskilt svÄrt, men jag bör nog plugga lite teori. Det fÄr bli till att köpa en bok nu i veckan, trots att jag egentligen skulle fÄ lÄna en. Aja, det kan ju vara bra att ha i framtiden (...)  Nej men det gick riktigt bra, det var inte speciellt svÄrt eller sÄ. Det gick galant!  Och dessa rondeller som jag varit orolig inför.. jag körde nog genom 15 stycken (alltsÄ typ) och det Àr ju inte alls sÄ krÄngligt, men idag blev det att jag fick öva flera gÄnger pÄ det (:  good stuff.

kul i jul.


Can you feel it?

I fredag Äkte jag in till stan med Elaine och kollade/köpte en present till vÄran kusin. Vi gled runt lite i stan och sedan Äkte vi in till Ringen och mötte upp mamma, DÀr Ät vi jÀtteÀckliga foccacia mackor som smakade brÀnt och annat ogott.  Sedan tog vi en promenix till Söder bion dÀr vi sÄg Hur mÄnga lingon finns det i vÀrlden. Filmen var vÀl rÀtt kul emellan Ät! Det blev en trevlig dag och kvÀll (:

Sen igÄr blev det lite födelsedagsfirande. Vi plockade upp Elaine b-friend i SkogÄs dÀr vi ocksÄ stannade för att köpa ett grattis-kort! (för det hade vi visst glömt köpa). Massor med mat fanns det att ta del av och Àven massa goda efterÀtter. TÀnk er den dÀr chockladtÄrtan man brukar se i filmer. Den dÀr som det bara rinner choklad frÄn, en sÄndÀr chokladtÄrta som fÄr hela munnen att vattnas. Vet ni vad jag menar? Aa bra, för precis exakt en sÄn chokladtÄrta fanns det. Jag skÀmtar inte. Vi fick till och med en bit hem!  M U M S !yesterday

Let's be cold to create heat

TvÄhundra spÀnn pÄ HM damp ner i brevlÄdan i morse, det kunde inte ha kommit mer lÀgligt. Gud vill att jag ska shoppa, tröst shopping perhaps?   naah, tröst shoppa  v a d Ä ?  egentligen  (:  
Har kollat pÄ The Black Swan med syrran och den var vÀl sÄdÀr. RÀtt liksom "gripande" eller vad fasen man ska kalla det, lite harsh pÄ nÄt sÀtt. Nej, jag vet faktiskt hur jag ska förklara.

Om en stund ska jag vÀl göra iordning mig och bege mig in till stan för att hitta en present till min kusin som fyller Är. Skulle kollat pÄ det igÄr, men Àsch, istÀllet jag Äkte hem efter den dÀr lunchen.
 IkvÀll ska jag pÄ bio med ingen mindre Àn min lilla familj! Jo, det Àr sÀkert! Jag, Elaine och mamma vill alla se Hur mÄnga lingon finns det i vÀrlden sÄ Elaine kom med den briljanta idén hÀr om dagen att alla vi gÄr tillsammans pÄ premiÀren. StrÄlande!

Det blev vad jag vÀntat mig, men inte hoppats pÄ.

Vet ni vad? Jag skrev ett sÄ lÀngt inlÀgg om att det, trots allt, kÀnns bra. Det gör det ocksÄ pÄ ett sÀtt, eller kanske pÄ mÄnga sÀtt för det finns bra och dÄliga sidor i allt. Men jag ska vara hundra procent Àrlig trots att man inte ska visa sig svag osv. Herre gud- jag Àr bara mÀnniska. Jag har riktiga kÀnslor och trots att det pÄ mÄnga sÀtt faktiskt kÀnns bra och att detta nog Àr det bÀsta för mig sjÀlv, sÄ mÄste jag kunna uttrycka det dÄliga. Det som kÀnns jobbigt.  H e l v e t e .

I wanna be the smile you put on your face
Tja.
 Nu Àr jag i ordning och ska bara fixa lite smÄ saker hÀr hemma, sen om en stund kilar jag ut till bussen. Jag ska Äka ivÀg och Àta lunch med en ytterst hemlig person. Eller? Det kvittar, i'm out!  xo

KĂ€rlekens tungaLektion 5

Jag tÀnkte uppdatera lite om min körning, vilket jag inte har skrivit om pÄ lÀnge nu. För flera veckor sedan körde jag min femte lektion pÄ skolan och dÄ fick jag fortsÀtta att öva pÄ att vÀxla upp till trean osv. Han sa att jag hade klarat grunden och att vi skulle/ska gÄ vidare nÀsta lektion (jag har inte varit dÀr sedan den lektionen).
Jag har hunnit köra rÀtt mycket med mamma, varje helg i flera veckor faktiskt och det gÄr jÀttebra!  Jag har mest kört omkring i ett industriomrÄde, för det kÀnns vÀldigt tryggt och bra eftersom det inte brukar vara sÄ mÄnga bilar dÀr, samtidigt som det ibland kommer en mötande bil titt som tÀtt. Man kör ju pÄ riktiga, men mindre vÀgar dÀr,  sÄ med andra ord finns det inte sÄ mycket som kan gÄ snett nÀr man kör dÀr! suverÀnt.

Hur som helst!  IgÄr var första gÄngen som jag varit ut pÄ de riktiga vÀgarna en lÀngre strÀcka- jag körde Ànda till ICA Maxi hemifrÄn frÄn mig (det Àr en rÀtt bra bit ÀndÄ), och guess what! Det gick galant. Jag var mest osÀker inför rondellerna, framför allt en större som ligger precis brevid Maxi MEN, jag antog mig utmaningen och Àven det gick galant. Jag Àr sÄ fruktansvÀrt stolt och imponerad av mig sjÀlv! :D  hahha, sÄ fÄr man faktiskt sÀga!

Det kÀnns som att jag Àr pÄ G nu alltsÄ :)


My heart is a dancer beating like a disco drum

Det kÀnns helt sjuktbra att jag inte lÀngre jobbar pÄ ICA, otroligt bra! Jag trodde aldrig att dagen dÄ jag sa upp mig skulle komma, aldrig. Jag kÀnner mig som en helt ny mÀnniska!! 

 

Jag har Àtit god frukost idag, nÀmligen ett glas juice och tvÄ knÀckemackor med avokado skivor pÄ som pÄlÀgg- asgott!! Jag skulle kunna Àta 30 stycken av dem om jag hade orkat! :D
Lunch har jag ocksÄ hunnit trycka i mig, minsann, tro det eller ej. Jag och syrran stekte upp varsin hamburgare och gick liksom all in med tomat och hela köret!  gott, och mÀttande. SÀkert jÀtteonyttigt ocksÄ!..
 
Om en pytteliten stund ska jag dra pÄ mig jackan och Äka in till stan och fixa en liten sak, fÄr sÀllskap ocksÄ vilket jag inte alls hade rÀknat med. kul i jul!

Ha en bra dag! (:

You can have it all

Livet Àr fullt av möjligheter

TAKE 'EM!


P U S S  &  K R A M


Lilla Lady

Nu har jag duschat, sminkat mig, klÀtt pÄ mig osv.. sÄnt som man mÄste göra innan man lÀmnar huset liksom.
Kanske blir det en promenad i solen, eller sÄ tar jag bussen. I have not decided yet.. det blir nog en promenix tillbaka istÀllet. Mycket skönare liksom! ;)   Nu Àr klockan plötsligt jÀttemycket, dagen har gÄtt fort mÄste jag sÀga! men de tar vÀl emot cv:n senare pÄ dagen ocksÄ antar jag :P  hhahah

We can do it like the mandem


God morgon folks!
Jag sover minsann inte bort mina dagar nu förtiden, utan jag vaknar vid 9 och gÄr upp vid halv tio, tio. Perfekt! Mitt cv ska jag klicka fram och Àndra lite saker, sedan ska jag snygga till mig och gÄ och lÀmna in det i en butik!

Solen skiner och det fÄr mitt humör att stiga lite grann. Det duger.
xo.
I'm a pusher

Syrran har kommit med ett förslag att gÄ pÄ nÄgon slags diet som gÄr ut pÄ att inte Àta kolhydrater (but i love carbs!! why??). Inget ris, ingen potatis, no pasta, inget mjuktbröd, no butter. Bara knÀckebröd och rÄa grönsaker istÀllet.  Hon sa i och för sig ingenting om Ballerina kladdkaka och mitt favorit godis Turkiskpeppar firewood!  Mina dagar kanske Àr rÀddade ÀndÄ? ;)

oh well.

Idag var jag ute pÄ en promenad i dryga timmen. Det var soligt kanske 3 minuter (totalt) under hela tiden, men inte sÄ vÀrst kallt. Jag klarade mig liksom.  Jag gick ner till ankdammen och skÄdade ankorna som simmade omkring (flöt?), gick vidare och mötte typ 5 tanter med 20 11 hundar, gick lite mera tills jag kom upp till ett helt nytt omrÄde. DÄ vÀnde jag om och gick samma vÀg tillbaka.
  NÀr jag kom in vÀrkte det i bÄde öron och huvud (jag hade uppsatthÄr (big mistake) sÄ det blÄste kalluft in och ut genom öronen och i hela skallen). 
singapore 2008

i wish i could fly up to nowhere
-

fuck it.
jag vet inte hur man lÀggar in bilden, heller inte vad jag ska skriva.
fÄr ta hjÀlp av mor min.


peace.

A cloudy day

YO YO YO!!
Jag vaknade hyffsat tidigt imorse blablabla, och nu har jag precis Àtit frukost och sitter hÀr med en lÀttt huvudvÀrk. Tanken Àr att jag ska kladda lite mer pÄ mitt cv som jag ska lÀmna in lite hÀr och var, men det Àr sÄ svÄrt att skriva ibland! 

hjÀlp mig.

Det kanske gÄr bÀttre om jag öppnar dokumentet först.. men ÀndÄ. huuu, hoppas jag fÄr ett bra jobb snart :D

Förhoppningsvis gör jag iordning mig och kommer ivÀg dag (i kinda have to iofs) men det Àr ju ingen ide om jag inte har ett fullstÀndigt cv samt personligt brev klart i handen!  ajajaaaj.

I QUIT!

VART SKA JAG BÖRJA?  SĂ„ kĂ€nner jag typ.

Jag skulle i och för sig kunna börja med att sÀga;   j a g  h a r  f u c k i n g  s a g t  u p p  m i g ! !   Yes you heard me, och det kÀnns förjÀvligt bra. Anledningarna till det Àr mÄnga, men det var frÀmst för att min ex chef hÀr om dagen ringde och skÀllde ut mig bara för att jag var sjuk. Han ifrÄgasatte det, frÄgade hur mÄnga graders feber jag hade osv vilket inte Àr okej, det har han inte med att göra för fem öre. Punkt slut. Sen sa han att jag skulle "skÀrpa till mig" och det var droppen som fick bÀgaren att rinna över, big time. Det var dÄ jag bestÀmde mig för att idag sÀga upp mig, att idag göra detta som jag velat göra i över ett Ärs tid. 
  Han har kallat mig för subba, arbetsmiljön Ă€r sĂ€mst och han Ă€r allmĂ€nt dum i huvudet.  LISTAN ÄR LÅNG. 
NÀr jag sa till honom att idag var den sista dagen som jag jobbar dÀr, nÀr jag förklarade varför jag sa upp mig (rÀtt massa hemska saker för en chef att höra) sa han bara; m. m. m. Fint.    ???? moget. bra chef.
Det kÀnns sÄ skönt att jag Àntligen har sagt upp mig, cuz i've had it.You make me feel sick to my stomach

Du ska fÄ se vad jag Àr kapabel tillI want to walk with you

Det gick bra att köra! Fast sÀmre Àn förra gÄngen :/  Mamma tyckte inte att det var  sÄ, men det tyckte jag minsann!
NÀr vi kom hem var Catti redan hÀr för att lÀmna av Vickeboy nÄgra timmar. SÄ vi alla tog en kopp kaffe och chillade galet ett tag, sen Äkt C & L. 

♩

Har suttit och roat mig framför camen hÀr pÄ datorn hahha, sen kom mamma & Vicke och joinade mig :D
Pick me up

Go'morrn! Alldeles strax ska jag göra i ordning mig för att bege mig ut för en runda med bilen (:  skojskoj.  Jag kÀnner mig lite trött och seg, men vi gör ett försök ÀndÄ! Vi hörs lite senare, tjingtjing!

En dag reser vi runt jorden frÄgan Àr bara nÀr
Jag tror jag dör lite för den hÀr lÄten.
Den har spelats om och om igen, hela dagen.


Pucko

Halloj. Jag sitter och klipper och klistrar pÄ mitt cv samt personligabrev som jag hade tÀnkt skriva ut. Flera stycken. Jag hade tÀnkt knacka dörr hos varenda liten butik hÀr i Stockholm, i hopp om att fÄ sig en liten anstÀllning och dÀr med ett jobb!  Jag tycket dock att det Àr lite svÄrt det dÀr med vad man ska skriva sÄ att det passar alla butiker som jag kommer att gÄ till.. men det löser sig.


GÄr dagen var si sÄdÀr ett tag (...) LÀs inlÀgget hÀr under sÄ kanske ni fÄr ett hum om vad det kan ha haft att göra med. Allt jag kan sÀga Àr.. aa nej shit. Vet ni vad? i'm speechless.

-

Ord kan inte beskriva hur upprörd jag Àr. Arg.
Det finns en grÀns.
Snart Àr jag arbetslös arbetssökande, that's for sure.

(:

..yawn..

Ska man sjunka till lillsyrrans nivÄ??

ja, nej, ja, nej..

...

OkejdÄ.


FYFAN VAD JAG ÄR TRÖTT PÅ HENNE. Jag Ă€r sĂ„ satans trött pĂ„ dig Elaine och pĂ„ ditt beteende (sĂ€kert lika trött som du Ă€r pĂ„ mig, om inte MER) FörstĂ„ nĂ„gon nĂ„gon gĂ„ng att vĂ€rlden in kretsar kring dig, du Ă€r inte nĂ„n jĂ€vla gud. Kliv ner frĂ„n din höga hĂ€st. Vi har fattat att du Ă€r.. speciell. pĂ„ ett grymt dĂ„ligt sĂ€tt.


I was driving me insane

Som jag kÀnner mig nu vet jag inte fasiken om jag pallar jobba i morgon. Vi fÄr vÀnta och se helt enkelt, för man ska ju inte anstrÀnga sig fysiskt i onödan om man inte kÀnner sig helt pÄ topp, för dÄ kan man bli sÀmre! not good.

Jag var en svÀng i centrum för en stund sedan och köpte en sladd till datan som man kopplar in till tv:n sÄ att jag kan kolla pÄ nerladdade filmer pÄ min tv (som jag har "lÀngtat" efter denna sladd, har pratat om den ett bra tag nu). SÄ jag testade den nu nÀr jag kom hem och den fungerar bra, men det enda felet Àr att pÄ tv skÀrmen flackar bilden högst upp och jag har ingen aning om varför. So enoying. Inte finns det nÄgon kunnig i min familj som kan nÄgonting om'et heller.  Jag fÄr vÀl gÄ tillbaka till killen i centrum och frÄga vad felet Àr!


sÄÄ raastlööös

Detta suger. Att vara hemma, mÄ lite si sÄdÀr (men mycket bÀttre) och bara se solen skina pÄ dagarna. BÀttre mÄr jag i alla fall! Ingen feber, fryser och svettas inte och ingen vÀrk i kroppen! Mina ögon har dock kÀnts helt konstiga idag, men det kanske bara beror pÄ att jag inte anvÀnder mina glasögon sÄ ofta (lÀs aldrig..) men det ska nog bli bra det hÀr!  Jag har gjort tvÄ vettiga saker idag, nÀmligen:
1. borstat tÀnderna
2. duschat
Jaa, jag pallade faktiskt en dusch idag trots att jag kÀnde mig lite svag i kroppen. But heey, I did it! (sittandes i badkaret :)


CHAMONE!

F A S I K E N


ICA MAXI ringde nyss och sa att jag fick komma pÄ intervju hos dem (tjiho!) men sÄ frÄgade dem ocksÄ om jag har nÄgra planer i sommar, och det har jag ju- Malaysia baby! 4 veckor, en mÄÄnad!   Okej, back to earth..   Jag sa i alla fall som det var (vÀl medveten om att jag inte skulle fÄ sommarvikariera dÀr eftersom jag ska till MALAYSIA wohooo!). Hon sa ocksÄ att hon nu pÄ en gÄng kunde sÀga att det skulle bli svÄrt att ge mig ett schema eftersom jag sjÀlv skulle pÄ semester den perioden. Hon förstod och hon sa att jag var vÀlkommen att söka in till hösten.  Sen förstod hon att jag var Elaines syrra och vet att jag har erfarenhet frÄn ICA dÀr jag jobbar nu = HALVA INNE. skoja :S   Vi fÄr vÀl hÄlla tummarna till hösten dÄ helt enkelt, om jag inte lycks fÄ nÄt tills dess.komsi komsiSsnnyyggg vÀska?? Svar JA!  DessvÀrre gick det inte sÀrskilt bra vid bestÀllningen, sÄ vi fÄr se hur det blir med det. SÄ ledsen, den Àr ju svinsnygg!Extremt jobbig mÀnniska

"Du ser mig Àta en bajsmacka och du sÀger ingenting"

- Ove Sundbergstackarn..


HAHAHHAHAHHA


i fredags

I fredags var jag ju ivÀg till stan för att spela biljard. SÄ jag Äkte in och mötte upp Emilia och Kakan som hade varit och shoppat, bl.a ett par jÀttesnygga skor!
Vi var ivĂ€g och kĂ€kade pĂ„ Kungshallarna och sedan Ă„kte jag och Emilia vidare till Fridhemsplan för att sĂ€tta igĂ„ng biljarden. NĂ€r vi kom dit fick vi vĂ€nta i typ 1-1,5 timme för att fĂ„ vĂ„rat bord, och nĂ€r vi vĂ€l fick det vart vi lite besvikna. Det satt nĂ€mligen en rad killar vid ett bord som var vĂ€nt mot oss, preciiis bredvid dĂ€r vi skulle spela.  Ibörjan vart det liksom "du fĂ„r börja" "nej, börja du" *fniiizz* ... men sen satte vi igĂ„ng Ă€ndĂ„ och jag sket i att dem fick se hur otrolig dĂ„lig jag Ă€r pĂ„ biljard! hahah. Sen började en av killarna vara asjobbig och ba " ta den lila" "Ă„h, guldlĂ€ge!" "den dĂ€r mĂ„ste du ju sĂ€tta" "nej, ta den dĂ€r i stĂ€llet".  ALLTSÅ KAN DU HÅLLA KÄFTEN NÅNGÅNG???!?!!?!?    Jag vet inte, men jag Ă€r ju en rĂ€tt dryg mĂ€nniska egentligen (kom jag pĂ„ nĂ€r vi var pĂ„vĂ€g hem..) sĂ„ jag kanske överreagerade lite nĂ€r jag blev sĂ„ irriterad, men jag har sĂ„ svĂ„rt för folk jag inte kĂ€nner som börjar lĂ€gga sig i osv.
Det var skitkul, men nÀsta gÄng ska vi dra ihop nÄgra fler personer för det blir roligare dÄ! :DjÀtteful bild haha. cypern 2010.Sen tog vi en svÀng förbi Pablos jobb och fick lite gratis nattkÀk! (:

Dry your eyes

Nu har jag tagit en till ipren & hoppas pÄ att jag snart ska mÄ lite bÀttre. jag hatar det hÀr.
Hur som helst sÄ börjar Solsidan snart, det Àlskar jag! (vem gör inte?) Sen Àr det ju Big Brother ocksÄ! Vem Äker ut? ;)

det blir nog ett hoppigt inlÀgg igen, men det gör inget..

Jag ska skriva en sak som jag inte gillar, och det Àr raggningsrepliker. Spy pÄ sÄnt?  Det finns inga bra sÄdanna, det Àr bara bullshit i mina ögon (öron?)! Antingen Àr man intresserad eller inte, och det skulle jag inte lÄta en dum replik avgöra. uh-uh!   Fetdiss.

HĂ€r sitter jag, pĂ„ mitt platta arsle,  och vĂ€ntar pĂ„ solsidan. Ska snart fixa en hajbanan :D  Men hĂ€r Ă€r jag och alla andra Ă€r hos Kawtar och gottar sig framför en film tillsammans efter en trevlig middag. Jaja, jag ska i alla fall plocka fram mina kakor frĂ„n igĂ„r, chips & hajkbanan och gotta mig tillsammans med mamma! ♄

I can't say a word

Fan vad vÀrdelöst. Jag mÄdde ju piss igÄr kvÀll och var dödstrött osv, det ledde till influensa idag (tror vi). Innan jag i morse tog en ipren vÀrkte hela min kropp och huden kÀndes helt skör och det ömmade nÀr man drog med handen över armen till exempel.  Fryser och svettas om vart annat och det Àr inte fullt sÄ kul, i'm telling you. 

Idag var planerna att Äka till Farsta och möta upp tjejerna för att handla och sedan Äka till K och laga middag tillsammans (: Jag hade verkligen sett fram emot denna dag (!!) men det sket sig ju. helvete.   Aja, en besviken och arg Jessica har legat i soffa precis hela dagen- rastlös. Jag vill göra nÄgonting! Ut i det fina vÀdret! Fasiken, klockan Àr bara fyra.. lÄng dag :( 

Respect!

SHIT. Jag har typ aldrig sett Bridget Jones Dagbok men bestÀmde mig för att göra det nu bara för att jag har trÄkigt. Tror ni inte att Respect lÄten spelas i filmen?!??! Precis den delen som jag bara avgudar i lÄten. 

What you want, baby i got it What you need, do you know i got it?
ÅH, NU SPELADES DET ANDRA SOM JAG ÄSKAR I LÅTEN:

"R e s p e c t  find out what it means to me"  Jag har ju till och med skrivit det i min nya header hÀr pÄ min blogg!  Hahha, Äh vad roligt det blevnu. Glad jag blev!

Men jag lovar er, jag Àr helt hooked pÄ lÄten. det Àr galet. har typ citerat lÄten 18hundra gÄnger pÄ bÄde facebook och pÄ min twitter..-shit, jag Àr sÄ trött. det kanske Àr dÀrför det blev sÄ kul..Entertain me

Jag Ă€r helt ensam hemma ikvĂ€ll, come join me? :/    Är sugen pĂ„ lite grönt te, men det Ă€r för omsvtĂ€ndigt för mig som Ă€r asatrött.. sĂ„ det blir lite kaffe. Köpte med mig Ballerina kladdkaka som jag ska gotta mig med ikvĂ€ll, doppade i mjölk. Fasen vad gott!

I morse vaknade jag av att Bonnie rusade upp i min sÀng och vÀckde mig med passa slickande i mitt ansikte :/  Brorsan min var förbi hÀr klockan nio i morse och kÀnde vÀl för att jÀvlas lite med sin syrra som lÄg och sov! Jaja, det var bara att kliva upp för jag skulle ÀndÄ ivÀg och köra lite med mamma. FASEEEN VAD BRA DET GICK. Det kÀnns sÄ jÀkla bra nu (av det jag har lÀrt mig hittills) sÄ jag Àr mer Àn sjukt taggad! :D


Jag Àr aptrött just nu och har varit det hela dagen, sÄ jag ska lÀgga mig pÄ soffan och kolla pÄ Bridget Jones Dagbok (:

Trevlig kvÀll!

baby I'm out!

Jag spenderar fredagkvÀllen pÄ stan har jag bestÀmt! Och det börjar nu, Pussi!

lite Àndring! (Àr sÄ rastlös :)

Liten Àndrig i bloggen bara. Har ljusat upp headerbilden och lagt till en text, samt lagt till " http://jessicay.blogg.se " strax under.   Fint eller fult? (:


före och efter bild av den nedre delen av bÄde den gamla och den nya, sÄ att ni kan jÀmföra haha.Date Night, deleted scene
God morgon fredag

Holy macaroni, jag var uppe klockan 06:18 i morse! Och dÄ hade jag varit vaken i 20 minuter.. men det Àr inte konstigt att man vaknar sÄ tidigt nÀr man har en storasyster som kackar nÄt sÄ fruktansvÀrt oavsett vad klockan Àr! hahhah, mamma babblade ocksÄ pÄ rÀtt bra ett tag dÀr :/
Jag gick upp endast för att jag hörde att Vicke hade gÄtt upp, jag ville pussa lite pÄ honom innan han far ivÀg till sin pappa nu i veckan. Syrran och V flyttar ju i morgon ocksÄ, lÄngt bort Ät helvete sÄ man lÀr ju inte fÄ trÀffa honom pÄ ett tag heller :(


Jag fixade lite mannagrynsgröt med Àppelmos och mjölk (fettgott) till frukost, och sen pratade jag lite med mamma, lite med syrran och pussade pÄ Vicke. Sen Äkte dom ivÀg allihopa.

Hittills har jag hunnit Àta frulle, pratat med mamma medan hon Ät ett bra tag, kollat pÄ Vakna med The Voice, tagit en powernap, vikt tvÀtt, slÀngt in en tvÀtt i maskinen, Àtit en morot och nu sitter jag Àr.  Och klockan Àr BARA 10, hahha förstÄÄ vad jag kan hinna med saker idag alltsÄ! :D  Jag tittade Àven lite pÄ Jay Leno i morse och dÄ var sjÀlvaste Hanson dÀr och upptrÀdde. LÀnge sen man hörde frÄn dom.. hahahehhe.


Let me be around

Jag sitter i min nybÀddade sÀng och lyssnar pÄ lugn och skön musik, sÄhÀr innan sÀngdags.
Efter jobbet ikvÀll köpte jag en liten Marabou chokladkaka dÄ jag planerade att göra hajkbanan till kvÀllens avsnitt av Big Brother.  Mamma & jag Ät en varsin och drack grönt te samtidigt som vi tittade pÄ det lame:a programmet.
Den som inte har Àtit hajkbanan mÄste förbövulen göra det, snarast!  och för den som inte vet vad det Àr för nÄgonting sÄ Àr det en helt vanlig banan man har snittat upp och fyllt med chokladbitar. Skjuts in i ugnen en liten stund: ASGOTT. Jag tycket inte om vanlig rÄ banan, men varm banan Àr ta mig fan fruktansvÀrt gott, och med choklad till det blir det Ànnu godare. MUMS BIG TIME. Jag kan tÀnka mig att det Àven Àr gott med typ vaniljglass till. mmm, mÄste testa (:


 


come away with me

KÀnner för att skriva av mig, blogg lite grann. Har dock ingenting att sÀga, Àr helt tom i skallen just nu sÄ det blir bara massa skitsnack. Jag har stÀdat, Àtit lunch, duschat, sminkat mig, tagit pÄ mig jobbartröjan & ett par jeans, gjort en inbakad fÀta och snart ska jag gÄ.   Det ska nog bli en bra kvÀll pÄ jobbet (...) det gÀller bara att man jobbar pÄ och inte tÀnker sÄ mycket pÄ klockan, trots att det Àr  det enda som cirkulerar i min huvud pÄ jobbet hahah. typ. Men nÀr man sitter i kassa & nÀr man plockar med varor (ja, hela tiden pÄ jobbet alltsÄ) dÄ fÄr man sÄ mycket tid att tÀnka pÄ annat. Saker som betyder nÄt, vad man ska göra dagen efter eller nÀr man kommer hem, problem, sÄnt som gör en glad och kanske lite ledsen, men mest glad (:   Jag Àr en riktig tÀnkare! Jag Àlskar att tÀnka och lösa problem och att analysera för mig sjÀlv om saker och ting. Jag Àr sÄ fruktansvÀrt smart nÀr det gÀller det faktiskt! 9 av 10 gÄnger finner jag liksom ett bra & klokt svar inom mig sjÀlv, och det Àr jag glad för. Vissa pratar sÄ att munnen blöder, jag tÀnker sÄ att hjÀrnan brinner. Maahhahah!

Torsdag

& det innebÀr jobb ikvÀll, 16-20! men tillsdess ska jag stÀda rummet, noooga. Det betyder att jag har lite brÄttom om jag skall hinna klart sÄ jag hinner ta en dusch ocksÄ. PUSSHEJ
"jamÄhaleva"

Jag & C lagade korvstroganoff ikvÀll, och senare kom mamma och E hem med tÄrta! 

2 mars

Idag fyller syster min 24 Ă„r (:  Grattis till henne! ♄


-uppdatering kommer nog senare ikvÀll, mÄste kÀka lite middag nu.
Àr förbaskat trött!


Put a ring on it
Fin ring va?? :D  Jag köpte den idag faktiskt, sÄ himla nöjd hehhe. Nej men jag gillar den (:  Den kanskekanske ser ut att vara blÄ (?) man kan aldrig lita pÄ (mobil)kameror! Den Àr turkos i alla fall (: 

i just wanna dance

Oh crap. Jag har legat jÀttekonstigt i natt (troligen) för jag har ont vid nacken/axlarna idag :/  kÀnner mig sÄ satans stel! aaaahhhh it huuurts! hehheh

Jag sitter och försökerredigare lite bilder just nu och sÄ försökte jag testa en ny grej blablabla.. det gick inte sÄ bra.

Det blir ett vÀldigt hoppigt inlÀgg nu mÀrker jag, men det Àr för att jag egentligen inte har sÄ mycket att skriva idag, just nu. KÀnner att jag vill (nej.. jag mÄste) stÀda mitt rum osv, men paaallllaaa. Förresten sÄ vill jag itne heller dra fram dammsugare nu eftersom att Elaines boyfriend fortfarande ligger och sover. Det Àr taskigt att vÀcka nÄgon som sover!  Och appropÄ honom, igÄr nÀr jag vÀntade pÄ tÄget sÄg han antagligen att det var jag som gick dÀr, sÄ han du vet kommer upp bakifrÄn och skrÀmmer mig och rycker sÄdÀr i axlarna ni vet (?? fattar ni?) och jag haade kunnat skrika högt som ett djur, men stÀllet stirrade jag bara rakt ut och hjÀrtat stannade för en sekund. hahah, skrÀmd_tjeeej!

Jag sitter och Àter godis right now med datan i knÀt och lyssnar pÄ musik med tv:n pÄ ljudlöst (det Àr liksom min grej det dÀr!)


Idag ska jag till centrum/stan/farsta centrum (vill ha en vÀska :)
Have a good one! xo


 

Jag bjuder pÄ en film frÄn Cypern i somras! (: