s i n n e s s j u k tMår illa av allt detta och av sådana människor. Jag blir på riktigt rädd. Är det inte sinnessjukt vad det ställs till med här i Sverige?

It doesn't make sense to hold onto something that's no longer there

Mmm jag har lagat en sån GOD köttfärspaj ikväll som jag i princip skulle kunna äta upp på 2 röda!!! Men jag ska nog låta bli, cuz I do not want to get fat.
(: (: (: (: (:
So who's gonna run this town tonight?
Världens. Tråkigaste. Glossy Box.

Never trust your tongue when your heart is bitter

Huuur trött och förvirrad var inte jag tidigt i morse då?Jag vaknade lite lätt av att jag hörde min mobil och jag tog det direkt som att det var larmet som gått, utan att titta. Så jag fumlade fram mobilen, la den på fönsterbrädan och rullade över på kanten för att försöka koppla i lampan. I mörkret.. inte så himla lätt. Aja, 5 minuter senare, när lampan är tänd, kollade jag på klockan som visade.. 04:30!!! Gaah, skulle upp halv sju liksom! Efter att jag somnade om vaknade jag sen 30 minuter senare och sen ytterligare två gånger innan jag skulle upp på riktigt. Så det kan bli va! På jobbet fick jag ett samtal om jag ville sluta en timme tidigare, så jag ba; TAGET!! Är så slut efter dagens jobb så jag somnade på tåget delux!

♡♥♡♥♡

Jag och Dymista kommer hänga ihop livet ut. Det vet jag! Jag har ju haft sånna besvär sedan jag var liten och har aldrig fått bukt på problemet- till nu typ.
Som alla andra gånger är dessa 240 kronor de mest välspenderade som finns tror jag (: så jag kommer aldrig släppa dig!

That awkward moment när en nässpray är din bästa vän..

puss!