///

Jag vill inte känna, jag vill inte ha en endaste jävla känsla i min kropp. Jag vill inte bry mig om folk, jag vill inte bry mig vad folk tänker, känner och tror. Jag vill inte ha dramatik i mitt liv, jag är över det. Jag vill inte vara en känslomänniska. Jag vill inte känna ett kontrollbehov. Jag vill inte känna mig sårad, jag vill inte känna mig trampad på. Jag vill inte känna att allt är mitt fel. Jag vill inte känna alls.

Get the fuck away from me.

Don't think about it too much, there's no need for us rush it through
Jag hoppas verkligen att detta blir den grövsta vändningen ever nu så att jag kan få ett slut på detta! Jag har det hellre såhär än så som jag haft det i århundraden nu.. Säger bara det.

Det är ju fint att drömma!

Anywhere is paradise; it's up to you

Röd dag. Sånna regler gäller inte på mitt jobb, men mina dryga 7 timmar blir i alla fall lite mer är 14, so it's cool.

Jag ska till gymmet innan. Ska cykla hundra mil och svettas bort.. Förra veckan var en fettisvecka då jag åt massa Ben o Jerry's, massa godis nu i helgen och så vidare (: Slappvecka sii, men ingen ska få stoppa mig längre. It's over and done! So long, sucker.chicks be like
Jag skrattade så jag ddoog när jag såg denna, för jag fick fram denna scen från filmen i mitt huvud. Åh, kanonkul film! (:

Ikväll kommer dock Twilight. Tagga!!

::
Lillian.. *the stare*