Aug. 30, 2014

Skapligt trött. Aja, jobb nu.Fretahg!

Fank God att svullnaden lagt sig till idag! Är som pĂ„ vĂ€g till jobbet nu och jag hade inte velat jobba X antal timmar med ett svullet, stort, mongo öga (: sĂ„atteeee.Ciao!

Hard time forgiving, even harder forgetting

AlltsÄ helt Àrligt. Jag vaknade upp med ett sÄ jÀvla svullet ögonlock i morse och jag förstod inte varför. Ont gjorde det ocksÄ. Det Àr vÀl nÄgon slags allergi eller nÄt, men det spelar ingen roll.

Nu hÄller det pÄ att lÀgga sig tack och lov men det Àr fortfarande svullet och allt. Var som tvungen att stÀlla in min eftermiddag pÄ grund av att jag inte ville gÄ ut med ett STORT mongo öga idag..

Wohööööuu, count 'em eyelids!! 😂"Give thanks today to those who did you wrong, they unknowingly made you strong."

Jordens kööörtaste arberspass idag, tjiho! Jag jobbade över dÄ jag försökte hjÀlpa en kund med en försÀndelse han har typ noll procents chans att fÄ hÀmta ut. Ha ha, fy vilket jobbigt lÀge.

Oh wellz!
Det Ă€r paradise nu och jag Ă€r ledig i morgon. Love!! ♡etthundra procentP-p-paradise
Dags att bli osmart via tv'n igen!

When you're ready just say you're ready
Jag la upp denna pÄ instagram och jag önskar sÄ in Ät helskotta att det verkligen var sant! Folk trodde dock pÄ att jag skulle he mig ut i vÀrlden, hehe. En vacker dag kanske :)

yepThis is some bullshit. Shit to the bull."I might be annoying but atleast my lock screen isn’t a selfie"

Som sagt; sjuk. Jag har dock inte tid att slöa idag utan jag mÄste verkligen dricka massa av det sÀrt te't och bara suck it up!Jamen va bra rÄ.

Fuck fuck fuck fuck!!!!
Jag har gÄtt och blivit SJUK nu ocksÄ, vad Àr detta? Jag har precis börjat jobba och jag kÀnner mig som en fisk pÄ land, eller nÄt? Konstig metafor, men jag kom pÄ den nyss (:
Aja, svinjobbigt Ă€r det i alla fall sĂ„ jag hoppas pĂ„ recovery samtidigt som jag ska trycka i mig massa förkylnings te :) Det Ă€r fan miraklet nĂ€r man Ă€r eller börjar bli sjuk! ♡☆
ZZzzz

FAAASEN vad trött jag Àr idag dÄ.
Jobb hela dagen idag dÄ.

Yey. Nej.

*

Baby reconsider.

Dom börjar droppa av nuJag kunde INTE sagt det bÀttre sjÀlvEverything is different the second time around

So yes, det mest hÀndelserika denna dagen (förutom huvudvÀrken jag haft fram och tillbaka i fem dagar nu) var att en satans flygspindel flög in i lÀgenheten. Fuck me. Min rÀdsla var total och trots tre försök kunde jag inte ha ihjÀl den dÀr, utan den bara flög omkring och försökte attackera mig. GÄng pÄ gÄng. Tillslut hÀmtade jag min hÄrspray som luktar hallon (eller aah, "hallon") och sprayade och sprayade. Den ligger vÀll ihop klistrad pÄ golvet nÄgonstans nu, but I couldn't care less.

Jag var sÄ jÀvla rÀdd.


El stupido
Buu, var sÄ slut i morse! Jag kan ha varit lite smÄfull nÀr jag gick upp eller sÄ var jag bara HELT förstörd. Vet inte, det Àr sÄ oklart.

Största misstaget var ju att direkt nÀr jag slagit upp ögonen försökte puzzla och rÀkna ihop mÄnadens ekonomi osv, med papper och penna och hela köret. I sÀngen. Fucking stupid.