Decisions decisions

Det  Ă€r bara att tagga till inför morgondagens stenhĂ„rda JOBB sĂ„dĂ€r en nyĂ„rsafton som det Ă€r i morgon. SĂ„ ska man ju Ă€ven bestĂ€mma hur man vill spendera nyĂ„rsaftonen ocksĂ„ as in "firandet". Jag hade ju bestĂ€mt mig för att inte göra nĂ„got sĂ€rskilt (asskönt, no pressure pĂ„ att ha kul) men sĂ„ kom ett bra erbjudande upp i alla fall och dĂ„ fĂ„r man ju tĂ€nka efter och kompromissa med sig sjĂ€lv. Stanna inne och ha det gött ELLER ta sig ut bland aspeppade mĂ€nniskor i gott sĂ€llskap? Hm, jag vet ju hur jag Ă€r men ibland mĂ„ste man gĂ„ utanför din komfortabla zoon. Kommer ju vara sĂ„ slutkörd efter jobbet. Äh, supa in det nya Ă„ret och ha skoj lĂ„ter vettigt- speciellt i mitt bittra lĂ€ge. 

Puss.Det Àr andra omstÀndigheter nu

Har druckit kaffe idag, och lite vatten. Kör stĂ€ngning ikvĂ€ll. Bra deal kan man ju tycka att det inte Ă€r och jag hĂ„ller med. Det blir bra och jag kommer nog till jobbet med andan i halsen pga att tĂ„get var lite sent. Not my problem though. 
Jag stinker nog rök fast det bryr jag mig inte heller om för det Ă€r inte heller mitt problem. Folk fĂ„r vĂ€l byta plats om det Ă€r sĂ„ hemskt. 

Jag kan behöva lite motivation kĂ€nner jag, eller nĂ„gons axel. Alla Ă€r vi svaga ibland men jag funderar fortfarande pĂ„ varför det Ă€r sĂ„ nu. Jag Ă€r ju sĂ„ jĂ€vla stark, men det tycks ha försvunnit. Jag har glömt hur man gör med allt det hĂ€r. PĂ„minn mig. Hur har jag gjort förut? 


Det som Àr fult idag kommer vara vackert i morgon

I won't die hating you, it's not worth my time

The mind is a funny thing

Fan vad hĂ„rt det Ă€r. Allt. Vissa stunder Ă€r bara smĂ„tt jĂ€ttejobbiga och vem pallar sĂ„nt egentligen? Är Ă€ndĂ„ sĂ„ himla tacksam att det inte Ă€r vĂ€rre och förhoppningsvis kommer det bara avta mer och mer, men man kan ju aldrig vara sĂ€ker. Tankarna kan ju verkligen gĂ„ hur som helst helt plötsligt. Typ som nu och hĂ€rom kvĂ€llen. Sinnes.


TvÄ bilder frÄn igÄr

Hoppas ni haft en fin julafton, det hade jag! ♡


Men aldrig nÄgonsin mer fÄr nÄgon lura mig som du

yep

đŸ”«

GĂ„r igenom en monolog om och om igen i mitt huvud. 
Jag Ă€r sĂ„ jĂ€vla förbannad. 

Kinda care, kinda don't

€

ni kan ba Ha de


Vill inte gĂ„ upp, vill ligga hĂ€r exakt hela dagen och bara vara. Skulle vara skönt men dĂ„ himla vĂ€rdelöst. 

Ha de

//

"When you pour your whole heart and soul out and you get nothing after the story has been told. Some people are just too nosy."

Say something I'm giving up on you

Lördagsmorgon. Jag sitter och riktigt MYSER i soffan framför American Idol med en tÀnd julgran bredvid mig och lite solsken ute. MYSIGT. Och kaffe! Man fÄr inte glömma kaffet.


"If you're not scared, you're not taking a chance. And if you're not taking a chance, what the hell are you doing?"Kom hem. Åt middag. Snackade skit. TĂ€nde ljus. SĂ„g Paradise Hotel. Fikade. Spillde ut massa grĂ€dde pĂ„ mattan. Spelade Wordfeud. Gick och la mig.

/ Trött-Pelle
Fan.

TvÄ inlÀgg pÄ raken

☆☆ I DAG FÅR JAG ETT PAKET LEVERERAT TILL JOBBET. FASEN SÅ KUL,  YEHOO! ☆☆

Det hade jag glömt bort trots att det vart igÄr morse som jag ringde dem och spikade detta. Faaan va pepp.

Är ashungrig. Frukost pĂ„ jobbet, yes? 


You took my love, feels like you did it for fun


Kaffe i sĂ€ngen i morse, hur gött? Det var jĂ€ttegott ocksĂ„! 

Nu vÀntar jobb exakt hela dagen och denna vecka kÀnns bara sÄ jobbig. Jag Àr inte van vid att gÄ upp tidigt och jobba hela dagarna enda fram till typ Ätta pÄ kvÀllen.. Men det Àr skönt ocksÄ, framför allt nu dessa tider. Det hÄller mig sysselsatt och pÄ andra tankar en stund (:

Trevlig dag! 

All I want to do is lay down next to you

Paradise nu, sista veckan osv. Har missat sÄ mycket men ÀndÄ inte, har ju ÀndÄ försökt kolla i kapp. Det har i och för sig gÄr hyfsat bra.

Jag Ă€r sĂ„ glad att jag jobbade med jordens Ă€ngel idag som bara pratade och var stöttande. Man behöver sĂ„nt ibland och jag försökte hĂ„lla en bra stĂ€mning och attityd gentemot mina kollegor vilket sĂ„klart gick bra. Det var kunderna som fick ta mitt humör idag. Jag var nog inte jĂ€tteotrevlig, mest kort och oglad i tonen samt ett ganska, lite dĂ„ligt, tĂ„lamod. Minns att jag röt tillbaka nĂ€r en tant inte hörde vad jag frĂ„gade henne 187262 gĂ„nger. FĂ„r alltid dĂ„ligt samvete. 
My foolish heart

Om det verkar vara för bra för att vara sant, 
sĂ„ Ă€r det nog det. 

En dag reser vi runt jorden, frÄgan Àr bara nÀrMen guuuu vad med huvudvÀrk jag har hela tiden. Vad beror detta pÄ? BÀst att lÄta bli att googla ha ha.

Snart Àr MusikhjÀlpen slut för i Är och jag har i alla fall önskat en lÄt. Ison & Fille - Stationen !!! Jag glömde dock att skriva motivering vilket suger jÀttemycker, men det Àr ju inte det viktigaste tack och lov!

Rock on peeps! och önska en lÄt för bövulen.
Puss Puss Puss 

Paper planes


Vilken kÀnsla av alla kÀnslor i vÀrlden Àr vÀrre Àn
1. att vara ledsen
2. att vara besviken
3. att kÀnna sig sÄ jÀvla bort skrattad
???? Aahh, det kan ni fan sitta och fundera pÄ. DÄ Àr jag hellre arg eller förbannad, för dÄ Àr man inte lika sÄrbar eller blottad. Makes sense or not?

Men skit i det.
Jag har spenderat mer pengar pĂ„ julklappar i Ă„r Ă€n vad jag planerat eller egentligen haft rĂ„d med. For sure. Jag har bara Vicke kvar nu, skitsvĂ„rt! ♡ Men jaja, oavsett hur pank jag Ă€r fram till 2015 just nu sĂ„ kvittar det faktiskt. Det Ă€r bara pengar och man har ju bara EN familj.Min instÀllning till min hittills fantastiska söndag.

♄♄♄

KĂ€rlek.

Duckfaces gör vi allihopa, allihopa


Kom igen sĂ„ taggar vi för jobb denna fredag! ☆

OKEJ, PUSS DÅ!

Gold n' shitOm jag Ă€ntligen kĂ€nner mig HEL igen? Som en kvinna och fiiin? Svar Ja!  Ă„ntligen fick jag idag Ă€ndan ur pĂ„ min lediga dag för att fixa med mina  naglar. Det tog cirka tre timmar och det dryga Ă€r alltid preppen. Fasiken vilken himla tid det tar och det Ă€r sĂ„ trist. Jag lĂ€ngtar alltid tills jag Ă€r klar, dĂ„ Ă€r det verkligen vĂ€rt mödan.. varje gĂ„ng! 


ofrivillig shoppingAtt
jag rĂ„kade klicka hem denna. Helt pĂ„ riktigt sĂ„ rĂ„kade jag det! Jag tryckte pĂ„ köp knappen i Groupon appen i hopp om mer info och sĂ„ bara: "Dealen Ă€r nu din!" eller vad det nu stod och man kan ju inte Ă„ngra ett köp dĂ€r.  Oh well, den kanske kommer till anvĂ€ndning i alla fall, en vacker dag (:

Söndag @workie

Jag skrev precis eeeeey inlÀgg som jag sedan delitade. Bra!
Snart Àr det i alla fall mah som gÀller och jag vet PRECIS vad jag skall Àta. Mmmmmm.

Jag fick göra det ROLIGASTE idag, nĂ„gonting som handlade om mig sjĂ€lv. Vilka pinglor! 


Trust love one more time and always one more time

Jag HATAR att vara sjuk. Jag HATAR att sĂ„ fĂ„ personer kan posten. Jag HATAR att jag mĂ„ste stĂ€nga ikvĂ€ll. Jag HATAR att kĂ€nna mig sĂ„ ynklig. Jag HATAR att kĂ€nna sĂ„hĂ€r. BlĂ€, har sĂ„ mycket Ă„ngest i min kropp idag och det Ă€r pga at jag inte Ă€r frisk. Jag vet att jag kunnat sjukanmĂ€la mig tidigare idag eller igĂ„r till och med men min arbetsmoral stĂ„r alltid I vĂ€gen för det. Är man inte döende sĂ„ pallar man jobba ett par timmar och det Ă€r verkligen bara att hĂ€rda ut. Jag har liksom sjukanmĂ€lt mig tvĂ„ gĂ„nger pĂ„ tvĂ„ Ă„r och det Ă€r ju grymt, men observera att det tog emot otroligt mycket. Jag fĂ„r knapra ipren ikvĂ€ll och leva pĂ„ att jag Ă€r ledig i morgon. DĂ„ skulle jag egentligen trĂ€na osv men Ă„t hell med den planen.. Vill bara sova tills jag blivit frisk igen.
AlltsÄ! Hur olÀgligt kom inte detta om jag fÄr frÄga?? Det Àr denna vecka som "julschemat" för oss postisar drar igÄng med mÄnga och lÄnga pass som Àr sÄ fysiskt krÀvande. Tack universum, u good ;)

Trots att jag mĂ„dde piss igĂ„r hade jag Ă€ndĂ„ en bra dag och sedan kvĂ€ll med tĂ€nda ljus och choklad. Och min grisekno ♡  SeppĂ„ngesten.


●□■○

Jag drömde att jag passat pĂ„ att Ă„ka till Malaysia tvĂ„ veckor bara för att jag inte hade fĂ„tt nĂ„gra tider pĂ„ jobbet. Fatta hĂ€rligt. I början pĂ„ nĂ€sta Ă„r har jag en vecka dĂ„ jag knappt jobbar alls, sĂ„ dĂ„ vill jag egentligen bara sticka lĂ„ngt bort Ă„t fanders! Egentligen. Det Ă€r antingen det eller försöka plocka pĂ„ mig mycket fler tider.. folk vill ju alltid bli av med tider. 

Drömmen var i alla fall sĂ„ bra. Jag kom pĂ„ i min dröm att min pappa ocksĂ„ var dĂ€r och att jag stötte pĂ„ honom inne i en affĂ€r. Han föreslog att vi skulle till ett köpcenter, passa pĂ„ eftersom jag var ledig den dagen. Ha ha. Sedan kom syrran ocksĂ„ vilket var skoj! Vi köpte lite choklad och satt ute, as usual. Älskar Malaysia. Jag vill dit, det Ă€r lite hemma för mig pĂ„ nĂ„got vis. 

PĂ„ ett sĂ€tt skulle det vara sĂ„ skönt och helt utanför boxen om jag bara flydde landet ett tag. Syrran Ă€r ju sĂ„n, men jag har aldrig haft den drömmen. Jag vill nog ha det stabila och organiserade hemma. Tryggheten. Det stĂ€mmer fan och för mig sĂ„ tjĂ€nar man inte sĂ„ mycket pĂ„ att resa, förutom minnen för livet och ett skönt liv för den stunden. Det Ă€r i och för sig priceless men kan ni Ă€ndĂ„ förstĂ„ vad jag menar?

Syrran frÄgade om inte jag ville följa med dit hon gÀrna vill Äka. TÀnk om jag bara skulle slÀppa allt hÀr och bara dra. Jag kan knappt förestÀlla mig hur det skulle vara. Alls.