röd dag
Den underbara frukosten i morse efter massa morgon träning. KUWTK och kvarg mm. olalalaaaa ♡☆

I will remember your face, cause I am still in love with that place

Jag funderar ofta på att byta tillbaka till denna bloggen trots att den nya fungerar bra. Det är därför jag skriver här med jämna mellanrum bara för att jag inte vill vara helt utan den haha. Jag vet inte ens om någon rastlös själ kommer läsa detta, men vem vet! I värsta fall skrivet jag något som ingen någonsin kommer läsa, och det skadar ju ingen.

Close your eyes for what you can't imagine
Mini brunch på ballen denna förmiddag (:
Banan pannkakor och hallonvatten ☆

Värmen ba slog till mot oss på en gång. Vilka jäkla dagar det har varit och är osv osv, med stekande sol (not my favorite but ya knooow).


PuUuUUuss

👏👏👏Vissa människor är bara menade att vara just ett asshole och en sån person kommer man aldrig hitta nåt vettigt värt att klänga sig fast vid. But hey! Great experience!

hahaha.

Never ending story

GUDNÄÄÄT TILL DIG! I morgon blir det frukost på café innan jobbet. Mysfaktor; hög! Det kan dock bli intressant.Utkast: Maj 5, 2012

Min kväll igår blev väldigt flängig och det var nästan så att jag var överallt. Först en sväng till Farsta där Pablo skulle hämta oss, men så blev det inte då vi åkte till Vh på fest hos Marre. Där var det bara udda folkmen när P kom för att hämta oss så kom iaf en snubbe som vi kände samt några andra sköningar. Jaja, det blev en tripp till Vega Baren i alla fall.
 
Nu ska jag strax iväg och träna! Sedan blir der bibblan, apoteket och tillsist hem för att plugga.
 
Varför spelas det bara depp musik på min spotify just nu??
 

...
 

Love di VibesVill ha min lugg, NUUUUU!
Blir dock lite varmt där under på somrarna, men till hösten kanske så. Som förra året (: ♥

(♡)