Just hold on, we're going home
Dag tvÄ av fortsÀttningen av bÀttre kost. Det kÀnns redan mycket bÀttre och magen Àr inte lika valross/ballong-lik lÀngre, woho! Men som alltid Àr kvÀllarna vÀrst, för det Àr sÄ jag bara vill frossa i allt möjligt. Oh.

liksom

Ses hos mig och kolla pÄ film?
;) ;) ;) ;););)) ););):):()/(/


Aaaahhhh. Juste.

Kaffe i höstvÀdretGotta have me some coffee! ♡

Hösten slog verkligen till direkt och ja, jag hoppas att det förblir sÄ och ingen jÀkla vÀrme (trots att jag hatar kyla). Jag har önskat att det skulle bli kallare snart och that wish came true haha! IgÄr vid midnatt var det nollgradigt ute och nu +8. Oh wells!

Whatever you do, do it for You

Ibland (notera; ibland) sminkar jag ögonen med endast mascara. Folk passar i det och det Àr ju fint och natuligt, men jag har kommit underfund med varför det helt enkelt inte Àr för mig. Det Àr för trÄkigt- för mig . Men som sagt sÄ Àr det fint pÄ andra, men det Àr alldeles för plant, livlöst och trÄkigt för att jag ska tycka om det. Det Àr bara inte kul. Jag sminkar mig endast för min egen skull, för att det Àr roligt, sÄ varför inte kleta pÄ lite ögonakugga en vanlig dag?

Don't let idiots ruin your daySöndaaaaag och denna helg försvann fortare Ă€n fortast! :( Är det inte typiskt?

Hungry for your bad loving.

I CAN'T COPE

Galla.

Kukens helvete, rövhÄl, jÀvla @#$*!& ni anar inte hur lack jag blir pÄ jobbet! Om inte jag eller typ tvÄ andra kan ta en stÀngning till 23:30, vem FAN kan dÄ det?? Jo, det ska jag berÀtta- ingen.

Jag jobbar gÀrna dÄ jag Àr schemalagd, men nÀr de ringer och frÄgar sÄ kan man typ inte sÀga nej för man kÀnner ett visst ansvar och en skyldighet att stÀlla upp. Varje gÄng. Varför? För att vi Àr bara en handfull personer som Àr utbildade i att jobba inom det omrÄde som mÄste tÀckas upp varenda gÄng. Det Àr fel. Ingen ska behöva kÀnna sig tvingad pÄ grund av att de högre cheferna inte vill utbilda fler. Bra teamwork. Not.

Det Àr bara det jag blir arg pÄ och ingenting annat.

Sep. 17, 2014☆Standard rutten pÄ dryga 6 km idag.
Heja heja!

"People draw many conclusions about a person based on what shoes they're wearing"

Hehehhe, hittade denna rubrik och tyckte den var passande just hÀr..

IkvĂ€ll stressade jag frĂ„n jobbet för att komma i tid till trĂ€ningen- ett boxnings pass pĂ„ gymmet 😍 Jag kan knappt förstĂ„ hur roligt det Ă€r och hur jĂ€vla svettig jag blir varje gĂ„ng. Nu ska jag verkligen satsa pĂ„ att köra ett sĂ„dant pass en gĂ„ng i veckan.. Ă€r sĂ„ pepp!


(detta var efter, hade dÄ inte kört i mina convers haha..)

PÄ tunnelbanan insÄg jag att jag glömt sjÀlva sÀndaren till min pulsklocka, sÄ det var lite surt. Jag ville se hur mycket den trÀningen brÀnner! Oh well, next time.
When someone shows you their true colors, don't try to paint a different pictureVad Àr godare och det bÀttre man kan dricka, Àn fÀrskpressad juice? Nada! Denna juice Àlskar jag för den har ett sting av ingefÀra vilket Àr amazing mh-mh-mmmm!
Jag kör en riskaka med mosad avokado och skinka ocksÄ. Delish!

Jag Ă€lskar frukost. Det Ă€r nog den bĂ€sta mĂ„ltiden för mig om man rĂ€knar bort FIKAT haaha ♡ :D

Aja, glöm inte att gÄ ivÀg och rösta om ni inte har gjort det Àn. Jag ska göra det idag! Folk som inte gör detta ska fan dÄ aldrig klaga pÄ eller yttra en Äsikt om nÄgot i detta land. Neverrrr.

Never jeopardize a good thing for a new thing


Nailzzzz

Jag fixade min one and only stammis naglar idag och det blev sÄ fint! Hon var nöjd (:
Jag uppskattar verkligen hur hon kommer tillbaka gĂ„ng pĂ„ gĂ„ng för att fĂ„ franska naglar nĂ€r hon egentligen vill ha "roliga" naglar. SĂ„Ă„ uppslattat verkligen, för jag behöver ju öva! ♡People can be so fcking rudeHey you!
I have nothing to say!
Bye bitches!

King of sorrow

NĂ€r man kommer pĂ„ att man har tvĂ€tt i maskinen đŸ˜­đŸ”« Aja, bara att hĂ€nga upp dĂ„ och sen blir det sĂ€ngen.
Jag har hittat en fantastiskt bra sÄngerska och en fantastiskt bra lÄt av henne. Love love love! Jag Àlskar soul, det passar liksom min sjÀl (nu var jag fyndig). Det Àr för det mesta pÄ jobbet som jag upptÀcker för mig ny musik eftersom jag har spotify radion pÄ all day err day (: Det Àlskar jag!

...I can get back to a feeling that existed in the past
NICE! Har precis avverkat en powernap pÄ tÄget sÄ nu Àr jag lite mer laddad för jobb till sena kvÀllen!

đŸ˜·

Första tecknet pÄ att jag börjar bli sjuk Àr halsont. Jag har ont i halsen. Skulle inte jobbat idag... SKOJA! Fan 100% ob idag, ahyee. Det var bara dÀrför jag signade upp mig för idag (: Men nÄgon har smittat mig genom att bara ha pratat med mig. Fannn.w/e

Hoppade som in i en "diskussion" pÄ Facebook om Sd hit och dit och kunde inte lÄta bli. Jag tittade inte pÄ klippet som det egentligen handlade om (folket pratade ens om det) och lÀste inte allt alla skrev och lÀnkade till höger och vÀnster. Det jag skrev var:"Att folk ens lÀgger ner tid och energi pÄ det Sd har att sÀga. Försvara kÀrringen med hakkorset pÄ armen. Det gÄÄÄr inte." för det gör ju bara inte! Am I right liksom? Hon representerar Sd och hon bar det dÀr mÀrket, punkt slut. Jag tÀnker inte ens lÀgga ner min tid pÄ att höra vad det dÀr partiet vill föra fram, för att det Àr totalt ointressant.
NĂ„gon skrev "bla bla bla kĂ€ra Yeow" dra Ă„t helvete med det dĂ€r, du kommer inte Ă„t mig. En annan "du verkar inte sĂ„ bright va." liksom, vad Ă€r det för mening? Var det en frĂ„ga eller? Ett pĂ„stĂ„ende? Är det vad du sjĂ€lv tycker eller tror?
Nej, jag lÀste inte vad de skrev tillbaka eller om mig osv. Ointressant, för poÀngen var inte att dyka in i deras diskussion eller att sÀga nÄgonting som var i rÀtt sammanhang. Nej, jag ville bara uttrycka min enkla Äsikt. Partiet Àr frÀmlingsfientligt och sist jag blev upprörd (igen!) över filmklippet nÀr en av politikerna sÀger "babbe lover" och hÀvdar att landet Àr hans och inte Soran Ismails, var igÄr. Fatta att what's-his-face dÀr och dÄ bestÀmde att Soran inte Àr svensk. 
AlltsÄ jag pallar inte. Ska kÀka Àppelpaj till frukost nu!

Preach!A special place in my heart

AlltsĂ„. NĂ€r man fĂ„r ett text meddelande frĂ„n den personen som gjorde tillvaron SÅ mycket lĂ€ttare nĂ€r jag var som mest förstörd, if you will, för ett par Ă„r sedan. Fasen, han kom med den dĂ€r positiva energin som jag inte alls hade just dĂ„ och han fick mig att sluta fokusera pĂ„ hur.. aah, ledsen jag var. Han liksom dök upp frĂ„n ingenstans och bara fanns dĂ€r med en gĂ„ng! ♡ Fast vi pratar allt för sĂ€llan numera.Morgonens tankar och surr

Vad fan gör man i framtiden? Jag Àr för i helvete helt osÀker och har ingen aning lÀngre. AssssÄÄÄ, behöver en livscoach typ! Lite vÀgledning och förslag osv osv, hur amazballs vore inte det? SÄ mÄnga gÄnger jag lagt fram en plan som jag alltid tycks Àndra pÄ. Bra bra Jessica, men det Àr bara för att jag inte vet vad jag till exempel vill utbilda mig till. Hur vet man? Jag vet i alla fall att jag INTE vill bli en av alla som pluggar svÄr kemi i 5 Är, uh-uh! Det Àr bra att dom finns och vill osv, but I ain't gonna be me.I'm sick of dragging you up, all you do is pull me downJag rotade fram denna skönhet igÄr dÄ jag kom att tÀnka pÄ den nÀr jag stod i en vÀskaffÀr igÄr. Ja, jag köpte en vÀska :D Den Àr snygg och stilren.
Hur som. Jag tÀnkte dÄ att jag ska anvÀnda min MK vÀska (nu tillsammans med min svarta skinnjacka ) tills dess att jag plockar fram min bruna kappa, dÄ ska jag köra pÄ den nya svarta vÀskan (:

That plan liksom!!