Be with someone who always wants to know how your day was

Har varit i skolan, biblioteket och på Kicks (småshopping pga ville ha smink). Under hela första timmen tyyyp fortsatte jag lägga smink i min varukorg på internet. Gjorde det precis innan jag skulle sova igår och fortsatte direkt efter att jag vaknat idag HEHEHEHE och sen i skolan då. Gud vad är det för fel på mig? 

Nu ska jag fixa chia chokladpudding 😍 som jag ska smaska på ikväll. Massa gött på tv idag vilket jag ser fram emot eftersom jag sällan tittar på tv pga jobbar kväll 9 av 10 gånger liksom. Okej, ha det bra Hej! 

🍗🍌🍆Haha jag applicerade fint en snopp mitt i ansiktet i morse, ett försök till att rengöra porerna 😂 Det gick finfint!

Lörrrrdag

I morse var man trött eller. Jag började ta några få selfies och då piggnade jag faktiskt till, blev lite förvånad över det. 
Just nu sitter jag på tunnelbanan påväg till jobbet med musik i öronen och allt. Nu hoppas vi på snabba 8 timmar och sedan ska jag hänga med mina syskonbarn. Älskar dom små grisarna! ♡

HA DEEE 🌸

😒


Men alltså nej. Man får inte vara så okunnig såvida man inte är 9 år liksom. Hey.

All I dream is you

today in pictures 📷


♤♡♢♧

#intresseklubbenantecknar

Äntligen har jag restocked hyllan för min ansiktsrengöring 😍 Happy! Jag har som bara använt tvål och sedan serum och dagkräm för 35+ hahahha! Men nu har jag lite sånt och massa så jag blir reeeeen och fräsch i fejjan också 😊 

Get off me bicycleHey you lil shit 😆
Jag har känt ett tag behovet av en cykel så ja, idag köpte jag en! Det är främst till de kvällar jag jobbar sent eftersom jag inte är så taggad på att gå ensam i mörkret halv ett på nätterna. Då kan jag i stället hoppa upp på cykeln och åka hem i räserfart! 👏 Jag är också så himla trött på att gå samma väg dag in och dag ut, såatte..


Bra måndag!

Idag när man  skulle köpa kaffe och fick det till samma pris som gymnasie eleverna. Tack, man ser ju faktiskt rätt ung och fräsch ut fortfarande trots åldern HEHE. Nej men, jag tog sällskap med en tjej som läser samma kurs som jag som precis gick ut gymnasiet i samma byggnad och café tanten kände igen henne. Hon trodde att jag var hennes jämngamla vän 😂👶 Hur ofta får man en kopp kaffe för en femma? Typ aldrig! Win🏆🏆🏆

Nu väntar jobb, en special tid som är 19-23. Som kompensation för att jag ställde upp är jag därför ledig på onsdag istället. Det är också win!


Idag när man åt tårta till lunch 💪😆
Snacka om King. 

Måndag 👓

Idag blir det den första riktiga lektionen i kursen jag precis börjat. Förra veckan hade vi lite lära känna dagar osv, men nu börjar det! Jag lyckades skaffa en bok i sista momangen igår via blocket för 300 spänn. Det är så himla nice när saker bara löser sig vilket det oftast gör. Jag har nämligen jagat denna bok o 1-2 veckor nu och det var inte lätt och heller inte billigt. 

🍇🍉🍍🌴🌊🌞I belong on a beach with messy hair, tanned skin and a big bowl of fruit watching the waves.

Jag blev helt pirrig i magen av texten där ☝ men fick också ångest för att jag inte befinner mig på en sådan plats 😂😣

There, there!

Hey you there
I see you over there 
I want you to come here
🎶

Så bra kille på instagram som la upp ett roligt klipp idag hehe, med denna låt. 

😩

So uuhhmm, fobin kan dra åt helvete 🔫 Yes?

Sommarens sista smak

Hade en jättebra bra start på resten av denna dag TILLS jag helt oväntat fick se en person som jag inte vill se. Eller såhär, jag bryr mig typ inte, men det finns folk som ger en ofrivilliga känslor. Ni som vet, vet. Jag kan inte äta upp min glass just nu. Ner i soporna med dig. 
Men ärligt alltså, vad är oddsen?


Jag längtar till gymmet och riktiga rutiner igen! ♡☆ Men idag har jag varit i skolan, köpt glass och annars haft en bra förmiddag. Bara resten kvar nu!

Flirtation in the nation

Det är någonting med de där grabbarna på Pressbyrån. De är så flirtiga och trevliga så man ba att ni orkar. Alltså på ett positivt sätt såklart. Aja, ska inte prata om det nu. 
God natt ☆


Bild från en regnig dag i våras ✌

Hello Wednesday

Känner att jag gråtit tidigare idag (no attention whore) och så sminkade jag mig i mörkret i morse, så man ser ju inte pigg ut idag ha ha.
Jag köpte för en gångs skull kaffe to go vilket jag förtjänade. Tycker annars att det är så onödigt dyrt. Denna kostade mig liksom 50 spänn 😲 💸

Trevlig dag alla.


🌞

It's getting hot outside which means bugs and douchebags are coming out

Stand your ground, sister! 😀

Såhär är det. Om en människa är dum och otrevlig mot mig på jobbet och samtidigt är full, så tänker inte jag visa någon hänsyn till hans onyktra tillstånd. Alltså period. Jag kommer hugga tillbaka och jag kommer tillkalla ordningsvakterna om han inte lugnar ner sig eller går där ifrån. Detta hände idag och det har hänt förut och varje gång har någon (som sett och hört rabaldret) sagt "men han var full" eller "det där kommer han inte komma ihåg i morgon" och jag förstår att man kan tänka så, MEN. Jag är ju nykter. Jag är ju på jobbet och jag kommer komma ihåg detta i morgon. Det är mig de hoppar på och det är så himla ledsamt och tröttsamt. Det är ingen ursäkt att vara full för om man inte kan bete sig, nä få ska man ta och fundera på om man kanske ska hålla sig borta från folk i det tillståndet eller bara skippa alkoholen helt.  Det finns inga ursäkter för dåliga beteenden. (För att inte tala om alla NYKTRA män(niskor) som beter sig precis likadant btw) Jag blev tokig och alla hörde kaoset, tydligen, men det är strunt samma. Under hela "konversationen" med denna lite onyktra man klockan sex på kvällen, stod en kvinna och tvingades se och höra allt detta pga att hon väntade på min hjälp. Stackarn. Fa-an vad det eskalerade! Men när han gått och jag vände mig mot henne och frågade hur jag kunde hjälpa henne, var hon så fin och snäll. Hon frågade om jag ville ta en sekund och andas och sa "en eloge till dig" för hur jag hanterade allt och så vidare. Jag ville ge henne en kram! ☆

Jag tar inte längre någon skit på jobbet och jag står på mig och säger ifrån. Ingen får behandla mig (eller någon annan såklart) på ett respektlöst och elakt sätt. N e v e r.