☕🍳🍞🍇

Oh Jäklar,  nu har jag legat och slöat i sängen aaaalldeles för länge 😆 Frukost nu och sedan ska jag kicka igång dagen. I got shitloads to do! 


I am made of glitter, water and anxiety

Stress inför flytten. Jag menar jag känner inte jättemånga stora starka människor och jag har svårt för att be om hjälp 😯 Men detta löser vi sörru!

Vet ni vad som verkligen kan sätta fart på mig en seg morgon? Tanken av att sminka mig!! Jo det är säkert. Och ännu bättre att jag ska till Forum och gå in på Sephora med siktet inställt på att faktiskt köpa något 😍😍😍 Alltså yey! 💃


Do you

Okej you guys, jag gråter denna sena kväll- igen. Jag PMSar uppenbarligen en helt del heheheh. Jag är tittar på en fantastisk kille som är en fantastisk makeupartist. Han, Patrick Starrr (google it) och Manny (google it as well) hade någon grej där de träffade fans osv osv. Jag har sett på instagram tidigare en yngre kille, helt random, som träffat dem på denna träff och han var så glad. På videon såg jag honom och han var där med sin pappa. Fatta den, att pappan följde med sin son, köade länge länge för att hans skull. Heja unga killar som sminkar sig för att de vill i stället för att avstå för att samhället ofta säger nej. YOU GO! Och föräldrar som stöttar sina barn i allt, you go också! 
 
Här i denna thumbnail ser ni precis det jag pratar om :)
 

If you gave me a chance I would take it

Men hallå vad hände idag egentligen? Det var inte en kotte som hämtade paket eller brev idag. Okej, några få men annars helt tomt. Jag började klockan åtta i morse och mina timmar där idag var inte alls krävande på några som helst sätt. Skönt, jo för visso, men tröttsamt att vara själv också. Sysslolös 😊

I morgon är jag ledig och fri som en fågel! Jag ska något åka och titta på lite prylar till hemmet 🏠💸

Puss och hej, leverpastej!

Fredagen kom och gick

Åh, var förbi morfar en sväng idag ♡ Den gamla gubben har skaffat Facebook vilket jag tyckte var lite roligt sådär, han är så hip och i samtiden! 😃 Klart man accepterar vänförfrågan liksom.

Det har annars varit en lång men kort dag tycker jag. Vaknade trött och höll mig i mitt trötta jag hela dagen fram till nu och det håller i sig än kan man säga. Tiredness still going strong osv.


A moment of love,a dream

a laugh, a kiss, a cry
♧♧♧
 
Klockan är mitt i natten och jag har gråtit ihjäl mig framför en film. Det beror säker på ca 10 olika saker plus händelserna i filmen 😂 😂  500 days of Summer hette den. Fin film ju.
 
Nu är jag mega trött 💤
God nattens! 
 
 

24 Dec 2015

God jul!

En är på väg till jobbet, hur ruttet? 10-16, alltså all day.

Fridens!

🌟🌟🌟Weeeey, har satt igång med att packa ner resten nu så att det blir klart denna vecka. Jobb drar ju igång nu ett par veckor och efter det sker ju både flytten och massa plugg innan skolan börjar igen. Jag har mycket på min tallrik nu 😅
Det är ändå svårt att packa känner jag, jag som har så mycket små saker och så vidare som jag ändå måste ha kvar. Jaja, bäst att fortsätta nu! Och skönt förresten det här med att det blir ljusare och ljusare frånoch med idag 💖

🐘 🐘 🐘

I morse när solen reflekterade fint på tv:n. Jag behövde ta en bild kände jag då 🌈

Choose your happiness over everythingSe på denna gosiga katt! ♡ Jag la mig över två stolar i köket och då hoppade katten upp och la sig på mitt bröst. Älskade kisse!

Jag skulle vilja skaffa en katt men jag är tvärsäker på att den skulle bli asocial och så vidare.. Det vore bara min vanliga tur 😂

🐘

If you let me I'll show you brief, after all I still believe

Tack Gud, bra där 👍👍

♢♢♢

Halli Hallå alla! Hoppas ni får en bra dag, min kommer bli fantastisk! 💖

🐘

Jag vet vad livets gåta är.
Svaret, not so much.

gummijessI mitt huvud tjatar jag väldigt mycket om detta, att jag kunde gå ner i spagat för två år sedan ungefär. Lite mer än denna bild dessutom men jag fick en sträckning sänd från helvetet i baksidalår så då tog det stopp. Jag är fast beslutsam om att komma tillbaka! Det tar bara en jäkla tid och engagemang och jag har brist på båda nu kan man väl säga. Efter jul och nyår kommer jag få en ren och skär förnyelse och ett lyft i mitt liv och då kickar bra vanor in igen, det lovar jag!

I think I'll miss you forever

Det är med stor sorg som jag går ut med att mina dagar som person med tungpiercing är över. Efter sex år ungefär har jag alltså tagit ut den för gott och det känns som en liten separation faktiskt. Grejen var att jag tog ut den när jag var på praktiken för jag kände att det inte passade att gå omkring med en jäkla piercing i tungan, 25 år osv osv. Sedan glömde jag sätta i den igen och nu vågar jag helt enkelt inte forcera in den då hålet dragit ihop sig jättemycket. Det är alltså ofrivilligt men samtidigt väldigt lägligt då jag planerade att inte ha den i hela tiden, ville egentligen mest bara förhindra att hålet läkte ihop vilket det nästan har gjort nu. Ja ja, allt har som sagt en tid och plats och det är över och förbi nu vad gäller min tungpiercing 😊

Adiosooo 💖

I will never be the same without youuuu

Vaknade i morse, tittade mig själv i spegeln och bara va?? Varför har jag ögonskugga? Somnade ju med sminket på igår, that's why smartass.

Idag ska en packa lite smått för om jag känner mig själv rätt kan det gärna bli i sista sekunden. Snart drar ju julledigeten igång och då ska jag jobba lite mer så det är bäst att en passar på nu 😏 Jag har ju tydligen apmycket i skolan denna veckan med och hur ska jag hinna? Får ta mig fasen svindel.


Trevlig söndag peeps!

midnightTrots att jag ligger i en varm och härlig säng just nu så vore detta bad ganska härligt det med. Lugn och ro, en bra podcast och massa levande ljus.

God natt 😘

🐧🐧🐧Good morgon 🐘
Idag är jag ledig från skolan så jag bör hinna göra en massa grejer bara jag bestämmer mig för att göra det. Jag ska bl.a gå i väg och träna, beställa några julklappar och strosa i centrum kanske. Jag vill kolla på smink (standard) och på inredning 😏 Sedan har jag snäppet viktigare saker att ta itu med också, så det ska jag göra.

If she was away you could do anything

Streeeessar ihjäl mig pga jobbiga beslut att fatta plus att en får lätt ångest vilket leder till att jag känner för att bara blow the whole thing off. "Det blir inget utav det!!" vill jag vräka ut mig till tomma intet. 
Nu måste jag faktiskt fatta ett beslut och slå slag i saken! Annars blir det.. av ändå, men bäst att göra detta aktivt för det skulle kännas bättre tror jag.

Men som sagt, plugg NU. Anatomi och terminologi. KÖR!!