On a Tuesday

Jävlar i mig så less man kan bli.

Take me to la-la land

Drack ett för jävla gott vin i fredags då. Gött.
 
 
 
 

Schtaaalin

Får helt på riktigt, alldeles jättejätte seriöst en sådan jävla huvudvärk just nu. Det är jobbrelaterat. Go fricking figure 🔫
Man tappar ju verkligen allt när man måste tänka och dubbelkolla allt som en jävla Stalin.
Varför kan allt inte bara göras rätt på en gång?

Godnatt/ Så less och trött 

När man bara inte bryr sig

ALLTSÅ PALLAR INTE MED MIG JÄLV?!
Nyss när man bytte plats på tåget för att en viss, men obetydlig person satte sig mittemot en på tåget. Aslöjligt, men palla sitta en armlängds ifrån varandra utan att säga ett ord vilket vi ändå inte hade gjort. Man hälsar ju inte ens om man stöter på varandra på stan, men gilla ens status på Facebook är han jävligt flitig med att göra. Awkward tycker jag. Ändå riktigt awkward av mig just nu men I couldn't care less om man tänker efter.
 
Nu ska man byta vagn också. Vi tar det till det extrema på en gång!
 

Lover, where do you live?

I morse när man vaknade med träningsvärken från hell 😁 Det är i och för sig det bästa kvittot på att man haft ett gött träningapass att vara glad över.
 
 
 
 
Just nu sitter jag och stretchar baksidalår på det ben jag sträckte sönder i fjol. Satan vad ond det gjorde men tack och lov har det blivit bra igen (tror jag?) men jag är stel som en pinne så det gör som lite ont om jag inte passar mig.
 
Nu ska en hem och äta och duscha!  😘
 

In the sky? In the clouds? In the ocean?

 

No one has seen or heard from him since last Wednesday

Fuck. La fram viktiga papper att ta med till jobbet idag och så glömde jag det ändå 👏👏 Go me! Oh well, det är en dag i morron, å.
 
 
 

Fucking delicious 😍

Och så åt man selleri nyss och jag kan inte lokalisera mina känslor towards that. Liksom var det gott eller inte? Jag vet inte 😕 Men jag käkade på ändå, det gick ju ner utan problem. Lustigt det där.
 
 

Colorful in black 💯

 

Remember those who feed your ego and those who feed your soul

Måndag.
What kind of a stupid day is that anyways?
 
 
 
 
 
 

Lettuce die young or lettuce live forever 🍃

 

🐜

Nån liten 14 årig tjej vägrade ta på sin bikini-överdel pga är feminist osv osv  (ni fattar grejen) vilken man förstår, men samtidigt tänker jag bara What?? Klä på dig för fasen. Jag skulle hata att vara i ett instängt badhus med massa kvinnor i alla åldrar med sina tuttar hängande, det är ju så himla onice. Man måste väl inte klä av sig för att visa att man är feminist? A for effort though.

Jag bara "hehe tack.............."

(Inlägg från tidigare idag)

Nyss när en gubbe på pendeln viskade åt mig att jag var söt. 
Really nigga? Fast tja, om han var typ tre millennium yngre kanske man hade langat sitt nummer, jag menar en är ju singel. Haha 😂 gross


amen

Oh, there it is

Oh fuck it.
Bara fuck it all.
Seriöst, vill bara gå i ide och vakna upp någonstans där solen fan skiner.

Wake me up before you go-go!

Så underbart snygg man ser ut i denna vinterjacka som jag har. Breda axlar osv precis som alla andra men ändå.. jag känner finare än vad jag själv tycker jag ser ut  i den 😂 Men vad gör man inte när vädret är så hemskt? 


"Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always."

Gu vad man uppskattar att få dra sig lite i sängen när man varit tvungen att gå upp när klockan ringer. Har legat här en timme nästan så nu börjar en bli lite hungrig på frukost, if you know what I mean ;) ;)  kaffe!!