She told me dont worry about it

 
 
Jag tänkte skriva en hel text om detta citat, om hur mycket jag älskar det men jag tog bort det. Jag låter texten tala för sig. Kort så tycket jag att det påminner mig om att man bara är människa, att alla är det, och allt som händer i livet kan vara stort och härligt eller stort och fruktansvärt. Eller litet. Oavsett vad så kommer det bara vara en droppe i havet, en fis i rymden för resten av världen tills jorden går under, även om det kanske är just hela världen för en själv under en period.
 
Det låter bittert när jag skriver, men när jag tänker kring detta citat tyst för mig själv så känner jag mig stark.

Yes I made you belive that I would be the one to heal you

HUR kan det komma sig att jag, som alltid kommer i tid till framförallt jobbet, nu har kommit sent flera gånger den senaste tiden?? HUR kan kollektivtrafiken gå från till oftast vara något i tid till alltid sen och stannar jättelänge på alla stationer, all of a sudden????? Säg mig det, för nu blir jag sen igen.

Aja, jag kommer ju vara på jobbet hela dagen och kvällen så jag hinner jobba ikapp antar jag, men även.Igår satt det två killar inne o stan och trummade jättebra på två olika sorters trummor. Tummen upp 👍

Kass bild, men sånt händer! ☺

HAA DEEE 👋👋

If you're one of my peeps you're gonna know that


Hej hopp gummistövlar!
Ha de 💕

😐😐😐

Hur rastlös får man bli?  Jag inser när jag står och väntar på tåget att jag åkt liksom en timme förtidigt... Men alltså jag orkar inte FAST nu hinner jag köpa mitt settingspray idag i stället för i morgon, så det funkar. Ändå irriterande. 

Skål

 
MORGONKAFFET DENNA FÖRMIDDAG ♥

Hur kan man inte vara det minsta intresserad av smink? Fan vad man kan trolla med det!

Ooohhhh dear readers, how I wish y'all could see how beautifully I've highlighted my pretty damn face 😍 hehhe det är sant. Det enda som fattas bland mitt smink nu är ett settingspray, sen är jag nöjd för ett tag! 

😁

Vad gör du med din söndagsmorgon?

Trött, det är vad jag är.
Men nu är jag strax framme.
Jag börjar med att fixa frukost till alla.
Skojigt.
Är ju så hungrig nu. 
Hääj!
🌼🌼🌼

🎑

Jag fick faktiskt aldrig vargtimman efter incidenten på jobbet vilket jag trodde att jag skulle få en stund efteråt. Eller senare på kvällen i alla fall, men nej då. Bra, jag har universum med mig i det här 💪

Nå väl, jobb i morgon bitteeeey.
Godnät.

People that argue with cashiers are the worst kind of people

Idag när man flippade ur på en kund. Herre min gud säg mig,  vad är det för fel på människor som hoppar på kassörer på ICA?? Ja, jag gick kanske lite för långt (för första gången) MEN det står jag för. Han å andra sidan, en vuxen man som kommer och tror att han kan hoppa på mig på det mest respektlösa sätt, på min arbetsplats. Shaking my head. Han förtjänade att träffa mig och få en dålig dag sa jag, så som han själv beskrev det. Jag höll bara med.

Tack heeeeeej 💅

Drömmar kan vara så vrickade

Jag hade en så obehaglig dröm i natt som gjorde att jag vaknade lite matt rent känslomässigt.
Det var så att jag och en av mina systrar hade råkat backa på en person som avled (tror jag) och straffet.. straffet var avrättning. Dödsstraff. Hur sjukt? Jag är emot det för övrigt.
Det obehagliga var att jag var helt lugn med det. Jag hade väl funnit någon slags ro i det (vette fan hur jag ska uttrycka mig..?) så jag var glad och ganska lycklig trots det hemska ödet. Men så satt jag på bussen med min andra syster och våran mamma, och jag bröt ihop. Jag sa att jag inte ville dö, jag ville leva länge och bli gammal. Bara leva helt enkelt och det insåg jag cirka tre dagar innan den där dagen som skulle vara en söndag.
 
Alltså kaos. Att bli dömd till döden och ändå känna sig lugn i det och acceptera att bli avrättad.. för att sedan vara i panik över att man ju vill leva och inte ha makten över att bestämma det. Så jävla hemskt.
 
 
 

Lite akustisk musik 😊

En natt bland tusen tankar. 
När man inte kan blunda och somna för att man tänker på allt allt allt precis samtidigt. 
Musik är det enda som kan ta mig bort från tankarna som bara kommer obehindrat.
Kör på det. 
Hej och godnatt. 

Direction is more important than speed


💖🌼

🌊

Kan vi prata om mitt liv.

Kommer få vargtimman om jag skriver det.

Some question marks will remain

Det finns några ting här i livet som gör att det knyter sig i magen. Jämt jämt jämt, när det dyker upp så att jag ser det alldeles oförberett och jag hatar det. Jag förstår inte varför det blir så eftetsom det är något som är knutet till mitt förflutna. F ö r f l u t n a  hello?? Det handlar inte om någonting nytt här i livet så borde det inte ha passerat vid det här laget? Oh well!  

Det blev ändå lite vino 🍷🌼


Se på mig!?!? 😨 Where's the glow?
Jag är ju som sagt sjuk. Sjuk sjuk sjuk, och det är så jobbigt för jag är sällan sjuk = I ain't used to this sh☆t! 
Det jag saknat mest med det vanliga livet nu när är:
Det naturliga glowet jag annars har i ansiktet, nu är jag så platt och grå 😕
○ Att inta vara såhär täppt i näsan
○ Veta att jag kan gå till gymmet om jag vill
○ Känna mig fräsch 
○ Och pigg såklart

Lite ytliga men ändå viktiga saker tycker jag.

Wooooooow vad ont jag har i halsen 😢  Natten var svår och jag vaknade helt hysterisk och började rota fram Strepsil i ren panik. Jag hittade några mot hosta (??) men det fick duga.

Nåja. I called in sick och var visst inte den enda som gjort det idag klockan 06.30!

✌👟

Jag har nya pjucks a la Sneakers som jag är förälskad i. De är dock svåra att gå i pga att de är så himla mjuka, jag som är så van vid Converse vilka är raka motsatsen typ.


När Whitney sjöng Because your love is my love

 
och sen And my love is your love.
 
 
Kvällens jäkla dunderfavvolåt ♡

💫

Maj 2015 var den kallaste sedan maj 1962. Fattar ni hur sjukt det är? Nu är det precis i början på juni och det är regn med elva plusgrader.. Bra jobbat världen 👏  Personligen är det inte en jääättesorg eftersom jag dels inte gillar sommar värmen så väldigt mycket i alla lägen (...) och för att jag ju var i Thailand för ett tag sedan, så värme har jag fått!! Men vi har ju ändå sol och hyfsad värme emellanåt. Misströsta ej! This too shall pass.