Måndag måndag måndag 🎉

Hey fellasss!
Idag har man ju lite att göra om man säger så.. ska bland annat söka en kurs som är inom Stockholms kommun så det är ju lite osäkert om jag ens kommer hinna detta. Det är ju lite mer komplicerat att söka till en annan kommun, men oh well!

Nu sitter jag ock dricker kaffe men ska snart hoppa i kläderna och bege mig ut. I got stuff to do today! 😁


I got my own back

Cray cray

Att jag lyssnade på ett gammalt avsnitt av Hannah & Amanda då Amanda pratade om The Bachelor med Juan Pablo. Kommer ni ihåg att jag skrev kort om det och han när det programmet visades i höstas/vintras??? Att han var hemskt manipulerande TYP men mest bara en man som lurade kvinnorna och väldigt... aah vad fan säger man. Jag kom på att allt det hon berättade om om honom och hur programmet gick och slutade osv - SÅ VAR DET JU FÖR MIG med han det där rövhålet jag faktiskt blev tillsammans med då. Läskigt. Such a nasty creature. En vän sa att han är det värsta och sjukaste hon hört om och jag håller med. Det är så vrickat. HAN är så vrickad. Psykbeteende deluxe. 

Hej på er! 😏

But if it's not right, what can I do?

Peaches 🍑

Kaffe framför Nyhets morgon är fin det.
Jag ska ladda upp inför ett ryggpass med massa härlig frukost nu, yey!


🎈🎈🎈

Vilken himla skön förmiddag jag haft denna soliga måndag. Timmarna har gått så långsamt så jag har kunnat lyssna på podcasts i lugn och ro och druckit kaffe osv. Fint! Och klockan är bara 12 nu 🙌🙌 

Hej då... re.


Kör

God morgon! 🌟
Det är min jobb-lördag och jag har stressat som en tok denna morgon. Ni vet när man måste välja kläder för kvällen och man har typ 10 minuter på sig för bussen strax går (som jag missade haha). Och sminket då! Det hann jag med såklart :) Priorities you know! 

Det var på tiden

NÄMEN. Blogg fungerar igen! Not bad.

😧

Kommer alltid må lite illa pga av dig.

Fantastic!

Kvällens utmaning går ut på att se hur många kalorier jag kan få i mig innan jag går och lägger mig. How exciting, men det går rätt bra faktiskt. Jag har ätit några mackor med ost, en stor portion korvstroganoff med vildris (det var sjuktgott) och choklad. Det är lekar som denna utmaning man får köra helt ofrivilligt när man inte hunnit äta lunch tidligare på dagen.
 
*shrugs* what to do.
 
😂😂🙊🙊
 
 

Protein i mängder

Jag är verkligen på väg att beställa 4 kg proteinpulver bara för att jag är ekonomisk. Jag behöver alltså inte FYRA KILO men jag är ju sån som håller bra i pengar osv. Grejen är att jag vill ha 2 smaker för att kunna baka med osv, men jag hittade ett erbjudande som var 4 för 3... Orkar inte. Och ett annat som är 3 för 2.
 
Vi får la seeeee.
 

.

Sa till min jacka idag att dö i helvetet.
Jag kanske har feta problem.
Så sjukt att säga så. Ju.
...