🍃

 
Sitter vid datorn med Expressens uppdateringar angående rättegången om mordet på Lisa Holm.
Blir så ledsen när jag tänker på henne och allt det som hänt.
Tänker på hennes familj.
Hur mår dom?
Hur orkar dom med rättegången?
Hur kan de se på honom utan att kräkas?
Hur orkar de sitta där och prata?
Så jäkla starkt.
Ingen ska dö rädd, i smärta och ofrivilligt.
Ingen människa har rätt att bestämma när en annan människas liv ska ta ska ta slut.
Ingen.
Så far åt helvete och må du brinna i all jävla evighet.

💭 💖

Lavin Eskander. Åh, jag blir så ledsen. Jag avskyr tanken av att människor, främst barn och ungdomar, unga vuxna, som mister livet i smärta och rädsla utan anledning. Lisa Holm. Jag hatar att människors liv tar slut pga elaka och sjuka människor bestämt sig för det. Jag kan inte uttrycka mig, är trött och känner mig så himla ledsen i hjärtat. I hela kroppen. Det är så upp och ner. 

Mer svammel denna onsdag 💭

Macklemore. Han är ju skitbra, men jag gillar inte att titta på honom så jättemycket. Han ser i och för sig rätt bra ut måste man ju säga, men han liknar, även han, mitt galna ex. Jag bara kom att tänka på det nu när jag satt framför youtube och klickade omkring (: Han var en bra person på något konstigt jävla vänster egentligen, vill jag tro,  bortsett från att han var psykopat (obs helt sant och helt sjukt, men skall inte prata ner en annan människa. Jag hoppas att han är lycklig och har rett ut ett och annat).

Enough! Måste åka nu 😘

Gamla bilder tappar inte sitt glooooow


 
 
Hittade denna bild. Kan vi inte bara ta a moment att uppskatta det glow i ansitet jag hade denna dag för hundra år sedan? :) :) :)
Tack.
Jag säger ingeting om själva utseendet i sig, men jag ser värsta fräsch ut på denna bild. Hyn alltså. Visst, inte den bästa kameran KANSKE men ändå fint resultat.
 
Nu ska jag åka och handla och fortsätta med pluggandet inför i morgon, lite senare. 
 
Pussis!

Is it too late to say sorry now

Kom till skolan i morse, sen och med andan i halsen, och fick veta att vi skulle framföra våra gruppredovisningar med en gång- tre gånger. Som om en gång inte är nog. Jag förstår syftet, men redan efter första redovisningen min grupp lyssnade på blev jag trött på att höra deras babblande. Hur som helst. Det var givande trots allt så nu vet jag lite mer om olika cancertyper och så vidare och det är ju aldrig en nackdel!
 
Dagen sprang förbi snabbt som tusan och nu sitter jag och ska strax börja med terminologin. Det ständiga, halvdana pluggandet i denna kurs alltså 💤 I morgon bitti har vi diktamen med inlämning på tredje deklinationen grupp 1-18 💤💤💤 Jag ligger efter som bara den. Just i denna kurs också, den svåraste av dem alla!
 
Nog med klagande hit och dit, det är ju trots allt roligt och det tar jag för givet att nu redan har förstått. Därför bryr jag mig inte om att ens skriva det varje gång jag oj:ar mig :)
 
 
 

Tisdag

Hej allihopa!
En hungrig Jessica sitter just nu på tåget påväg till Vasastan för att hämta ut mitt etjänstekort som jag ska ha under LIA:n 😊 Det enda problemet med just praktiken är att de platser vår utbildningsledare sökt om har inte blivit accepterade så hon saknar cirka 20 platser! Vi skulle få veta platserna förra veckan men hon bara Nej jag är ledsen men jag har cara fått 8 platser än så länge, men jag hoppas att det löser sig. Jag vet en som jobbar på röntgen så jag ska kolla om de kan ta emot en praktikant under tre veckor ☺☺☺ hoppas jag och alla andra kommer iväg, det är ju ett krav för att få ta sin examen. Panic at the disco!


Dunkande hjärtan klockan kvart över fem

Det finns fina människor och därmed även fula. Jag menar inte utseendemässigt utan insidan, det allra viktigaste. De fina människorna släpper man aldrig, de finns kvar någonstans där inne i många många år, det är jag övertygad om. De alldeles speciella människorna lämnar avtryck hos en som aldrig tycks försvinna och jag tror nog att ni vet vad jag pratar om. Jag har sådana människor i mitt hjärta och det är fint, men också svårt.

♡ :)

Baksmällan 2.0

Baksmällan igår mina vänner var den värsta i mitt liv. De gånger jag väl är ute så dricker jag ju inte mycket utan blir lite härligt berusad och det är bra. Efter firmafesten åkte vi vidare ett gäng och allt var lugnt tills jag skulle åka hem vid femtiden 😣 Ont i magen och illamående. Varför? Jo, pga rödvinet som serverades under middagen. Jag la inga pizzor Tack gode gud, men jag ville det i princip 😂 Söndagen levererade huvudvärk som inte liknade något jag upplevt under mina 25 år, och illamåendet vad sååå jobbigt. Jag brukar ju vilja äta massa och blir lite trött men nej nej, jag åt nästintill ingenting, inte ens på jobbet.
Ja, självömkan delux hela dagen men det var bara för att jag brukar må prima efter några öl. Vem dricker ens rött vin? Haha åh, men idag är jag typ återställd 🙌

You there, I see you over there

Jag skulle skicka ett sms till några i klassen alldeles nyss och ser i min kontaktlista en jäkla massa namn som jag knappt kommer ihåg vilka de är och vart dessa nummer kommer ifrån. Är det från Facebook, mejlen, vad är detta? Så störigt. Nu måste en rensa!The Bachelor

Alltså jag sitter och tittar lite på den svenska The Bachelor och den där mannen.. gillar inte hans sätt att prata. Han påminner något otroligt om mitt ex och det är inte någonting positivt för fem öre. Han pratar på samma lite sluddriga sätt, använder samma uttryck, pratar mesigt och har nog samma dialekt eller klang i rösten eller vad det är. No thank you, jag får ingen bra feeling alls, men det är trots allt ett underhållnings program så det går bra 👌

 

Stockholms Tingsrätt

Idag blev rättegången äntligen av. Jag blev inkallad och när jag kom in satt det en hel grupp vad jag tror var studenter, för att titta. Jag bara Oj Hej o hå haha, sedan fick jag svära på eder och samvete att tala sanning osv vilket var "svårt" att göra pga mindes fan typ ingenting. Jag blev sååååå irriterad över det för han förtjänar ett jäkla straff. Jag fick knappt någon info, fick knappt veta vem det var det gällde då det satt två killar där och så jag fattade inte vem som var vem i det här. ?????  Jag vill bara göra om det och minnas allt! Han försvarsadvokat gjorde mig irriterad och på ett sätt känner jag lite Varför måste jag vittna ett år(!!) senare och lämna ofullständiga uppgifter om vad som hände, när jag den aktuella dagen lämnade exakta vittnesuppgifter till polisen? Förstår ni hur jag menar? Bläk. Kolla det jag berättade då istället 😊😊😊😊😊 
Jag var så nervös innan, men jag småpratade lite med tre tjejer (varav en som också skulle vittna mot honom) som önskade mig lycka till.


Come to me, come come to me

look at what you've done to me.

Friyeey 🎉

Om 2 timmar, lite drygt tar jag HELG ♡ Vad härligt det ska bli må jag säga. Jag måste försöka komma ihåg att plugga terminologi lite mellan varven sådär, men så länge jag kommet ihåg det går det nog bra. "Bra", det är ju så himla fghlkydkhdh känner jag, men ja. 

Nog om det! Snart är min rast slut och även min proteinpudding, so I gotta bounce 😘


Hälsningar från Kim Kardashian 😂😂😂

You and me sitting on top of the world

Aaaahh fast jag har faktiskt ingen LUST att plugga till provet idag! Det som skulle kunna vara lite lockande dock är att en godispåse från Hemmakväll står på bordet bredvid Medicin boken. Guuuurl I'm gettin' fat today 💃🍬 and smart.

Follow your instincts

Hur gammal är du på en skala från inte så gammal till jag-tycker-att-kl-21-är-sent-och-slutet-på-dagen gammal?

Jag känner verkligen att klockan börjar närma sig läggdags och att det därför att "dumt" att ge sig ut och i väg nu. Kan ni förstå mig där nånting eller är vi på helt olika sidor? Men det beror väl på hur länge man känner att man vill vara uppe egentligen. Hade jag kunnat tänka mig att gå och lägga mig vid 03 i natt då är ju klockan bara barnet med sex timmar kvar, but honey no. Not in my world. Jag är inte van vid sånt, a girl needs her sleep 🙆 

Bäst jag hör av mig och säger att jag inte kommer. Puss o kram, ska gosa ner mig ännu mer i soffan nu 😍 och titta på NatGeo Wild #gammalTantsnusk

En fågel viskade i mitt öra att paparazzi fångat en naken Justin Bieber på bild. Var tvungen att googla 😆

🍁🍂🍁🍂

På väg hem från skolan mötte jag en kvinna i min klass och hennes dotter. Vi småpratade lite och lilltjejen gav mig en lite blomma och sa snällt men bestämt att jag måste sätta den i vatten, och det häftigaste av allt- det skulle bli en lövhög då! Hur coolt? Jag älskar fantasin som finns hos barn, önskar man var mer på det viset. Vilka idéer de kan komma upp med, mycket bra! 

snälla ignorera min hemska nagel, jag skäms. Tack.
Okej. Fick precis NYSS en kommentar på instagram om just mina naglar. Tack, tack tacktacktack. Jag ska försöka hitta tid för dom! Kanske ikväll OKEJ.


Nu ska en plugga till nästa veckas prov! Anatomi står på schemat!
Ha de, vi lär höras lite senare i bloggen igen, om jag känner mig själv rätt 😉

Frågeformulär

Varför få vi ångest över skitsaker?
 
- För att vi är så åt h♥lvete självmedvetna att det inte är sant och medvetna om allt som händer runt omkring oss (ps pratar för mig själv)
 
ps. älskar Drake, lyssna på Star67 till exempel
Asså vänta VA?
 
NÄR SLÄPPE HAN SITT NYA ALBUM VA HALLÅ NEJ FETT BRA SKA LYSSNA NÄR JAG DUSCHAR STRAX YAAASSSS. Jag hoppas att det är sååå bra, för jag vet ju att ibland undrar man ju bara "men alltså ärligt, vad gör han?"
 
 
puss hej jag kan inte hantera mina blogginlägg när jag sitter vid datorn. Vill skriva hela tiden, men det blir bara skitsaker.

Till i morgon skall det sitta i ryggmärgen #kämpajessica

Sitter i köket med Jay-Z - Beach Chair i öronen just nu och försöker lära in en miljard latinska termer som av någon anledning inte vill fastna. What I gotta do, man? Men jag försöker få in så mycket sm möjligt men det ÄR svårt att memorera vissa pga stavningen är helt åt fanders. Hhahahha ååååhhhhh helppp.
 
 
 
ÅHHH nu spelas Usher - There Goes My Baby
 
JAG DÖR
blir kär blir ledsen blir pirrig älskar den
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

It's been a long mother-father day!

(har ni sett Vine:en med familjen och dottern som bruka sjunga "mother-father" i stället för motherfucker? Så bra)
 
Heeeej alla mina trogna små läsare, ni har fasen blivit få. 
Min studiefria dag spenderades mest i en bild kändes det som. Vi var ju några som åkte för att fotografera oss för våra eTjänstekort vi måste ha på praktiken. Yey! Det gick bra och så men vi körde fel hehhe bara för att vi alla antog att vi skulle till Karolinska sjukhuset när det i själv verket bara var i den riktningen vi skulle åka. Som tur var var vi ute i väldigt god tid så vi hann till våra bokade tider utan problem och det var inte jag som körde så det var skönt :D :D :D
 
Nu sitter jag och ser på något gå-ner-i-vikt program samtidigt som jag äter något slags onyttigt snacks som är jättegott. Tur att man inte är det minsta överviktig, men jag måste definitivt bli mer hälsosam igen. Saknar det "livet" för man mår ju så himla himla bra och jag älskar det ju. Jag tappade bort mig i somras, men snart finner jag det igen. Det lovar jag mig själv.
 
PUSS!
 

Men djupt där inne har han ett barnasinne

Kan vi tala om varför jag älskar skönhet så himla mycket? Jag har dock inget svar på det men jag ba göre. Nu som student får jag ju massor av rabatter av olika slag vilket jag också älskar! Rabatter alltså, så jag menar, skönhet + rabatter = en himla glad Jessica! Nyss beställde jag hem en tandblekning som  jag VET fungerar då jag använt den förut (jag fick så många komplimanger om mina vita tänder då).
 
Idag hade jag prov i Vårddokumentation! Det gick finfint så jag hoppas på ett bra betyg, men jag hade förmodligen ett och annat stavfel som jag hoppas inte drar ner betyget alldeles för mycket :) I morgon ska jag och några tjejer i klasse åka och fotografera oss. Måste va assnygg. Hoppas håret blir bra i morgon. Det är ju ett lotteri i min värld, håret alltså. U never know.
 
 
 

Rubriker är för mycket att begära känner jag

Igår kväll satt jag från 17-23 och bara pluggade pluggade pluggade. Med hela fyra uppgifter och nu har jag bara en kvar i den kursen for now. Agendan är densamma idag så att jag blir klar någon himla gång med allt annat 😊 I got a lot to do. Jag får ärligt talat svindel när jag tänker på det och att jag ännu inte skapat en bra översikt över alla uppgifter med mera. Blä. Buy I got this, we coooool. Pusss!