🍃

 
Sitter vid datorn med Expressens uppdateringar angÄende rÀttegÄngen om mordet pÄ Lisa Holm.
Blir sÄ ledsen nÀr jag tÀnker pÄ henne och allt det som hÀnt.
TÀnker pÄ hennes familj.
Hur mÄr dom?
Hur orkar dom med rÀttegÄngen?
Hur kan de se pÄ honom utan att krÀkas?
Hur orkar de sitta dÀr och prata?
SÄ jÀkla starkt.
Ingen ska dö rÀdd, i smÀrta och ofrivilligt.
Ingen mÀnniska har rÀtt att bestÀmma nÀr en annan mÀnniskas liv ska ta ska ta slut.
Ingen.
SÄ far Ät helvete och mÄ du brinna i all jÀvla evighet.

💭 💖

Lavin Eskander. Ă…h, jag blir sĂ„ ledsen. Jag avskyr tanken av att mĂ€nniskor, frĂ€mst barn och ungdomar, unga vuxna, som mister livet i smĂ€rta och rĂ€dsla utan anledning. Lisa Holm. Jag hatar att mĂ€nniskors liv tar slut pga elaka och sjuka mĂ€nniskor bestĂ€mt sig för det. Jag kan inte uttrycka mig, Ă€r trött och kĂ€nner mig sĂ„ himla ledsen i hjĂ€rtat. I hela kroppen. Det Ă€r sĂ„ upp och ner. 

Mer svammel denna onsdag 💭

Macklemore. Han Ă€r ju skitbra, men jag gillar inte att titta pĂ„ honom sĂ„ jĂ€ttemycket. Han ser i och för sig rĂ€tt bra ut mĂ„ste man ju sĂ€ga, men han liknar, Ă€ven han, mitt galna ex. Jag bara kom att tĂ€nka pĂ„ det nu nĂ€r jag satt framför youtube och klickade omkring (: Han var en bra person pĂ„ nĂ„got konstigt jĂ€vla vĂ€nster egentligen, vill jag tro,  bortsett frĂ„n att han var psykopat (obs helt sant och helt sjukt, men skall inte prata ner en annan mĂ€nniska. Jag hoppas att han Ă€r lycklig och har rett ut ett och annat).

Enough! MĂ„ste Ă„ka nu 😘

Gamla bilder tappar inte sitt glooooow


 
 
Hittade denna bild. Kan vi inte bara ta a moment att uppskatta det glow i ansitet jag hade denna dag för hundra Är sedan? :) :) :)
Tack.
Jag sÀger ingeting om sjÀlva utseendet i sig, men jag ser vÀrsta frÀsch ut pÄ denna bild. Hyn alltsÄ. Visst, inte den bÀsta kameran KANSKE men ÀndÄ fint resultat.
 
Nu ska jag Äka och handla och fortsÀtta med pluggandet inför i morgon, lite senare. 
 
Pussis!

Is it too late to say sorry now

Kom till skolan i morse, sen och med andan i halsen, och fick veta att vi skulle framföra vÄra gruppredovisningar med en gÄng- tre gÄnger. Som om en gÄng inte Àr nog. Jag förstÄr syftet, men redan efter första redovisningen min grupp lyssnade pÄ blev jag trött pÄ att höra deras babblande. Hur som helst. Det var givande trots allt sÄ nu vet jag lite mer om olika cancertyper och sÄ vidare och det Àr ju aldrig en nackdel!
 
Dagen sprang förbi snabbt som tusan och nu sitter jag och ska strax börja med terminologin. Det stĂ€ndiga, halvdana pluggandet i denna kurs alltsĂ„Â đŸ’€ I morgon bitti har vi diktamen med inlĂ€mning pĂ„ tredje deklinationen grupp 1-18Â đŸ’€đŸ’€đŸ’€ Jag ligger efter som bara den. Just i denna kurs ocksĂ„, den svĂ„raste av dem alla!
 
Nog med klagande hit och dit, det Àr ju trots allt roligt och det tar jag för givet att nu redan har förstÄtt. DÀrför bryr jag mig inte om att ens skriva det varje gÄng jag oj:ar mig :)
 
 
 

Tisdag

Hej allihopa!
En hungrig Jessica sitter just nu pĂ„ tĂ„get pĂ„vĂ€g till Vasastan för att hĂ€mta ut mitt etjĂ€nstekort som jag ska ha under LIA:n 😊 Det enda problemet med just praktiken Ă€r att de platser vĂ„r utbildningsledare sökt om har inte blivit accepterade sĂ„ hon saknar cirka 20 platser! Vi skulle fĂ„ veta platserna förra veckan men hon bara Nej jag Ă€r ledsen men jag har cara fĂ„tt 8 platser Ă€n sĂ„ lĂ€nge, men jag hoppas att det löser sig. Jag vet en som jobbar pĂ„ röntgen sĂ„ jag ska kolla om de kan ta emot en praktikant under tre veckor â˜șâ˜șâ˜ș hoppas jag och alla andra kommer ivĂ€g, det Ă€r ju ett krav för att fĂ„ ta sin examen. Panic at the disco!


Dunkande hjÀrtan klockan kvart över fem

Det finns fina mÀnniskor och dÀrmed Àven fula. Jag menar inte utseendemÀssigt utan insidan, det allra viktigaste. De fina mÀnniskorna slÀpper man aldrig, de finns kvar nÄgonstans dÀr inne i mÄnga mÄnga Är, det Àr jag övertygad om. De alldeles speciella mÀnniskorna lÀmnar avtryck hos en som aldrig tycks försvinna och jag tror nog att ni vet vad jag pratar om. Jag har sÄdana mÀnniskor i mitt hjÀrta och det Àr fint, men ocksÄ svÄrt.

♡ :)

BaksmÀllan 2.0

BaksmĂ€llan igĂ„r mina vĂ€nner var den vĂ€rsta i mitt liv. De gĂ„nger jag vĂ€l Ă€r ute sĂ„ dricker jag ju inte mycket utan blir lite hĂ€rligt berusad och det Ă€r bra. Efter firmafesten Ă„kte vi vidare ett gĂ€ng och allt var lugnt tills jag skulle Ă„ka hem vid femtiden 😣 Ont i magen och illamĂ„ende. Varför? Jo, pga rödvinet som serverades under middagen. Jag la inga pizzor Tack gode gud, men jag ville det i princip 😂 Söndagen levererade huvudvĂ€rk som inte liknade nĂ„got jag upplevt under mina 25 Ă„r, och illamĂ„endet vad sĂ„Ă„Ă„ jobbigt. Jag brukar ju vilja Ă€ta massa och blir lite trött men nej nej, jag Ă„t nĂ€stintill ingenting, inte ens pĂ„ jobbet.
Ja, sjĂ€lvömkan delux hela dagen men det var bara för att jag brukar mĂ„ prima efter nĂ„gra öl. Vem dricker ens rött vin? Haha Ă„h, men idag Ă€r jag typ Ă„terstĂ€lld 🙌

You there, I see you over there

Jag skulle skicka ett sms till nĂ„gra i klassen alldeles nyss och ser i min kontaktlista en jĂ€kla massa namn som jag knappt kommer ihĂ„g vilka de Ă€r och vart dessa nummer kommer ifrĂ„n. Är det frĂ„n Facebook, mejlen, vad Ă€r detta? SĂ„ störigt. Nu mĂ„ste en rensa!The Bachelor

AlltsĂ„ jag sitter och tittar lite pĂ„ den svenska The Bachelor och den dĂ€r mannen.. gillar inte hans sĂ€tt att prata. Han pĂ„minner nĂ„got otroligt om mitt ex och det Ă€r inte nĂ„gonting positivt för fem öre. Han pratar pĂ„ samma lite sluddriga sĂ€tt, anvĂ€nder samma uttryck, pratar mesigt och har nog samma dialekt eller klang i rösten eller vad det Ă€r. No thank you, jag fĂ„r ingen bra feeling alls, men det Ă€r trots allt ett underhĂ„llnings program sĂ„ det gĂ„r bra 👌

 

Stockholms TingsrÀtt

Idag blev rĂ€ttegĂ„ngen Ă€ntligen av. Jag blev inkallad och nĂ€r jag kom in satt det en hel grupp vad jag tror var studenter, för att titta. Jag bara Oj Hej o hĂ„ haha, sedan fick jag svĂ€ra pĂ„ eder och samvete att tala sanning osv vilket var "svĂ„rt" att göra pga mindes fan typ ingenting. Jag blev sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„ irriterad över det för han förtjĂ€nar ett jĂ€kla straff. Jag fick knappt nĂ„gon info, fick knappt veta vem det var det gĂ€llde dĂ„ det satt tvĂ„ killar dĂ€r och sĂ„ jag fattade inte vem som var vem i det hĂ€r. ?????  Jag vill bara göra om det och minnas allt! Han försvarsadvokat gjorde mig irriterad och pĂ„ ett sĂ€tt kĂ€nner jag lite Varför mĂ„ste jag vittna ett Ă„r(!!) senare och lĂ€mna ofullstĂ€ndiga uppgifter om vad som hĂ€nde, nĂ€r jag den aktuella dagen lĂ€mnade exakta vittnesuppgifter till polisen? FörstĂ„r ni hur jag menar? BlĂ€k. Kolla det jag berĂ€ttade dĂ„ istĂ€llet 😊😊😊😊😊 
Jag var sÄ nervös innan, men jag smÄpratade lite med tre tjejer (varav en som ocksÄ skulle vittna mot honom) som önskade mig lycka till.


Come to me, come come to me

look at what you've done to me.

Friyeey 🎉

Om 2 timmar, lite drygt tar jag HELG ♡ Vad hĂ€rligt det ska bli mĂ„ jag sĂ€ga. Jag mĂ„ste försöka komma ihĂ„g att plugga terminologi lite mellan varven sĂ„dĂ€r, men sĂ„ lĂ€nge jag kommet ihĂ„g det gĂ„r det nog bra. "Bra", det Ă€r ju sĂ„ himla fghlkydkhdh kĂ€nner jag, men ja. 

Nog om det! Snart Ă€r min rast slut och Ă€ven min proteinpudding, so I gotta bounce 😘


HĂ€lsningar frĂ„n Kim Kardashian 😂😂😂

You and me sitting on top of the world

Aaaahh fast jag har faktiskt ingen LUST att plugga till provet idag! Det som skulle kunna vara lite lockande dock Ă€r att en godispĂ„se frĂ„n HemmakvĂ€ll stĂ„r pĂ„ bordet bredvid Medicin boken. Guuuurl I'm gettin' fat today 💃🍬 and smart.

Follow your instincts

Hur gammal Àr du pÄ en skala frÄn inte sÄ gammal till jag-tycker-att-kl-21-Àr-sent-och-slutet-pÄ-dagen gammal?

Jag kĂ€nner verkligen att klockan börjar nĂ€rma sig lĂ€ggdags och att det dĂ€rför att "dumt" att ge sig ut och i vĂ€g nu. Kan ni förstĂ„ mig dĂ€r nĂ„nting eller Ă€r vi pĂ„ helt olika sidor? Men det beror vĂ€l pĂ„ hur lĂ€nge man kĂ€nner att man vill vara uppe egentligen. Hade jag kunnat tĂ€nka mig att gĂ„ och lĂ€gga mig vid 03 i natt dĂ„ Ă€r ju klockan bara barnet med sex timmar kvar, but honey no. Not in my world. Jag Ă€r inte van vid sĂ„nt, a girl needs her sleep 🙆 

BĂ€st jag hör av mig och sĂ€ger att jag inte kommer. Puss o kram, ska gosa ner mig Ă€nnu mer i soffan nu 😍 och titta pĂ„ NatGeo Wild #gammalTantsnusk

En fĂ„gel viskade i mitt öra att paparazzi fĂ„ngat en naken Justin Bieber pĂ„ bild. Var tvungen att googla 😆

🍁🍂🍁🍂

PĂ„ vĂ€g hem frĂ„n skolan mötte jag en kvinna i min klass och hennes dotter. Vi smĂ„pratade lite och lilltjejen gav mig en lite blomma och sa snĂ€llt men bestĂ€mt att jag mĂ„ste sĂ€tta den i vatten, och det hĂ€ftigaste av allt- det skulle bli en lövhög dĂ„! Hur coolt? Jag Ă€lskar fantasin som finns hos barn, önskar man var mer pĂ„ det viset. Vilka idĂ©er de kan komma upp med, mycket bra! 

snÀlla ignorera min hemska nagel, jag skÀms. Tack.
Okej. Fick precis NYSS en kommentar pÄ instagram om just mina naglar. Tack, tack tacktacktack. Jag ska försöka hitta tid för dom! Kanske ikvÀll OKEJ.


Nu ska en plugga till nÀsta veckas prov! Anatomi stÄr pÄ schemat!
Ha de, vi lĂ€r höras lite senare i bloggen igen, om jag kĂ€nner mig sjĂ€lv rĂ€tt 😉

FrÄgeformulÀr

Varför fÄ vi Ängest över skitsaker?
 
- För att vi Ă€r sĂ„ Ă„t h♄lvete sjĂ€lvmedvetna att det inte Ă€r sant och medvetna om allt som hĂ€nder runt omkring oss (ps pratar för mig sjĂ€lv)
 
ps. Àlskar Drake, lyssna pÄ Star67 till exempel
AssÄ vÀnta VA?
 
NÄR SLÄPPE HAN SITT NYA ALBUM VA HALLÅ NEJ FETT BRA SKA LYSSNA NÄR JAG DUSCHAR STRAX YAAASSSS. Jag hoppas att det Ă€r sĂ„Ă„Ă„ bra, för jag vet ju att ibland undrar man ju bara "men alltsĂ„ Ă€rligt, vad gör han?"
 
 
puss hej jag kan inte hantera mina blogginlÀgg nÀr jag sitter vid datorn. Vill skriva hela tiden, men det blir bara skitsaker.

Till i morgon skall det sitta i ryggmÀrgen #kÀmpajessica

Sitter i köket med Jay-Z - Beach Chair i öronen just nu och försöker lĂ€ra in en miljard latinska termer som av nĂ„gon anledning inte vill fastna. What I gotta do, man? Men jag försöker fĂ„ in sĂ„ mycket sm möjligt men det ÄR svĂ„rt att memorera vissa pga stavningen Ă€r helt Ă„t fanders. Hhahahha Ă„Ă„Ă„Ă„hhhhh helppp.
 
 
 
ÅHHH nu spelas Usher - There Goes My Baby
 
JAG DÖR
blir kÀr blir ledsen blir pirrig Àlskar den
♄ ♄ ♄ ♄ ♄ ♄ ♄ ♄ ♄ ♄

It's been a long mother-father day!

(har ni sett Vine:en med familjen och dottern som bruka sjunga "mother-father" i stÀllet för motherfucker? SÄ bra)
 
Heeeej alla mina trogna smÄ lÀsare, ni har fasen blivit fÄ. 
Min studiefria dag spenderades mest i en bild kÀndes det som. Vi var ju nÄgra som Äkte för att fotografera oss för vÄra eTjÀnstekort vi mÄste ha pÄ praktiken. Yey! Det gick bra och sÄ men vi körde fel hehhe bara för att vi alla antog att vi skulle till Karolinska sjukhuset nÀr det i sjÀlv verket bara var i den riktningen vi skulle Äka. Som tur var var vi ute i vÀldigt god tid sÄ vi hann till vÄra bokade tider utan problem och det var inte jag som körde sÄ det var skönt :D :D :D
 
Nu sitter jag och ser pÄ nÄgot gÄ-ner-i-vikt program samtidigt som jag Àter nÄgot slags onyttigt snacks som Àr jÀttegott. Tur att man inte Àr det minsta överviktig, men jag mÄste definitivt bli mer hÀlsosam igen. Saknar det "livet" för man mÄr ju sÄ himla himla bra och jag Àlskar det ju. Jag tappade bort mig i somras, men snart finner jag det igen. Det lovar jag mig sjÀlv.
 
PUSS!
 

Men djupt dÀr inne har han ett barnasinne

Kan vi tala om varför jag Àlskar skönhet sÄ himla mycket? Jag har dock inget svar pÄ det men jag ba göre. Nu som student fÄr jag ju massor av rabatter av olika slag vilket jag ocksÄ Àlskar! Rabatter alltsÄ, sÄ jag menar, skönhet + rabatter = en himla glad Jessica! Nyss bestÀllde jag hem en tandblekning som  jag VET fungerar dÄ jag anvÀnt den förut (jag fick sÄ mÄnga komplimanger om mina vita tÀnder dÄ).
 
Idag hade jag prov i VÄrddokumentation! Det gick finfint sÄ jag hoppas pÄ ett bra betyg, men jag hade förmodligen ett och annat stavfel som jag hoppas inte drar ner betyget alldeles för mycket :) I morgon ska jag och nÄgra tjejer i klasse Äka och fotografera oss. MÄste va assnygg. Hoppas hÄret blir bra i morgon. Det Àr ju ett lotteri i min vÀrld, hÄret alltsÄ. U never know.
 
 
 

Rubriker Àr för mycket att begÀra kÀnner jag

IgĂ„r kvĂ€ll satt jag frĂ„n 17-23 och bara pluggade pluggade pluggade. Med hela fyra uppgifter och nu har jag bara en kvar i den kursen for now. Agendan Ă€r densamma idag sĂ„ att jag blir klar nĂ„gon himla gĂ„ng med allt annat 😊 I got a lot to do. Jag fĂ„r Ă€rligt talat svindel nĂ€r jag tĂ€nker pĂ„ det och att jag Ă€nnu inte skapat en bra översikt över alla uppgifter med mera. BlĂ€. Buy I got this, we coooool. Pusss!