F o.m nu har jag massa tid över!!!! till mer plugg

Heheh
Tbt när man var riktigt trött precis innan jobbet. Från och med idag är jag tjänstledigt vilket kommer bli så skönt och lugnt i jämförelse med hur mina senaste 3-4 veckor har sett ut. Heeyyyyy vilken fest att inte behöva åka till jobbet direkt efter skolan 😊😊😊 Fast lite jobb blir det SÅKLART. En har ju utgifter.
Fast på torsdag stänger jag??? Jobbar ibland tider som jag inte har på mitt grundschema, blir tokigt när jag tänker på det men aja f that.


Where got hope??


Seriously Jessica.

"De fattiga är inte de som har lite, utan de som vill ha mycket"

Preach!⬆🙏
♢♢♢♢

Igår var jag på Charlies dop! Fina unge, han var så duktig! Vincent hällde upp vattnet och Leya fick faktiskt torka huvudet. Haha, ingen känsla direkt bara swish Swish swish, done and done! Men vad kan man förvänta sig av någon som knappt är 4 år hihi 😂

När jag skulle hem märkte jag hur liten parkeringen faktiskt var och jag kände känslan att bara jahapp, det var det. Jag kommer inte ut. Men då kom precis en man som varit på dopet ut och såg att det var jäkligt tight. Han var såå snäll som förstod mitt dilemma och började hjälpa mig med att visa avståndet osv. TACK SNÄLLA. Räddaren i nöden. Det var alltså parkerade bilar både bredvid och bakom min. Helt tappad är man ju inte. 

Sweet sweet evening

Jag är inne på första deklinationen på grupp A.. det finns grupper ända till H- ha ha ha. Totalt 138 latinska och grekiska termer som jag ska kunna på onsdag- plus uttal med mera 😊 Jag är inte alls så stressad att jag känner lite lite hopplöshet 😊😊😊 Jag längtar till jag är i kapp.
 Ogillar att jag var tvungen att jobba under de första veckorna när jag fick hoppade in på denna utbildning.

Men lägg ner, stör mig inte för jag ska plugga! Hääj! 🌼 

Still believe in magic

Efter jobb kommer plugg! Jäklar vad det är hålligång i mig! 💃 Medicinsk terminologi står på kvällens schema. Puss hej!


Om det uppstår nåt problem, säg till så kan jag hjälpa 🎶

Från ett jobb till ett annat.
Alldeles nyss hade vi en presentation med 40 minuters förberedelser, med andra ord ett mindre arbete. Jag och två tjejer berättade om UVI (urinvägsinfektion) så har ni frågor om det,  kom till mig- I know it all! 

Sova tajm

Stressad, lite ångest och även prestationsångest. 

Perkele von Shit

hehe

👀Jag har lagt två olika ansiktsmasker idag. Så himla duktig chey 😁 Denna svarta mask gjorde åt h♡lvete ont att dra bort efter att den torkat då den verkligen klistras fast i vartenda litet hår på ansiktet. Oh well, det var värt smärtan hur som helst! 

Tonight I'm getting it ooooonnnnn

GOD NATT SKA SOVA NÄSTAN 9 TIMMAR NU 😍😍😪

Friday

Så jag bröt ihop igår kväll när jag pluggade och pratade lite med mamma och ojade mig över hur stressigt jag kommer ha det de närmsta veckorna. Jag får lite ångest och känner redan stressen pga får inte tjänstledigt förren om ett par veckor.
Sååå, jag missar min första lektion i den 5e kursen pga måste åka och jobba. Kinda sucks, kinda wanna quit!

Oh well, idag missar jag skolan pga... ska till JOBBET. Surprise 🎉🎈  

Puss puss!

Harry

Kan vi prata om hår på bröstet??? På män då, givetvis. 
Tack. Jag gillar det inte och jag gillar inte tanken om det. Vem, man eller kvinna, skulle vilja ligga mot ett bröst som liknar en värsta matta man kan vässa klorna på likt en katt? Not me! Ja jo visst är det väl kanske manligt But hey, jag vet inte. Jag hade nog valt bort det HEHE. Men vem vet, jag kanske slutar upp med en man med asmycket hår på bröstet men än så länge har jag lyckats pricka män som inte ser ut som en björn 🙏
Jag känner lite att man måste få tänka högt angående väldigt ytliga (och genetiska, haha) ämnen faktiskt, tycker jag. Vad tycker ni?

🐏 🐗

Bra dag och bye bye långa naglar

Första dagen är klar ✅ så låt mig bara först tala om hur SKÖNT det var att ha en kurs precis hela dagen, alltså sex timmar. Jag hamnar ju automatiskt lite bakom nu i alla kurser pga kom in som reserv när utbildningen redan startat, så att få fokusera 100% på Vårddokumentation idag kändes skönt. Jag lärde mig massor och det var så roligt! Det var ytterligare en kvinna som började idag så vi samarbetade vilket också var så skönt eftersom det ÄR svårt att ligga efter i början av en kurs och liksom ha missat den riktiga genomgången, men som sagt, det gick bra och jag lärde mig massoooor 😀

Jag måste fila ner mina långa naglar och typ låta de vara korta forever :( Det är svårt att skriva med långa, hårda, konstgjorda naglar på maskin... SKOJA, vem använder ens maskin nu? Jag menar såklart på en vanlig dator med tangentbord. Det gör liksom ont i naglarna och det är svårt att skriva rätt och verkligen trycka ner rätt tangent utan att titta, för det måste vi ju också- öva på att lyssna och skriva samtidigt löpande, utan att titta och utan stavfel. Mycket viktigt eftersom det handlar om patientjournaler och läkemedel och termer hit ock dit med mera såklart. Plus att det sparar tid att bara göra rätt och från början i snabb takt :) 

PUH. Jag har verkligen svårt att hålla mig kortfattad med endast det viktiga. Ska jämt hålla på att beskriva detaljerat och allt, palla?ZZzzx

Första dagen för lilla mig i morgon då. Yey! Jag känner mig som ett barn som ska till skolan haha, första dagen i nya skolan liksom. Nu ska jag somna till filmen Drive med Ryan Gosling mmmums. Upp om 7 timmar cirka.

fuckup

Orkar inte med min satans jävla fobi och ångesten följer med på köpet.
Jag party poopar mig själv.

Bad move, bruh

En kollega drog ett så fult drag härom dagen vilket har stört mig något otroligt så fort jag tänker på det. Jag har problem med personer som är egoistiska på det sättet och struntar i andra personer. Det var ingenting riktat mot mig, men jag tog ändå illa upp ska jag tala om. Som sagt, så jävla fult gjort.

En sak i sänder annars brister det

Jag är seriöst trött på så många personer av olika anledningar och jag orkar inte med det. 
Sjuk har jag gått och blivit också vilket är en himla dålig timing då jag kommer vara totalt slutkörd i 3-4 veckorna nu pga PLÖTSLIGT dyker in i studievärlden på heltid och sedan många sena jobbkvällar på det. Nice. Jag fruktar den stressen och hur jag mäktar med eller inte. Det lär ju bli en chock för mig eftersom jag inte suttit bakom skolbänken på riktigt sedan högstadiet och sedan ska jag rusa till jobbet efter det, jobba hela dagar och behöva läsa ikapp på rasten och på kvällen? Det var ett tag sedan jag verkligen behövde spetsa öronen och vara på alerten fem dagar i veckan á åtta timmar. Men nej, jag tycker inte synd om mig själv men som grädde på moset har jag ju det där andra som jag måste brottas med varje dag nu på ett helt nytt sätt. Lord help me. Är jag redo att studera på heltid nu i detta skede i mitt liv? 


Mix it up!

Jag har en egenskap som gör att jag totalt kan snöa in mig på något särskilt och då bara måste jag ha det nu.
Så av denna lilla text att tyda förstår ni säkert att jag har något nytt på gång, nämligen ett substitut för min feta plånbok- en platt, hyfsat liten, genomskinlig necessär. Det är sant! Jag behöver inte ens hälften av alla kort jag samlat på mig och just nu är jag bara trött på att gå omkring med en tung och skrymmande plånbok. You feel me? Men jag vet att det bara är en fas som kommer gå över och sedan står jag där igen med min största plånbok och är glad, så låt det ske när det väl sker! Vi behöver variation i livet, inte minst de små! ♡

Bad bitches is the only thing that I like

Hallå Hej! 
First thing's first I'm the realest 😎 Skoja, chiapudding är fasen the realest 😍 Det är gott och man kan göra ca 10000 olika varianter även fast jag bara gjort två av dem.

Kort inlägg as usual nu för tiden och nu ska jag sminka mig och sen cykla till biblioteket för att plugga innan jobbet. Jag kom förresten in på utbildningen jag sökte och hamnade som reserv. Hon vill ha svar idag och eftersom det är så HIMLA kort varsel har jobbet ingen skyldighet att ge mig tjänstledighet nu med det samma och det suger en del. Det är ändå heltids studier och jag har tackat ja till att jobba mer. FAAAAAA-AAAAN.

🔪💣🔫 skit cykel

Hej.
Nu i natt fick jag RÅ damp på min cykel. Klockan var efter midnatt och jag skulle cykla hem i mörkret och jag ville såklart ha lampan tänd (har ej testat den förut). Tror ni jag fick igång den eller??? Nää det fick jag inte. Hur F****@*&##*@N vrider man på grejen så den nuddar däcket så att jag kan trampa igång lampan?? Va hur säg för jag testade att knäcka den åt alla håll så nu hänger hela lamptjosan helt snett. Det är sant. Killen i butiken petade typ med ett finger och ba Så gör du bara såhär (fett lätt med cirka ett lillfinger) så drivs lampan med hjälp av däcket. Perfaaa, tänkte jag, behöver inte ens testa själv för det är ju inte rocket science precis och så bara.... surprise det var det visst det!! Joke's on youuu. 
Ni fattar grejen.

Så nu är jag irriterad, fortfarande, och trött och orolig att jag tagit sönder hela anordningen för lampan. Way to go Einstein 👏👏👏