Aj, smärta!

Åh vad vi älskar Quincy i Idol juryn! Det här är faktiskt första gången på tre år som jag kan följa Idol eftersom jag annars jobbat varje kväll i stort sätt så jag hoppas att det är asbra ungdomar som går vidare till fredagsfinalerna. Då ska jag sitta bänkad varje fredag bara för att jag KAN. Ska tvinga killen till det med, bör inte vara några problem, lol.
 
Jag har haft otroligt ont i ryggen idag och jag börjar nästan tro att det varit på grung av sportbh:n jag haft på mig hela dagen. Var ute på massa ärenden hela förmiddagen och när jag kom hem var jag faktiskt tvungen att ta en Alvedon och gick och la mig och sov i över en timme. Smärta började komma tillbaka nu ikväll och det blev såsmåning om bättre när jag tog av mig den. Jag ska ta en promenad till mamma och roffa åt mig lite värktabletter faktiskt trots att jag sällan äter sånt.
 
 
 
Och jo just det, vi älskar Quincy!!!

Man får ju slag

Förlåt men kan vi prata om hur idol-juryn bedömer vissa som ansöker????? Tack. 
Jag blir TOKIG när en person kommer in, sjunger bra, har värsta styrkan i rösten och personer som i vissa fall har mycket bra att utveckla, så säger de typ "tyvärr, jag saknar artisteriet"....................... Jag känner bara rent spontant att ÄR DE FUCKING ARTISTER ELLER? Nej, då hade de inte stått på en sketen audition om de redan hade hela paketet. Suck.
 
Det var allt, tack för mig.
Nu ska jag andas lite haha.
 
En härlig sak är ju att det är löning om två dagar! Jag har varit helt oc hållet inställd på att det var på onsdag nästa vecka men så såg jag i kalendern av en slump att det är på torsdag, heeey! Jag vet att det är den 23:e idag men jag kopplade liksom inte det överhuvudtaget. Så ja, snart rullar det in några härliga kronor på kontot igen!
 
 
 

Montag

Ni vet när man typ glömmer bort vem ens pojkvän är pga varit åtskilda jättelänge? 
- NÄ KLART NI INTE VET FÖR VEM RESER IFRÅN SIN KÄRESTA?!

Nej nu skojar jag hehehehe.
Har precis släng i mig middagen som blev okej och inte bättre än så. Jag funderar på om man skulle gå ner på affärn och köpa nåt? Ta en promenad eller bara rent av plugga ikväll och käka glass på det? Livet, det finns så många alternativ känner jag!

Alltså låt mig berätta hur fantastiskt trött jag var idag på lektionen, amen jag var helt borta. Vi hade engelska och vi gick igenom massa termer osv och kompisarna bredvid frågade flera gånger vad han just sagt och jag ba sorry men jag hörde inte. Jag kunde inte hänga med för fem öre! Skönt ändå med tre timmar bara.

Later dudes.


Sunday funday i regn och så

Jag blev ta mig tusan av med stängningen idag, hur lyxigt tror ni det känns?! Istället börjar jag en timme tidigare men slutar också två timmar tidigare! 💃 Di där förlorade hundralappar är en världslig sak.

I didn't walk away

När man annonserat på säljsida och all information, jag repeterar; all information(!!!) finns i annonsen och man ändå får SMS med tusen frågor. Where is the logic när man dessutom i ett svar även hänvisat till annonsen?
 
Nåväl. Det är fredag, klockan är mycket och det är min jobbhelg som är på ingång. Tänk att jag fortfarande hatar mina söndagsstängningar, vill bara bli av med den men se det går inte. Kanske att det finns möjlighet till byte av den sena kvällen?
 
 
 
 
Cuz I'm a hiphopper yes I am ( yes I am, what, yes I am, huh)
 

Kall. Ensam. Övergiven ett tag till.

Saknar min pojkvän som befinner sig i ett varmt land någonstans. Fett orimligt att han bokade den där resan innan han träffade mig UTAN att kolla med mig om det var lugnt. Aaeee, oförlåtligt. Skämt o sido, klart jag unnar honom detta efter allt jobb denna sommarrrrrrrrrr mmmmmmmm k bra.
 
Vi har börjat en sjukt intressant kurs i dag, arbets psykologi! Älskar psykologi! Orkar inte skriva om den men det verkar som en rolig kurs och läraren är toppen.
 
 
Herrååå, nu ska jag titta på Youtube och gråta högt pga saknar my man, lol.
Helt sant dock.
 
 
 
 

Hår är väl ändå en svår fråga

 
 
Nähä, det är antingen dags att klippa håret igen som bilden ovan ELLER så låter jag det växa lite till och går jag tillbaka till en rejäl förändring jag haft förut. Decitions desicions..
 
 

No need for strong coffee today

Någon som vill veta hur skönt det är att komma hem från skolan strax efter 12 en måndag?
Svar: Väldigt!

Jag ska fylla på min kalender med massa grejs tänkte jag. Det är ju så skönt med ordning och reda känner jag 😊


Det måste komma något bra ur allt

Hej hopp! Jag sitter här i soffan och laddar upp inför mitt sista år på utbildningen som börjar i morgon. Woop woop! Jag är taggad och jag ser fram emot det här för jag vet att det kommer gå bra i de kurser vi kommer läsa. Terminologon från första året hänger fortfarande över mig som en mörk jäkla skugga(!) på grund av att jag ju har hela kursen kvar förutom EN tenta. Puh, jag måste verkligen verkligen VERKLIGEN ha mer diciplin gällande det.. det suger så mycket men jag har inget val överhuvudtaget faktiskt. Ja ja, kort dag en måndag som morgondagen på tre fina timmar. Det blir nice.
 
« »
 
Jag har ju inte bloggat så mycket på hela sommaren och det är för att jag haft annat för mig, lol. Jag har som ni säkert vet jobbat under semestern jag tog från ICA vilket var det bästa beslut jag kunde ha fattat i början av året. Jag utmanade mig själv bara genom att tacka ja till den chansen, jobbade mig igenom ångesten som dök upp varje gång någon av cheferna ringde (lång historia som ni inte vet någonting om) och i slutändan blev allt så himlans bra. Mitt 2015, alltså förra året, har jag sagt var det värsta och i många fall det bästa året i mitt liv. Det värsta för att jag mådde så himla dåligt, det var liksom kaos i mitt liv på så jäkla många plan. Varför det var det bästa var för att jag fann orsaken till de problem jag hade haft under väldigt lång tid och det ledde till att jag kunde börja jobba med det där. Därför var det det bästa året för jag fick svar på frågor jag haft sedan tonåren. 
2015 slutade bättre än vad jag kunde ha hoppats på i början av samma år, men mitt 2016.. Var ska jag börja egentligen? Tja, jag kommer inte drälla ut det här och nu men fasen. Jag träffade ju min kärlek som var ihärdig i början vilket jag är så tacksam för men även jag såklart. Människan har ju sina spärrar eller whatever, men nu sitter jag här och är lycklig. Kan ibland tänka på hur livet läggs ut framför en själv och att vägar korsar varandra och man möts- efter allt jag gått igenom och till viss del fortfarande gör. Att jag kan vara där jag är idag när jag varit där jag varit, i det där jädrans hålet. Det är magiskt, faktiskt ♥
 
Jag slutar här. Vill inte skriva om allt samtidigt som jag känner att jag ändå vill berätta. TIHI, lol!
 
 
 
 
 

When you smile our angels shines the way

Oj oj oj, man kan ju undra varför en står nere i en tvättstuga cirka fyra timmar när en har tvättmaskin hemma. Nåja, nu är det gjort i alla fall och det känns skönt! 😊

Jag blev lagom skrämd när jag var inne i min egna värld med lurar i öronen rappandes till Eminem när jag smällde upp dörren och där stod ett gäng människor. Hoppas de ser en framtid som rappare hos mig, lol.
lol

Vi säger god natt nu

That awkward moment när man har Facebook öppen på telefonen, tar den olåst och vandrar glatt vidare i livet och inser att man på vägen rågat trycka upp en random kille (som man inte ens har tillagd som vän! Tror jag i alla fall) och råkar skicka en tumme upp i chatten????

Hur? Hur kan man råka allt detta? undrar ni då. Ja, jag undrar detsamma, har så många frågor.
Sånt här tycker jag är värsta awkward som om han skulle tro att jag försökte något. Ännu mer pinsamt att han dessutom hade en bild med vad jag förmodar var hans flickvän som profilbild och att jag ändå ba tjena kexet 😏😏😎. Att jag har pojkvän spelar ingen roll för jag vet ju sanningen, my mistake, men jag vill som inte verka konstig vilket jag tolkar alla random killar som skrivit till mig som. JAG STALKAR INTE DIG JAG LOVAR. Typiskt jag att få hjärtklappning av sånt här trams, lol.

□ ● □

Annars har min fredag varit kanon 😊 Skjutsade några till Arlanda, tog bilen till syrran där båda barnen var hemma samtidigt (det är vardagslyx). Nu ligger jag ensam i denna stora säng pga killen är i Norge och ska köra den där Rockman som är en tävling i swimrun. Tja, cirka tio, jag repeterar; TIO(!!!!) timmar tar det, cirka. Det om något är sinnes, jag menar orkar man verkligen hålla på så himla länge? Satan, nu blir jag ju orolig. Tänk om han inte skulle orka då hoppas jag att en båt fiskar upp honom snabbt som tusan. Även en föredetta simmare kan ju också få slut på krafter. Jaja, jag tror på honom och jag hejar stenhårt på dem! 🏃 Mitt till storleken minsta hjärta. Denna lilla kille är underbar ♡

Make it rain bonuscheckar

Känner mig så besviken över någonting litet men ändå inte. Som student får jag dubbel bonus på ICA vilket ger fler bonuscheckar (yey!!) MEN jag hade glömt att det bara gäller när man betalar med just sitt ICA bankkort, lol. Jag har ändå handlat asmycket i sommar med mitt andra kort och bla bla bla, men nåja, sånt är livet 😊 Från och med i morgon kan jag samla massa poäng igen, dubbla poäng!! 💃

Onsdag

Nu har jag varit ledig ett par dagar men ikväll drar det igång igen. Lite, och snart börjar jag skolan igen vilket är det andra och sista året. Herregud vad tiden går och sommaren är i princip över och ja, allt i allmänhet men det är som det ska vara. 

Svammel. Har ångest också, eller jag får det när diverse tankar ploppar upp i huvudet på mig. Hatar det men jag har blivit ganska bra ändå på att ignorera ångesten, trycka undan den men det är tydligen inte okej att göra så. Fasiken!