🐄

 
 
 
Hoppas ni haft en fin söndag ☺

Måndag // I'm done

Jag är slut som artist idag. Och alla andra dagar de senaste två veckorna, eller åtminstone den sista veckan. ÅTMINSTONE. Jag är typ mentalt utmattad, alltså inte bara det klassiska "trött" pga för lite sömn så ja, jag måste bara härda ut till fredag. Det är min sista dag på praktiken och sen har jag jullov. Fattar ni hur jag känner inför det? Det är vad som driver mig framåt just nu. Jag kommer givetvis jobba som vanligt men det är allt, ingen skola, ingen praktik. 
PS. Hyr ut min lägenhet från och med januari så vet du nån som behöver ett boende, contact me!

ba göre

Kan nån under 26 år i Haninge snälla hyra mina lägenhet?
Tack,
Puss.

Dagens jävla bästa låttips

Thomas Stenström ft. Silvana Imam - Det här är inte mitt land
 
Fy fäään! Fann denna när jag var på väg till praktiken igår och den var så härlig att den gick på repeat 😍😍 All day. 
 
Nu är en på väg till mitt riktiga jobb som jag faktiskt får betalt för. Heja heja!
 
 
 
 

🙂

 
Ärligt. Se hur teenie weenie jag kan bli. Bilden är tagen förra sommaren tror jag när jag, i vanlig ordning, lagt träningen på hyllan och därmed tappat exakt allt som byggts upp i kroppen 😅

🔊

IT'S FUCKING ON

3 Dec 2016

Men god morgon världen! Ligger fortfarande i sängen pga vaknade för typ en minut sedan, men snart blir det kaffe för hela slanten! jag kom hem ganska sent igår och somnade i soffan framför tv:n och gissa när en vaknade? Jo, runt halv tre 😣 Då kan jag säga att jag var glad som redan hade tvättat bort sminket för det avskyr jag att göra när jag är sådär smälltrött!
 
Höjdpunkten denna morgon är att jag ska måla naglarna 😍💅  Det kan inte bara vara jag som det från emot sånt?
 
 
 
Som sagt, goals när kedjan till favorit halsbandet går sönder 😞 or not.

Känner bara ilska flöda i blodet

Jag har huvudvärk som DIREKT är jobbrelaterat och det ger mig också ångest till på köpet. Har kort och gott gjort en deal med schemaläggaren för att hjälpa varandra och nu är den dealen bruten på det sätt att det jag skulle hjälpa till med finns kvar medan det jag skulle bli hjälpt med är som bortblåst. Jag förlorar. Ni förstår inte hur jävla arg jag är för jag jobbar inte för fucking skojs skull.