🌟

Torsdag

Låt mig gå hem i regnet. Skolan bör come to an end idag 😩 En behöver göra klart massor av inlämningsuppgifter, plugga till tentan nästa vecka and the list goes on som man skulle säga i Amerikattt. 
Fanks.

Jag ska få veta provresultatet jag skrev om 21 miljoner lagar så snälla, håll tummarna om att jag klarade det. Jag vill inte behöva läsa om allt igen 😅 Lagar är en jäkla röra som vi alla vet. 

A summer's day

 
 
"Shall I compare thee to a summer's day? No, because a summer's day is not a bitch "
 
Så fantastiskt sagt! Det var Nick i New Girl som sa det 👏👏 Som jag för övrigt börjat titta på. Älskar Jess!

Such a beautiful day

Good morning  you pretty little thang!
Har ni lagt märket till det jag gjorde i morse? Det är +5°C ute jag menar HEEEYYY 💃 det är så tillfredsställande.

Idag har jag en jäkla massa att göra faktiskt. Plugga till tentan son är i morgon, ta igen den lektion jag missade förra veckan pga soffan, meeeer tentaplugg och sedan köpa tvättmedel och gå till återvinningsstationen ♻ 

Jag måste se filmen Fjärilen i glaskupan och skriva ner tankar och reflektioner och skicka in idag men jag vet inte vart jag ska se denna. Viaplay har den förvisso, men ja. Åh, nu kom stressångestpåslaget. Hej så länge!


Call me Raccoon ladyJag borde sova för jag har skola i morgon men det är svårt att gå och lägga sig när man precis kommit hem. Lärarfri dag i morgon pga läraren är sjukskriven så det är eget arbete som gäller.

Hursomhelst.

Jag vill fara till gymmet i morgon så jag undrar om jag skulle ta och göra det. Köra lite rygg och biceps typ. Känns fint! 

Natti

Idag kom soffan!

Hej, åh vad vad trött jag är nu, med huvudvärk och allt. Det har varit en lång dag.

Idag kom soffan! DHL kom vid halv tolv tiden och bara släppte av den på marken utanför min dörr och jag bara jahapp.. Jag har som en avsatts/tänk er en ytterst liten "veranda"/jag vet inte så dörren in till lägenheten är inte i höjd med marken utan högre upp. Ja, ni fattar säkert! Så där stod den rätt upp och ner, soffan på 60 kilogram!! Men det kan knappast ha stämt för när Dennis (en vän till mig) kom hit och vi började bära in allt så kände vi att den knappast var så tung. Tur för oss!

Jag var dock tvungen att göra en fuling och sjukanmäla från skolan eftersom jag skulle ta emot soffan. Jätte, jättejobbigt att det blev så pga har missat ett prov plus en hel dag á 6 timmar anatomi och fysiologi idag, men vad skulle jag göra? Jag får ta igen det nu i dagarna!


Jag vet allt om dig för du har varit min

Lyssnar på en spellista på Spotify och en gammal favorit dök upp. Veronica Maggio - Inga kläder. Jag dör varje gång jag hör den!

Puh, stonk och stön! Jag gick äntligen i väg med ALLA kartonger med mera som bord och dylikt levererats i och det var en hel del ska jag säga er. Det börjar bli så fint och hemtrevligt i min lilla lägenhet och jag längtar tills min soffa kommer på plats 😊 Jag hoppas verkligen att den inte är tung, alla delar alltså för det vet jag inte om jag klarar. Vad väger en soffa liksom? 
I och med att sängen är så högt upp blir det inte direkt så att jag sitter där och slöar utan jag får vara i köket på en hård stol dagarna i enda. Nej, nej soffan kommit blir hemmet komplett!! 


Tisdag

Hej och god morgon! Jäklar vad jag sov länge idag 😊

Idag har vi våra lektionsfria dag så jag ska sitta med ansiktet nedborrat i skolböckerna gör i morgon har vi prov om nervsystemet! Jag har ju haft fullt upp med flytten och allt så ni kan ju gissa hur mycket jag tänkt på detta under julledigheten.

Hörrni, igår skulle jag tvätta för första gången i den nya maskinen och vet ni.. den läcker. Själva slangen som ska leda vattnet ut är kopplad till handfatet där nere och den sitter stadigt och stabilt och så.. men den håller inte tätt. Så jag måste försöka få tag på någon som bär ansvaret att ordna detta. Det är verkligen så typiskt att det händer just mig! Jag fick ställa en hink under handfatet när jag upptäckte allt vatten på golvet 😩Sneak peak på köket 😊

So apparently..

.. bor det en fet människa ovanför mig eftersom "I feel it in my bones" när hen går, så att säga. Lampan skakar kom igen. Sitt ner!!


Nu har jag legat vaken en hel timme. Upp och hoppa!

Picasso 🎨


Jag säger då det.. tvbänken blev himla fin! Vilket lyft 👍

"Be with someone who always wants to know how your day was"

Hallå! Hur mår ni?
Själv är jag lite trött (inget nytt där) har ont på läpparna pga denna kylan tror jag. Lypsyl hjälper bara for a brief moment så nu har jag liksom lika ont igen. Men skit I det! Jag har också målat klart mina möbler! 👏 Stolarna och tvbänken är gjorda så nu väntar jag bara på trappstolen. Bordet ska monteras ihop och soffan ska levereras och monteras. Även ett soffbord samt mattor och taklampor ska orda och SEN är lägenheten klar 🙈 Okej, jag kände nu att det låter som en massa saker som fattas, men det är verkligen inte det. Väl?

 
Jag och mamma höll ju på att fixa en massa med min säng som jag talade om förut. Stora, höga skåp, två plankor (trall) några spikar och vinklar och BABAM!! Sängen kan sättas på plats! Förstår ni hur mycket jag får plats med i dessa skåp?? Nä, det gör ni inte så jag kan bara tala om att joho, en massa.
Jag älskar att ha en riktigt hög säng. Det blir som ett extra rum, dimension och kungatron 👑 Prinsessan på ärten 👸 

🎶🎵

Känner SÅ för att blogga men jag har som inte tid! Det kommer väll ikväll kan jag tänka mig! Skojigt.
 
Ska ut nu och lyssna på Sigges favorit låtar på Spotify. Jag förväntar mig bara godbitar som även faller mig i smaken. Ni vet, jag är väldigt väldigt öppen för just musik. Ingen box här inte!
 
Tjing pling!

Spoiler alert! ⚠

Making a Murderer
 
Oh my!! Jag har sett klart hela serien nu och jag känner What a crock of shit med mera. Jag kan inte förstå hur de kan förstöra en, två människors liv på det där sättet utan att blinka. Hur kan de sova om nätterna?
 
Att behöva acceptera att livet är över pga någonting man är oskyldig till.. Usch, blotta tanken skrämmer mig och precis det är deras verklighet. Där kan man prata om maktlöshet.
 
Manipulation, lögn och alla tänkbara fel.
Korruption, påhitt och you name it.
 
Jag är då inte utbildad inom detta (obviously) men detta ska väl ändå inte gå? Eller jo, med korruption går det tydligen. Blir så förbannad.
 
 
MEN SNÄLLA
Say no more.
 
 

Tips på bra serie!

Jag måste rekommendera en dokumentärserie som jag började se igår. Det var svårt att stänga av tv:n när klockan hade blivit alldeles för mycket för jag lovar er, man vill bara se mer och mer, ett avsnitt till.
 
Man får följa en man som bor i USA, som först blivit oskyldigt dömd för ett brott och det dröjer 18 år innan de kan bevisa att han är oskyldig. Några år senare blir han misstänkt för ett mord som begåtts på hans bakgård och det är kalabalik, kaos, vansinne.
 
Se denna vettja!
 
 

🔑 🎨

Okej 👌 okej 👌 okej 👌 
I början av veckan for jag iväg och hämtade nycklarna till lägenheten, hey! Mina bröder och en vän hjälpte mig med flytten av de möbler jag hade plus de fyra enorma kontorsskåp jag hade köpt. Dom skulle jag ha till sängen. Jag kommer med all säkerhet lägga upp bilder när allt är klart.

Jag är mitt uppe i att måla både stolar och tvbänk och tja, klapp på min egen axel för att jag är så duktig! Jag har ett sista steg kvar vilket kommer bli lite mer petigt, men jag fixar det! 


♡ ♡ ♡

Min mamma är fasen amazing. Det är dock ingenting nytt 😊 Jag har alltid imponerats över hur finurlig och händig hon är, min lilla mamma och ni ska bara se vad vi gjorde igår (vilket kommer komma upp här i bloggen :) Amazing 👑

Nu skiner solen så det är dags att starta dagen! Har en del att göra idag! 😀


this lil catJag heter jess-box på snapchat 🙌
Det är kul ju.

Barnlös

You guys, tänk om man hade barn en dag som denna.  Man är trött, det är mörkt, man är ledig och vill helst bara ligga på soffan, men så har man barn att underhålla, mata och se efter. Det är nog väldigt härligt på sitt sätt när man är där, men detta är också helt okej.