It's been too long

... och jag har suttit på mitt arsle i alldeles för många timmar nu så upp och hoppa, dags att rulla till gymmet 😊 Jag har nya brallor och sportbh vilket gör det extra roligt att gå till gymmet för att röra på fläsket! 🐷 Jag känner fortfarande hur himla trött jag faktiskt är efter jobbet denna sommar, lol. Apropå sömn, jag har ingen aning om när skolan drar igång igen. Intressant...


Aftermath

Jag har som gått och blivit lite hypokondriker eget en kurs vi läste första året av utbildningen, dock går jag inte till läkaren gör allt jag kan tänkas ha drabbats av. Nu tror jag nästan att jag har både tremor och gonartros faktiskt, jobbigt. Ren fakta för idag är dock att astman is acting up Så jag hoppas att en dos av min Bricanyl börjar verka snart och att det räcker med en för om jag tar två får jag sådana skakningar en ganska lång stund och det är inte skönt. Det är cirka den värsta biverkningen av medicinen. Kalas. 

Nu ska vi jobba på ICA. Ha de!


guldiga fjärilar


Och så var det måndag igen 👑

VARM DAG SÅ IN III ELLER VAD SÄGER NI? Ni säger ingenting.
Jag cyklade hem på lunchen för att fixa en grej hemma- i mina svarta jeans 😊😊😊😊 Mysigt. När jag kom tillbaka ja då lökade jag lite till och kallt vatten är det ont om. Jaja, strunt i det! Älskar mitt jobb,  mitt sommarjobb som snart är över och det gör mig så ledsen. Jag känner mig som en av dom och allt har bara flutit på otroligt bra och det känns... ja, bra! Att jag får komma tillbaka till hösten när som helst när jag kan känns också toppen!

Nu väntar jag på Michelito som kommer vilken sekund som helst. Det finns fasen ingenting som klår kärlek, hoppas alla får uppleva det någon gång i livet. 


Hej hopp!


Is it worth it? Let me work it
Jag har denna veckan tre telefoner på jobbet lol (ni får verkligen ursäkta mitt "lol:ande" för det är lite skoj att uttrycka sig så). Det roliga är ju att de kommer till precis samma ställe vilket nummer de än slår och en gång ringde en person till två olika nummer under dagen och han kom till mig varje gång hihi 😂 Tror personen ringde kanske tre gånger heeeeeh.


Timing is everything

Var på bio igår kväll och värsta stressmoment bröt ut, ett trauma för alla i närheten! Jag kanske berättar om det senare, det var riktigt jäkla obehagligt 😟 Men det slutade bra som tur var och det är det viktigaste(!) fast bra skakis var man efteråt, tror vi alla var det lite grann. Usch blä det var inte roligt alls.


Importanteee

Det jag saknar allra mest nu när mitt liv det senaste året bestått av tidiga mornar är att sminka mig. Big surprise! När jag ser bilder på mig själv med ögonskuggor och fransar och någorlunda fixat hår så bara saknar jag det. Fasen att jag inte har tid eller ork på mornarna! Känner att jag inte är 100% jag längre. Okej nu låter jag väldigt dramatiskt men jag kan ju vara sån, särskilt när det kommer till detta. Jag älskar ju att sitta med makeupen i timmar och sedan älskat jag ju resultatet, lol. Kan ni förstå mig? Gud vad jag saknar det!


If you only knew what the future holds

Så kuratorn vill starta ytterligare KBT med mig. Jag har ju redan gått i KBT men ja, tydligen tyckte hon att jag kunde fortsätta det med henne också. Jag visste inte ett kuratorer höll på med sånt också, jag menar, att psykologer gör det vet vi ju alla. Lite snopet i och med att jag var lite inne på att bara samtala med henne.
Min psykolog jag gick hos under KBT:n var hur bra som helst så jag hade ju hellre fortsatt med det hos honom men han bytte tyvärr arbetsplats när vi var klara. Tråkigheter drababr oss alla!
 
Jaja, nu ska vi äta middag för min pojkvän har visst lagat lite, aka mycket, käk. Ja, ta mig fansen, vem trodde väl att jag skulle äntra ett förhållande ba sådär? What do you fricking know 😊
 
 
 

you needed meMitt hår har plötsligt vuxit 2-3 dm och jag är visst på en strand i Thailand. Livet är allt härligt va?

En hoppas en kommer iväg på en, om så bara, kort resa till hösten/vinter pga vore så himla härligt. Jag har ju ingen ledighet denna sommar som sagt och man kan ju alltid ta en vecka ledigt från skolan och sedan läsa ikapp det. Det är inte så illa faktiskt! 

Oh happy Friday

Ska träffa en kurator och blir kallad till Rehab. Ok varför? Plus att vad fasen gör en kurator egentligen? Pratar lite lätt om livet med en men vad kan hon bistå med? Ska bli.. intressant och föresten hade lagt in ett önskemål om en manlig sådan om jag hade haft framförhållning för känns lite awkward med en ung tjej.
Jag skulle faktiskt få en remiss till en psykolog sa min läkare, men jaja här sitter jag nu bland patienter som ska rehabilitera sina brutna ben. Dom och jag.

Helg nu!

Jag är så himla rädd för världen.
För människor och deras beteenden, åsikter, handlingar.
Rädd och helt jävla rasande. 

svammel

Börjar inlägget med att skriva hur jag sitter på lunch och väntar på att kaffet ska bli klart och finner mig själv skriva om helt andra saker, saker som jag inte vill nämna i bloggen. Sånt som är för personligt och där jag bara svamlar och skriver icke bearbetade tankar direkt på känsla som är så ärliga att man blir rädd, lol. Undrar ibland hur himla långt jag kan gå egentligen, i mig själv alltså och min tankar. Se, det blev ett sånt inlägg nu ändå. I can't handle it! Jag är född till att skriva en självbiografi för fasiken! Fast jag älskar ju att skriva av mig, ska inte ursäkta det.
 
 
Ska äta choklad och dricka kaffe innan patienterna börjar rulla in igen.
 
Hej :)

🌘

Lights will guide you homeDet ser ju hyfsat ut på bilden men tittat man bära i verkligheten så får man ju skämmas! Ja ja, det var första gången så ha lite överseende, va? Nästa gång blir bättre,  då vet jag hur man ska göra! 💃 

Klockan är snart åtta, vad fasiken ska jag göra? Duscha, hänga tvätt, planera inför morgondagen, plugga. Sova? Är faktiskt mega trött 😩 Denna helg flög snabbt förbi och jag har knappast sovit ut så som jag hoppades, men det är ok för jag brukar ju powernapa när jag kommer hem på dagarna! Berättade jag att jag sov nästan en timme på lunchen i fredags? Var i alla fall helt själv på jobbet så jag passade på. Skall göras om!

Hallå det är lördag 🙈

Gooood morgooooon stalkers och varmt välkomna till en ny dag här på bloggen. Ni är läskiga.

Jag är mega hungrig och orolig för min granne, har en dålig magkänsla. Kommer nog avvakta ett tag till sen kanske jag rent av ringer 114 14 så får de undersöka saken lite närmre, för detta är ju bara konstigt. Jag lägger märket till detaljer som alla kanske inte gör och hit och dit och ibland kanske lite väl? Vi får se.


Ja jo, jag ligger exakt här ⬇ i skrivande stund. Mycket härligt. En lång och god, sen, frukost ska jag ta och sedan ordna med lite diverse. 


Xoxofcgvchpcl 😘 (detta är från en film som ingen fattar. Superkul iaf.)