Måndag. Det säger väl allt?

Okej, så jag har två problem i livet just nu som känns sådääääääääääär.
 
1. Klippte håret nyligen, blev nöjd MEN känner nu att det inte blev så kort som jag ville ha det. Jag vill alltså klippa det igen pga nu kan jag sätta upp håret i en knut mitt på huvudet vilket inte ska vara möjligt. BU. Jag fattar nu varför många har så svårt att gå till frisören.. Jag får nog klippa det själv pga betalar inte utterligare 400 hundra kronor för att kapa 5 cm, uh-uh, då tar jag risken och gör det själv! #strongindependentwomanwhodontneednohairdresser
 
2. Jag har tre skoluppgifter som jag måste ta tag i pga inlämngingsdatum har passerat men vet ni, jag får ångest av tanken så jag bara ignorerar det. En sämre egenskap jag har som jag också avskyr. #skaparproblem
 
 
Vill ha det såhär kort! Nu ligger håret en bra bit ned på axel = för långt. Tror jag ska gå till frisören i morgon igen. #sviderhårtibådeplånbokochsjäl
 
 

You say you dream about me

 
Min helg har varit så skön måste jag säga, ledig, sol, god frukost i sällskap med killen. Vi var iväg till en spelhall där det var så mycket folk att väntetiden på biljard till exempel, var över en timme LOL. Så vi körde en runda på det som fanns tillgängligt för stunden vilket var minigolf 😊 Viss köbildning där med men det gjorde inget.
 
Dags att sova nu, har en lång vecka framför mig!
🙃

Can I get an AMEN

Veckan är över och jag har en väääälförtjänt ledig helg nu som jag längtat till mer än på ganska så himla länge. Tänk att veckorna ibland går så långsamt och när det äntligen blivit fredag så känns det som det gått fort?? Lurad blir man.

Bilden nedan är tagen igår, då hade jag livets värsta huvudvärk vilket verkligen syns på mina ögon. Ja, jag smackade på läppstift och posade likt förbaskat MEN jag fick feeling efter tre timmars soffliggande när jag kom hem. Tror huvudvärken är en blandning av mycket nytt och ansträngande på praktiken, mycket stillasittande framför en dator(!!!!) och sämre syn?

 

 
 

Uppiggande väder ❄

Jag vinkade av M kl 8 i morse och gick raka vägen tillbaka till sängen och sova längre än på länge.. till 11.30. No shame! Sedan all denna snö kom har jag känt mig lite gladare inombords på morgnarna och det är, tror jag, för att det är ljusare ute vilket min hjärna glatt accepterar! Det känns fantastiskt. Det kanske låter väldigt skumt men sån är jag, tar in alla intryck i världen och det påverkar mig, alltid. Jobbigt? Tja, ibland kanske MEN det gör å andra sidan också att jag uppskattar det minsta härliga som finns. Typ.
 
 
 

Måndag. Skolkade idag.

Asså, älskar att veta saker! Lol.
Idag var jag och killen i väg för att köpa snus och lösa in en vinst (yep, jag vann!) och var inne på en affär för att kika på skor. Jag ville att M skulle köpa nya vilket han inte ville så jag fick honom att prova olika skor som jag sedan gav i måndagspresent! Eller nåt, jag är en sån flickvän som gärna köper saker o så. Men i alla fall, när vi stod i kassan berättade jag att om priset på en vara är felmärkt så att kunden tror att den är billigare än vad den egentligen är, då är det det felaktiga priset som gäller. Lite random fakta sådär. Vi gick in i en annan butik för att kolla på skor till mig och gick sedan tillbaka till den första butiken där det hände! När jag valt ut mina skor såg jag att priset var 200 kronor billigare på hyllan än på skokartongen vilket jag talade om för killen i butiken. Oj då, sa han, det är en skylt från helgens kampanj, men du får såklart skorna för det priset. Typ så sa han så jag tackade och sprang till M och ba HÖÖÖRDE DUUU DET VAR PRECIS DET JAG BERÄTTADE!!!!!! 
 
The end.

Bra och irriterande start på dagen

What a mess.
Jag har spenderat så många långa stunder sedan i slutet på juni i ilska på grund av påminnelsefakturor som jag inte ska betala och en återbetalning till mig som ingen vill göra. Nu precis blev fakturan ÄNTLIGEN makulerad efter en jävla massa om och men och tusen samtal och jag hoppas att återbetalningen går smärtfritt till när jag kommer dit. Även fast det gick fort när jag äntligen kom i kontakt med personen som jag försökt få tag på så har jag ändå behövt kriga som en tok för att göra det rätt för mig själv. Jag är inte den som betalar 100 kr + 160 kr bara för att bli av med problemet, nope, rätt ska vara rätt! Trots att det är löst nu så kommer deras chef ändå knacka på dörrarna till dessa personer men ett meddelande från ingen mindre än Patientnämnden. Jag fick precis frågan nu om varför jag inte hört av mig förrens nu. Really? Jag har ringt runt till tusen och en personer sedan besöket och inte fått någon som helst hjälp förutom det lilla som Redovisningsservice kunde göra. Receptionisterna på Handens VC är inkompetenta och det säger jag utan att skämmas och jag är helt ärlig. Det är nästan så att jag vill byta VC trots att min husläkare är toppen.
 
Jaja, det var lite om det i alla fall.
 
Happy Friday!
 
 
 
 
 Bild från i går då det var pannkakstorsdag.
Mys.
 
 

Yas 😄

TENTAN ÄR ÖVER OCH JAG TROR I'LL PASS 💃segerdans!💃 Nu ska jag ta ett steg tillbaka med terminologin och vänta in resultatet och sedan, om någon dag, hoppa upp på hästen Tenta Nr 3 i terminologin. Fan, I'm a rockstar.

Men jag ska inte ta ett allt för stort steg tillbaka med pluggandet over all för att jag har massor att göra känns det som. En lätt Powerpoint att göra och skicka in, den har jag inte ens kikat på men jag kan PP like the back of my hand. Säger man så??? Ni fattar. Jag har också tenta i ekonomi nästa vecka (HAHA good luck) och inlämning av budgetering i Excel. Ekonomikursen ♡♡♡

Dude, where's my car?

 
 
Gammal bild. Ser jag inte lite manlig ut?? Haha, jag tycker det 😂

Fullmåne?

Jag är inte mig själv i dag så om det är som rubriken lyder är jag inte förvånad. Det är måndag och vi hade halvdag så Thank u det gjorde dagen lite bättre. 
Tenta sker på onsdag kl 8 och jag borde plugga men som sagt, är typ en varulv just idag. Istället har jag plockat och fixat den STORA högen med disk som väntade på mig,  har verkligen inte haft tid eller ork att ta itu med det nu i helgen när jag jobbade. 
 
Skrev detta igår måndag men det kom inte upp. Bra jobba blogg.se