Tisdag

Usch, blogg har uppdaterat sin app och den är sämst just nu och inte alls i närheten av att vara bra och effektiv. Nej, jag känner ett stort missnöje!
 
I dag var jag i skolan två timmar och hade redovisning av våra enkätundersökningar. Det gick bra trots att jag inte var jätteförberedd. Jag babblade på utan manus och pratade bara utifrån powerpointen som jag satt ihop och det gick ju galant faktiskt.
 
Jag sitter hemma och pluggar mellan tvättarna samtidigt som jag ser på Youtube. Jag har en favorit vars vloggar jag ÄLSKAR. Hon är fan amazing och underhållande, vill va hon hehehe, nej jag bara skoja. lol. Det går i alla framåt med pluggningen. Har ju tenta nr 2 på terminologin och detta kapitel är det svåraste kommer jag ihåg från när jag läste denna kurs förut. Den är lika hemsk nu för termerna är så SINNES svåra och lika varandra och makes no sense MEN jag ska klara det, det finns inget annat!
 
 
Throwback till förra året när en var i Thailand och var långhårig. Dags att välja frissa igen.

Färskost + kvarg

Hej och god morgon!

Sitter här i soffan på min lediga lördagsmorgon och avnjuter en sen, god frukost 😊

Jag fixa äran att prova Arla nya färskost + kvarg som är precis som en vanlig färskost men med extra protein i form av kvarg! Spännande va? Prova, lätt sätt att få i sig lite mer protein på en vanlig dag.

 

 

Härliga måndag

 
Så jag insåg i dag när jag kollade i kalendern att jag ju har TENTA på torsdag, såhär tre dagar innan. Myz. Det är faktiskt helt sinnes vad många termer jag ska kunna och jag förstår inte hur jag kan ha missat detta. 
 
Livet som studerande är fullt av överraskningar!
 

He said it. Alex Schulman said it.. eller om det var Sigge Eklund som sa det först

Säger ba WOW, alla borde ha tillång till en bastu i livet känner jag som man kan boka och vara själv i eller med sällskap. Det är så tråkigt att basta med främlingar på badhus, inte för att det händer speciellt ofta i mitt liv men ni get the point. Som ni kanske förstår har jag alltså bastat tidigare ikväll 😊 Det var hur skönt som helst!

Jag är miljonär 💕

Tbt när jag var en hund härom dagen. 


Jag tar ingenting för givet för jag har varit lite skör och känt att fan, allt livet är inte toppen och det kan jag vara ärlig med. Så när jag träffar en människa som accepterar mig precis som jag är och älskar mig trots brister och en fobi som bokstavligen präglar mitt liv, en människa som jag älskar minst lika mycket tillbaka.. När den matchningen sker då gråter man, jag, av lycka inombords och uppskattar allt. Minsta lilla och bara njuter. Jag känner mig både otroligt bortskämd på massa sätt, och rik. Rik på kärlek. Jag har tvivlat på om det finns en person där ute som skulle acceptera mig och min fobi som jag faktiskt fått en diagnos för, men hans fanns och han ligger här bredvid mig.


God natt 🌃💕

It's Friday bishes! 😙

Känner att jag skulle kunna gå till gymmet idag nu när jag slutade kl 12 i stället för 16 som jag trodde. Problemet här är att jag inte vill förstöra sminket, ni vet, ibland vill man bara vara sminkad och så och liksom inte vara äcklig. Såklart kan en ju bara ta en dusch och sminka om sig MEN jag vill liksom inte. Puh, it's a struggle. Inte för att jag har sminkat mig något särskilt idag, bara en vanlig vardagsmake utan något extra men igår var jag helt osminkad och inte fräsch så fan, låt mig ba sitta här och känna mig lite fin. Plus att jag ändå har kommit över träningshetsen och planerar börja träna igen endast för att jag mår bra av det och gillar resultaten utav träningen. Det är toppen utan den där jäkla hetsen! Jag vill inte längre ha den där "drömkroppen" utan bara ta fram det bästa hos mig på ett normalt, fungerande och icke påtvingat sätt. Därför finns det inga måsten 😊😊😊