Praktiken nÀrmar sig med stormsteg

Det Ă€r lite pinsamt att jag cirka var den enda i klassen som inte hade lĂ€mnat in önskan om LIA-platser inför praktiken, lol. Jag GLÖMMER sĂ„ lĂ€tt, kan inte ha allt i huvudet tydligen :( Jaja, mina val blev i slutĂ€ndan dessa:
 

1. Sachsska Barn- och ungdomssjukhuset, avd 64, Södersjukhuset

2. Infektionskliniken, avd 66, Södersjukhuset

3. Psykiatri Södra Stockholm, Psykosmottagning Södermalm, Tideliusgatan 26, Stockholm

 
Visst lÄter det spÀnnande? :D Jag vet dock INTE varför jag valde infektionskliniken men jaja, sÄ blev det. Jag vill inte vara pÄ ett stort sjukhus för att jag har en kÀnsla/uppfattning om att det Àr lite samma samma dÀr arbetsuppgiftsmÀssigt alltsÄ. Jag vill inte bara skriva, hell no, jag vill göra annat ocksÄ. Vad som helst blir nog bra och jag hoppas sÄklart pÄ mitt förstahands val :)
 
Jag fick ett mejl hĂ€rom dagen som jag lĂ€ste NU att jag har en tenta pĂ„ fredag som jag bör göra i gissa vilket Ă€mne? Yes, u guessed it; Medicinsk terminologi. Fml, typ sĂ„. GUD HJÄLP MIG TACK HEJ AMEN BLESS

Throwback Thursday

Jag Ă€r nĂ€stan Ă¶vertygad om att jag led av GAD för nĂ„gra Ă„r sedan. Generaliserat Ångestsyndrom. Kunde fĂ„ jobbig Ă„ngest av att sova till klockan 10 pĂ„ förmiddagen till exempel och massa annat. Ni vet, en sak leder ju till nĂ„gonting annat, inte minst nĂ€r det sker tusen saker samtidigt. 

Ångest Ă€r en naturlig del i livet men det suger nĂ€r det gĂ„tt över styr men man ska inte sticka under stolen med sĂ„nthĂ€r. Det Ă€r fett vanligt â˜ș


Nu ska jag laga panerad torsk!

Send someone who's older

Hej hallÄÄÄÄÄÄ!
 
Jag har blivit sÄ bortskÀmd med korta dagar i skolan att jag vill vara helt ledig precis jÀmt och en skoldag pÄ tre timmar önskar jag kortas ner till ÄtminstÄne tvÄ! Lol. Det jag ville skriva var egentligen att jag Àlskar nÀr jag har pengar kvar i slutet av mÄnaden för det Àr nÀstan den enda gÄngen jag kan shoppa vad jag vill utan att tveka en sekund eller fÄ lite Ängest över att jag spenderar pengar pÄ diverse. SÄ, jag har köpt mig en primer för över 300 kronor(!) (varför sÄ dyr? it better be bomb!), lite marmorunderlÀgg (billiga och nice :), en nagelförstÀrkare, dag- och nattcreme och lite pÄ recept. WOW. Det jag vill sÀga ocksÄ Àr att jag handlar nÀstan bara nÀr jag fÄr nÄgon slags rabatt! Som primern, den fick jag 20% billigare, likasÄ nagelgrejen och ansiktscremerna. Jag Àr ju sÄn, vill tjÀna alla kronor jag kan!!!!!!! Ekonomisk som en Àr :) och/eller sparsam. Smink som kan vara orimligt dyrt, enligt mig, köper jag nÀstan bara med Kicks checkar som jag fÄr varje mÄnad med 20% osv. Det Àr tillfredsstÀllande! Eller sÄ googlar jag fram en shop med det billigade priset pÄ ansiktsrengöring som jag anvÀnder, Àven parfymer. Det Àr vÀl researchen och vÀntan som "kostar" antar jag eftersom det egentligen Àr lÀttast och snabbast att bara gÄ till nÀrmasta lÀmpliga butik och köpa det man vill ha och fÄ produkten direkt i handen. Jaja, för mig Àr det vÀrt det!!
 
Nu ska jag Àta lite, Äka till LÀnna och sedan laga mat till mig och min FANTASTISKA sambo. hehe.
 
 
Pusssss

My mind is a bad neighborhood

God bless the people som lĂ€gger mĂ€rket till mina gröna ögon 🙏 TĂ€nk att jag blir lika glad varje gĂ„ng, kanske för att det inte uppmĂ€rksammas sĂ€rskilt ofta. Hamnar aldrig pĂ„ löpet osv.

De senaste tvĂ„-tre-fyra (ni fattar grejen) veckorna har jag varit sĂ„ stressad att jag inte kunnat tĂ€nka klart. Jag har knappt kunnat föra en konversation felfritt pga jag inte fĂ„r fram rĂ€tt ord eller formulera meningarna jag har i huvudet. SmĂ„tt obehagligt mĂ„ste jag sĂ€ga men förhoppningsvis drar stressen sig tillbaka nu nĂ€r det absolut vĂ€rsta Ă€r över :) Jag har varit ovanligt grinig och kĂ€nslig för minsta grej hemma oxksĂ„, allt inte en trevlig mĂ€nniska. Jag lovar att jag ska bli bĂ€ttre! Promise ☝


turrsday

Oj vad jag har stökat i dag, och i gÄr.. och i förrgÄr osv osv. Det Àr lite rofyllt att plocka och en skön kÀnsla av tillfrestÀllelse nÀr den stora, jag repeterar; STORA!! högen med allt mellan himmel och jord plötligt blivit mindre. Aaaahhh, fint det.
 
I morgon Àr veckans sista skoldag men det kÀnns som den första, alltsÄ Àr kÀnns det som att jag knappt varit dÀr nÄgonting :) 
 
Nu ska jag nog sova.
Hejpa!

Hej

What a helg! SÄ fort det gÄr hela tiden och nu Àr denna helg snart över och jag har mycket att göra som jag vill fÄ klart. Oj oj. TvÄ skrivningar i veckan och massa annat som mÄste göras efter skoltid, busy woman!

Annars har dagarna bara rullat pÄ i livet. Skrev en tenta i fredags som jag knappt pluggat till LOL pga sÄ mycket att göra sÄ jag rÀknar med att fÄ komplettera lite men det Àr ok.

Jaja, nu ska jag snickra ihop ett bord!


đŸ¶Fan vad jag har mycket att stÄ i just nu i livet, lol, dÀrför gör jag sÄ lite som möjligt.
Nej men, en blir stressad och det ÄR faktiskt svĂ„rt att bara göra det. Det Ă€r rörigt nu men snart Ă€r det över! Heja mig 😁