Sitt ner i båten

Jag är med i en grupp på Facebook, en viktig grupp, och efter ett tag som medlem ser jag så mycket på helt andra sätt. Det är så bra, men också svårt för att det byggeräcker upp en frustration och ilska som jag inte behöver pga är redan känslig. 
 
 
 
Ta denna bilden. Det är förmodligen ett skämt osv osv osv... men min första spontana reaktion vart inte att skratta, eller att ens flina, jag kände mest att det kändes tröttsamt. Ni förstår säkert, hoppas jag, vad jag reagerade på så jag lämnar det. 

• Mmmmhhhmmmm •

I dag ska väl av ämne för examensarbetet vara bestämt och klart, men jag är såklart inte där än. Förstår ni stressen? Jag har verkligen ingen aning om vad man kan göra en undersökning om som det också finns bra fakta att hitta om vad som helst som rör detta yrke. 
 
 
Now I shall cry. 

Easy, breezy, beautiful Covergirl

Ibland vaknar man på morgonen och känner bara att nä, jag är inte på topp och man känner i hela kroppen att man inte är på humör riktigt. Alltså; inte en bra förutsättning för en fin dag. Så jag kom för sent till skolan och när vi skulle gå på lunch så, ja, gick jag hem. På eftermiddagen skulle vi jobba med att svara på frågor kring dagens ämne och det tänket jag att jag ska göra senare idag. Allt detta pga dem långa, helvetiska jobbhelgen.
 
Jag slängde ihop en vegetarisk lunch och slängde mig på soffan. 
 
 
 
 
Tack för mig! 
 

• Lördagsmorgon •

God morgon!! Slept well? Jag var uppe vid 07:30 för att hålla killen lite sällskap samt njuta lite av hans närvaro innan han skulle åka iväg. Det var bra ändå, trots att jag var ganska så trött, för skolan drar ju igång på måndag och då får jag inte stiga upp klockan 10 no more!
 
Igår var vi på bio och såg Passengers. Tyckte innehållet ekade lite tomt på något sätt och tyckte väl inte att det inte fanns någon riktig mening med filmen. Alls. Jaja, killen tyckte att filmen var bra så det är väl som med allt annat- en smaksak!
 
 

Sov nu

Ni vet när man är så trött att man typ hallucinerar? Det var jag igår. Jag vaknade och det blåste, som ni vet, väääldigt mycket och jag började tänka att tänka om det blåser så mycket att fönstren går sönder, vad jag jag då? Och att stjärnan i fönstret skulle får världens fart pga trycket mot fönstret och där med ha sönder fönsterruta. Lol. Det är ju inte förrän man är vaken sen som man inser hur långt bort från verkligheten man var i den stunden. 


4/1-17

Throw back till i somras när jag var brun och fräsch! Saknar dessa varma tider... Och apropå väder, what's up med snön? Jag förstår ingenting faktiskt och det vore så TYPISKT om det blev kaosartat i kollektivtrafiken när jag åker hem från jobbet i kväll.