Sitt ner i bÄten

Jag Àr med i en grupp pÄ Facebook, en viktig grupp, och efter ett tag som medlem ser jag sÄ mycket pÄ helt andra sÀtt. Det Àr sÄ bra, men ocksÄ svÄrt för att det byggerÀcker upp en frustration och ilska som jag inte behöver pga Àr redan kÀnslig. 
 
 
 
Ta denna bilden. Det Àr förmodligen ett skÀmt osv osv osv... men min första spontana reaktion vart inte att skratta, eller att ens flina, jag kÀnde mest att det kÀndes tröttsamt. Ni förstÄr sÀkert, hoppas jag, vad jag reagerade pÄ sÄ jag lÀmnar det. 

‱ Mmmmhhhmmmm ‱

I dag ska vÀl av Àmne för examensarbetet vara bestÀmt och klart, men jag Àr sÄklart inte dÀr Àn. FörstÄr ni stressen? Jag har verkligen ingen aning om vad man kan göra en undersökning om som det ocksÄ finns bra fakta att hitta om vad som helst som rör detta yrke. 
 
 
Now I shall cry. 

Easy, breezy, beautiful Covergirl

Ibland vaknar man pÄ morgonen och kÀnner bara att nÀ, jag Àr inte pÄ topp och man kÀnner i hela kroppen att man inte Àr pÄ humör riktigt. AlltsÄ; inte en bra förutsÀttning för en fin dag. SÄ jag kom för sent till skolan och nÀr vi skulle gÄ pÄ lunch sÄ, ja, gick jag hem. PÄ eftermiddagen skulle vi jobba med att svara pÄ frÄgor kring dagens Àmne och det tÀnket jag att jag ska göra senare idag. Allt detta pga dem lÄnga, helvetiska jobbhelgen.
 
Jag slÀngde ihop en vegetarisk lunch och slÀngde mig pÄ soffan. 
 
 
 
 
Tack för mig! 
 

‱ Lördagsmorgon ‱

God morgon!! Slept well? Jag var uppe vid 07:30 för att hÄlla killen lite sÀllskap samt njuta lite av hans nÀrvaro innan han skulle Äka ivÀg. Det var bra ÀndÄ, trots att jag var ganska sÄ trött, för skolan drar ju igÄng pÄ mÄndag och dÄ fÄr jag inte stiga upp klockan 10 no more!
 
IgÄr var vi pÄ bio och sÄg Passengers. Tyckte innehÄllet ekade lite tomt pÄ nÄgot sÀtt och tyckte vÀl inte att det inte fanns nÄgon riktig mening med filmen. Alls. Jaja, killen tyckte att filmen var bra sÄ det Àr vÀl som med allt annat- en smaksak!
 
 

Sov nu

Ni vet nĂ€r man Ă€r sĂ„ trött att man typ hallucinerar? Det var jag igĂ„r. Jag vaknade och det blĂ„ste, som ni vet, vÀÀÀldigt mycket och jag började tĂ€nka att tĂ€nka om det blĂ„ser sĂ„ mycket att fönstren gĂ„r sönder, vad jag jag dĂ„? Och att stjĂ€rnan i fönstret skulle fĂ„r vĂ€rldens fart pga trycket mot fönstret och dĂ€r med ha sönder fönsterruta. Lol. Det Ă€r ju inte förrĂ€n man Ă€r vaken sen som man inser hur lĂ„ngt bort frĂ„n verkligheten man var i den stunden. 


4/1-17

Throw back till i somras nĂ€r jag var brun och frĂ€sch! Saknar dessa varma tider... Och apropĂ„ vĂ€der, what's up med snön? Jag förstĂ„r ingenting faktiskt och det vore sĂ„ TYPISKT om det blev kaosartat i kollektivtrafiken nĂ€r jag Ă„ker hem frĂ„n jobbet i kvĂ€ll.