‱ Jag kokar ‱

Ă…Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„hhhhhh jag blir sĂ„ arg, ledsen och förbannad pĂ„ att mĂ€nniskor, det faktum att det FAKTISKT finns mĂ€nniskor som inte förstĂ„r att det FAKTISKT finns olika könsidentiteter. Eller, problematiken ligger i att det finns dom som inte ens försöker förstĂ„ det hĂ€r, som bara gnĂ€ller och och kommer med hatiska/idiotiska kommentarer. 
 
Jag sÄg ett inlÀgg pÄ Instagram som P3 Nyheter lagt upp som handlar om att det finns personer som helt enkelt undviker offentliga toaletter och omklÀdningsrum pga de tvingas vÀlja "rÀtt" dörr (typ, kolla inlÀgget och förstÄ problemet sjÀlv, sök bara pÄ p3nyheter). DÀr finns ocksÄ kommentarer som drÀller in om hur lÀtt det borde vara att vÀlja rÀtt rum, det Àr ju bara att "kolla mellan benen", att personerna som rörs av detta problem ska "rÀtta sig efter det kön som den föddes med" och att de ska "vakna ur sin dvala". 
 
VAD.I.HELEVETE
 
Jag skrev kort och gott att mĂ€nniskor som inte förstĂ„r sig pĂ„ problemet, som inte ens försöker förstĂ„, helt enkelt inte ska yttra sig. Jag menar, bara för att problemet inte Ă€r ens eget, betyder det inte att det inte finns. Varför Ă€r det sĂ„ svĂ„rt för en del att FATTA? Liksom, Ă€r det jobbigt för dig att lyssna pĂ„ att sĂ„Ă„Ă„Ă„ mĂ„nga mĂ€nniskor upplever detta som problematiskt? Är det jobbigt för dig? TĂ€nk dĂ„ pĂ„ hur jobbigt det mĂ„ste vara för dem som problemet faktiskt berör, och till rĂ„ga pĂ„ allt möta sĂ„n jĂ€vla kritik och oförstĂ„else frĂ„n sina medmĂ€nniskor. 
 
NÀ, det Àr dags att dra huvudet ur sin egna röv, era trÄngsynta jÀvlar. Se samhÀllet som det Àr, inte som du upplever det. Utbilda dig och bli en anstÀndig mÀnniska.
 
Det var allt.

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback